16.sında adet günümdü diye yazmıştım.şu an 18 i ve gece.inşallah olmam.saanslı listene baktım.bende bugün bi ara adet olacakmışım gibi oldu öğlen.ama yok bi şey.ayrıca hamilelik belirtilerinden biri de sarı yapışkanımsı akıntıymış.bende 3 gündür falan vardı.şimdi yok.neler oluyo bilmiyorum.inşallah hayırlı bi şeydir.acaba test için ne kadar daha beklemeliyim?ne dersiniz?
16.sında adet günümdü diye yazmıştım.şu an 18 i ve gece.inşallah olmam.saanslı listene baktım.bende bugün bi ara adet olacakmışım gibi oldu öğlen.ama yok bi şey.ayrıca hamilelik belirtilerinden biri de sarı yapışkanımsı akıntıymış.bende 3 gündür falan vardı.şimdi yok.neler oluyo bilmiyorum.inşallah hayırlı bi şeydir.acaba test için ne kadar daha beklemeliyim?ne dersiniz?
şu belirtilerle ilgili listeye.sağolun.ilginiz için teşekkürler.umarım güzel haber veririm..
şu belirtilerle ilgili listeye.sağolun.ilginiz için teşekkürler.umarım güzel haber veririm..
ins ins ins canim yaa bebislerimiz gobisimize konsunda artik belirtilerden assermelerden bahsedelim dimi ama ???
cnm senın adet tarıhın en ben bugun olmam lazımdı olmadım
hatice cnm üzülme hayatım ya demekki kısmet değilmiş bu ay
allah rahmet eylesin canım çok üzüldüm.inş canım .hepimiz alırız kucağımıza bebişlerimizi.
bir sağlık problemin varmı peki
benim pco var yumurtlama yok ama 1 kez klomen kullandım yumurtladım ama gelişmedi şimdide
bal tarçın çörekoutu yiyorum yumurtlamak için.
Canım mrhb , ben başka forumlarda da yazmıştım benimde arkadaşım pko idi bekarken tespit edildi ve yaklaşık 2 yıl d.kontrol hapı kullandı tedavi için.doktor genç anne olmanı tavsiye ederim demişti d.kontrol hapını bıraktıktan sonra kısa sürede hamile kaldı ve doğum yaptı sağlıkla bebek 6 aylıktı tekrar hamile kaldı :) :)
yani pko olunca herşey sona ermiyor sadece biraz gecikme olabiliyor yerimseniben
bu kistler için soğan suyunu duymuştum hatta burada bazı başlıklarda da okudum. İstersen biraz araştır ve dene. çok tavsiye eden vardı
canım takma ya hayırlısı kaç aydır uğraşıyosun haticecim ilk mi olacak çocukkızlarrrrr ben kırmızı kartı gördümmm.yaaa varya cok cok üzüldümm..cok ağladımm..eşimm diyorki yüzüme gülüyorsun ama için kan ağlıyor değilmi diyor.evet doğruu oda üzülmesin diye gülüyorum ama içim içim eriyorum üzüntüden..allahım ne olursun bizlere en kısa zamanda bebek nasip eyle artık bizleri bu sevgiden mahrun bırakma ne olursun rabbim AMİNNNNNN.....COK KÖTÜYÜM YAAAAA.ne olucak böyel hayatımız...
soğn kürünü burda duydumbende araştır makta fayda varCanım mrhb , ben başka forumlarda da yazmıştım benimde arkadaşım pko idi bekarken tespit edildi ve yaklaşık 2 yıl d.kontrol hapı kullandı tedavi için.doktor genç anne olmanı tavsiye ederim demişti d.kontrol hapını bıraktıktan sonra kısa sürede hamile kaldı ve doğum yaptı sağlıkla bebek 6 aylıktı tekrar hamile kaldı :) :)
yani pko olunca herşey sona ermiyor sadece biraz gecikme olabiliyor yerimseniben
bu kistler için soğan suyunu duymuştum hatta burada bazı başlıklarda da okudum. İstersen biraz araştır ve dene. çok tavsiye eden vardı
Hanımlar bende ağustos ve eylülde denedim son adetim 28 eylüldü ve ekimdeki ovülasyon dönemimde de sıklıkla denedim şimdi 29 ekimi bekliyorum inşallah regl olmam ve hamileyimdir. Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah. kafaya takmamaya çalışsam da olmuyor.takılıyor işte.
canım takma ya hayırlısı kaç aydır uğraşıyosun haticecim ilk mi olacak çocuk
sağol canım teşekkürler.takmamaya calışıyorum artık ne yapalım..valla 4 aydır hamiş kalmak için uğraşıyorum..ama 4 yıldır bebek hasretiyle yanıp tutuşuyorum.3 bebeğimi daha önce doğmadan anne karnında kalp atışları durduğu için alındı..1 yıldır korunuyordum gereken tahlillerimi yaptırmak için,sonunda tahlillerde birşey cıkmayınca temmuzda calışmalara başladık ama her ay hüsran ve kırmızı kartı görüyorum..daha önce hamişliklerime hiç zorlanmadan kalmıştım..bilmiyorum herşeyin hayırlısı artık..kasımda denicez şansımı...sen ne kadardır uğraşıyorsun.varmı başka bebiş..opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?