seraptan hebr yokmu kızlar sonucunu aldımı acaba
merhaba arkadaşlar, ben aranıza yeni katılıyorum....bu sizlere ilk merhabam
ben de ilk tüp bebek tedavime pazar günü başladım.bu gece 4. iğnemi olucam
bugün doktora muayene oldum ve 11mm lik 5 tane yumurtam oluşmuş. doktorum bu durumu yeterli görmedi ve ilacın dozunu arttırdı...sizce yumurtalarımın sayısı zaman geçtikçe çoğalırmı yoksa hepi topu olacağı bu kadar mı??
bu arada listenize beni de eklerseniz sevinirim
canım özellikle senin kötü bi sonuç almayacağını hissediyorum işallah gerçek olur.dualarım hepinizle...
biz artık başka bahara...
Evet arkadaşlar dediğim gibi sonuç negatif ilk deneyimim ve ilk hüsranım birdaha bööle bir sürece girebilirmiyim bunun için kendimde o gücü tekrar bulabilirmiyim bilmiyorum.ama iyi de kötüde allahtan yapıcak bir şey yok ksımet diyoruz.allah diğer bekleyenlere hayırlısını versin işallah
hoşgeldin canım bu daha önce ne sorun yaşadığına bağlı yumurtalıklarınla ilgilibir durum benimde ilk önce 4 oluşmuştu doktor dozu arttırdı en son toplanmadan önceki kontrolde 6 oldu fakat 3 ü daha döllenmeden kalitesizdi çöp oldu kalan 3 tanesininde 2 si bölündü ve transfer edildi inşallah senin 3 tane kaliteli transfer edilir sansın artar...
operasyon sormamın nedeni ben soldan açık ameliyat geçirdim yumurtalık yerinde fakat hiç yumurta çıkmadı sağdan da laparaskopi geçirdim ondan 6 tane çıktı geçirilen ameliyatlar yumurta kalitasini azaltıyor malesef benim öyle oldu..
canım bu meaji görmemiştim allahım hayırlısını versin önümüzdeki ay kendiniz deneyin bir çok insan var tüp bebekten sonraki ay kendiliğinden kalan rabbim inşallah böyle bir şey yazmıştır..[/Q
işallah
Hoşbulldduuuukkkkkkk
bu güne kadar hiç ameliyat geçirmedim . Bizdeki sorun benim tüplerim tıkalı( açılması için bi operasyon geçirmedim direk tüpe geçtik) bu tedavimin 4. günüydü ilk kontrolüme gittim doktorum dozu arttıralım dedi....pazar gününe kadar istediğimiz sonuca ulaşabiliriz cumartesi tekrar gel dedi....şimdi benim pazar gününe kadar yumurtalarım sayısı artar mı diye merak ettim
bir de tedaviye başladığımdan beri hiç kan tahlili istenmedi benden....forumda hep okuyorum e2 değerim şukadar oldu ,bu kadar çıktı falan diye....bana neden bakılmıyor bu e2 acaba???? bir fikriniz mi varmıııııı????
Merhaba kızlar ben asu trasferimin 2. günündeyim net temisisniz?
Denizciğim yazını okudum benim 5 yumurta edinilmişti toplamaya kadar. İkisi enjekte edildi sonuç bellideğil.Sana tavsiyem endişeyi hayatından cıkar süreci en stres olumsuz etkiliyor.Zamanını eğlenceli şeylerle gecir derim sana hayırlısı olur inşallah
mrb Arkadaşlar,bende yeni katıldım 2,5 yıllık evliyim ve 1 başarısız aşılama tecrübem var,Eşimde ve bende problem saptanmadı,açıklanamayan infertilite bizimkisi.Şubat ayında tüpe geçicez,bide uyku bozukluğu var bende bide onunla uğraşıyorum malesef.Umarım 2010 hepimize uğur getirir ve kavuşuruz bebişlerimize..
Selam arkadaslar
geçmiş olsun canım ya inşallah önce bu uyku bozukluğunu atlatırsın sonrada tüp bebek tedavine kafan rahat başlarsın...
yaa hanımlar neden bakarlar bu e2 ye....normalden az yada çok olması ne anlama gelir...yani kısacası tüp bebekteki rolü nedir...şu ana kadar bana hiç yapılmadı acaba eksik mi yapıyolar benim tedavimi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?