amin cnm ilk denemen mi yaş kaç problem erkek mi kadın mı?
Canım dualarımız seninle. Allah hepimiz için hayırlısnı versin.
Arkadaşlar merhaba bu gün ilk yumurta geliştirme iğnemi kullanmaya başladım. Dualarınızı eksik etmeyin. Herkez gibi başarılı sonuç almak istiyorum. Allah herkeze hayırlısını versin. Arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum ilaç ismi vermek ne kadar doğru bilmiyorum ama Lucrin 2.8 ml kullanıyorum bu iğne kanamayı devam ettirirmi ve tedavi boyunca kullanmam gereken bir iğne mi. Yani yumurta geliştirici iğne ile birlikte mi kullanacağım.
canim herseyin hayirlisi inaniyorumki vaki geldiginde olacak durmak yok yola devammmkızlar ben az önce adet oldum buraya kadarmış, birkaç saatlik de olsa Allah bana bu heyecanı yaşattı, hakkımda hayırlısı buymuş demekki hepinize çok teşekkür ederim
beni listeden silebilirsiniz arkadaşlar
Umutl canım sende aydın beyin hastasıydın galiba?
Evet çatlatma iğnesini vuracağın güne kadar lucrini kesmiyorsun canım kanamanda olsa her halukarda vurunuyorsun hergün. kesinlikle bırakmıyorsun taki doktorun söyleyinceye kadar
Bilgi verdiğin için çok teşekkür ederim.Umarım herşey yolunda gider çarşamba günü tekrar ultrasona gireceğim bakalım neler olacak. Çarşamba günü yumurta geliştirme iğnesinin 7.günü olacak. Yumurtalar hangi gün toplanması gerekir. Menegon 3 toz 3 su kullanıyorum. :enbuyukkk:
Arkadaşlar merhaba bu gün ilk yumurta geliştirme iğnemi kullanmaya başladım. Dualarınızı eksik etmeyin. Herkez gibi başarılı sonuç almak istiyorum. Allah herkeze hayırlısını versin. Arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum ilaç ismi vermek ne kadar doğru bilmiyorum ama Lucrin 2.8 ml kullanıyorum bu iğne kanamayı devam ettirirmi ve tedavi boyunca kullanmam gereken bir iğne mi. Yani yumurta geliştirici iğne ile birlikte mi kullanacağım.
herkese merhaba ben 23 ocakta basladım ilac kullanımına Gonal-f kullanıyorum (300), bu sabah 29.01.2010 cetrotide (0.25) kullanmaya başladım..Arkadaslar ilaçları uyguladıktan 1-2 saat sonra benim çok agrım oluyor özellikle kasıklarımda en çok ta sol tarafımda(sol tüp tıkalı aceba onunla etkisi var mı?)
Rabbim hepimize sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin
Bilgi verdiğin için çok teşekkür ederim.Umarım herşey yolunda gider çarşamba günü tekrar ultrasona gireceğim bakalım neler olacak. Çarşamba günü yumurta geliştirme iğnesinin 7.günü olacak. Yumurtalar hangi gün toplanması gerekir. Menegon 3 toz 3 su kullanıyorum. :enbuyukkk:
ve listemizi besmele ile olusturuyoruz BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM insallah bol hamisli 2010 OLUR dualarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?