2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

Evet arkadaşlar dediğim gibi sonuç negatif ilk deneyimim ve ilk hüsranım birdaha bööle bir sürece girebilirmiyim bunun için kendimde o gücü tekrar bulabilirmiyim bilmiyorum.ama iyi de kötüde allahtan yapıcak bir şey yok ksımet diyoruz.allah diğer bekleyenlere hayırlısını versin işallah

hoşgeldin canım bu daha önce ne sorun yaşadığına bağlı yumurtalıklarınla ilgilibir durum benimde ilk önce 4 oluşmuştu doktor dozu arttırdı en son toplanmadan önceki kontrolde 6 oldu fakat 3 ü daha döllenmeden kalitesizdi çöp oldu kalan 3 tanesininde 2 si bölündü ve transfer edildi inşallah senin 3 tane kaliteli transfer edilir sansın artar...
operasyon sormamın nedeni ben soldan açık ameliyat geçirdim yumurtalık yerinde fakat hiç yumurta çıkmadı sağdan da laparaskopi geçirdim ondan 6 tane çıktı geçirilen ameliyatlar yumurta kalitasini azaltıyor malesef benim öyle oldu..

canım özellikle senin kötü bi sonuç almayacağını hissediyorum işallah gerçek olur.dualarım hepinizle...
biz artık başka bahara...

negatif mi yani?inanın içine doğuyor demek ki çok zor bir durum ama hayırlısı demekten başka çare yok..

canım bu meaji görmemiştim allahım hayırlısını versin önümüzdeki ay kendiniz deneyin bir çok insan var tüp bebekten sonraki ay kendiliğinden kalan rabbim inşallah böyle bir şey yazmıştır..

Hoşbulldduuuukkkkkkk

bu güne kadar hiç ameliyat geçirmedim . Bizdeki sorun benim tüplerim tıkalı( açılması için bi operasyon geçirmedim direk tüpe geçtik) bu tedavimin 4. günüydü ilk kontrolüme gittim doktorum dozu arttıralım dedi....pazar gününe kadar istediğimiz sonuca ulaşabiliriz cumartesi tekrar gel dedi....şimdi benim pazar gününe kadar yumurtalarım sayısı artar mı diye merak ettim

bir de tedaviye başladığımdan beri hiç kan tahlili istenmedi benden....forumda hep okuyorum e2 değerim şukadar oldu ,bu kadar çıktı falan diye....bana neden bakılmıyor bu e2 acaba???? bir fikriniz mi varmıııııı????

Denizciğim yazını okudum benim 5 yumurta edinilmişti toplamaya kadar. ıkisi enjekte edildi sonuç bellideğil.Sana tavsiyem endişeyi hayatından cıkar süreci en stres olumsuz etkiliyor.Zamanını eğlenceli şeylerle gecir derim sana hayırlısı olur inşallah

transferin hayırlı olsun asuman

umarım sıkı sıkı tutunur sana bebişin....darısı bizim başımıza inşallah

ben kan vermekten kolum morarmıştı iki günde bir her gidişimde bakıldı E 2 ye neden sana bakılmadı ki..ben üniversite hastanesinde aşılama yaptırmıştım orda da özel gibi bakılmıyor..devlet hastanelerinde pek önemsemiyorlar özel hastanede herkese yapıyorlar benimle bir tedavi olan herkesten kan alındı..
hayırlısı olsun inşallah arkadan atak yaparlarda kalitali güzel yumurtalar gelişir..
benimle bir tarnsferi olan arkadaş vardı 10 yumurta toplanmış hepsi döllenmiş 3 ü kondu kalandan da 5 tanesi donduruldu kısmet işte kiminin çok çıkıyor kiminin az önemli olan kaliteli olması..

mrb Arkadaşlar,bende yeni katıldım 2,5 yıllık evliyim ve 1 başarısız aşılama tecrübem var,Eşimde ve bende problem saptanmadı,açıklanamayan infertilite bizimkisi.Şubat ayında tüpe geçicez,bide uyku bozukluğu var bende bide onunla uğraşıyorum malesef.Umarım 2010 hepimize uğur getirir ve kavuşuruz bebişlerimize..

nedense çok rahatım..2 aşılamada çok stresli geçti içimde hep bir umutsuzluk vardı ve en başından sanki sonucu biliyordum belki de ihtimal düşük olduğu için şimdide içimde umut var tüp bebek olduğu ve ihtimali arttığı için mi yoksa içime doğduğu için mi bilmiyorum..senin ne zaman belli olacak ben baştan biraz takip edemedim yazdıysan da okumamışımdır..

geçmiş olsun canım ya inşallah önce bu uyku bozukluğunu atlatırsın sonrada tüp bebek tedavine kafan rahat başlarsın...

yaa hanımlar neden bakarlar bu e2 ye....normalden az yada çok olması ne anlama gelir...yani kısacası tüp bebekteki rolü nedir...şu ana kadar bana hiç yapılmadı acaba eksik mi yapıyolar benim tedavimi??

yaa hanımlar neden bakarlar bu e2 ye....normalden az yada çok olması ne anlama gelir...yani kısacası tüp bebekteki rolü nedir...şu ana kadar bana hiç yapılmadı acaba eksik mi yapıyolar benim tedavimi??

seni korkutmak ya da telaşlandırmakadeğil di niyetim ama yumurta rezerv ve kaltesini yaptığın iğnelerte bağlı olarak değerlerin yükselmesi geekiyor mesela ben 6 .gün müydü kanda E 2 250 çıktı o gün 300 olması gerekiyormuş dozu arttırdılar..yani tüp bebekte faktörü büyük neden sana yapmadılar anlamadım birde tedavviye başlamadan önce adetliyken mutlaka yapılması gereken bir tahlil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…