benim transferin 6. günü..beklemede olupta idrar testi yapmayı düşünen var mı arkadaşlar..
boşuna yapma canım üzülürsün bende yaptım negatifti
ama çok şükür pozitif kanda
benim bugün 11.günüm test yaptım negatif çıktı sen kaçıncı gün yapmıştın testi ben umudumu tamamen kaybettim bu defada olmassa çok kötü olurum.yarn kandan bakcaz senin adınada çok sevindim kaçıncı günün şuan.
benimde bugün 6.günüm deniz, valla ben pazartesi (9.gün) idrar testi yaparım galiba ama arkadaşlara da hak veriyorum negatif çıksa içim içimi yer 12.günü beklemek daha da zorlaşır o zaman,benim transferin 6. günü..beklemede olupta idrar testi yapmayı düşünen var mı arkadaşlar..
boşuna yapma canım üzülürsün bende yaptım negatifti
ama çok şükür pozitif kanda
kızlar uzun protokol bende başladım 30 ocak gibi lucrin başlıcaz inşallah Benide listeye ekleyebilirsiniz. Allah hepimizin yardımcısı olsun, selamlar
8.gün merseray inş. gebesindir benimde hem sancım çok hemde göğüslerim senin dediğin gibi...
benimde bugün 6.günüm deniz, valla ben pazartesi (9.gün) idrar testi yaparım galiba ama arkadaşlara da hak veriyorum negatif çıksa içim içimi yer 12.günü beklemek daha da zorlaşır o zaman,
deniz benim ara ara adet ağrısı gibi ağrım oluyor hatta oldum zannediyorum o derece yani, bir de göğüsleri artık südyenden taşıyo ve çok acıyolar sende de varmı böyle şeyler?
canım benim kasıklarım da acayip yanma var nasıl desem ağrı gibi değil ama dediğin gibi adetten önce anlarsın ya kesin olucam dersin öyle göğüslerim ilk günler daha şisti ama hala devam ediyor birde göğüs uçlarım koyulaştı bilmiyorum sen herhalde 28 ocak perşembe kanda baktıracaksın bana merkezden tahlil kağıdı verdiler 29 ocak ondan önce gidemem yani yapmazlar ancak merak edip başka yerde yaptırırsam..bende aynı şeyi düşündüm 9. gün idrarda bakarım diye..
kaç embriyo transfer edildi canım?
kızlar bugün ilk ignemi oldum bugün ögrenmek için 3 de vuruldum ama doktor ve hemşire yarından itibaren hep 11 de vurul dedi akıl edemedim kızlar sormayı yeni aklıma geldi acaba sabah 11 mi akşammı şimdi de merkezi aradım mesai bitmiş kimse yok , kararsız kaldım bilgisi olan varsa lütfen söleyin kızlar ... bu igne adet olana kadar vurulacagım decopeptly 0,1 sabahmı 11 demi akşam 11 demi ... adet olduktan sonra da gonalfa baslayacagım ... kızlar bilen varsa yazsın
inşallah nevin inşallah, ben neden bilmiyorum ama tuttuğundan eminim sanki ya öyle bir tuhaflık hissediyorum, aslında öyle belirti falan aramıyorum çünkü o kadar çok ilç kullandıkki bazı ağrı sancı olması çok normal, ama bu ağrılar dışında da nedense tutunmuş gibi hissediyorum inşallah Allah yanıltmaz
canım benim bir fikrim yok ama sabah mesai başlayınca arasan cumartesi çalışmıyorlar mı acaba özel merkezse çalışır ama..
benimde bugün 6.günüm deniz, valla ben pazartesi (9.gün) idrar testi yaparım galiba ama arkadaşlara da hak veriyorum negatif çıksa içim içimi yer 12.günü beklemek daha da zorlaşır o zaman,
deniz benim ara ara adet ağrısı gibi ağrım oluyor hatta oldum zannediyorum o derece yani, bir de göğüsleri artık südyenden taşıyo ve çok acıyolar sende de varmı böyle şeyler?
canım benim kasıklarım da acayip yanma var nasıl desem ağrı gibi değil ama dediğin gibi adetten önce anlarsın ya kesin olucam dersin öyle göğüslerim ilk günler daha şisti ama hala devam ediyor birde göğüs uçlarım koyulaştı bilmiyorum sen herhalde 28 ocak perşembe kanda baktıracaksın bana merkezden tahlil kağıdı verdiler 29 ocak ondan önce gidemem yani yapmazlar ancak merak edip başka yerde yaptırırsam..bende aynı şeyi düşündüm 9. gün idrarda bakarım diye..
kaç embriyo transfer edildi canım?
canım bana da 28inde dediler bende öncesinde yaptırcaksam orda yaptıramam zaten yakın bir tıp merkezi var orda yaptırırım belki pazartesi sabah ilk idrarımda yapmamaya sabredersem salı günü kesin yaparım idrar tahlili, canım bana 3 embriyo konuldu
aynı duyguları paylaşıyoruz inşallah sonucumuz güzel olur merseraycım..ben eminim diyemeyeceğim ama içimde tuaf bir his var klomenle 2 aşılama geçirdim onların tutmayacağına sanki emindim bu sefer onlardan farklı hissediyorum sanki ya da öyle olmasını istediğimiz için olabilir mi bilmiyorum biz olumlu düşünelimde napalım olmaazsa olmasın...
evet dediğin gibi belkide olmasını çok istediğim için öyle hissediyorum, Allah hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
kızlar bugün ilk ignemi oldum bugün ögrenmek için 3 de vuruldum ama doktor ve hemşire yarından itibaren hep 11 de vurul dedi akıl edemedim kızlar sormayı yeni aklıma geldi acaba sabah 11 mi akşammı şimdi de merkezi aradım mesai bitmiş kimse yok , kararsız kaldım bilgisi olan varsa lütfen söleyin kızlar ... bu igne adet olana kadar vurulacagım decopeptly 0,1 sabahmı 11 demi akşam 11 demi ... adet olduktan sonra da gonalfa baslayacagım ... kızlar bilen varsa yazsın
Hatıce neden oyle dıon canım olmadı dıyelım elımızden gelen bır sey varmı kendını sartlandırma canım benım bıızmde olmadı ama hayat devam yeterkı bız saglıklı olalım hayırlısı bu demekten baska caremıs varmı canım
sen nerde denedın tup bebgı
ıdrara aldanma yok yere kedını uzme canım hakkında hayırlısı cnım
canım bana da 28inde dediler bende öncesinde yaptırcaksam orda yaptıramam zaten yakın bir tıp merkezi var orda yaptırırım belki pazartesi sabah ilk idrarımda yapmamaya sabredersem salı günü kesin yaparım idrar tahlili, canım bana 3 embriyo konuldu
evet dediğin gibi belkide olmasını çok istediğim için öyle hissediyorum, Allah hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
amin canım ya haberleşelim mutlaka..merak ederim inşallah ikimizde güzel haberi veririz..
canım çok çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için bu konuyu en kısa zamanda doktorumla görüşüp bilgi alacağım...aslında güvenilir bir merkezin gözetimi altındayım ama neden böyle oldu bilmiyorum...
şimdiki tedavinde hayırlı olsun inşallah bebek haberlerini alırım en kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?