- Konu Sahibi mucizem5322
-
ana saskın nan ben asıkım o markaya be sıtesıne gır bı bak ama sakın burayı ıhmal etme banada cvp yaz bı bak beğenmezsen suratıma tukur:roflol:
burayı okuyunca aklıma baska bısı geldı
al al almazsan hatrım kalırpahalı doğru diyosun kuzum ya ne yapsak kız alsakmıki
bana cok yakın hatta aynı ıs merkesıındeyz ama gıdıp dokunam ayy pardn ellemek ay pardon bakmak nasıp olmadıKız baktım gerçekten müthiş şeyler var yaaa offf almamam lazım ama çok var bende ya :çok üzgünüm: nerde satılıyorki acep :jeyyar:
nan ne geyığı gecelık dıok buda bı evlılık hazrlığı deıl mı hemde o bıcımAlla cezanızı verecek :mymeka:
konu geyige döndü gene hahahaha:roflol::roflol:
ay koptum alemsin bende diyorumki ne geldiki acaba aklına kırmızı işartlendiğini görmedim ayy yarıldım:roflol:
böcük ve diğer kızalar sarev sitesne girin nevresimlerden bakın ismine lacework diye bi model var 55 inci nevresim beğencekmisniz bakalaım
eğer ok deerseniz bugün alcam :lepi:fiyatı 100 ytl 10 taksit
bakcem acılsın sımdık ben dedım ılk banada bı hedıye alın artık:1closedeyes: bende beğendıklerımı yazım sende benımkıne bak
he senınkı onan herhal benımkıde pırası gıbım hıcbısey surmam cok muthıstır herkes hasta herhal nazar değdıler
pahalı nan demı asık oldum ben alcam 3 5 dene beğendımşakkıdı
allahım nan konusuyom ya zatı +18 burda konusulmaz ayıp yerı bellı onun:1closedeyes:
ayyyy bende margaritaya bayıldım yaaaaa. çok şugar yaaa
konuşturtma o zaman hayret bişi:ecrin_bebek:
sen hala kafamı sallıyon bacım ya kafa kalmıyck yakında sallıycan haberın ola:roflol:
ay zevklerımız aynı demkkı cok sugar bencede gel opem senıŞeniz benım düğünde geyıkte yarımm kaldı :1no2:
sen hala kafamı sallıyon bacım ya kafa kalmıyck yakında sallıycan haberın ola:roflol:
ay zevklerımız aynı demkkı cok sugar bencede gel opem senıŞeniz benım düğünde geyıkte yarımm kaldı :1no2:
böcük ve diğer kızalar sarev sitesne girin nevresimlerden bakın ismine lacework diye bi model var 55 inci nevresim beğencekmisniz bakalaım
eğer ok deerseniz bugün alcam :lepi:fiyatı 100 ytl 10 taksit
canımcım kendi fikrimi söylüyorum başka bir modele bak bence tabi hepsine bakamıyorum vaktim yok şeker yoksam yardımcı olurdum :1hug:
ben hala sallıom bacım heee. başka bişe sallayan avatar bulmam lazım:jeyyar:
bende öpem seni he valla Şeniz
seni hala everemedik demi. uğur böcüğü sende bi uğursuzlukmu var bacım başımıza kaldın:lepi:
şaka bi yana çabuk evlende sıra bize gelsin daaaaaaakaydirigubbakcemile5
evet evet evet evet baktım baktım baktım oriente bayıldım caydım onlardan alcam:lepi:
baska bısey derken en mantıklısı bayrak sallayan bul derım:1closedeyesaklımdakını demem ısrar etme)
yok anam var bende bısıler ama ben sıramı saldım sen gec one sözlendım ayrıldım ya hakkımm bıttı nan sen benden kucukmusun:1shok: ben 21,75 yaşım daha
heheheheh söyle söyle aklındaki neymişkineeeee:jeyyar:
bende 21 yaşındayım aralıkta 22ye girecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?