2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

amin canım teşekkür ederim rahminde ve yumurtalığında sorun olanlarınmı tutma şansı düşüyor

hiç bilgim yok canım benim prob.eşimde bende hiç bişey yok bakalım sonuç ne olacak allah yüzümüzü güldürsün rabbim elimizi boş çevirmesin.....

ALLAHIM DUY BİZİ RABBİM SEN BÜYÜKSÜN BEBEKLER OLDUMU BİLGİSAYARIN YÜZÜNE BAKMAYIZ VALLA DEGİLMİ KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRR:lepi:

ıNŞALLAH cnm Allah hepimize nasip eder . evet sperm az ilk gittigimizde sperm verdi azdı yeni bir işe girdi buyüzden birdaha izin alıp gidemedi araya 5 ay zaman koyduk bu aradaa biraz stresliydi sinir ilacı kullanıyordu ozamn tekrar sperm verdik mergesem o ilaçlar spermleri iyice öldürmüş 4 tane hücre kalmıstı. sonra doktor bir jel vede iki ilaç verdi haftada 3 gün balık keçiboynuzu vede ceviz fındık sebze agırlıklı meni yani bir bakıma diyete girdi eşim 4 hücreden yine biraz yükselmiş ama varikosel oldugu için hiçte ameliyat olmamıstı. bu yüzdende tese olabilir birde fsh si 13 eşimin

arkadaşlar şu kısa protokol uzun protokol ne demek

YAŞTAN DOLAYI OLUYOR ÇOGU ZAMAN AMA KADINDAKİ YUMURTLAMADA PROBLEM YARATIYOR.YAŞ 20-30 ARASI İSE KISA PROT.AMA 35-45 ARASI İSE UZUN OLUYOR.ÇÜNKÜ YAŞ GEÇTİKÇE YUMRTALAR YAVAŞLIYOR YANİ ŞUAN BİZİM KIPIR KIPIR...:tomato:

peki budurumdada tüp bebekmi öneriyorlar...

sen kaç yaşındasın canım

benim kagıdımda da angoist (kısa) protokol yazıyordu . hatta ben özelde bir doktorla görüşmüştüm neden kısa protokol diye oda yumurtalıklarda kist olusmasın die demişti

bende çok soru soruyorum değilmi kusura bakmayın:çok üzgünüm:

AŞK OLSUN SORA SORA ÇÖZECEGİZ BU İŞLERİ BEN 26 YAŞINDAYIM AMA DAHA İLK DENEMEM OLACAK ŞUBAT REGLİNDE BÜYÜK BİR İHTİMAL BENİMDE KISA OLACAK BENİM GİTTİGİM DR.BANA%60-70 ŞANS VERDİ KISA PROT. İGNE VERECEKLER AMA HERKESE AYNI VERMİYORLAR ALLAHTAN HAYIRLISI DİYELİM
:Saruboceq:

peki budurumdada tüp bebekmi öneriyorlar...

evet sperm az fsh da yüksek... zaten fsh cok öenmli Allahtan benim fshm normal 4,5 fsh sı yüksek olan baynlar ignelere cevap veremiyor dozu yüksek kullanıyor gecen arkadasımın halasının cocugunu görmeye gittim oda tüp bebek yaptırdıı 4 . de tuttu. yası 42 olmustu Allaha şükür olduu .... onunda troidi vardı bana dediki benim fsh cok yüksekti milletin b,r haftada lkulalndıgı ilaçları ben 2 günde kallanıyordum. buyüzden igneler cok tuttu demişti. tabi onun zamanında böyle net yoktuki konussun dediki ben zamanl atecrübe ettim bilgim yoktu son zamanda incir ceviz keçiboynuzu ball bütün bunlrı tüketim cok faydası olduu dedi zamanla ögrendim dedi en sonuncusu da ttuttu dedi

evet herkese aynı igne vermiyorlar cnm bana adet olana kadar decapptly verdiler sonra gonalfe baslayacagım . ben,m ignelerim toplamda 1300 tuttu ama bakalım ilerde neler harcarız bilemem

evet herkese aynı igne vermiyorlar cnm bana adet olana kadar decapptly verdiler sonra gonalfe baslayacagım . Ben,m ignelerim toplamda 1300 tuttu ama bakalım ilerde neler harcarız bilemem

aşılam öncesimi kullandın yoksa tüp bebek için mi?banada folbiol ile ecopirin verdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…