2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım çok zevkli bi yandan ütülüyorum bi yandan sarılıyorum kıyafetlere
ben roxy aldım canım toz sabun var ya. yumuşatıcı almadım. sadece roxy ile yıkadım gayet güzel oldu.

canım geçmiş olsun. bol bol dinlen artık. hepimizin bebişleri zamanında sağlıkla gelsinler inşallah.

canımm ben de senin gibi düşündüm geçen pazartesi 31+3 te alayım sat ı 5 gün önce söyleyeyim diye ilçedeki devlet hastanesine gittim.doktora 32 haftalık raporu almaya geldim dedim.doktor''milimetrik ölçüm gerek zamanında doğmazsa sorun yaşarsınız ''dedi.ben de bozulmuş bir şekilde eve döndüm!kendi doktorum özel muayenehane çalıştırıyo raporu o veremiyor arayıp durumu anlattım ilçedeki doktorun ilk ultrason görüntülerine de bakarak rapor yazabileceğiini söyledi ama ben 5 gün önce rapor almak istediğim için bunun imkansız olduğunu anladım.sonra doktorum eşinin bana ildeki devlet hastanesinden rapor verebileceğini söyledi ben de 32+0 da cuma günü gittim raporumu aldım.raporda 37 e kadar çalışabilir yazıyor 15.07.2011 diye tarih belirtti doktor 37 de tekrar gel çalışamaz raporu al 05.08.2011 de doğum gerçekleşmezse tekrar rapor yazarız dedi...anlıycan milimetrik ölçüm falan yapmadan verdi raporu !!gerçi eşine sürekli gittiğim için olabilir.yani 5 gün önce alayım hayallerim suya düştü

hehehe çok gldüm yaa sen beceremezsin ben alıp bakacam
cnm sen çalışmayacaksan neden bebişine bakamayasın
bizim annelerimizin ilk çocuklarıda oldu anneannelerimiz onlara sen bakamazsınmı dedi
komikmiş annen valla
Kızlar peppermint in dün dr.ç kontrolü vardı neoldu bilen haber alan var mı?

yaaa bende çok merak ediyorum pepperminti

:)) sanırım bende almıycam valla burda bi kadın doğum hastanesi var devlet yeni taşındı buraya oraya gidim diyodum ama işin ucunda bozulmakta var bide böyle çetrefilli işler benim elime ayağıma dolanır hiç beceremem bende dr a gidip satımı erken söylim diyodum ama ilk ultrasonlarımı almayı hiç düşünmemiştim açıkçası bende ancak 32+2 de alıcam sanırım cünkü pazartesi gününe geliyor ben 32 ye hafta sonu giriyorum
benim dr m hiç erken veririm falan demedi milletinki diyo valla (

amaaan hayırlısı artık sen aldın kurtuldun darısı bana :)

Son düzenleme:

çarsambadan berı bende oluyo sorma yurutmuyo cok kotuu :((((((((((((

benim ananem 38 yaşında anane olmuş ben daha 40 günlük bile değilken (bu arada haziran doğumluyum) beni alıyomuş elinede şemsiye mahalleyi gezdiriyomuş bu benim torun diye şemsiyeyle güneş gelmesin diye koruyomuş beni ananem hiç anneme bırakmamış yani geliyomuş anneme annem beni doyuruyomuş ananem alıp gidiyomuş hiç annemi dinlemiyomuş annemde şimdi bende aynısını yapcam diyo hayatta vermem çocuğumu diyorum sana soran kim diyo bana

valla bence denemekte yarar var ben olsam şansımı denerdim denedim de zaten ama sonuç malumdoktordan doktora değişiyor bu işler işin aslı ben cumadan önce ile gidemeyeceğim için pazartesiden cumaya bekledim daha önce gidebilsem raporu aldığım doktorumda da denerdim şansımı)
aslında ben hep nasıl olsa 40 haftayı beklemez bebek diyorum ama çevremde 41.haftayı dolduran sonra sezeyana alınan arkadaşlarım var!!sen sonraya aktaracak mısın ayrılacak mısın??

halen aynı canım alt tarafımla bi alıp veremediği var bugün kızımın habire oraya vuruyo ve hep kasıklarımda hareket ediyo kızlar kasılma yok ama hareketleri çok aşağıda

selam fıstık anneller nasılsınız
bız dün emınonundeydık oglusmun bebek sekerını sipariş verdik perdemızı begendık pzrtesı alıcak babamız inş..
bebek sekerı besık seklınde içinede lavanta koydurucaz
buarada oğlumun ısmıde belırlendı AHMET EYMEN :))))
pierrecardenden arabamıuzıda begendık sarachaneden almayı dusunuyoruz havuzluhanda pahalı geldı bana
dolabımızı da begendık hafta ıcı alıcaz
eminönününü altüst ettık stıcker bulamadık güzel yaa bı kac tane aldık
bebrk odasının duvarları sarı güzelce sılıp yapıstırıcaz stıckerlerı
resımlerını cekıp hepsını koyucam ıns
hepınızı öpüyoz dün biraz yorulunca bugun dınlenme modundayız

zeynepela cnm benımde gögsümden arada gelıyo inş bol bol emzırıcez bebeklerımızı
eyeszay cnm düğün maceranı merakla beklıyoruz
kontolu ıyı gecen arkadaslarada masallah dıyorum ıns hep bole guzel haberler verırız
adamel tarıh bellı olmus masallah ayy nasıl heyecenlısındır sımdı
unuttugum kısler varsa kusura bakmayın kızlar cok yorgunum
baş başşşşş :))

Son düzenleme:
pepermintciiiiim haberleirni bekliyoruz :)

hu huu kızlar....
peppermintin dn kontrolü vardı ne dün nede bugün daha gelmedi
meraktan çatladım resmen....en son çarşamba günü biraz kasılmaları vardıııı

Kızlar peppermint in dün dr.ç kontrolü vardı neoldu bilen haber alan var mı?

merhaba arkadaslar;

dun doktor kontrolumuz cok iyi gecti cok sukur

pers.-cuma hic kasilmam olmadi; evde dinlenmem cok iyigeldi

bebegim 14200 gr olmus ve geriden geliyordu hatirlarsaniz farki kapatmis dedi doktor
suyu , yeri gayet iyi

yalniz istirahat sart dedi doktor;
3 hafta sonra kesin izne cikiyorum, bu 3 haftayi da yorulmadan gcireceksin dedi; carsambalari yillik izin kullanacagim artik
cok ters bir zamana denk gelecek izne cikisim, isyerindekilerin surati ailsacak, belki soylenecekler bilmiyorum :-(( ama doktorum 32+6 ya kadar bile musade etmedi; tam 32+0 da raporumu verecek

kasilmalarin olabilir dert etme dedi doktorum; ornegin 1 saatte 3-4 kez olsu, sonra 3 saat olmasi , sonra 1 kez oldu vss... bu cesit kasilmalarin onemi yokmus fazla;
duzenli araliklarla olursa onem arzedermis
gun de 7-10 kez kasilma normal dedi

ben onumuzdekihaftalarda fazla giremem belki nete; yogun olucam, islerimi devretmem vs gerekecek,
ama mutlaka girer bi goz atar, sizlere de yazarim

sagolun hepinizzz

Allah hepimize saglikla su kalan son donemleri gecirmmizi nasip etsin

optum cokk

bebeğine ve sana maaşallah iyi olmana çok sevindim.iş yerindekileri de düşünme kim olsa yerinde aynısını yapar hiçbirşey snden ve bebeğinden değerli değil

yataş uyku setini nereden aldın fiyatı çok iyiyimiş.internetten baktım ama göremedim

internetteki fiyati 127tl, yakacik yatasta seri sorun urunler de far, oldukca buyuk bir bayii. oradaayicikli mideli 49a dusmus,7parca icinde yorgan falan da var. ben resimlerini gordum ama cok begendim. yatas karyola da 350 tl den 149tl ye dusmus ama kalmamis olabilir.... yazmistim ben indirim oldugunu ama gecmis sayfalarda kaldi...

oh oh ne güzel alışverişler yapılmış..
cnm hepsini güle güle kullanınn inş
bebek arabasını ne marka seçtiniz cnm pierre cardinin hangi modeli?

ayyy şükür be cnm senden bi ses geldi nihayet valla çok merak ettim
oh oh sevindim bebişin kilosu çok güzel
bi benimki geride kaldı
ne yaptın ne ettin kızda açığı kapattın tüyoları ver bakalım
kasılmalarında olmamış doktorunda güzel açıklamış oh ne güzel sorunsuz geçmiş muayene
çok sevindim...

ayyy canım iyi olduğuna çok sevindim sakın yorma kendini boşver patronu sen kurtarmıcan ya salla gitsin

haklısın aslında yaaa dur yarına bi deneyeyim ama hiç bir dr bana erken vermez oyuzden satımı erken söylemeliyim sanırım acaba hastane arasam telefonla 32. hafta raporu almak istiyorum drlarınız verirmi diye çünkü bazı hastaneler burda doğum yapmıycaksanız vermem falan demişler bakalım yarına araştırıcam artık:) umarım hayırlısı olur canım :)
pepermintcim çok sevindim canım gözün aydın:))

iyi hebrlerini verirsin bize de ..bol şans)

kizlar bilgisayarin ekrani catladi biranda yani sizlere omur artik telden yaziyorum bende pepermint iyi olmana sevindim canim
deterjan konusulmus ben omobaby aldim yumusatici vernel sensitive aldim ben kendimiz icin de kullaniyorum cildim asiri alerjik cunku daha bebek esyasi yikamadim ama kendi acimdan memnunum battaniyeleri perwolle yikayip iki kere durulayacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…