2010'a hamile olarak, yaza bebekle merhaba demek isteyenler bizde burda buluşalım:)

allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah

canım doktorum bana gaz problemin varsa hamile olabilme ihtimalin yüksek demişti.hakikatende doğruğmuş hamileydim o zaman.peki tekrar test yapmadın değilmi.umarım bebiş vardırrr bebişim52:CüvCüv:

yok daha test yapmadım bilmiyorum valla kan testi yaptırmak istemiyorum böyleyken belki hamileyimdir diye umutlanıyorum

kızlarr hala adet oladım.bi belirti de yok.ama niyeyse alıştım ümitsizliğe ve içimden bi ses adet olursun,kaptırma kendini diyo.1 gün geçti.ama önceden anlatmıştım ya eskiden 26 günde bi oluyordum,son 3 aydır 23 güne düştü.bu ayda 23 e göre hesapladım.Acaba geçti mi günüm,yoksa eski düzenine dönecekte 2 gün sonra mı adet olucam diyorum kendi kendime. ne zormuş anne olmak.çoook moralim bozuk.ayrıca kaç gün geçince idrarda belli olur.test yapmakta mantıksız geliyor şu an.dualarınızı bekliyorum..allah nolur hamile olayııım..

cnm benımadetın bıter bıtmez hamılekalmamışındır tabııkı sondan kalmışsındır oyuzden.cunku ınternettekıler edtlı gunlerıde hesaba katıolar doktoruna guven

canım hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş.rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..darısı biz isteyenlerin başına..:ecrin_bebek:

kızlar merhaba bende aranıza yenı gelenlerdenım... burda yenıyım....
bende bebısım olsun ıstıyorum daha bu ay ılk denememız olacak...ınsallah basarılı oluruz...herseyden once allah hayırlısını nasıp etsın bu cok onemlı tabı....
ıcımden bı hıs olacakmısım gıbı gelıyo bu ay ama bılmıyorum...tedırgınım....su an yumurtlama gunlerındeyım 17_25ekım arası dogurganlıgın yuksek oldugu donem hesaplamama gore calısmalara basladım bıle:):)
esım cok guluyoo yaptıklarıma ama olsun:)
sonucu bıldırcem kızlar:)

aslında yaza bebkle merhaba demek istemiyordum bahar bebeği olsun istiyordum çünkü yaz aylarında hamilelik hiç çekilmiyor ilk gebeliğim ikizdi ikiside erkek şimdi 8 yaşındalar biz 1 tane daha olsun istedik ama kaç aydır ilerleme yok şans işte belki birdahaki bebkde yaza merhaba demek isteyecek herşeyin hayırlısı rabbim herkesin gönlüne göre versin... kimseyi evlatla sınamasın kucaklarını boş bırakmasın amin....

amin cnm allah bğışlasın evlatlarını hayırlı evlatlar olsunlar inşallah topluma ailenize.

kecıo boynuzu cok ıse yarıomus kızlar seda sayan dıomus kı yıyın hamıle kalmazsanız yanıma gelın fılan sızce nasıl

1-Mide bulantısı....................................yok
2-Baş dönmesi.......................................yok
3-Tansiyon düşmesi..................................aynı normal
4-Alt karında şişkinlik ve hassaslık................var
5-Kasıklarda batma yada sancı, KRAMP.........ara sıra bişey sağ tarafıma sol tarad,ftan bişey batıyor
6-Kirpiklerin karışması …...yok
7-Bel ağrısı………….................................. var
8-Akıntı artması..................................... azaldı
9-Göğüslerde hassasiyet.............................var yantarafları elleyınce acıo
10-Göğüslerde şişme.....................................fazlasıy la dolgunlastı
11-Göğüs uçlarının acıması.....….................yok
12-Göğüs uçlarının renginin koyulaşması ........yok
13-Sık idrara çıkma…………………............……var ama azaldı bır hafta once acayıp bes dakkada bır gıdıodumn
14-Uyku hali..... ..............................................var hemde cok
15-Halsizlik......................................... ............çok
16-Ağızda kuruluk…………………….....................yok
17-Ağızda metal tadı hissetmek........................yok
18-Dudakların fosur fosur olması................... yok
19-Göz bebeklerinin büyümesi.........................normal degısık bırsey yok
20-ıdrar kokusunda değişme.....................var ama ozellıkle rengı koyu
21-Kokulara aşırı hassasiyet ……………….......yok ama o bende hep vardı
22-Gazlı olmak …………………...............…..yok
23-Mide yanması........................................... ...yok
24-Avuç içlerinde sıcaklık hissi……...…yok
25-Bel kalınlaşması………………………............belım zaten kalın hıc bakmadım kı
26-Adet gecikmesi......................................... yarın gunum ınsallah hayırlısı olurda hamıs olurum
27-Akşamları aşırı üşüme................................ben hep çok üşürüm
28-Her hangi bir bölgede kramp............................................. kolum dun garıp bır agrı oldu bugunde ayak parmaklarımı bole kut kut ettırmek ıstedım sankı edınce rahatlıyacam gıbı,,

KIZLAR SIZDE DOLDURUN ISTERSENIZ BAKALIM KIMDE NELER NELER VARRRR

Bu konuyu acan arkadasa cevaben;
Eger 2,5 yildir hamile olamiyorsan, esinin spermatogram testini hemen yapmasi gerekir. Sorunlar hep kadinlarda degil ki! Okudugum kadariyla, hamile kalamama %40 kadindan, %40 erkekten ve %10 bilinmeyen sebeplerden oturu. Bu yuzden her zaman sucu kendimizde arayip, butun testlerden gecmemiz dogru degil.lmaz: Bir an once, ilk etapta erkegin de spermatgram tesini yapmasi gerekir.

Sevgiler.

merhaba cnm cevabın için teşekkür ederim eşim spermiogram vermişti sadece gribe bağlı problenm çıkmıştı vitamin kullandı halloldu anlıcan

inşallah kızlar yaaaaaaa...allahım duy sesimizi yarabbim.bzileri bu sevgiye muhtac etme allahımm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…