bence en şıkını kullan şuh olsun varsın lohusalık bu tadını çıkarmak lazım
bunlar çok güzel bence de ...ama tam karar vermiş değilim.ben çarşafı pamuk saten istiyorum rahat olur diye ama pikesi süslü olsun diyorum..senin ne güzel kullanabileceğin bir şeyler varmış ben de uygun bişey yok(almak zorundayım (senin yerinde olsam maviyi ve beyazı dönüşümlü kullanırdım...
benimde annemler bişiler yapmıştı onları bi bulmak lazım bazanın altından aslında annem kendi elleriyle pikosunu falan yaptı aslında hoş durur bende çıkaram bari
herkese iyi pazarlarrrrrrrrrrrrrrrr....
bu seçimde hamile olduğum için görevden kurtuldum hehe...babamızla evde keyif yapıyoruz
kahvaltı sonrası oy kullanmaya gideceğiz ama benim sol diz çok fena coştu kızlarrrrrr,nasıl yürüyeceğim bilmiyorum...acayip ağrıyor...yürümem çok zorlaştı....film çektiremiyoruz ya, bir ortopediste de gitsem mi acaba diye düşünüyorum? doğuma kadar mahvolurum bu ağrıyla yoksa...kullanabileceğim bi jel felan verir belkisalı günü doktoruma gittiğimde soracağım bunu da...neyse ben kahvaltıyı hazırlayayım...acıktık ihihi...görüşürüsssss....sevgiler,öpücükler
öncelikle günaydın herkese
biz de eşimle 8 de kalktık oyumuzu kullandık, kahvaltımızı da yaptık şimdi evde kayifteyiz :)
aynı ağrı bende de var, sabah okula kadar zor yürüdüm yakındı da, eşim arabayla gidelim demişti bacağım açılsın diye istemedim ama azcık yolda mahvoldum ama işe de yaradı biraz düzeldi bacağım. belimden aşağı sağ bacağıma vuran ağrım var. arada kilitleniyorum kendimi olduğum yere bırakıyorum. İNŞALLAH doğuma kadar böyle gitmez. yoksa çok zor bu şekilde hareket edemiyorum
http://www.markafoni.com/product/780710/
http://www.markafoni.com/product/780708/
kızlar bu pile takımları nasıl sizce?siz ne sereceksiniz yatağınıza??
herkese günaydın biz de gidip oy kullandık eşimle.eve geldik yayılıyoruz sıcak bir gün evden çıkmam herhalde daha.dün temizlik yapmıştım bugün de ütü var sırada.sabah inanılmaz bir baş dönmesi vardı.tansiyonumu ölçtük hemen normal çıktı.anlayamadım neden olduğunu.şimdi geçti çok şükür.ben biraz geç uyanıyorum acıkmış oluyorum uyandığımda.acaba açlık mı baş dönmesi yapıyor?10-11 arası uyanıyorum.artık daha erken uyanıp bir şeyler yiyip geri mi yatsam sabahları?ne dersiniz?
dün ben de baktım bunlara akşam yatağa ne sersem diye sordum.bunlar güzel ben beğendim.ama beyaz tercih etmesen daha iyi olmaz mı kanama vs sorun nedeniyle.pullu olduklarından makinede yıpranabilir kısa sürede.
kendim için evde 2 tane çeyizden açılmamış paket var biri pembe pike takımı diğeri mavi saten nevresim takımı.benim oğlum olacak.o yüzden pembe uygun olur mu diye düşünüyorum.mavi saten nevresim var ama çok mu şuh olur diyorum koyu mavi çünkü.açıkçası kararsız kaldım.dün açtım dolabı karşısına geçtim seyrettim ne yapsam ne kullansam yeni bir şey mi alsam diye.sadece 1 kere kullandığım beyaz kendinden jakarlı bir nevresim takımı daha var.ama doğum sonrası kanama çok olursa nasıl kullanılır bembeyaz çünkü.fikrin nedir sence ne yapsam?
benim de eşim seçimde görevli olunca erkenden uyandım. oğlum da sabah 6 da bi başladı kıpır kıpır maşallah sabahtan beri. aman kıpır kıpır olsun yaa hareketsiz olunca evham yapıyorum sonra.günaydın kızlar
benim kızım bugün napıyo anlamadım ben ya sanki vajinamdan çıkıp gitcek aşırı derecede vuruyo oraya çok kötü sızlıyo kızlar ya yatamadım bile ya şimdi ayaklarımı yukarı dikicem biraz inşallah iyi gelir yaaa sabahın 6sından beri ayaktayım yaaaaaa:84:
canım benim de oğlum olacak. kayınvalidem pamuklu saten yaptırmış çok şık olmuş. gerçi eşim bu ne böyle yaa dedi sevmez öyle şeyleridün ben de baktım bunlara akşam yatağa ne sersem diye sordum.bunlar güzel ben beğendim.ama beyaz tercih etmesen daha iyi olmaz mı kanama vs sorun nedeniyle.pullu olduklarından makinede yıpranabilir kısa sürede.
kendim için evde 2 tane çeyizden açılmamış paket var biri pembe pike takımı diğeri mavi saten nevresim takımı.benim oğlum olacak.o yüzden pembe uygun olur mu diye düşünüyorum.mavi saten nevresim var ama çok mu şuh olur diyorum koyu mavi çünkü.açıkçası kararsız kaldım.dün açtım dolabı karşısına geçtim seyrettim ne yapsam ne kullansam yeni bir şey mi alsam diye.sadece 1 kere kullandığım beyaz kendinden jakarlı bir nevresim takımı daha var.ama doğum sonrası kanama çok olursa nasıl kullanılır bembeyaz çünkü.fikrin nedir sence ne yapsam?
arkadasimda benimle ayni sehirde ama cok zor bir durum gecirdi... yani sartlar ne olursa olsun dogumu kendi basimiza yapiuoruz, oyuzden insallah kolay gecer...sen ne güzel bir yerde yaşıyorsun kıskandım vallabu saydıklarınını hepsini yapabilme hakkına sahipsen tabiki korkmazsın doğumdan ...nr güzel yaa çok sevindim adına inşşl biz de elimizdeki imkanlarla rahat bir doğum yaparız...
yatasta 7li uyku setleri 50ytl ye inmisti,onlardan aldim ben...http://www.markafoni.com/product/780710/
http://www.markafoni.com/product/780708/
kızlar bu pile takımları nasıl sizce?siz ne sereceksiniz yatağınıza??
slm kızlar biri bana markofoniden istek yollayabilirmi?
yollayacak kişi yazdım özelden mail adresimi yazayım...
arkadasimda benimle ayni sehirde ama cok zor bir durum gecirdi... yani sartlar ne olursa olsun dogumu kendi basimiza yapiuoruz, oyuzden insallah kolay gecer...
yatasta 7li uyku setleri 50ytl ye inmisti,onlardan aldim ben...
benim babam tekstilci hambez dokuyolar babam ordan bezini kendi getirmişti annemde kenarlarını güpürleyip kurdela geçirmişti pembe pembe onları çıkarayım bende hem kızımda olcak tam uyumlu olur ayrı pembe kalpli nevresim takımım da var almama gerek yok sanırım
ne guzel iste , hem annenler yapmis bence de onlari kullan. ileride annem yapmisti bunlari sana dersin:)
herşey iyi güzelde ben onları acaba nereye kaldırdım koydum ah bide hatırlayabilsem çok unutkan oldum ben ya
bende cok unutjanim sorma :) evdedir merak etme :)
bu hamilelikten kaynaklı bişi sanırım ya önceden bu kadar değildim ben şimdi nerdeyse adımı unutucam ya
bu hamilelikten kaynaklı bişi sanırım ya önceden bu kadar değildim ben şimdi nerdeyse adımı unutucam ya
arkadasimda benimle ayni sehirde ama cok zor bir durum gecirdi... yani sartlar ne olursa olsun dogumu kendi basimiza yapiuoruz, oyuzden insallah kolay gecer...
yatasta 7li uyku setleri 50ytl ye inmisti,onlardan aldim ben...
herşey iyi güzelde ben onları acaba nereye kaldırdım koydum ah bide hatırlayabilsem çok unutkan oldum ben ya
hu huu kızlar....
peppermintin dn kontrolü vardı ne dün nede bugün daha gelmedi
meraktan çatladım resmen....en son çarşamba günü biraz kasılmaları vardıııı
canım ikinci kez gönderdim ikisinde de başarı ile gönderilmiştir yazdı benden kaynaklanan bi şey yok belki yavaş işliyordur??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?