günaydın kızlar yeni gün inşallah herkeze uğur getirir bende 2010 a hamile girmek istiyorum inşallah olur hepimizin dileği 1 tane 2005 doğumlu kızım var ee buda inşallah 2010 olur 23 ekim adetim
Merhaba hanımlar, kısa bir süre önce bende varımm diye aranıza bir ceeee demiştim. Ve bugün kan testi yaptırdım, değer henüz çok düşük ama var bişeyler anlaşılan, 45.9. Allah tüm isteyenlere tez zamanda güldürür inşallahhhhhh :Saruboceq:
şimdiye kadar h,ç düşünmmediğim için cahil kaldım uvalasyon testi falan bide hemen doktora gitme taraftarı deilim 2 ay oldu korunmayalı şöle bi 8 ay falan geçsin demekki problem var derim ayırlısı allah bilir sanada allah hayırlı etsin inşallah sağlıkla alırsın kucana bebeğinicanım hadi hayırlısı. ezbere çalışmayın canım ovulasyon testi kullanın. bende gecen hafta gebe kaldıgımı ögrendim 2010 da bebişime kavusacam 8 yıllık çalışmadan sonra sonra. kaydirigubbakcemile
canım kısmet deilmiş demekki onların yicek ekmekleri yokmuş bu dünyada amma bilki önür dünyada seni beklerlermiş onlarcanım takma ya hayırlısı kaç aydır uğraşıyosun haticecim ilk mi olacak çocuk
sağol canım teşekkürler.takmamaya calışıyorum artık ne yapalım..valla 4 aydır hamiş kalmak için uğraşıyorum..ama 4 yıldır bebek hasretiyle yanıp tutuşuyorum.3 bebeğimi daha önce doğmadan anne karnında kalp atışları durduğu için alındı..1 yıldır korunuyordum gereken tahlillerimi yaptırmak için,sonunda tahlillerde birşey cıkmayınca temmuzda calışmalara başladık ama her ay hüsran ve kırmızı kartı görüyorum..daha önce hamişliklerime hiç zorlanmadan kalmıştım..bilmiyorum herşeyin hayırlısı artık..kasımda denicez şansımı...sen ne kadardır uğraşıyorsun.varmı başka bebiş..opuyorumnanaktan
bence sen kafana takıyosun rahat ol sen in kocanın canı sağ ya olur elbet problem yokmuş hem millet ne dertlerle uğraşıyo benim en samimi arkadaşım eşiyle kendisinin spermlerine karşı alerjileri varmış sperler birleştimi öldürüyomuş birbirini başka larıy evlenirseniz olur demiş ne acı aman hayırlısı inşallah kavuşursun yavruna benim 2005 doğumlu kızım var
şimdiye kadar h,ç düşünmmediğim için cahil kaldım uvalasyon testi falan bide hemen doktora gitme taraftarı deilim 2 ay oldu korunmayalı şöle bi 8 ay falan geçsin demekki problem var derim ayırlısı allah bilir sanada allah hayırlı etsin inşallah sağlıkla alırsın kucana bebeğini
canım kısmet deilmiş demekki onların yicek ekmekleri yokmuş bu dünyada amma bilki önür dünyada seni beklerlermiş onlar
bence sen kafana takıyosun rahat ol sen in kocanın canı sağ ya olur elbet problem yokmuş hem millet ne dertlerle uğraşıyo benim en samimi arkadaşım eşiyle kendisinin spermlerine karşı alerjileri varmış sperler birleştimi öldürüyomuş birbirini başka larıy evlenirseniz olur demiş ne acı aman hayırlısı inşallah kavuşursun yavruna benim 2005 doğumlu kızım var
canım verdiğin moreller için cok sağoll..seninde kızını allah bağışlasınn...ikinciyimi düşünüyorsun sende..
gunaydın kızlas saglık oacalarında yapılan testlerde su bthcg degerını solerlermı hanı test yapıolarmı yanı bthcg gıbı deıl ama nasıl yapıolarrr
canım senin günün kaç gün geçti?ne zaman idrar testi yaptın ne zaman kan testi?
Bendeki gecikme olayı biraz karışık, şöyleki, ben normalde hep 26 günde bir adet oluyordum ama son 3-4 aydır bu süre 22 günde bire düşmüştü. Şimdi iki şıklı olarak bi gecikmem var, eğer 22 günde bir olamam lazımdıysa 8 gün gecikmiş durumdayım, yok 26 günse henüz 4 gün gecikmiş durumda. İdrar testinde pazar günü sabah hiç bi şey yoktu ama salı sabahı silikde olsa ikinci çizgi çıktı, onun üzerinede salı akşam üzeri kan testi yaptırdım ve değeri 45,9 çıktı. Bugün doktorumu aradım, hoş kendisiyle görüşemedim ama sekreteri evet gebelik var gözüküyor ama cuma gelin değerdeki artışa bakalım dedi. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
anladım canım üzülme bebeğin seninle beraberdir. benimde 17 ekim beklenen adet günümdü ben adet gününden 4 gün öncesinde test yaptım silik çizgi çıktı .şimdi 4 gün geçti bu sabah yine yaptım bu sefer hemen çizgi çıktı ve daha netti. bende yarın hastaneye gidip kandada baktırmak istiyorum. o yüzden senle aynı dönem diye düşündüm. acaba nasıl çaıakcak diye merak ettim canım..
Vay annesini neredeyse başa baş gibiyiz, sizide çok tebrik ederim ve en kısa zamanda kan testide yaptırmanızı tavsiye ederim. Hoş ben yaptırdım da ne oldu halaa acaba mı diyorum, herhalde gözümle görmeden inanamayacağım ben yerimseniben
evet canım inş yarın gidip yaptıracağım sana haber veririm sonuçtan bu arada sanırım tombişliğimizde aynı kilo çizelgen doğru ise...bende tombişim:))kaydirigubbakcemile5
Valla ben bu akşamda idrar testi yaptım artık öyle gecikmeli olarak değil hemencecik çıkıyor ortaya ikinci çizgi ama yinede öyle kopkoyu değil.
Valla ne güzel sadeleştirmişsin durmumu ben 1.73 boyndayım ve son yaptığım lahana detoksu sayesinde 90 kiloya inebilmiş bir balinayım valla bu kilonun üstüne hamişlik nasıl geçer allah bilir :icecream:
Valla ben bu akşamda idrar testi yaptım artık öyle gecikmeli olarak değil hemencecik çıkıyor ortaya ikinci çizgi ama yinede öyle kopkoyu değil.
Valla ne güzel sadeleştirmişsin durmumu ben 1.73 boyndayım ve son yaptığım lahana detoksu sayesinde 90 kiloya inebilmiş bir balinayım valla bu kilonun üstüne hamişlik nasıl geçer allah bilir :icecream:
slm şekerim 90 kilo üstü topiğinde beraberdik şimdide burda beraber olcaz sanırım bende tombik anneyim napacaz bilmem:çok üzgünüm:
bende varım canım merak etme seninde ilk bebğinmi olcak inş???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?