2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

denizcim

adetliyken doktoruma neden kan tahlili yapmadığını sorduğumda ultrasonda hiç bi sorun gözükmedi gerek yok demişti ama bugünkü kontrolde neden istemedi anlamadım ...neyse cumartesi bi daha gidicem yanına o zaman sorarım tekrar

çok sağol canım ilgilendiğin için...bu arada ben balıklama daldım bu foruma yani başını hiç okumadım sen ne aşamadasın ...tedavi sürecindemisin yokda sonuç mu bekliyorsun

benim 2 embriyo döllenip bölündüğü için transfer edildi cumartesi günü..
hastanenin verdiği tahlil günü 29 ocak bugün 4. gün işte beklemek zor..
inşallah kaliteli yumoşlar olur hamiş kalırsın teşekküre gerek yok hepimiz yaşıyoruz bunları..
yaşayarak tecrübe ediyoruz burda paylaşıyoruz bizde birilerinden birşeyler öğreniyoruz çok zor insanın başına gelince işin içine girmeyince bilmiyor..
burdan sonuçlarımızı paylaşırız..

canım özellikle senin kötü bi sonuç almayacağını hissediyorum işallah gerçek olur.dualarım hepinizle...
biz artık başka bahara...

serap nasıl üzüldüğümü anlatamam, ama Allah hakkımızda neyin hayırlı olduğunu daha iyi biliyor mutlaka birgün nasip edecek inanıyorum ama Allah bizler için hayırlı zamanı bekliyor, biz vesilelere sarılıyoruz sadece nihayetinde o ol demeden olmuyor,
bak ben sebepsiz infertiliteyim 3,5 senedir olmadı neler denemedik ki
Allah hepimize hayırlı olanı nasip etsin

Merhaba kızlar ben asu trasferimin 2. günündeyim net temisisniz?
canım hayırlı olsun tedavin hepimiz burdan müjdeleri vercez inşallah peşpeşe
merhaba berkal bende sebepsiz infertiliteyim, 3,5 yıldır bebeğim olmuyor, tedavin hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın
kızlar yarın transferim var duacı olun bananaaaaaaaaa:)

Allah seninle olsun canım sende sona yakalaşıyosun yavaş yavaş hadi hayırlısı olur inşallah

aymilewya merhaba.e2 değerine neden bakmadıklarına çok şaşırdım.e2 çok önemli ve mutlaka bakılması gerekiyor.canım seni korkutmak istemiyorum ama benim tedavim yumurta toplamadan 1 gün önce e2 değerim çok yükseldiği için iptal edildi. zor toparladım.şimdi yeniden başladık.bir sürü ilaç parası,sıkıntı boşa gitti.ultrasonda hersey normal,hatta çok iyiydi.üstelik adetin 2.gününden itibaren 2 günde bir kontrol edilmesine rağmen birkaç gün içinde aşırı yülseldi.gonal-f kesildi.3 gün bekledik.hergün değer düşer diye ümtlendik ama malesef düşmedi ve iptal edildi.canım mutlaka bakılmasını iste.eğer yüksekken sana çatlatma iğnesi vururlarsa ya da transfer yapılırsa ohss olursun ve bu çok tehlikeli bir sendrom.karnında ödem yapıp hayati tehlikeye neden olabiliyormuş.bu ohss sendromu normalde pkolu hastalarda görülürmüş ama benim böyle bir sorunum yokken başıma geldi.aynı şeyleri kimsenin yaşamasını istemem.doktorundan ısrarla yapmasını iste canım.hoşçakal

derya76 canim bende listendeyim ama gelismeleri hic bildirmedim:))ben su an yumoslarimi büyütmeye basladim lucrin ignemi vuruyorum yani....
Cok az kaldi yakinda bende bebkelerimle olcam insallahhhhhhhh
insallahhhh canimmmmm gelismelerden bizleride haberdar et guzel haberlerini bekliyorummm

deryam76 listeye eklediğin için teşekkürler.kendimi orda görünce çok mutlu oldum.umarım hepimizin adının karşısında hamiş yazar:)

canimcimmmm hic uzulme herseyde bir hayir vardir bellimi olur bekli kendiliginden hamis olursun RABBIMden umit kesilmez ben inaniyorumki en kisa zamanda guzel haberlerini alicaz INSALLAHHH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…