yaa hanımlar neden bakarlar bu e2 ye....normalden az yada çok olması ne anlama gelir...yani kısacası tüp bebekteki rolü nedir...şu ana kadar bana hiç yapılmadı acaba eksik mi yapıyolar benim tedavimi??[/QU
canım senin tüplerin kapalıymış neden laparoskopi olmadan tüp yapıyorsunki
nerde tedavi oluyonuz
denizcim
adetliyken doktoruma neden kan tahlili yapmadığını sorduğumda ultrasonda hiç bi sorun gözükmedi gerek yok demişti ama bugünkü kontrolde neden istemedi anlamadım ...neyse cumartesi bi daha gidicem yanına o zaman sorarım tekrar
çok sağol canım ilgilendiğin için...bu arada ben balıklama daldım bu foruma yani başını hiç okumadım sen ne aşamadasın ...tedavi sürecindemisin yokda sonuç mu bekliyorsun
kızlar yarın transferim var duacı olun bananaaaaaaaaa:)
canım özellikle senin kötü bi sonuç almayacağını hissediyorum işallah gerçek olur.dualarım hepinizle...
biz artık başka bahara...
canım hayırlı olsun tedavin hepimiz burdan müjdeleri vercez inşallah peşpeşeMerhaba kızlar ben asu trasferimin 2. günündeyim net temisisniz?
merhaba berkal bende sebepsiz infertiliteyim, 3,5 yıldır bebeğim olmuyor, tedavin hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsınmrb Arkadaşlar,bende yeni katıldım 2,5 yıllık evliyim ve 1 başarısız aşılama tecrübem var,Eşimde ve bende problem saptanmadı,açıklanamayan infertilite bizimkisi.Şubat ayında tüpe geçicez,bide uyku bozukluğu var bende bide onunla uğraşıyorum malesef.Umarım 2010 hepimize uğur getirir ve kavuşuruz bebişlerimize..
beta hcg değerleri
12.gün değeri 268
15.gün değer 869
19.gün değer 2000
arkadaşlar sizce nasıl değerler
beta hcg değerleri
12.gün değeri 268
15.gün değer 869
19.gün değer 2000
arkadaşlar sizce nasıl değerler
bende adetımı beklıyorum 4. denemem olacakkk ınsallah rabbım nasip ederrr
Hoşbulldduuuukkkkkkk
bu güne kadar hiç ameliyat geçirmedim . Bizdeki sorun benim tüplerim tıkalı( açılması için bi operasyon geçirmedim direk tüpe geçtik) bu tedavimin 4. günüydü ilk kontrolüme gittim doktorum dozu arttıralım dedi....pazar gününe kadar istediğimiz sonuca ulaşabiliriz cumartesi tekrar gel dedi....şimdi benim pazar gününe kadar yumurtalarım sayısı artar mı diye merak ettim
bir de tedaviye başladığımdan beri hiç kan tahlili istenmedi benden....forumda hep okuyorum e2 değerim şukadar oldu ,bu kadar çıktı falan diye....bana neden bakılmıyor bu e2 acaba???? bir fikriniz mi varmıııııı????
insallahhhh canimmmmm gelismelerden bizleride haberdar et guzel haberlerini bekliyorummmderya76 canim bende listendeyim ama gelismeleri hic bildirmedim:))ben su an yumoslarimi büyütmeye basladim lucrin ignemi vuruyorum yani....
Cok az kaldi yakinda bende bebkelerimle olcam insallahhhhhhhh
ricaederim canimmmmmm guzel haberlerinizi bekliyorummmderyam76 listeye eklediğin için teşekkürler.kendimi orda görünce çok mutlu oldum.umarım hepimizin adının karşısında hamiş yazar:)
canimcimmmm hic uzulme herseyde bir hayir vardir bellimi olur bekli kendiliginden hamis olursun RABBIMden umit kesilmez ben inaniyorumki en kisa zamanda guzel haberlerini alicaz INSALLAHHHEvet arkadaşlar dediğim gibi sonuç negatif ilk deneyimim ve ilk hüsranım birdaha bööle bir sürece girebilirmiyim bunun için kendimde o gücü tekrar bulabilirmiyim bilmiyorum.ama iyi de kötüde allahtan yapıcak bir şey yok ksımet diyoruz.allah diğer bekleyenlere hayırlısını versin işallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?