canimcimmmm hic uzulme herseyde bir hayir vardir bellimi olur bekli kendiliginden hamis olursun RABBIMden umit kesilmez ben inaniyorumki en kisa zamanda guzel haberlerini alicaz INSALLAHHH
Deniz sen de izmirdensin...Ben Göztepe'deyim..
Evet çatlatma iğnesinin etkisi oluyor
Vurulduktan sonra 8-10 gün arası demişlerdi bana
Yani iğneyi 12 da olduysan yarın etkisi bitiyor.
Transfer gününü saymamak gerekiyor.
Test günün 13. gün oluyor
Benim de öyleydi.
14 nisanda transfer oldu
27 nisan test günümdü.
9. günü idrarda çıktı.
10.gün kan testi 121,8 di.
canim senide ekledim insallah hepimiz bebisi olur hayirlisiyla
arkadaşlar benim kan sonucum 6. gün 23,1 - 8. gün 50,30 asıl test tarihi yarın şimdilik hamiş listesine beni de ekleyebilirsiniz :) boshayallersmile
slm biz de pazartesi genart ta start vericez insallah ama proxeed plus denen ilaci bulamiyorum dr mutlaka bulun diyor esimin icmesi lazim mis allah herkesin muradini versin , bizlere de sabir
tebrik ederim humus allahım kucağına almayı nasip etsin..birşey soracağım 6. günün çatlatma iğnesinin kaçıncı günüydü çünkü çatlatma iğnesinind etkisi çıkıyor ya ben aşılamada erken yaptırmış pozitifi görmüştüm sonrasında iğnenin etkisiymiş bana yazarmısın tarihlerle
çatlatma iğnesi?
yumurta toplama?
transfer? ve kaç tane tarnsfer edildi
çok teşekkür ederim şimdiden..
arkadaşlar benim kan sonucum 6. gün 23,1 - 8. gün 50,30 asıl test tarihi yarın şimdilik hamiş listesine beni de ekleyebilirsiniz :) boshayallersmile
ilk defa tüp bebek deniycez bugun adetimin 21.günü doktorum bugun arayıp cagıracağını soyledi haber bekliyorum bugun tedaviye başlıycakmışız çok korkuyorum birazda endişeliyim neler yaşıyacagım hakkında bi bilgim yok beni aydınlatırsanz sevinirim
denizcim ; kısaca anlatayım ; çatlatma iğnesini 5 ocak salı akşam saat 10'da yaptım ve 7 ocak'ta opu işlemi gerçekleşti . transfer 12. ocak salı günü oldu 2 embriyo blastosist oldu .ilk kan testimi de 18 ocak pazartesi yaptım böylece çatlaa iğnesinden 13 gün sonra ilk kan testimi yapmış odum ... sanırım normal
humuscum tebrik ederi,m seni.Seninle arlık ayında aşılam yaptıranlar topiğinde konuşmuştuk sanırım,seninle herşeyimiz aynıydı 2,5 yıllık evli ve sebepsiz infertiliteydi ve eşinin mecburi hizmeti vardı.Sen cesaret ettin ve bebişin seninle ne güzel.Bende şubatta start vericem tüp bebeğe,çok sevindim senin adına inşallah kucağına alıp sevmekte nasip olur...
teşekkür ederim haymatlos. ben 31 aralıkta adetolmustum 21 gün sonra demişlerdi ama hala aramadılar sabahtan beri arıyorum biz sizi arıcaz diyolar moralim sıfır sinirlerim çok bozuk ne yapıcağımı sasırdım
yaa hanımlar neden bakarlar bu e2 ye....normalden az yada çok olması ne anlama gelir...yani kısacası tüp bebekteki rolü nedir...şu ana kadar bana hiç yapılmadı acaba eksik mi yapıyolar benim tedavimi??[/QU
canım senin tüplerin kapalıymış neden laparoskopi olmadan tüp yapıyorsunki
nerde tedavi oluyonuz
şimdiye kadar hiç düşünmedim laparoskopi olmayı....doktorum bana tüperin açılma ihtimalinin yüzde 30 olduğunu , açılsalar bile tekrar kapanabileceklerini söyledi..bende direk tüp deneyelim dedim...inşallah tüp bebekle hamile kalırım da bundan sonrada düşünmem laparoskopiyi
aymilewya merhaba.e2 değerine neden bakmadıklarına çok şaşırdım.e2 çok önemli ve mutlaka bakılması gerekiyor.canım seni korkutmak istemiyorum ama benim tedavim yumurta toplamadan 1 gün önce e2 değerim çok yükseldiği için iptal edildi. zor toparladım.şimdi yeniden başladık.bir sürü ilaç parası,sıkıntı boşa gitti.ultrasonda hersey normal,hatta çok iyiydi.üstelik adetin 2.gününden itibaren 2 günde bir kontrol edilmesine rağmen birkaç gün içinde aşırı yülseldi.gonal-f kesildi.3 gün bekledik.hergün değer düşer diye ümtlendik ama malesef düşmedi ve iptal edildi.canım mutlaka bakılmasını iste.eğer yüksekken sana çatlatma iğnesi vururlarsa ya da transfer yapılırsa ohss olursun ve bu çok tehlikeli bir sendrom.karnında ödem yapıp hayati tehlikeye neden olabiliyormuş.bu ohss sendromu normalde pkolu hastalarda görülürmüş ama benim böyle bir sorunum yokken başıma geldi.aynı şeyleri kimsenin yaşamasını istemem.doktorundan ısrarla yapmasını iste canım.hoşçakal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?