2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

akşam aradılar yarın başlıyoruz sarılık testi ve bi kaç kan testi yaptırıcam yarın yaolculuk başlıyo sonunda hersey yolunda gider umarım sıkıntılar biter

ankarada yok , bugün yine aradım bir kaç eczaneyi not bıraktım , gelince arayacaklar , umarım onu kullanmadan başlayamayız demez dr
hayırlısı allahtan
sevgiler hepinize

selam kızlar bi sorum var acil cevaplarsanız sevinirim yarın adetimin 23. günü tüp bebek tedavisine başlıcaz.ben 21. günü başlanıyor diye biliyordum tabikide doktor benden daha ii bilir ama hiç 23. günü tedaviye başlayan birini duydunuz mu merak ediyorum

ben 2 ay sonra başlayacağım denemeye ama belki kendiliğinden olur diye halaa bir umut taşıyorum. allah hepimize yardımcı olsun...

Selam arkadaşlar
bende 2010 yılında tüp bebek yaptıranlar arasındayım. Transfer işlemim 13/01/2010 gerçekleştirildi. 3 embriyo transfer edildi. Bugün 8.günüm hayırlısı olur inşallah....

inş. cnm benimde senden 2 gün önce oldu transferim cumartesi belli olacak sonuç hayırlısı olur inş.nerde yaptırdın sen ilk denemen mi?

inş. cnm benimde senden 2 gün önce oldu transferim cumartesi belli olacak sonuç hayırlısı olur inş.nerde yaptırdın sen ilk denemen mi?

cnm senin yazılarında gördüğüm kadarıyla ilk 2 sini erdem hastanesinde yaptırmışsın memnun kaldınmı ordan ben şimdi orda ilk denememi yaptırdım negatif sonuçlandı ama hiç memnun kalmadım.Doğru düzgün bilgi vermiyolar burda arkadaşların yumurtaları embriyoları ile ilgili her bilgileri var ama bu hastane boyutu ,bölünmesi hiç bir bilgi anlatmadılar....
Sen şimdikini nerde yaptırdın.İşallah bu hayırlı gelir

sağol cnm inş bu defa olur.ben 3. umut tüp bebekte yaptırdım bende memnun olduğumu sanıyodum aslında ama değilmişim gerçekten hiç doğru dürüst bilgi vermiyolar orda hücre olayıı bile yeni öğrendim orda hiç söylememişlerdi sadece herşey çok güzel olmaması için hiç bi neden yok senden çok umutluyuz diyolardı ama olmadı malesef birde dosyamıza yazılanlarla bize söylenenler çok farklıydı sen bir dahaki denmeni nerde yaptırmayı düşünüyosun inş. gerek kalmadan doğal yollardan hamile kalırsın cnm.

canım ya öyle mi bizde burdan avrupa deriz gelişmiş deriz biz onlardan öndeyizde hala geri kalmış muamelesi yapıyorlar..inşallah en doğru kararı verirsin..

arkadaşlar 23 tane yumurta toplanmıştı 15 işleme alınmıştı 5 tanesi donduruldu dün 3 tane koyuldu 8 comp yazıyor üçündede nasıl acaba

arkadaşlar 23 tane yumurta toplanmıştı 15 işleme alınmıştı 5 tanesi donduruldu dün 3 tane koyuldu 8 comp yazıyor üçündede nasıl acaba

Esracığım "8 comp" dedikleri 8 hücreli embriyoların compaction olmuş. Compaction ne demek diye sorarsan tam bir bilgim yok ancak compaction sıkıştırma demek, benim iki embriyom compaction olmuş, bir tanesi de compaction başlangıcı diyor. Resimlerine baktığımda da hakikaten compaction dedikleri iki embriyo kendisini çevreleyen zarın içini doldurmuş, compaction başlangıcı dediğinde de azıcık boşluk var.

Kısacası 3 tane 8 hücreli compaction iyi birşey demek, rahat olabilirsin.

merhaba bende 4 yıllık evliyim ve ilk tüp bebek denemem için start verdim ve yarın ikinci muayeneye gidiyorum.. Allah hepimizin gönül muradını versin inşallah dualarınıza çok ihtiyacım var.......

merhaba bende 4 yıllık evliyim ve ilk tüp bebek denemem için start verdim ve yarın ikinci muayeneye gidiyorum.. Allah hepimizin gönül muradını versin inşallah dualarınıza çok ihtiyacım var.......

sende hosgeldin arkadasim,

hersey gönlünce olur insallah.

tedavini nerde yaptiriyorsun?

canım ya öyle mi bizde burdan avrupa deriz gelişmiş deriz biz onlardan öndeyizde hala geri kalmış muamelesi yapıyorlar..inşallah en doğru kararı verirsin..

avrupa nin cazibesi mazide kaldi.

türkiyede tedavi olmakla dogru karari verdigime eminim.

yalniz tedavi süresi biraz aklimi karistirdi.

Cnm daha ikinciyi düşünemedim bunu bi atlatayımda ondan sonra bakarız artık.işallah bendede bi mucize olurda normal olur :)

kızlar herkese merhaba, ben bu listeyi çok sevdim, içime doğuyor çoooookk hamişler olacak inşallah, güzel haberleri sabırsızlıkla bekliyorum, herşeyin hayırlısı olsun, selamlar

hayırlısıyla tedavilerinizden güzel sonuçlar alırsınız inş.
serapcım çok üzüldüm hayırlısı böyle imiş çok zor bir durum
deryam canım bitmedimi ev işlerin kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…