evet dr benim içinde aynı şeyi söyledi en şanslı gruptasın demişti yaştan dolayı.....demekki dogruymuşşş
amin canım teşekkür ederim rahminde ve yumurtalığında sorun olanlarınmı tutma şansı düşüyor
sen hamilemisin canım
benimde yasım 21 kızlar eşimden dolayı tüp bebek yaptıyorum inşallah ilk ve son olur inşallah Allah hepimize bir cocuk nasip eder
arkadaşlar şu kısa protokol uzun protokol ne demek
inşallah cnm allah hepimize nasip eder . Evet sperm az ilk gittigimizde sperm verdi azdı yeni bir işe girdi buyüzden birdaha izin alıp gidemedi araya 5 ay zaman koyduk bu aradaa biraz stresliydi sinir ilacı kullanıyordu ozamn tekrar sperm verdik mergesem o ilaçlar spermleri iyice öldürmüş 4 tane hücre kalmıstı. Sonra doktor bir jel vede iki ilaç verdi haftada 3 gün balık keçiboynuzu vede ceviz fındık sebze agırlıklı meni yani bir bakıma diyete girdi eşim 4 hücreden yine biraz yükselmiş ama varikosel oldugu için hiçte ameliyat olmamıstı. Bu yüzdende tese olabilir birde fsh si 13 eşimin
YAŞTAN DOLAYI OLUYOR ÇOGU ZAMAN AMA KADINDAKİ YUMURTLAMADA PROBLEM YARATIYOR.YAŞ 20-30 ARASI İSE KISA PROT.AMA 35-45 ARASI İSE UZUN OLUYOR.ÇÜNKÜ YAŞ GEÇTİKÇE YUMRTALAR YAVAŞLIYOR YANİ ŞUAN BİZİM KIPIR KIPIR...:tomato:
benim kagıdımda da angoist (kısa) protokol yazıyordu . hatta ben özelde bir doktorla görüşmüştüm neden kısa protokol diye oda yumurtalıklarda kist olusmasın die demişti
bende çok soru soruyorum değilmi kusura bakmayın:çok üzgünüm:
peki budurumdada tüp bebekmi öneriyorlar...
evet herkese aynı igne vermiyorlar cnm bana adet olana kadar decapptly verdiler sonra gonalfe baslayacagım . Ben,m ignelerim toplamda 1300 tuttu ama bakalım ilerde neler harcarız bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?