2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

merhaba arkadaşlar,
ben bu topiği yeni gördüm...bende 22 ocak itibariyle lucrin vurulmaya başladım.daha 7. iğnedeyim.regl olunca kontrole gideceğim bu sefer purogon 300'e başlayacağız bakalım.benim uzun protokol oluyor.bakalım,herşey allahtan..tüm tedavi görenler,sonuç bekleyenler hayırlı haberleri alırlar umarım...

Kızlar tÜp bebek fıyatlarında ındırım ıstıyoruz dıye bır bÖlÜm var hepberaber elele olup yetkılılere sesımızı duyurmak ıstıyoruz ve desteklerınızı beklıyoruz.....parası olmayan maddı olnakları fazla olmayan kadınların anne olmaya hakkı yok mu? LÜtfen destek olun belırlı bır gÜn kararlaŞtırıp aynı yere aynı gÜn msj maıl ne olursa atıcaz ......desteklerınızı esırgemeyın lÜtfen..

selam hanımlar ben de tüp yaptırmak istiyorum sorun erkek faktörü ama devletin evlilikte 3yılı doldurma şartı bizi beklemeye zorluyor 6ayımız daha var umarım bir mucize olur fakat böyle eli kolu bağlı beklemek çok zor

slm kıslar Allah hepimisn umutlarını sevince dönüştürsün inş.
bende uzun protoklle yarın tedaviye başlayacağım inşallah..

ALLAHIM İNŞALLAH AYMİLEWYA ya bunlardan nasip eyle rabbim hepimizi kutsal annelerden eyle yarabbimmmmm:Saruboceq:

amiinnnnnn canımm yaa inşallah ...çok heyecanlıyım yarın bebeklerime kavuşucam ve inşallah bir daha hiç ayrılmıycaz

rabbim bu yolda emek serfaden herkesin kucaklarını bebişlerle doldursun opuyorumnanaktan

amiinnnnnn canımm yaa inşallah ...çok heyecanlıyım yarın bebeklerime kavuşucam ve inşallah bir daha hiç ayrılmıycaz

rabbim bu yolda emek serfaden herkesin kucaklarını bebişlerle doldursun opuyorumnanaktan

amin cnm ilk denemen mi yaş kaç problem erkek mi kadın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…