- 1 Mart 2009
- 848
- 197
- 133
sağol canım tecrübesizlik var tabii bende :)
selam canımm
ben maslak acıbadem hastanesinde tedavi görüyorum...doktorum 225 merionalle başlattı , ilk muayeneden sonra dozu 375 e çıkarttı bu gün tedavimin 6. günüydü ve yarın kontrolüm var (inşallah yumoşlarım doktorumun istediği kıvama gelmiştir )
sen hangi aşamadasın canım ...bu arada bi sorum olacak son bir kaç gündür karnımda hafif bi şişlik var , acaba bu durum aldığımız hormonların etkisimi yoksa ben kilomu alıyorummmmm :çok üzgünüm:
kızlar heyecanlısınız şimdi zaman geçmiyordur aklınızda sorular merak ediyorsunuz nasıl oalcak diye dimi
inş. güzel haberlerinizide yazarsınız dualarımız sizlere...
saol pearl heartcım cok stresli işler bunlar aslında stres üzüntü yasamamamız gerekiyor ama insan ister istemez strese giriyor. senin ilk tüp bebek denemen mi
teş ederim sağolun yumurta büyümesini anlamadım ben
evet canım aynen oyle dün ilk igneme basladım psikolojik olarak mı bilmeme ama bi sıcaklayıp bi üsüyorum bide adet olcamışım gibi yumurtalıklarımda agrı var sizin yazdıklarınınızı okuyorumda sanki benim tedavimde bi gariplik var.
canım benim tedavim adetimin 23. günü dün başladı. bana decapeptyl diye bi igne verdiler 22ocaktan 8 şubata kadar bu igneyi kullanıcam bu arada kontrol yok 8 şubatta doktora gidicem vericem. dün bana anti hcv ve hbsag tahlili yaptılar ama bundan once adet dönemimde hiç tahlil yaspmadılar
canım benim tedavim adetimin 23. günü dün başladı. bana decapeptyl diye bi igne verdiler 22ocaktan 8 şubata kadar bu igneyi kullanıcam bu arada kontrol yok 8 şubatta doktora gidicem vericem. dün bana anti hcv ve hbsag tahlili yaptılar ama bundan once adet dönemimde hiç tahlil yaspmadılar
canım söylediğin iğneyi bilmiyorum.sanırım gonal-f türü bir iğne.yani adetinin 6.gününde misin?senin protokolun ne?ben ankara anatolia tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum.lucrinin 13.günü.adetimin 3.günündeyim.dün gonal-f 150 doz başladık.(yine aynı sorunu yaşamamam için düşük doz veriliyor.)önceki tedavimde kısa protokoldu 300 doz alıyordum,şimdiki uzun.canım karnında şişlik ilaçların etkisi.yumurtaların büyüyor:)kaç tane yumurtan var?boyutları nasıl?bugun doktordan güzel haberlerle gelirsin umarım.gelişmelerden haberdar et canım.hoşçakal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?