Arkadaşlar merhaba bu gün ilk yumurta geliştirme iğnemi kullanmaya başladım. Dualarınızı eksik etmeyin. Herkez gibi başarılı sonuç almak istiyorum. Allah herkeze hayırlısını versin. Arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum ilaç ismi vermek ne kadar doğru bilmiyorum ama Lucrin 2.8 ml kullanıyorum bu iğne kanamayı devam ettirirmi ve tedavi boyunca kullanmam gereken bir iğne mi. Yani yumurta geliştirici iğne ile birlikte mi kullanacağım.
merhabe ben de yarın başlıcam tedavi surecimiz eş zamanlı gidiyor sanıırım..ben de lucrin kullanıyorum şu an ikisi bnirlikte devam edecekmişş sonuna kadar..ama doktor dozumu azalttı sadece..korkuyorum gonal-f yakıyo diyo herkess..umarım acı çekmeyiz aarttık...
kızlar mrb bende yeni üye oldum.malesefki sizlerle aynı kaderi paylaşıyorum.beni de listeye eklerseniz sevinirim.şubat ayında tedaviye başlıcam inşallah.Allah hepimizin gönlünün muradını versin.
adet olucam gibiyim
hoşgeldin cnm ilk denemen mi? yaş kaç problem kimde...
hoşbulduk canım 2. denemem olacak,problem bende yaşım 27
igneleri esinize vurdurun
Ozaman isin zor , benim esim vuruyor gunde 4 defa kime vurdururdum. Sen kendin vur ozaman hic zor degil
evet kisa protokol yas 31
merhaba arkadaşlar ben 22 yaşındayım eşimde varikosel vardı 1 sene önce ameliyat oldu onun değerleri düzeldi ama bende rahim filmi çektirdim sol tüpüm kapalı çıktı yumurtalıklarımda bir sorun yok çokşükür adetlerimde düzenli 1 sefer aşılama yaptırdık tutmadı kayseri sevgi hastanesinde tüp bebeğe karar verdik sizce başarı şansımız nedir beni bilgilendirirseniz sevinirim 2 buçuk senedir istiyoruz
22 yasindaysan sansin cok buyuk. en sansli gruptasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?