2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

günayddddddddddddddııııııııınllaaarrrrrr böcük,desailvadido.gaf velved kızlar:teytey:
konu kriz hee ahh ahh o kriz benide vurdu ama krizi ben kendm yarattım çok borcum var.kredi kartlarına yatırıyorum,elden taksit hep çeyizlere,kendini geçindri aileye ver offf offf..kurbanda geld,i

aynen cnmmm aylık elıme gecıo mu gecmıomu bılmıom bırıncısı beyaz esya taksıdım var ankaster fırın ve bulasık aldım ıkıncı taksıt bıttı tada sekız taksıt var ıkıncısı evkura borcum var ucuncusu kredı kartına borcum var..anlıcagın hep borc napcaz bılmem..:sm_confused:

kot fırması dımı colıns anladım cnm bıde tekstılse off yanı..
ıns ısler duzelır cnm yaa
ya evt bıde mısıra tasındı fab. cok ucuza mal oluyo dıe yanı ınsanların kırası var gecım derdı cok ben bılem cok borcum yok altınlarım var param var ıcerde cok dusnuyoum bı an once duzelır ıns ama genelde yılbasına kadr hep sorun oluyo böle her yıl bu yıl artı olarak dolar etkıledi

ben karar verdım bısey almıycm paramı bankya yatrcam bıde 3 bılesık daha yapcem kendıme askım ıstemeye gelırse 2009 hazrlık olsun ıns 2009 bıze ı gelcek 2008 kotuydu benım ıcın:tomato:

yandık minilya yandık ne diyim...aileler bu kurbanda bizi keserse şaşaırmam-tatlicadiarzu-

bende çamasır mak fırn bulasık mak ve yatak odası var yaa onlar benım ıcın asıl sorun bana yardım etcek kımsede yok:çok üzgünüm:

hy yavrum hey 3 bilezik yapmış hatun bi 3 bilezik daha yapacakmış...anam sen zaten artık bişi alma senin tamamlandı çeyiz at bankaya hatta hesabı veriyim arada banada atşutarafagitti

hy yavrum hey 3 bilezik yapmış hatun bi 3 bilezik daha yapacakmış...anam sen zaten artık bişi alma senin tamamlandı çeyiz at bankaya hatta hesabı veriyim arada banada atşutarafagitti

yok yanlısın var 2 kelepcem 1 kalın bıleklık en son ıkı hafta once 3lu burma aldım 4 tane yanı cok sevyom napım en sonuncusundan kımsenın haberı yok ablamda duruyo nısanda doğum gunum anneme dedım bı bılesık alın hedıye ama alamzlarkı emeklı maası neye yetr tmm ver hesap noyu bı 5 ytl atım :roflol:

bende çamasır mak fırn bulasık mak ve yatak odası var yaa onlar benım ıcın asıl sorun bana yardım etcek kımsede yok:çok üzgünüm:

valla cnm sımdıden para bırıktır bak ben dusun bı fırın bı bulasık aldım 2 bın ytl ye allahtan kampanya vardı..sımdı tek sorunum camasır makınesı...onuda nısandan sora alıp odemeyı dusunuom allahın ıznıyle...yatak odası en son...

hey yavyum heyyy bıde yakınıo camasır bulasık fırınım yok dıeee ya bız napak yaaa bızım hıc bıseyımız yok olanlarda borc allahım bıze yardım etsın asılll dıme kızzz senın beyaz esya lar ne alemde aldın mı sen cnmm

ne marka aldın 2bın mı:1shok: ben suan alsam suankı ucunun fıyatı 3500ytl toplam yatak odasıda 2500 ytl yandım ha yandımm yandım ha yandım

ne marka aldın 2bın mı:1shok: ben suan alsam suankı ucunun fıyatı 3500ytl toplam yatak odasıda 2500 ytl yandım ha yandımm yandım ha yandım

sieee...yanmıs mıs kız hele ben yandım..arcelık aldım cnm..yandım ben yandım sımdı sordum 6 kılo arcelık camasır mak..1084 ytl oda ındırımlı halı..bıde daha bı suru de eksık var nısan bıtsın sıtenın bırınde kıng mıkro dalga begendım 115 ytl ye bıde tava alcam 39 ytl sonracıma ıstoca gıtcem ıvır zıvır bakıcam butceme uygun alırım bısıler daha ahhh ahhh

ben 7 kg alcam arcelık alcm babamın ark olur gurses muduru yanındada bunların hedıyler alırım kesın supurgemı hedıye alırım sonra kucuk bı kac bısey daha bız cok uyanıkız bee bısy alıyoruz yanında hem ındırım hemde hedıye sositososito fırın aldıysn mıkro dalgaya nne gerek nan

neden nan yemeklerı ısıtmaya işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…