selam
ben ayım 20 sinde menisefe diye kayıt açmıştım ama daha sonra bidaha giremedim şifremi unuttum dedim email adres tanımlı değil dedi. Sizin listenizde 141 menisefe diye kayıtlı fakat bu gün sinemefe diye açtım
slm canım sen eskisin ama ben yeni katıldım.tüp bebek denemesimi yapıyorsun.acaba yaş kaç...
benim transfer işlemim 13.01.2010 çarşamba gümü yapılmıştı. 3 embriyo transfer edilmişti ve 12. Günü beta-hcg 208 , 15.günü beta-hcg 921 çıktı.
selam yaşım 28 1.tüp bebek denememdi. Oda allah ın izniyle olumlu sonuç oldu. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah...
tebriklerrr canim listede degistirdim RABBIM kucagina almayida nasipetsinBenim transfer işlemim 13.01.2010 çarşamba gümü yapılmıştı. 3 embriyo transfer edilmişti ve 12. günü Beta-hCG 208 , 15.günü Beta-hCG 921 çıktı.
tebriklerrr canim listede degistirdim rabbım kucagina almayida nasipetsin
Benim transfer işlemim 13.01.2010 çarşamba gümü yapılmıştı. 3 embriyo transfer edilmişti ve 12. günü Beta-hCG 208 , 15.günü Beta-hCG 921 çıktı.
tebriklerrr canim listede degistirdim RABBIM kucagina almayida nasipetsin
CANIMPROBLEM EŞİNDEMİYDİ SİNEMEFEa.s.
eşimde değildi bende adet düzensizliği ve yumurtlama problemi vardı
slm kızlar ben yenıyım subatta bende tup yaptıracam sorunnunuzu yazarmısınız ben pcosluyum
bende subatta regl le baslıycam senın sorunun neydı canım sen kac yasındasıncnm pkoslu ne oluyor acaba benimde eşimde sper sayısı 2 milyon.bende şubat regl başlıcam senin yaş kaç canımcımalkisalkisalkis
umutcum 25 yasındayım pcos yumurtalık kıstı adet duzensızlıgı ve yumurtlama sorunum var 3 asılama oldu 1 kımyasal gebelık oldu son olarak tup olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?