2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım aynen beni anlatmışsın. bu şehirde hiç arkadaşım falan yok, eşim görevli, hava yağmurlu offf canım sıkıldı evde. bebişin kıyafetlerini yıkamıştım biraz onlardan ütüledim, biraz temizlik yaptım. akşama ne pişirsem diye düşünüyorum offf...

slm kızlar uzun zamandır giremiyorum.hastane hastane gezmekten yorgun düştük.biraz kanamam vardı.erken doğum riski yüksekmiş.şimdi dinlenmeye geçtik.ciğer geliştirici iğne yaptırdım.inş erken doğum olmaz bana dua edin kızlar...

çok geçmiş olsun canımm inşllh bebeğini zamanında kucağına alırsın iyice dinlen

cnm kolay gelsin sana bebişin kıyafetlerini ütülemek çok zevklidir ne güzel
bişi soracam deterjan olarak ne kullandın ve bebek yumuşatıcısı kullandınmı?
ben sabun tozu alacaktım dalinin sıvı deterjanını duydum bebekler için markette baktım 18 lira idi ağır olurdiye almadım
sen ne ile yıkadın

cnm çok geçmiş olsun dnlen devamlı bişi yapma
inş zamanında doğum yaparsın cnm

ay canım benim çok geçmiş olsun ayaklarını biraz yukarı kaldır öyle yat stres yapma inşallah zamanında gelecek meleklerimiz üzülme hiç

ya kızlar şimdi bana nankör diceksiniz ama benimde içimde kalıyo napim annemler bana hiç bi eşya aldırmıyolar ya annem herşeyini almış ananem künyesine kadar almış 3 torbada kıyafet varmış bana bişi kalmamış yani banada sen küvetini lifini al diyolar yatağıda onlar alcak e bana kalmadı bişi ben ne alayım ya

slm kızlar nasılsınız benım bıraz canım sıkın uma günü asım vardı saglık ocagına gıttım ayaklarım cok sısımıstı tahlıl yapalımm dedı dr tahlılde kolestrolum yuksek cıktı bıde karacıgerde yaglanma vr dedı pzts kadın dogumcuma gıtcem ınsallah onemlı bısey degıldır neten baktım gebelıkte kolestrol zaten yykselırmıs dıyo ama yaglanmaya canım sıkıldı offf ya bı dogursak hayırlısıyla sısıtıkce sısıyorum zaten

kızlar oy kulandıktan sonra alışverişe gittik eve geldik ve çok yorgun hissettim kendimi. galiba tansiyonum çok düşüyor. bebekkıyafetleri ben de inşallah bir aksilik olmazsa haftaya yıkayacağım. deterjan roxy yumuşatıcı dalin aldım.. alırken bile mutlu oldum ...oyyy yerim bebeğimi de kıyafetlerini de...

ne güzel işte ilerleyen zamanlarda masrafı çok olacaktır o zmana sakla hevesini çook beğendiğin bişey olursa al sende ama abartma... bugün benim annem de aldıklarını söyledi çok sevindim pelerin bile almış kızıma(panço da diyoruz)

kızlar şimdi gelişimciyle görüştüm dönüş yolundaymış tatili bitmiş gayette iyi durumu maşallah inşallah en geç yarın yazar bize forumda herkesin bilgisine

sıkma canını ne kadar çok stres yaparsan hastalıklarıda o kadar tetiklemiş oluyosun inşallah geçicek bebeklerimizi kucağımıza alacağız ve hepsini unutacağız

cnm sen yine çook hoşuna giden bişiler olursa al içinde kalmasın
ama merak etme zaten annenlerin ve ananenlerin aldıkları şimdilik giyecekleridir
onları giymeyi bitirdikten sonra büyüklerini sen kendin alırsın hem o zmana risk durumun falanda olmayacak
sen banyo malzemelrini al hee bakım ürünlerini aldınmı bebişin almadıysan onları al cnm...

daha bezde alcaklardıda ben artık iyice kızınca ondan vazgeçtiler bari bırakında onuda biz alalım dedim eşyalarıda annem yıkayıp getircekmiş sen beceremezsin dedi bana bide 1 yaşına kadar bende durcakmış kızım sonra annem bakcakmış kızıma sen beceremezsin diyo bana çok güldüm yaaa:86:

sıkma canını ne kadar çok stres yaparsan hastalıklarıda o kadar tetiklemiş oluyosun inşallah geçicek bebeklerimizi kucağımıza alacağız ve hepsini unutacağız

valla ıkı gundur skıntıdan uyuyamıyorum bı yarın olsun da bakalım artık ınsallah yanlıs cıkmıstır tahlıl

ilk torun belli çok komik oluyor halleri haklısın bez almaları hele müthiş olurmuşonların bu heyecanı iyi geliyor ama dimi ?benim ananem dedem 80 yaşındalar onlar herkesten daha heyecanlı yatağımızı benim dedem aldım düşün artık )

ay evet ilk torun benim dedm otoparkta bekçilik yapıyo evlerinin karşısında oraya eczacılar geliyomuş işçilere şurup vermişler bebek için dedeme senin ihtiyacın yoktur demişler dedem hemen aaa benim torun doğum yapcak en çok bize lazım demiş şimdiden ateş düşürücü şurubumuz ve vitaminimiz var düşün artık gerisini bende anne tarafında ilk torunum ondan daha bi pıhpohlanıyo benim kızım artık

Canım maşallah bebişine :)))) Ya raporu 32 bitmeden almak gerekmiyor mu? 32. hafta derken 32+0 - 32+ 6 arasını kasdediyor değil mi?

Çoğunluğun fikri ay ve adamdan yana sanırım :))

canım ben doktoruma sancımla kasılmam olduğunu söyleyince hemen baktı erken doğum riski için
bakınca kasılmaları falan gördü ve riskli oldupunu söyledi
ama senin doktoruna görede herşey gereksiz yaa

Evet canım aynen öyle.. bazen niye dr. a gidiyorum ki diye düşünüyorum :))

benimkiyle seninki aynı yaa....salı günü 32.hafta raporumu almaya gitcem..sorayım bakalım...nasıl tepki verecek ihihihih :)

Bakalım senin ki ne diyecek??

Şimdi nasılsın? Dik bakalım ayakları havaya... Bize de haber ver canım...

Canım maşallah bebişe bence gayet iyi kilosu canım. Bak gördün mü biraz teşvik ile senin eşin de bizimkiler gibi gereken ilgiyi göstermiş :))))

Ya ölçmüyorum dedi bakiim 2 hafta sonra tyekrar muayenem var bakalım o zaman ne diyecek,?

http://www.markafoni.com/product/780710/

http://www.markafoni.com/product/780708/

kızlar bu pile takımları nasıl sizce?siz ne sereceksiniz yatağınıza??

birinci linkte ki takım güzelmşiş. aslında 2. daha çok hoşuma gitti ama pullar bebeğe zarar verebilir diye düşünüyorum..

Canım geçmiş olsun. inşallah erken doğum olmaz. İnşallah hepimiz miadında doğururuz bebelerimizi :)))

valla ıkı gundur skıntıdan uyuyamıyorum bı yarın olsun da bakalım artık ınsallah yanlıs cıkmıstır tahlıl

canım dert etme umarım hiç bişey çıkmaz . neler yaşıyoruz geliyor geçiyor kendimizi üzüp strese girdiğimizle bebeğimizi üzdüğümüzle kalıyoruz. umarım hiç sorun yoktur canım. bende de tsh yüksek çıkmıştı ağla ağla ölmüştüm ama tüm hamilelik boyunca kontrol altında hep normal çıkıyor sonra kültürde bakteri çıkmıştı ki çok ciddi bir durum antibiyotik bile kullandım akıntım tam da geçmedi ama diyorum rabbim korusun biz önlem alıyoruz doktora gidiyoruz elden gelen bu. ben de çok stresli biriyimdir ama emin ol böyle olmamak gerekiyor iyi düşün ki iyi yaşayasın

canım bende varis sorunu vardı genetik bi takım tahliller yapıldı ve kullanmam gerektiğine karar verildi ama 32 de bırakılsın dendi:))
yaaa dün benimkide öyleydi bi kaç kişininkide öyleymiş havadanmı acaba ?:))))))))))
canım çooook geçmiş olsun
canım 32 bitimi 32+0-32+6 arası ama benim hastanenin sgk anlaşması yok ya ordan alıp sağlık müdürlüğüne onaylatıcam ya ben gidip sgk anlaşmalı bi yerden alıcam yada drm cerrahpaşadan o ordan yarlayıcak ama bana hemen 32 bitiminde vericem dediği için erken olsa diyemedim yani 31+0-31+6 arası almayı planlıyodum ama benim eve yakın bir devlet hastanesi var acaba gidip ordan alsammı diyorum ne dersin yaaa(haftaya gidip alim ama satımı daha erken söylersem olur sanırım zaten benim sat 31 ekimdi geç yumurtlamdan dolayı 7 kasıma kaydı bi tarftanda aman diyorum 4-5 gün için yalan söyleme devamı gelir eline yagına dolanır diyorum uffff ne bilimmm yaaa nöbetimi bile tam haftasına kadar tuttum yani bakıyorum herşeyde çok kuralına uygun davranıyorum ne biliim içimede sinmiyor açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…