kızlar ben az önce adet oldum buraya kadarmış, birkaç saatlik de olsa Allah bana bu heyecanı yaşattı, hakkımda hayırlısı buymuş demekki hepinize çok teşekkür ederim
beni listeden silebilirsiniz arkadaşlar
inş. hayırlısıyla güzel sonuç alırsın canım
illa belirti oalcak diye bişey yok benimde sadece biraz göğüslerde hassaslık ve dolgunluk vardı...
umutl canım evet 3 tane transfer edildi daha görmedik pazartesi kalp atışlarını görmeye gidecez hayırlısıyla :)
mersaray canım üzme kendini hayırlısı böyle imiş artık bundan sonrası için dua edecez...
ben decapeptyl vuruluyorum daha 7. gün bitti bugun 8 şubatta gidcem daha başlardayım yani. nevincim sana bişey sorucam bugun ki igneyi gbeğimin sağ yanından vurdum ama sol bacağımın üst arka kısmında inanılmaz agrı var hani kas kasılması olurya oyle igneye baglımuı acaba
yok 3 tane transfer edildi ama değerim düşüktü sanmıyoruz tek galiba :))))))
pazartesi görecez
inşallah melegin seninledir yaş kaç bu arada sorun sendemi eşindemiydi..
yaşım 29 canım benim bi kızım var sonradan kanallar yapışmış laparoskopide oldum biri açılmadı biride açıldı ama şekli felan bozulmuş dedi olması imkansızmı yani
mecbur tüp bebek yaptık
pearl35 merhaba bende izmirdenim sen hangi hastanede tüp bebek uygulamasını yaptırdın acaba...
ben erol beye gidiyorum şifa hastanesine sen nerde yaptırıyosun
şuan hangi aşamadasınız inşallah allahım yüzüne bakar.canım.olmasada üzülme çünkü 1 tane kızın varmış allah onu sana bagışlasın.senin fiyat ne kadar tuttu.
umut sen hangi aşamadasın transferinmi yapılacak
irenbede dr dilek hanımda ilk denemem inşallah canım benim problem eşimde
kist var dedi ameliyat oldu eşim ama fayda etmedi 1 sene boyunca tedavi gordu ama gene düzelmedi. tüp bebek dendi. yeni basladı tedavim 7. ignemi vuruldum bugun 8 subatta kontrole gidicem yaş kaç ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?