2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

Yumurta sayisi tedavinin basinda neyse sonundada oylemi oluyor . Mesela 4 gunde 4 folikul gozukmusse 8. gun bunun artma ihtimali varmi yoksa 4 folikul olarak sonuna kadar devam mi eder?

Yumurta sayisi tedavinin basinda neyse sonundada oylemi oluyor . Mesela 4 gunde 4 folikul gozukmusse 8. gun bunun artma ihtimali varmi yoksa 4 folikul olarak sonuna kadar devam mi eder?

Krisciğim her zaman öyle olmuyor. Benim başlangıçta 6-8 folikül vardı, gonal-f kullanıyordum ve ilaca cevabım yavaştı, tedavimin iptal edilmesi bile sözkonusuydu, son birkaç günde doktorum dozu 350'ye çıkarttı ve cevap verdim. 14 yumurta toplandı, 11 tanesi döllenebilecek kalitede ve büyüklükte çıktı. 10 tane oldukça kaliteli embriyo oluştu. Folikül sayın tedavinin sonuna doğru artabilir, ki zaten 4 hiç de kötü değil, yeter ki kaliteli olsun.

canim insallah soyledigin gibi olur benimde. Zaten bana en yuksek doz uygulaniyor 600 luk ignelerimin dozu 4 folikul bana cok az geldi okuyorum 15-20 yumurta toplananlar cogunlukta . Banada doktorum tedaviyi durdurabiliriz dedi bakalim pazartesi kontrolde belli olacak .

benim tedavim ASM' de devam ediyor benimde 4 yumurtam var ama henüz tedavinin durdurulmasından falan kimse bahsetmedi...
ben gonal-f kullanıyorum 300'luk dozlar halinde vuruluyorum

159 UTKUMM....TEDAVİSİ BAŞLADI (23 OCAK 2010'da)

kızlar mrb bende yeni üye oldum.malesefki sizlerle aynı kaderi paylaşıyorum.beni de listeye eklerseniz sevinirim.şubat ayında tedaviye başlıcam inşallah.Allah hepimizin gönlünün muradını versin.

oluyor cnm..adet sancısına benzer oluyormuş ama kanama gelmiyor ya da sadece yerleşme kanaması geliyor o da hafif

kızlar mrb bende yeni üye oldum.malesefki sizlerle aynı kaderi paylaşıyorum.beni de listeye eklerseniz sevinirim.şubat ayında tedaviye başlıcam inşallah.Allah hepimizin gönlünün muradını versin.

aramıza hg cnm.inş hayırlısı olur..rabbimize dayan ona güven inş olurr

esracım iyi düşün iyi sonuçlansın allah ol dedikten sonra lekelenme belirti boşa.inşallah tutunmuştur bebişin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…