2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

merhabe ben de yarın başlıcam tedavi surecimiz eş zamanlı gidiyor sanıırım..ben de lucrin kullanıyorum şu an ikisi bnirlikte devam edecekmişş sonuna kadar..ama doktor dozumu azalttı sadece..korkuyorum gonal-f yakıyo diyo herkess..umarım acı çekmeyiz aarttık...

slm canım ilk denemenmi?hayırlı olsun sorun kimde acaba yaş kaç....

deryacım transferin hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini almak nasip olur.

arkadaşlar igneleri, nasıl ne şekilde vuruyorsunuz saglık ocagına giden varmı igneleri vurdurmak için ben bu konuda biraz tedirginim de..yardımcı olurmusunuz....

merhaba arkadaşlar ben 22 yaşındayım eşimde varikosel vardı 1 sene önce ameliyat oldu onun değerleri düzeldi ama bende rahim filmi çektirdim sol tüpüm kapalı çıktı yumurtalıklarımda bir sorun yok çokşükür adetlerimde düzenli 1 sefer aşılama yaptırdık tutmadı kayseri sevgi hastanesinde tüp bebeğe karar verdik sizce başarı şansımız nedir beni bilgilendirirseniz sevinirim 2 buçuk senedir istiyoruz

hoşgeldin canım olmayacak bişey degil emin ol senin durumunda olanlar şimdi bebişllerle ugraşıyor.hayırlısı allhtan dileyelim

amin canım teşekkür ederim rahminde ve yumurtalığında sorun olanlarınmı tutma şansı düşüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…