2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

selam canımm

ben maslak acıbadem hastanesinde tedavi görüyorum...doktorum 225 merionalle başlattı , ilk muayeneden sonra dozu 375 e çıkarttı bu gün tedavimin 6. günüydü ve yarın kontrolüm var (inşallah yumoşlarım doktorumun istediği kıvama gelmiştir )

sen hangi aşamadasın canım ...bu arada bi sorum olacak son bir kaç gündür karnımda hafif bi şişlik var , acaba bu durum aldığımız hormonların etkisimi yoksa ben kilomu alıyorummmmm :çok üzgünüm:

hoşgeldin gülay meslektaş olduğumuz gibi kaderdaşızda galiba :)))

tüp bebeğe başlamayı mı düşünüyorsunuz ...neden araştırma yapıyorsun???

canim benim ben her aksam 8 de vuruluyodum seninde demekki 11 de vurulman gerekiyordur canim ben igneyi sabah vurulani hic duymadim tedavin hayirli olsun ins
melegin gelir canim :1hug:

hayırlısıyla tedavilerinizden güzel sonuçlar alırsınız inş.
serapcım çok üzüldüm hayırlısı böyle imiş çok zor bir durum
deryam canım bitmedimi ev işlerin kız
canimmm cok sukur bugun yerlestim sayilir kisin tadilat nakadar zormus ama deydi sen ne yapiyon hamislik nasil gidiyooo

selam arkadaşlar bugünde benim 3 günüm aşırı hapşırıyorum anlayamadım ve çok idrara çıkıyorum geceli gündüzlü gece belki 5 defa kalkyıroum

kızlar ben bu igneyi kendi başıma vuramıyorum siz nasıl yapıosunuz bi taktiği falan varmı

Pearl kardeşim, karın en kolayı, iki parmağınla karnını sıkışırıp çekeceksin, eline gelen ete batıracaksın. ilk deri delinirken acır, sonrası acımaz, o paketteki kolonyaya benzer peçeteyle silmeyi de ihmal etme, soğukla uyuşturuyor.

canimmm cok sukur bugun yerlestim sayilir kisin tadilat nakadar zormus ama deydi sen ne yapiyon hamislik nasil gidiyooo

güzel canım allahım sizlerede nasip etsin ikizleriniz olsun hepinizin inş.

selam arkadaşlar bugünde benim 3 günüm aşırı hapşırıyorum anlayamadım ve çok idrara çıkıyorum geceli gündüzlü gece belki 5 defa kalkyıroum

bende çok hapşırıyorum alerjim var diye idarara yumrutalar büyümeye başladıktan sonra sıklaşmıştı bendede halen öyle devam ediyor

şişlikte yumurtalar büyüdükçe hem sancı yapar hemde şişlik tuzlu yemeyin arkadaşlar

arkadaşlar asla kendinizde belirti aramayın bu benim 3 denemem ve ben hepsinde yaşadım hemşire hanım bana dediki kullandığınız ilaçlar hormöanal olduğu için olabilir dedi

hormanal ilaçları yumurta için kullanıyoruz ama oda opu ya kadar ki
transferden bi kaç gün sonra ne bilim o dönemlerdeki belirtiler gebelikten olabiliyor

Pearlcüğüm Lucrin kullanıyorsun sanmıştım, lucrin adlı iğnenin içinden küçük kolonyalı mendil paketleri gibi paketler çıkıyordu, alkollu bir peçete gibi birşey. Hemşire bana bunu mutlaka iğne yapaağın yere sür, hem dezenfekte eder hem de acı duymazsın demişti. Aynısını kolonya ile de yapabilirsin canım.

slm kızlar rabbim hepinizin yardımcısı olsun...ben negatif sonucu alalı 2 hafta oldu.bir sürü testim var onları yaptırıp tedavi görecem inş.olursa nisanda olacak 2. denemem....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…