2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

Canım dualarımız seninle. Allah hepimiz için hayırlısnı versin.

çok çok sağol bitanem seninde tedavin hayırlı uğurlu olsun bol bol yumurtaların ve bol bol kaliteli embriyoların olur inşallah ve içlerinden en hayırlı en sağlıklı olanları sana bebiş olarak geri dönerler .Allah yar ve yardımcın olsun a.s.

Arkadaşlar merhaba bu gün ilk yumurta geliştirme iğnemi kullanmaya başladım. Dualarınızı eksik etmeyin. Herkez gibi başarılı sonuç almak istiyorum. Allah herkeze hayırlısını versin. Arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum ilaç ismi vermek ne kadar doğru bilmiyorum ama Lucrin 2.8 ml kullanıyorum bu iğne kanamayı devam ettirirmi ve tedavi boyunca kullanmam gereken bir iğne mi. Yani yumurta geliştirici iğne ile birlikte mi kullanacağım.

Evet çatlatma iğnesini vuracağın güne kadar lucrini kesmiyorsun canım kanamanda olsa her halukarda vurunuyorsun hergün. kesinlikle bırakmıyorsun taki doktorun söyleyinceye kadar

canim herseyin hayirlisi inaniyorumki vaki geldiginde olacak durmak yok yola devammm

herkese merhaba ben 23 ocakta basladım ilac kullanımına Gonal-f kullanıyorum (300), bu sabah 29.01.2010 cetrotide (0.25) kullanmaya başladım..Arkadaslar ilaçları uyguladıktan 1-2 saat sonra benim çok agrım oluyor özellikle kasıklarımda en çok ta sol tarafımda(sol tüp tıkalı aceba onunla etkisi var mı?)
Rabbim hepimize sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin

canım aymilewya...
benim de tüplerim tıkalı.lucrin kullanıyorum 15. günüm adetle birlikte diğerlerine başlıcam hayırlısıyla..

Evet çatlatma iğnesini vuracağın güne kadar lucrini kesmiyorsun canım kanamanda olsa her halukarda vurunuyorsun hergün. kesinlikle bırakmıyorsun taki doktorun söyleyinceye kadar

Bilgi verdiğin için çok teşekkür ederim.Umarım herşey yolunda gider çarşamba günü tekrar ultrasona gireceğim bakalım neler olacak. Çarşamba günü yumurta geliştirme iğnesinin 7.günü olacak. Yumurtalar hangi gün toplanması gerekir. Menegon 3 toz 3 su kullanıyorum. :enbuyukkk:

SLM htulek TÜP BEBEK TEDAVİSİNDESİN HERHALDE HAYIRLI OLUR İNŞALLAH KAÇINCI DENEMEN.ACABA EŞİNDEMİ SENDEMİ PROBLEM..

merhab htulek hadi bakalım hayırısıyla tedavine bşlamışsın,umarım sonucunda güzel olur...
bende lucrin kullanıyorum..bugün 8. iğnemdi,ma ben 10 ml vuruluyorum...ben bu iğneyi yumurta geliştiricilerle bereber kullanmya devam edicem..tedvinin sonun kadar,doktor aksini demediği sürece kullanacksın....moralin yüksek olsun...

Son düzenleme:

Çok normal çünkü yumurtalar büyüyor. Bende sanki içimde balon var ansızın birden bireye balonlar şişiyor gibi hissederdim. çok tuhaf bir duygu ağrı desen ağrı değil tuhaf işte tatlı bir ağrısı oluyor. Benimde tüpüm tıkalı ama ağrıların tüpün tıkalı olması ile alakalı olacağını sanmıyorum. Tıkanık tüpler kesinlikle ağrı yapmıyor.

Canım neredeyse tedavin tamamlanmak üzere yumuryaların 17-22 milim arası olunca çatlatma iğnesi vurunacak ve 36 saat sonra yumurtaların toplanacak yani anladığım kadarı ile bu sureç 4-5 günü bulur. Allah hepimiz için hayırlısını versin. Bende yarın lucrinle startı vereceğim bakalım. menegonu bende kullandım kalçadan yumurtalar gelişmeyince takviye olarak verdiler 3 gün vurunmuştum sonra yumurtalarım toplandı.

kizlar selam herkese dr bana kisa protokol uygulacakmis , aranizda kisa protokol uygulayan var mi nasil olacak , regl 2.gunu gel dedi , bilgisi olan var mi
sevgiler

kısa protokol herhalde daha kısa sürede yapılacakmış...inş hakkında hayırlı olur cnm

ve listemizi besmele ile olusturuyoruz BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM insallah bol hamisli 2010 OLUR dualarla

selam
ben ayım 20 sinde menisefe diye kayıt açmıştım ama daha sonra bidaha giremedim şifremi unuttum dedim email adres tanımlı değil dedi. Sizin listenizde 141 menisefe diye kayıtlı fakat bu gün sinemefe diye açtım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…