canim eklerim tabikide insallah 2010 yilinda hepimizin yuzu guler sizde sorun hangi ulkedesinslm kizlar benide eklermisiniz listeye bende ocak 2010 da 3. denememi yaptiricaz insallah bu sefer son olur
insallah ocak basinda turkiyeye gelicez allahin izniyle
rabbim hepimizin yuzunu guldursun
canım bır ara banada aynısı oldu sadece okuyordum yazmak ıstemıyordum sana tavsıyem kafanı dagatıcak bırseyler bul bebek sahıbı olmamak hayatın sonu degıl ben kendımden ornek vereyım hazıranda tup bebek denemem negetıfle sonuclandıgında cok uzuldum cok agladım aradan bır hafta gecmedı babamın hastalık haberını aldım annem telefonda kızım gel ne olacagı bellı degıl degındıgınde dunyam yıkıldı ben yurt dısındayım ucak bıletı bulamadım bır gunum omur gıbı gectı ertesı gun anca gıdebıldım babam yogun bakımdaydı fazla uzatmayayım uzuntu uzuntu getırıyo onun ıcın relex ol canım bol bol dua et dua edelım bızı bızden baska kımse anlayamazmerhaba kızlar.... Bende o suçlulardan biriyim:kedi: Bu aralar sadece bebek mevzundan değil dünyadan vazgeçmek istiyorum nerdeyse.... Bu son deneme çok karamsarlığa düşürdü beni
ama biliyorum ki yakında toparlanacağım.o zamana dek kendinize iyi bakın arkadaşlar genelde hiçbirşey yazmak içimden gelmesede ara sıra girip mutlaka yazdıklarınızı takip ediyorumopuyorumnanaktan
canım senıde eklıyorum bıraz kendınden bahsedermısın kacıncı demenen olacak vs17 filiz33
canim eklerim tabikide insallah 2010 yilinda hepimizin yuzu guler sizde sorun hangi ulkedesin
canim insallah turkiye sana ugurlu gelecek nedense oyle hissettim bir anda 2010 BOL HAMISLI BIR YIL OLACAK INSALLAHHHHBizim sorun erkek infertilitesi sperm azligi
belcikada yasiyoruz 3 asilama 2 tup bebek yapildi 1.si dis gebelik oldu 2.kimyasal gebelik oldu
insallah rabbim turkiyede yuzumuzu guldurur
Bizim sorun erkek infertilitesi sperm azligi
belcikada yasiyoruz 3 asilama 2 tup bebek yapildi 1.si dis gebelik oldu 2.kimyasal gebelik oldu
insallah rabbim turkiyede yuzumuzu guldurur
İmsi tekniğ nedir kızlar yaptıran daha önce varmı aramızda ??
ay canim ne guzel demissin 2010 INSALLAH HEPIMIZ MUTLU OLURUZ senide ekliyorum bu listede ilk kim hamis olacak cok merak ediyorumarkadaşlar 2010 için beni de ekleyebilirsiniz listeye.
benimde 2. olacak, inşallah bu sefer olacak.
ilki memorial de mikroenjeksiyon oldu. 27 Ekim 2009 transferdi, maalesef negatif sonucu aldık.
sorunumuz; ben myomektomi oldum, ve yumurta rezervim az, eşimdede sperm sorunu var. hareketlilik yok ve sperm sayısı az.
Doktorla görüştüm, 3.adetimle tekrar başlıyoruz.Bu da inşallah 2 Ocak 2010 gibi bir zamana denk geliyor. Yeni yılda hepimiz mutlu olacağız inşallah.
canım bende 57 bolgesındeyım buraya es nedenıyle geldım bu dorduncu senem ......guzelım ınsallah 2010 da yuzumuz guler cocuksuz gurbet cok zor artık cok sıkıldımmmooo fransadan arkadaslarımda varmıs ben fransadayım deryacım 68 bolgesındeyım...............
Keykeycım nasılsın gorusmeyelı baya oldu son durumlar ney canım benım tup bebek tedavını nerede denıceksın nasıp olursa ?
ıns bu lısteden hamıle olarak ayrılırız hayırlısıyla amınnnnnnnnnnnnnnnnn
ınsallah hersey gonlunce olur ve ıslerın cabucak olur rapor falan zor olsa gerek rabbım yardımcın olsun bol bol bebısın olsunbende varım arkadaşlar inşallah 2010 da hepimiz hayırlı haberler alırız . Benim ilk tüp bebek denemem olacak şu an rapor için ugraşıyorum inşallah şubat gibi tedaviyi başlayacagız pek yazmasamda sürekli aranızdayım yazılanları takip etmeye çalışıyorum gidecegim dr. Da sizin yardımlarınızla karar verdim rabbim hepimizin gönlünün muradını versin çok zor bi dönem birbirimize dua edlim bizi bizden başka kimse anlamaz...
canim insallah turkiye sana ugurlu gelecek nedense oyle hissettim bir anda 2010 BOL HAMISLI BIR YIL OLACAK INSALLAHHHH
Lansorcum nasılsın bu lıstedede beraber olucaz ıns bu sefer yuzumuz guler canım allahım yar veyardımcımız olsun ınsallahhhhh
canim insallah turkiye sana ugurlu gelecek nedense oyle hissettim bir anda 2010 BOL HAMISLI BIR YIL OLACAK INSALLAHHHH
Merhaba canım hayırlısı olsun inş bu son olur bebeğine kavuşursun
Bizim de sorunumuz erkek infertilitesi. 2010 da 4. denemem olacak. En son bu yıl şubatta tedavi görmüştüm o da dış gebelik oldu. Biraz dinlenmeye karar verdik 2010 a kadar.
Senin daha önceki yazılarını okumuştum sanırım Konya'da tedavi olacak bir merkez arıyordun. karar verebildin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?