2010'a hamile olarak, yaza bebekle merhaba demek isteyenler bizde burda buluşalım:)

kızlar hamiş kalıncada adet döneminde lekelenmeler oluyomuş hatta bir arkadaşım
hamileyken ilk iki aydada normal adet gördüm dedi

aynen kızlar benden sonra evlenen arkadaşlarım ikincilere başlara yada çoğu hamile bende yok;( ağlayasım geliyo ya mız mız eğer devamı gelmez ise yerini temizliyordur diyorlarya yani üstüne görmüş olursun inş devamı gelmez senin

vallahi cnm senin gecmis gunun belkide hamissindir insallahda öledir.

benim de oldu kahverengi cok az ama ben kesin adet olcam

hayirli haberler veririsin insallah cnm

ınsallah oledır cnmda bende pek umıtlı degılım nedense cunku ıkı hafta once cok hastaydım cok ılac ıctım caba onlardan mı gecıktıkı dıorum

cunku hamıslık ıcın bır belırtım yok adet ıcınde yok sayılır

anjelic ah canım ekim annesi olacaktım bende ama nasip değilmiş..kızım cennette....
öyle takdiri ilahi...allahım bize sabrımızın sonunda mutluluğuda bebeğide verecek inşallah...

üzülme canım, veren de o alan da, inşallah yine verecektir, biz duacı olalım, ben o zaman birkaç çift çorap almıştım, düşükten sonra uzun süre kendime gelemedim, onları görmek hala yüreğimi yakar:gitme:

vallahi bence bi test yab cnm

ilaclar etkisini gecirmistir sanirim

ınsallah oledır cnm yaaaaaakaydirigubbakcemile2

evt kullanılaç ilaçlarda çok etkiliyor ama sen yine de gelmez ise test yap inş hamiş olursun ben de hala adet olmadım 7 gün geçti günüm test yapıyorum negatif çıkıyo eğer iki dana olmaz isem doktora gidicem

anacım maşallah....

offf valla ıcıme kurt dusurdunuz hanı umıtlı degılım ama sız oyle dıyınce test yapasım geldı

Benim de dün bi arkadaşım iftara geldi, yeni bebeişi var, o kadar güzel kokuyor ki... Allahım nolursun bana da ver böyle bir melek dedim, arkadaşımla dua ettik, hepimize diyeyim :)

mızmız senin adetin geciktimi bence ümitlenmesen canm insan çok kötü oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…