2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

saol pearl heartcım cok stresli işler bunlar aslında stres üzüntü yasamamamız gerekiyor ama insan ister istemez strese giriyor. senin ilk tüp bebek denemen mi

canım söylediğin iğneyi bilmiyorum.sanırım gonal-f türü bir iğne.yani adetinin 6.gününde misin?senin protokolun ne?ben ankara anatolia tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum.lucrinin 13.günü.adetimin 3.günündeyim.dün gonal-f 150 doz başladık.(yine aynı sorunu yaşamamam için düşük doz veriliyor.)önceki tedavimde kısa protokoldu 300 doz alıyordum,şimdiki uzun.canım karnında şişlik ilaçların etkisi.yumurtaların büyüyor:)kaç tane yumurtan var?boyutları nasıl?bugun doktordan güzel haberlerle gelirsin umarım.gelişmelerden haberdar et canım.hoşçakal

kızlar heyecanlısınız şimdi zaman geçmiyordur aklınızda sorular merak ediyorsunuz nasıl oalcak diye dimi
inş. güzel haberlerinizide yazarsınız dualarımız sizlere...

kızlar heyecanlısınız şimdi zaman geçmiyordur aklınızda sorular merak ediyorsunuz nasıl oalcak diye dimi
inş. güzel haberlerinizide yazarsınız dualarımız sizlere...

evet canım aynen oyle dün ilk igneme basladım psikolojik olarak mı bilmeme ama bi sıcaklayıp bi üsüyorum bide adet olcamışım gibi yumurtalıklarımda agrı var sizin yazdıklarınınızı okuyorumda sanki benim tedavimde bi gariplik var.

saol pearl heartcım cok stresli işler bunlar aslında stres üzüntü yasamamamız gerekiyor ama insan ister istemez strese giriyor. senin ilk tüp bebek denemen mi

yok cnm 2. olacak...dinlenme sürecindeyim..tedavimde gariplik var diyorsun neden öyle düşünüyorsun?

canım benim tedavim adetimin 23. günü dün başladı. bana decapeptyl diye bi igne verdiler 22ocaktan 8 şubata kadar bu igneyi kullanıcam bu arada kontrol yok 8 şubatta doktora gidicem vericem. dün bana anti hcv ve hbsag tahlili yaptılar ama bundan once adet dönemimde hiç tahlil yaspmadılar

yo normal yazdıkların
adet sancısı yumurtaların büyümesinden çokluğundan oluyor canım.benimde ağrılarım çok fazlaydı düşük bel pantolon felan giyemiyordum artık..

banada bu igneyi verdiler banada bu igne vurulunca kontole gel denmedi yanlız bu igne kanama yapack adet olacaksan nezamanki adet oldu adetin 2, günü gonalf ignelerinle gel dediler .busefer gonalfe baslanacak

canım bunlar bağışıklık için ...8 şubatta gidince ya da ilk adet döneminde tahlil yapıp iğnelere başlarlar..

merhaba arkadaşlar;
aranıza yeni katıldım. çarşamba günü doktordaydım yumurta rezervim çok azmış.sadece 4 folükül gördü.3 ay önce 7 folikül vardı(tahminimden daha çabuk azaldı).bana hemen zaman kaybetmeden tüp dedi.bugün reglimin 6 günü .tüpe karar verdik mecburende. benim anlamadığım şu ki tüpü yapacak doktora ne zaman gitmeliyim. telefonda görüştüm anadolu sağlık merkezi tüp bebek bölümüyle bana önümüzdeki reglinin 3. günü gel dedi. ama araştırdığım kadarıyla kısa uzun protokoller var yani beni hiç muayene etmeden neye ne zaman başlayacağıma nasıl karar verirler anlamadım. çok kafam karışık.bu konu hakkında bilgisi olan açıklama yaparsa memnun olurum.sevgiler...

bizede oyle demislerdi . 1 ay sonra kontrole gittik kontrolden sonrada ayni seyi soylediler reglin 2. gunu gel dediler . O gun ultrosn yapip tedaviye basliyolar .

kizlar adet oldum pazartesi ignelerime basliyorum artik allah nasip ederse hpinizi optum ins hepimiz guzel hayirli haber aliriz aminnnn

kızlar benimde tedavim başladı şubatın 3 4 gibi transferim olur dedi dr inşallah hayırlıısyla bu sefer muradıma ererim rabbimimin guzel mevlamın izniyle nasip ederse

benimki kısa protokoldü.merional yumurta geliştirici bir ilaç sanırım gonal-f ile aynıdır. bugün doktor vakit tamam dedi :))) yumurtalarım olgunlaşmış 2 saat önce gece 23.00 da çatlama iğnesini yaptırdım.yumurtalarımın sayısı çok değil sadece 6 tanesi 18 mm yi geçmiş diğerleri şöyle böyle...bakalım hayırlısı inşallah pazartesi yumurtalarım toplanacak umarım herşey yolunda gider ve anne olmak bana sana ve isteyen herkese nasip olur

arkadaşlar progynex 50 mg ampul iğnem dün bitti.iğneyi bulamadık onun yerine progestan 100 mg hap kullansam olur mu.dr da ulaşamadım.eczacı aynı etki yapar bir problem yok dedi.bie de size sorayım dedim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…