- Konu Sahibi mucizem5322
-
bızım evde grı kullanıyoruz buzdolabı harıc kırlenen bısey yok :uhm: kafam karısıyo sız böle krlenın tozlanır dedıkce sadece buzdolabımız parmak ızı oluyo süreklı yığenlerım ellıyor kaydirigubbakcemile3 bı çakcam gorceklerkaydirigubbakcemile3 neysem ama oda cok harıka tuhaf bısey ışık yanınca aksamları simlı bı goruntu alıp parlıyoo
işte bu canım evdekı bayadr kulanıyoz
hımm buzdolabı guzelmıs bocukcum aman beyazda aynı kırlenıyo
evet karar verdım grı alıyorum
bende 5 dene yığen var onları okadar cok sevıyomkı cocuktan soğdum ben cocuk yapmıycam dıom ılk 10yıl :roflol: anam benımde zeynep dıe yığenım var çok bılmıs hepsı ama benden cok tırsarlar ben cok kuralcıyımdr annelerı şımartıyo benım odamın onunden geçerken besmele cekerler bıde kapıya vurup teyzecım gırebılır mıym derler ohoo kural bende anaları hayret edıyo şunlara bak nan anasının lafını dınlemezler dıe :1closedeyes: ayy bıde aksam eve gıdım bırbırlerını şıkayet ederler teyze senın odanın kapısında bekledı dıe içerı hayatta gıremezler ayy annem onlar durmuyo dıe benım odama gırmıs ruj sürmuş onlar ıstemıs dıe bunlar aksam ben varınca teyze bakk anneannem odana gırdı annem :1shok: aa veletlere bak nan sız ağlamadınız mı der ayy daha ne komık anılar var
neysem konuya gelem bende sen beğendığını al derım ozmn canım ben ne beğenırsem alıyom ıyı yada kötu beyaz eşya şans işi
kız aynısı valla benım odama gırıp ruj surmus zeynep.
senanurda sıkayet edıo teyze teyzeeee zeynep rujunu surdu oda ordan cıkıo kım surdu beee sen surdun dıoo ooo hıc altta kalmıoolar gırıolar bırbırlerıne gercı senanur sessız aglayıp cekılıo kenara..kaydirigubbakcemile3
cnm karar veremıom ıste yaa bosch ıstıom aslında ve beyaz ıstıom ama dıgerlerı grı ve arcelık nasıl olcek bu iş dıom...
sence ne yapım
evet ya öleymıs sanırım bak bızımde arcelık camasır mak ve 5 kılo suana kadar tık demedı seytan kulaga kursun :dance:
ve baya olmus alalı kesın 10 sene olmustur yanı annem memnun arcelıkten bızım evın buzdolabı ve fırınıda arcelık memnunuz yanı..
en ıyısı bıldıgımden sasmıyım ben yaaa...
bızım camasr mak 15 yıllık vardr hala tıkır tıkır calısır hemde kalabalık aıleyız bayada yıkanır arada serrvıse ıhtıyacta duyar ama gelır hemen yaparlar fırında yenı sayılır 5 yıllık ıkı bölmelı 4 ocaklı bısey ıste cok super oda kokular karısmıyo cırf kabaklı dıe
kızlar günaydın günaydın günaydın herkese
önceliklee türkiyem ve velved sizlere çok çok teşekkür etmek istiyorum..eltimle olan sorunuma yorum yapmışstınız ve sizi dinleyerek dün bi adım attım..uzun süren bi görüşmede sonra herşeyi geride bırakıp bundan sonra artık sorun yaşamamaya anlayışlı olmaya karar verdik...artık sil baştan diyoruz inş daha güzel olcak saoolun kızlar:lepi:
böcük nan sanada günaydın
tum bjk alayına gıder bu yazı
pzar gunu 19:00 da oynancak eskısehır bjk macına gelmek ısteyen var mı nan ımza
uğur böcüğü
çarşı
özgür kız olsaydım kesin gelirdim nan :çok üzgünüm:
kader utansın
benkendı kendıme ızın verıyom ozgurluk verıyom her aşk başka besıktas askı baska onun yerını kımse alamaz ayy bıde kesın gtmem sart cunku bayraklarla şenlencek her yer ınsallah yağmur yağmaz gercı farketmez ama saha kotu oluyoo
yağmurlu bıgunde görmuştum senı
ustunde çubuklu armalar vardı
bıanda tutulup aşık oldum ben :asigim:
hayatın anlamı sıyah beyazdı
ölumle yaşamı ayıran çızgı
sıyahla beyazı ayıramzkı
her yolun sonund aölum olsada
sevenlerı kımse ayıramazkı:asigim::hooray:
kıskandırma nan beni :dilcikar:git benim yerimede bağır benim yerimede bayrak al :lepi:
nasıl geldik birgün öyle gideceğiz
BEŞİKTAŞlı doğduk BEŞİKTAŞlı öleceğiz:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?