2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

çok üzüldüm canım. Herşey Allahtan bunu unutmamak lazım.

ben decapeptyl vuruluyorum daha 7. gün bitti bugun 8 şubatta gidcem daha başlardayım yani. nevincim sana bişey sorucam bugun ki igneyi gbeğimin sağ yanından vurdum ama sol bacağımın üst arka kısmında inanılmaz agrı var hani kas kasılması olurya oyle igneye baglımuı acaba

iğneden değildir canım farkında olmadan kasmışsındır kendini muhtemelen

evet daha varmış çok senin hadi kolay gelsin güzel olsun sonuda inş...

canım merhaba senin 3 emr.da tuttu herhalde...yanlış anlamadıysam

yok 3 tane transfer edildi ama değerim düşüktü sanmıyoruz tek galiba :))))))
pazartesi görecez

slm cnm sen nerde tüp bebek yaptıdın...

pearl35 merhaba bende izmirdenim sen hangi hastanede tüp bebek uygulamasını yaptırdın acaba...

inşallah melegin seninledir yaş kaç bu arada sorun sendemi eşindemiydi..

yaşım 29 canım benim bi kızım var sonradan kanallar yapışmış laparoskopide oldum biri açılmadı biride açıldı ama şekli felan bozulmuş dedi olması imkansızmı yani
mecbur tüp bebek yaptık

şuan hangi aşamadasınız inşallah allahım yüzüne bakar.canım.olmasada üzülme çünkü 1 tane kızın varmış allah onu sana bagışlasın.senin fiyat ne kadar tuttu.

şuan hangi aşamadasınız inşallah allahım yüzüne bakar.canım.olmasada üzülme çünkü 1 tane kızın varmış allah onu sana bagışlasın.senin fiyat ne kadar tuttu.

bugün transferin 28.günü canım çok şükür pozitif bebişim ortalama 6 haftalık
pazartesi inş. kalp atışlarınıda görürüz ya
darısı sizlere canım hayırlısıyla dualarımız sizlere

kist var dedi ameliyat oldu eşim ama fayda etmedi 1 sene boyunca tedavi gordu ama gene düzelmedi. tüp bebek dendi. yeni basladı tedavim 7. ignemi vuruldum bugun 8 subatta kontrole gidicem yaş kaç ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…