banada doktorum %65 şans verdi iğnemde puregon 600 günde 225lik vurunuyorum iğnenin tanesi 493 tl yaşım tutmadığı için ssk hiç birini karşılamıyor
iyi akşamlar herkeze geçmiş olsun öncelikle rabbim herkeze hayırlı evlatlar nasib etsin inş.
iyi akşamlar herkeze geçmiş olsun öncelikle rabbim herkeze hayırlı evlatlar nasib etsin inş.
amin .inşallah cnm
aşılam öncesimi kullandın yoksa tüp bebek için mi?banada folbiol ile ecopirin verdiler
deneme varmı yoksa yola yenimi başladın canım
hayır asılama degil tüp bebek . Suan adet olana kadar bu igneyi kuallnıyorum . Adet olunca ikinci günü duruma göre gonalfe baslayacagız
nasıl ya 1 tanesimi o kadar aman sakın olmasın toplam ne kadar tutuyor tüp bebek özeldemi?
banada doktorum %65 şans verdi iğnemde puregon 600 günde 225lik vurunuyorum iğnenin tanesi 493 tl yaşım tutmadığı için ssk hiç birini karşılamıyor
kimse yok mu???????????????
benimde ssk hiç bir yönden karsılamıyor hastaneye 2400 ödeyecem ilşaçlar da suan 1300 tuttuu bakalım nekadar harcayaz-cagız daha
evet canım teki 493 tl iki tane verdi doktor 1 milyar felan tuttu çatlatma iğnesi 84 tl vitamin ve antibiyotikler bizimkini ssk karşılamıyor bizimki özel
bu dr baştan ne kadar tutacagını söylemedimi bizlerede yazık ama bana 5500 dedeiler ilaçlarda dahil
evet ilaçlar dahil bize 4500 dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?