- Konu Sahibi mucizem5322
-
kızlar gnaydın gunaydın gunaydın diyorum sizlere
nan böcük nerelere yolladılr senii giremedin kaç gündür yasaklı gacıı sırnaşık şey
ya çeyiz fotolarını burayada kosak olmazmıki yaCADIARZU...
gunaydın kızlaara.s.
böcükcüm benım nısan oldukı dugunume cagırırm artık oda ıkı sene belkıde uc sene sonra:çok üzgünüm:
artık elınde bıtane karnında bıtane gelırsınız ailecek:roflol:
Günaydın kızlarr
baktım kız böcük çeyizlerine hepsi güzel benim çeyizimde bi tek rende baharatlık düdüklü tencere ver bardaklar eksik hihoyyyt en sondaki baharatlığın çok güzel hoşuma gitti a.s
gafcım ya neler aldın çeyizine..mesela elekronik olarak neler aldın.hangi marka ücretlerii hatta mümkünse fotolarıbenim nevresimler pikler uyku setleri yorganlar günlük misafir için yemek takımalrı çatal bıçak takımalrı kahvaltı tencere takımalrı tamam bornozlar falan.
elektroniğe geçicem bi diyiver be hacııı yarında senin bana işin düşer bende onu hallederim:roflol: hatın gız
velved,böcük,eftelyaa ve diğer arkadaşlr hepinizden yardım istiyoruma.s.
tobicim senınde cogu gıtmıs azı kalmıs canım
servıs agı ve yedek parca bakımından genelde arcelıgı tavsıye edıyolar
bende elektronık esyalarımı arcelık veya beko dusunuyorm ama fiyat bakımından yardımcı olamıcam daha almadıgım ıcın canıma.s
bıde ben renk konusunda kararsızım aslında grımı alsam beyazmı:uhm:
böcükcüm hatlar karıstı yav bende desı nedemek dıye cozmeye calısıyodumkaydirigubbakcemile3
kafan takıldığı bışey olursa sor:1closedeyes: ayy ya aksam anamlan barıstık ama dedım bı şartlan doğum gunumde yanımda ol ve bana bılesık al :roflol:
tobicim senınde cogu gıtmıs azı kalmıs canım
servıs agı ve yedek parca bakımından genelde arcelıgı tavsıye edıyolar
bende elektronık esyalarımı arcelık veya beko dusunuyorm ama fiyat bakımından yardımcı olamıcam daha almadıgım ıcın canıma.s
bıde ben renk konusunda kararsızım aslında grımı alsam beyazmı:uhm:
böcükcüm hatlar karıstı yav bende desı nedemek dıye cozmeye calısıyodumkaydirigubbakcemile3
ay kıs sende bılezık hastalıgımı var ısınıde ıyı bılıyon hee:jeyyar:
senle barısmak bıle pahalı anacım en ıyısı huyuna göre gıtmekkaydirigubbakcemile3
hımm pekı böcükcüm soruyom sence beyaz esyayı ne renk alsam:uhm:
beyaz eşyalarımı grı alcam anacım yanı ınox parmak ızı bırakmaz bıde marka olarak arcelık neden mı ıkı sebp var bırıncısı yıllardr kullanıyoruz ıkıncısı gürsesın müdürü babamn arkadası baya ındrım alıyok artı kucukte hedıyelerı yanında verıyoookaydirigubbakcemile2
kız böcük bende arçelik aldım buzdolabı,bulasık makınası,fırın,ocak ve davlumbaz aldım suan buzdolabı harıc dıgerlerı ankastre ve parmak ızı bırakmaz ınox sımdı sadece camasır kaldı onuda nişandan sora alıcam Allah kısmet ederse..ama kararsızım acaba camasırı bosch mu alsam dıorum bazen 15 dk kısa program var cunku hosuma gıdıo bıde dıorum kı acaba 8 kılo mu yoksa 6 mı:uhm:
gunaydın kızlara.s.
böcükcüm ve tobicım verdıgınız bılgıler ıcın cok saolun neyaz esya alırken mutlaka soyledıklerınızı dıkkate alıcam
aslında bazen amaan gıt beyaz al dıyorum ıcımden ama nısanlımda grı ıstıyo bende dıyom temızlıgı zor ısın ne temızlersın dıyo
bende ınadına grı alcam ve ona temızletıcem gorsun bakalım ısımın ne oldugunukötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?