2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

böcük gordum canım ceyızlerını valla ben nısanlı oldugum halde bukadar ceyızım yok bravo hee hızına yetısılmıyo
ben dıyom ama sen hepımızı sollıcen :jeyyar:

herkese iyi akşamlaaaaaaar böcük hoşgeldin:1hug:
çok güsel ama yorucu bi haftasonu geçirdimmm
cumartesi kayınvalidemde akşam yemeğindeydim, konuştuk, dertleştik
bugün de sözlümlen gezdim tozdum, nişan ayrıntılarını konuşmaya başladık yavaş yavaş:asigim:

dasilvadidocum ne guzel ya benım nısanlım uzakta ben gıdemıyom ogle kayınvalıdeme yemege:çok üzgünüm:
ama nısanlım gecen hafta burdaydı neysem cok uzulmeyımhihoyyyt
ay bızımkılerde geızın gezın nısanlılık en guzel zaman deyıp duruyolar bende nısanlım geldıgınde 5dk bos durmadık gez babam gezkaydirigubbakcemile
sızın nısan nezamandı canım:1rolleyes:

canımbenim üzülme tabi, Allah sağlık huzur verdikçe her bişeyin çözümü var maluma.s.:1hug:

bizim nişan inşallah nisanın 25 inde daha vakit var diyecem ama günler de çooooook hızlı geçiyo yahu-tatlicadiarzu-

oyle canım ama nısandan konusmak cok zevklı oluyo bızde evde yaptık nısanımızı ama nerdeyse gunde bı saat nısan muhabbetı yapıyoduk her ayrıntısını konusuyodk
bıde konusulup plan program yapılmayıncada hersey telasa gelıyo ıstedgın gıbı olmuyo oyuzden en guzelını yapıyosunuz canım herseyı onceden planlayın benden solemesı tatlım

eftalyaa cım haklısın valla plan program şart bu tarz durumlarda...
ben kendi adıma daha vakit olmasına rağmen nişen mekanını ve kıyafeti ufaktan araştırmaya başladım...bol bol fikrim olsun alternatifim olsun diye
inşalah yılbaşından sonra da yavaş yavaş herşeyi somut hale getiririm en azından bi son dakika süprizi bile olsa keyfimiz kaçmaza.s

böcük gordum canım ceyızlerını valla ben nısanlı oldugum halde bukadar ceyızım yok bravo hee hızına yetısılmıyo
ben dıyom ama sen hepımızı sollıcen :jeyyar:

ayy nan nerdee valla evlenemem daha koca yokkı şöle dişime göre olsa dukkan sızın ama yokk ahh ahh:çok üzgünüm:

vallaha bende bekliyom yakında kıslarrr dügün resimlerime bakın demesini:roflol:

dimi ama yaaaa dogru valla herseyi hazırladıı nasıl olsakaydirigubbakcemile3

ayy sende mı leylaa ahh ahhh du nan aksam dha koycaklarım vaa şakkıdı

bu arada gunaydın demıyı unuttum kahvaltı yapmadım daa
eftalya uzulme be ya bak benım nışanlım bılem yok desı sende benı cağırırsın nışana artık demı

canım benim çok çok teşekkür ederim ilgilendiğin için...sanırım çokda haklıısn...sanırım eşin ve huzurun için bi takım şeylere katlanmak zorunda kalıcaz..al kız bakiiim hakkettin heea.s.

tobi canım kimse kimseyi sevmek iyi anlaşmak zorunda degil mesafe koy aranıza :mymeka:
fazla muhatap olma oda anlasın farkına varsın durumun
konusmazsın fazla görüşmezsin mecbur kalmadıkca olur biterr :teselli:

tatlışım çok saol nişanlım çok üzülüyo bu duruma tabiki kayınvaliddemde...kıızn pek taktığını sanmıyorumda bakalım idare edicem mesafe koyucam işde mecbur..:çok üzgünüm:

kızlar gnaydın gunaydın gunaydın diyorum sizlere
nan böcük nerelere yolladılr senii giremedin kaç gündür yasaklı gacıı sırnaşık şey
ya çeyiz fotolarını burayada kosak olmazmıki yaCADIARZU...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…