evet canım çok zevkli bi yandan ütülüyorum bi yandan sarılıyorum kıyafetlerecnm kolay gelsin sana bebişin kıyafetlerini ütülemek çok zevklidir ne güzel
bişi soracam deterjan olarak ne kullandın ve bebek yumuşatıcısı kullandınmı?
ben sabun tozu alacaktım dalinin sıvı deterjanını duydum bebekler için markette baktım 18 lira idi ağır olurdiye almadım
sen ne ile yıkadın
cnm çok geçmiş olsun dnlen devamlı bişi yapma
inş zamanında doğum yaparsın cnm
slm kızlar uzun zamandır giremiyorum.hastane hastane gezmekten yorgun düştük.biraz kanamam vardı.erken doğum riski yüksekmiş.şimdi dinlenmeye geçtik.ciğer geliştirici iğne yaptırdım.inş erken doğum olmaz bana dua edin kızlar...
canım bende varis sorunu vardı genetik bi takım tahliller yapıldı ve kullanmam gerektiğine karar verildi ama 32 de bırakılsın dendi:))
yaaa dün benimkide öyleydi bi kaç kişininkide öyleymiş havadanmı acaba ?:))))))))))
canım çooook geçmiş olsun
canım 32 bitimi 32+0-32+6 arası ama benim hastanenin sgk anlaşması yok ya ordan alıp sağlık müdürlüğüne onaylatıcam ya ben gidip sgk anlaşmalı bi yerden alıcam yada drm cerrahpaşadan o ordan yarlayıcak ama bana hemen 32 bitiminde vericem dediği için erken olsa diyemedim yani 31+0-31+6 arası almayı planlıyodum ama benim eve yakın bir devlet hastanesi var acaba gidip ordan alsammı diyorum ne dersin yaaa(haftaya gidip alim ama satımı daha erken söylersem olur sanırım zaten benim sat 31 ekimdi geç yumurtlamdan dolayı 7 kasıma kaydı bi tarftanda aman diyorum 4-5 gün için yalan söyleme devamı gelir eline yagına dolanır diyorum uffff ne bilimmm yaaa nöbetimi bile tam haftasına kadar tuttum yani bakıyorum herşeyde çok kuralına uygun davranıyorum ne biliim içimede sinmiyor açıkçası
hehehe çok gldüm yaa sen beceremezsin ben alıp bakacamdaha bezde alcaklardıda ben artık iyice kızınca ondan vazgeçtiler bari bırakında onuda biz alalım dedim eşyalarıda annem yıkayıp getircekmiş sen beceremezsin dedi bana bide 1 yaşına kadar bende durcakmış kızım sonra annem bakcakmış kızıma sen beceremezsin diyo bana çok güldüm yaaa:86:
Kızlar peppermint in dün dr.ç kontrolü vardı neoldu bilen haber alan var mı?
:)) sanırım bende almıycam valla burda bi kadın doğum hastanesi var devlet yeni taşındı buraya oraya gidim diyodum ama işin ucunda bozulmakta var bide böyle çetrefilli işler benim elime ayağıma dolanır hiç beceremem bende dr a gidip satımı erken söylim diyodum ama ilk ultrasonlarımı almayı hiç düşünmemiştim açıkçası bende ancak 32+2 de alıcam sanırım cünkü pazartesi gününe geliyor ben 32 ye hafta sonu giriyorumcanımm ben de senin gibi düşündüm geçen pazartesi 31+3 te alayım sat ı 5 gün önce söyleyeyim diye ilçedeki devlet hastanesine gittim.doktora 32 haftalık raporu almaya geldim dedim.doktor''milimetrik ölçüm gerek zamanında doğmazsa sorun yaşarsınız ''dedi.ben de bozulmuş bir şekilde eve döndüm!kendi doktorum özel muayenehane çalıştırıyo raporu o veremiyor arayıp durumu anlattım ilçedeki doktorun ilk ultrason görüntülerine de bakarak rapor yazabileceğiini söyledi ama ben 5 gün önce rapor almak istediğim için bunun imkansız olduğunu anladım.sonra doktorum eşinin bana ildeki devlet hastanesinden rapor verebileceğini söyledi ben de 32+0 da cuma günü gittim raporumu aldım.raporda 37 e kadar çalışabilir yazıyor 15.07.2011 diye tarih belirtti doktor 37 de tekrar gel çalışamaz raporu al 05.08.2011 de doğum gerçekleşmezse tekrar rapor yazarız dedi...anlıycan milimetrik ölçüm falan yapmadan verdi raporu !!gerçi eşine sürekli gittiğim için olabilir.yani 5 gün önce alayım hayallerim suya düştü
Kızlar, içinizde benim gibi kalçadan başlayıp bacağa inen ağrı çeken var mı?
Sanırım bu siyatik ağrısıymış, rahim bel omurlarına baskı yaparak siyatik sinirinin sıkışmasına sebep oluyormuş ve bu sinir belden topuğa kadar uzandığı için ağrı tüm bacağa yayılırmış. Bebeğin pozisyonuna göre ağrı şiddetlenip azalabilirmiş. Dinlenmeyi tavsiye ediyorlar.
Bilginize...
hehehe çok gldüm yaa sen beceremezsin ben alıp bakacam
cnm sen çalışmayacaksan neden bebişine bakamayasın
bizim annelerimizin ilk çocuklarıda oldu anneannelerimiz onlara sen bakamazsınmı dedi
komikmiş annen valla
yaaa bende çok merak ediyorum pepperminti
:)) sanırım bende almıycam valla burda bi kadın doğum hastanesi var devlet yeni taşındı buraya oraya gidim diyodum ama işin ucunda bozulmakta var bide böyle çetrefilli işler benim elime ayağıma dolanır hiç beceremem bende dr a gidip satımı erken söylim diyodum ama ilk ultrasonlarımı almayı hiç düşünmemiştim açıkçası bende ancak 32+2 de alıcam sanırım cünkü pazartesi gününe geliyor ben 32 ye hafta sonu giriyorum
benim dr m hiç erken veririm falan demedi milletinki diyo valla(
amaaan hayırlısı artık sen aldın kurtuldun darısı bana :)
Canım maşallah bebişine :)))) Ya raporu 32 bitmeden almak gerekmiyor mu? 32. hafta derken 32+0 - 32+ 6 arasını kasdediyor değil mi?
Çoğunluğun fikri ay ve adamdan yana sanırım :))
Evet canım aynen öyle.. bazen niye dr. a gidiyorum ki diye düşünüyorum :))
Bakalım senin ki ne diyecek??
Şimdi nasılsın? Dik bakalım ayakları havaya... Bize de haber ver canım...
Canım maşallah bebişebence gayet iyi kilosu canım. Bak gördün mü biraz teşvik ile senin eşin de bizimkiler gibi gereken ilgiyi göstermiş :))))
Ya ölçmüyorum dedi bakiim 2 hafta sonra tyekrar muayenem var bakalım o zaman ne diyecek,?
birinci linkte ki takım güzelmşiş. aslında 2. daha çok hoşuma gitti ama pullar bebeğe zarar verebilir diye düşünüyorum..
Canım geçmiş olsun. inşallah erken doğum olmaz. İnşallah hepimiz miadında doğururuz bebelerimizi :)))
Kızlar Kararsız kaldık hangi avizeyi alsak diye. Siz de görüşlerinizi bildirir misiniz??
Eki Görüntüle 208453 Eki Görüntüle 208452
pepermintciiiiim haberleirni bekliyoruz :)
hehehe çok gldüm yaa sen beceremezsin ben alıp bakacam
cnm sen çalışmayacaksan neden bebişine bakamayasın
bizim annelerimizin ilk çocuklarıda oldu anneannelerimiz onlara sen bakamazsınmı dedi
komikmiş annen valla
yaaa bende çok merak ediyorum pepperminti
hu huu kızlar....
peppermintin dn kontrolü vardı ne dün nede bugün daha gelmedi
meraktan çatladım resmen....en son çarşamba günü biraz kasılmaları vardıııı
Kızlar peppermint in dün dr.ç kontrolü vardı neoldu bilen haber alan var mı?
merhaba arkadaslar;
dun doktor kontrolumuz cok iyi gecti cok sukur
pers.-cuma hic kasilmam olmadi; evde dinlenmem cok iyigeldi
bebegim 14200 gr olmus ve geriden geliyordu hatirlarsaniz farki kapatmis dedi doktor
suyu , yeri gayet iyi
yalniz istirahat sart dedi doktor;
3 hafta sonra kesin izne cikiyorum, bu 3 haftayi da yorulmadan gcireceksin dedi; carsambalari yillik izin kullanacagim artik
cok ters bir zamana denk gelecek izne cikisim, isyerindekilerin surati ailsacak, belki soylenecekler bilmiyorum :-(( ama doktorum 32+6 ya kadar bile musade etmedi; tam 32+0 da raporumu verecek
kasilmalarin olabilir dert etme dedi doktorum; ornegin 1 saatte 3-4 kez olsu, sonra 3 saat olmasi , sonra 1 kez oldu vss... bu cesit kasilmalarin onemi yokmus fazla;
duzenli araliklarla olursa onem arzedermis
gun de 7-10 kez kasilma normal dedi
ben onumuzdekihaftalarda fazla giremem belki nete; yogun olucam, islerimi devretmem vs gerekecek,
ama mutlaka girer bi goz atar, sizlere de yazarim
sagolun hepinizzz
Allah hepimize saglikla su kalan son donemleri gecirmmizi nasip etsin
optum cokk
yataş uyku setini nereden aldın fiyatı çok iyiyimiş.internetten baktım ama göremedim
selam fıstık anneller nasılsınız
bız dün emınonundeydık oglusmun bebek sekerını sipariş verdik perdemızı begendık pzrtesı alıcak babamız inş..
bebek sekerı besık seklınde içinede lavanta koydurucaz
buarada oğlumun ısmıde belırlendı AHMET EYMEN :))))
pierrecardenden arabamıuzıda begendık sarachaneden almayı dusunuyoruz havuzluhanda pahalı geldı bana
dolabımızı da begendık hafta ıcı alıcaz
eminönününü altüst ettık stıcker bulamadık güzel yaa bı kac tane aldık
bebrk odasının duvarları sarı güzelce sılıp yapıstırıcaz stıckerlerı
resımlerını cekıp hepsını koyucam ıns
hepınızı öpüyoz dün biraz yorulunca bugun dınlenme modundayız
zeynepela cnm benımde gögsümden arada gelıyo inş bol bol emzırıcez bebeklerımızı
eyeszay cnm düğün maceranı merakla beklıyoruz
kontolu ıyı gecen arkadaslarada masallah dıyorum ıns hep bole guzel haberler verırız
adamel tarıh bellı olmus masallah ayy nasıl heyecenlısındır sımdı
unuttugum kısler varsa kusura bakmayın kızlar cok yorgunum
baş başşşşş :))
merhaba arkadaslar;
bebegim 14200 gr olmus ve geriden geliyordu hatirlarsaniz farki kapatmis dedi doktor
suyu , yeri gayet iyi
3 hafta sonra kesin izne cikiyorum, bu 3 haftayi da yorulmadan gcireceksin dedi; carsambalari yillik izin kullanacagim artik
cok ters bir zamana denk gelecek izne cikisim, isyerindekilerin surati ailsacak, belki soylenecekler bilmiyorum :-(( ama doktorum 32+6 ya kadar bile musade etmedi; tam 32+0 da raporumu verecek
kasilmalarin olabilir dert etme dedi doktorum; ornegin 1 saatte 3-4 kez olsu, sonra 3 saat olmasi , sonra 1 kez oldu vss... bu cesit kasilmalarin onemi yokmus fazla;
ben onumuzdekihaftalarda fazla giremem belki nete; yogun olucam, islerimi devretmem vs gerekecek,
sagolun hepinizzz
optum cokk
merhaba arkadaslar;
suyu , yeri gayet iyi
sagolun hepinizzz
optum cokk
haklısın aslında yaaa dur yarına bi deneyeyim ama hiç bir dr bana erken vermez oyuzden satımı erken söylemeliyim sanırımvalla bence denemekte yarar var ben olsam şansımı denerdimdenedim de zaten ama sonuç malum doktordan doktora değişiyor bu işler işin aslı ben cumadan önce ile gidemeyeceğim için pazartesiden cumaya bekledim daha önce gidebilsem raporu aldığım doktorumda da denerdim şansımı )
aslında ben hep nasıl olsa 40 haftayı beklemez bebek diyorum ama çevremde 41.haftayı dolduran sonra sezeyana alınan arkadaşlarım var!!sen sonraya aktaracak mısın ayrılacak mısın??
haklısın aslında yaaa dur yarına bi deneyeyim ama hiç bir dr bana erken vermez oyuzden satımı erken söylemeliyim sanırımacaba hastane arasam telefonla 32. hafta raporu almak istiyorum drlarınız verirmi diye çünkü bazı hastaneler burda doğum yapmıycaksanız vermem falan demişler bakalım yarına araştırıcam artık:) umarım hayırlısı olur canım :)
pepermintcim çok sevindim canım gözün aydın:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?