2010'a hamile olarak, yaza bebekle merhaba demek isteyenler bizde burda buluşalım:)

16.sında adet günümdü diye yazmıştım.şu an 18 i ve gece.inşallah olmam.saanslı listene baktım.bende bugün bi ara adet olacakmışım gibi oldu öğlen.ama yok bi şey.ayrıca hamilelik belirtilerinden biri de sarı yapışkanımsı akıntıymış.bende 3 gündür falan vardı.şimdi yok.neler oluyo bilmiyorum.inşallah hayırlı bi şeydir.acaba test için ne kadar daha beklemeliyim?ne dersiniz?

canım ben daha önceki gebeliklerimde 4. gün sabah ilk idrarımla yaptım ve cıkıyor.

hangi listeme baktin canim anlayamadim,,,test soruna gelince bence eger sabredebiliyosan bikac gun daha sabret kesin sonuc olsun derim ben canim,,,sonra var oldugu halde gec dollenme oluyo cikmiyo,yada cikiyo ama kanda cikmiyo her halukarda erkenden uzulmus oluyosunuz tabi son karar senin canim,,,

şu belirtilerle ilgili listeye.sağolun.ilginiz için teşekkürler.umarım güzel haber veririm..

hee yok arkdsm ben doldurmadim onu hangi arkdsa cvp yazdigim belli olsun diye alinti yaptim,,,hatta bebisim52 ye dedim bende doldurcaktim ama adetim yeni bitti sayilir henuz hamislikle yada yeni adetle ilgili belirti olmasi icin cok erken oldugundan ben doldurmadim gunum yaklastiginda doldururum demistim,,,o benim belirti listem degil yani canim,,,rica ederim hepimiz kafamisa takilanlari paylasip bildiklerimizi anlaticazki birbirimize yardimci olmus olaliim dimi ama,<,,,

günaydın kızlar yeni gün inşallah herkeze uğur getirir bende 2010 a hamile girmek istiyorum inşallah olur hepimizin dileği 1 tane 2005 doğumlu kızım var ee buda inşallah 2010 olur 23 ekim adetim

inşallah canım allah gönlüne göre versin...bugün adet günüm bekliyorum sadece bel ağrım var başkada birşey yok..hayırlısı artık bekliyoruz bakalım..

kızlarrrrr ben kırmızı kartı gördümmm.yaaa varya cok cok üzüldümm..cok ağladımm..eşimm diyorki yüzüme gülüyorsun ama için kan ağlıyor değilmi diyor.evet doğruu oda üzülmesin diye gülüyorum ama içim içim eriyorum üzüntüden..allahım ne olursun bizlere en kısa zamanda bebek nasip eyle artık bizleri bu sevgiden mahrun bırakma ne olursun rabbim AMıNNNNNN.....COK KÖTÜYÜM YAAAAA.ne olucak böyel hayatımız...

Canım mrhb , ben başka forumlarda da yazmıştım benimde arkadaşım pko idi bekarken tespit edildi ve yaklaşık 2 yıl d.kontrol hapı kullandı tedavi için.doktor genç anne olmanı tavsiye ederim demişti d.kontrol hapını bıraktıktan sonra kısa sürede hamile kaldı ve doğum yaptı sağlıkla bebek 6 aylıktı tekrar hamile kaldı :) :)
yani pko olunca herşey sona ermiyor sadece biraz gecikme olabiliyor yerimseniben
bu kistler için soğan suyunu duymuştum hatta burada bazı başlıklarda da okudum. İstersen biraz araştır ve dene. çok tavsiye eden vardı

Hanımlar bende ağustos ve eylülde denedim son adetim 28 eylüldü ve ekimdeki ovülasyon dönemimde de sıklıkla denedim şimdi 29 ekimi bekliyorum inşallah regl olmam ve hamileyimdir. Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah. kafaya takmamaya çalışsam da olmuyor.takılıyor işte.

teşekkür ederim cnm soğan kürünüde yaptım hiç bişi değişmedi cnm

canım takma ya hayırlısı kaç aydır uğraşıyosun haticecim ilk mi olacak çocuk
soğn kürünü burda duydumbende araştır makta fayda var

canım senle sat ımız aynı benimde 28 eylül ama ben sadece bu ay yumurtlama gününe birgün kala yani 11 ekimde bir kez denedim biliyorum hamilelik şansım sürekli ilişkide olanlara göre düşük ama yinede hayırlısı çokta umutlanmıyorum canım..bu arada 3 aydır deniyorum demişsin korunmak için eğer hap kullanıyoduysan geçikme olabilir hamilelik için canım umutlu ol ama çokta gönül bağlama derim..çok yıkılan ümitlenen her belirtiden bişey çıkaranlar var..sende öyle olma ..10 15 yıl çocuk sahibi olupta hala umutlu olan anneler biz daha yeni başlayan anne adayları olarak ayıp etmiş olURUZ..hayırlısı bende 26 28 bekliyorum senle hemen hemen aynıyız bu ay..kaydirigubbakcemile5 hadi ikimiz içinde hayırlısı olsun bu ay bakalım..:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…