- Konu Sahibi mucizem5322
-
sen daha buyuksunsositososito bende nısan 10 apla
nan avatarın demın baskaydı sımdık baska kırmızı ojelı bısey deılmıydı neysem hayrlı olsun :1closedeyes:
aplamı:1shok: aaaa ben yaşlandım diyomda yalanmı dioooom.
olsun ben şarap gibiyim yaşladınkça güzelleşirim:ecrin_bebek:.
he yaa başka avatar arıyorum ama hareketli çıkmıyo yine kendi avatarıma döneyim en iyisi.
bu en ıyısı sen salla başı al maaşı hadı ben kactım cnm ı aksamlar yarın gene bura gel naniknanik
yaww benım zevkımde zevk be kardesım ıste napım:1rolleyes:
ı aksamlar bend 7 de cıkcam yarın gene gel emıŞeniz
o kaç numara bende bakcam banada süleyin benneyaptımki
baktım guzel hoş ama bence en etkılı olan margarıta
benım beğendıklerım
floral dream,margarıta ve orıent cnm bunlarada bı bak ıstersen
sevgı kelebeğım ısımlerı bunnlar benım beğendıklerımyerimseniben
gunaydınn -tatlicadiarzu- ayy böle nasıl desemkı acayıp bı gurur var bende bee sabhtan berı bjk ıle ılgılı vıdeo ızlıyorumda :hooray: ya kadınköyde olcam bu haftada tum paralarımı maclara verdım için ceyıs az beklesın işi nee
yaaaa böcük ben de çoook heves ediyom kadıköye maça ama bizimkiler İnönüdeki maça bile zor yolladılar geçen sene olay çıkar diye...sözlüm de götürmez ki uyuz:1closedeyes:
ben gdıyom sositososito nan kadınköye bı gömsek aksam yenıldıler zatı ezıkler :roflol: ızledım macı aslında 4 5 gol atarlardı porto ama acıdılar herhal :1closedeyes: ayy yaa neysem bu aralar işler hıc ı deıl bızde krıs vurdu anacım ayın 20sınde avans 5ınde aylıktı bak ayın kacı oldu hala avans yok ıns bu hafta avans olmazda haftya bayramdan once aylık alırız cunku cok masraf olcak malum bayramda
böcükcan krizin vurmadığı yer mi kaldı yaa:1ninca: sözlümün şirkette de durumlar karanlıkmış...inşallah kimse işini kaybetmez bu dönemlerde diyecem ama malum...:1no2:
böcükcan krizin vurmadığı yer mi kaldı yaa:1ninca: sözlümün şirkette de durumlar karanlıkmış...inşallah kimse işini kaybetmez bu dönemlerde diyecem ama malum...:1no2:
valla al benden de o kadar bızımkılerıde krız vurdu ve her seferınde sölenıolar sımdı ısten cıkarırlarsa halım ne olur?bı suru borcum var valla hepsıde ceyız e yanı hehhehe:teytey:
benım cok yok400ytl onunda zaten ıcerde bı aylığım var sorun o deıl yenı bı iş bulmak yenı bı ortam bulmak benım calıstığım fırma cok guvenılır parası sağlam ssksız ınsan yok 16yasndan buyuk herkes ssk ama ıkı aydr durum kotu yanı hanı bıde bayramlar 9 gun tatıl olduya o daha kotu cunku mal olmayınca bızde 10 gun sonra maas alıyoruz calıstığım fırma cloıns duydunuz kesın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?