2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bence o zaten senin satını soracak ve seni ultrasona alıcak tekrar bence bütün bilgilerini götür hem gitmişken muayenede olursun

senin için ulaşım rahat o zaman ben bahçelievlerdeyim çok uzak artık bana bakırköye göre zaten bakkala zor gidiyorum ben artık orasıda ayrı mevzu
evet canım bana yakın rahat ulaşırımda sorun şu ki ben bu raporumu 5 gün falan önce almaya çalışıyorum benim ilk sat tarihim 31 ekimdi sonra geç yumurtlamadan dolayı 7 kasım alındı yani suan tüm ultrasonlarımda 7 kasım geçiyor sadece ilk 2 ultrasonumda 31 ekim var bende sadece onları alim dedim ama ayyy böyle çetrefilli iş yapıyorum yaaa canım çok sıkılıyor hiç alışık değilim bide içime batıyor valla ama suda bi gerçekki ben bebğimle dah fazla bir arada olmak adına böyle hesaplar yapıyorum ve bi sürü arkadaşda erken aldılar zaten raporlarını

halen aynı canım alt tarafımla bi alıp veremediği var bugün kızımın habire oraya vuruyo ve hep kasıklarımda hareket ediyo kızlar kasılma yok ama hareketleri çok aşağıda

Bir ara bana da olmuştu canım ama 1 gün sürdü bitti. umarım senin de uzun sürmez

2. guzel bence cnm bende ıkeadan begemdım bulutlu yıldız aplık de var o ıkısını almayı dusunuyorum

Bir arfa biz de o bulutludan almayı düşündük ama tavana da bulutlar yaptığımız için çok bayıcı olabilir dedik.

Canım adı ile büyüsün oğlun. :)) aldığınız ciciler hayırlı olsun...

Merhaba kızlar herkesin iyi olmasına sevindim..Bende perşembe kontrolüme gittim 1.500 gr 40 cm olmuş...
Haftasına göre İki hafta ileri gidiyor dedi drumuz yine...suyum fazlaymışş birde...
yüzünüde gösterdi avatarımdaki oğlumm teyzelerii aynı ablasına benziyor nasıl şaşırdıkk çok mutlu oldum hep kızım gibi olması için dua etmiştimmm:81:

Son düzenleme:

Canım inşallah bir sorun çıkmadan hemen alırsın raporu. Ya benim de korkulu rüyam şu devlet dairelerinde bir iş yapmak...

senin için ulaşım rahat o zaman ben bahçelievlerdeyim çok uzak artık bana bakırköye göre zaten bakkala zor gidiyorum ben artık orasıda ayrı mevzu
ya valla senle hippy e o kadar uzuluyorum ki ama allahtan onun okuldaki arkadaşları annesi keza senin annen falan sizin destekleriniz var benim başıma gelse tüm gün evde aç kalırım valla bi arkadaşım bana dio ki ne güzel becerdin falan bende ona dedimki allah dağına göre kış veriyor hakketen başıma bişey gelse (ki allah korusun ) biraz rezil olma ihtimalim var daha evvel yazdım ama tekrar yazayım kayınvalidemde hayat yok bende bekler zaten annemde okada rbırakmışki kendini napıyo bende anlamıyorum hattakızımın alılverişi için geldi ben bilmiyorum dedim sen olsan iyi olur ama maalesef delirtti beni hiç yol göstermedi yardımcı olmadı ne pahalıysa onu bana gösteriyo ki ev aldık borçlandık doğum masrafları v.s düşünmedi bide mağazada beni bıraktı gitti başka bir kadınla muhabbet etti neymiş kadının gelini amerikada doğum yapacakmış kadın ne alacağını bilmiyomuş (ben çok biliyorum 3. doğumum ya )
neyse yaaa bunlar aklıma gelince içim sızlıyor ve kendimi tutamayıp ağlıyorum çok zoruma gidiyor gerçekten o benim annem yaaa o kadar güvendiğim kadın bir yabancı gibi davranıyor ban
kısacası burdan sizlerden neler öğrendiysem ona göre bişeyler aldım allaha çok şükür ekiğide kalmadı kızımın ben annem gibi bir anne olmıycam ama ne kadar büyüsekte ki 34 yaşındayım insanın hep yönlendirmeye destege ihtiyacı oluyor biliyosun bende seker var ve annem bana sen hiç tatlı yemiyosun gerginliğin ondan diyip durdu yanıma geldiğinde ki benim tatlı yemem hem bana hem cocuğuma zararlı diye kaç kez açıkladım ama maalesef dinlemezsen anlamıyosun benim annemde beni (ki kendisi dışında kimseyi)dinlemediğinden anlamıyor
şimdi doğumdan sonrayı çok dert ediyodum naparım tek başıma doğum ağrılarım olursa v.s diye ama çok inanıyorum ki allah yardımcım olacak ve ben yine herşeyin üstesinden gelicm
sende annenin anneannenin yaptıklarına kızma onlarda alsın sende al boş ver canım sıkma hiç kendini
bak gene aklım ageldi de aglıyorum amniyo sentez yapıldı 9. kromozomda terslik var dendi ki ben amniyo yapıldığını söylememiştim o istanbula geldiğinde maluum muhtesem alışverişimiz için aman sıkıntı olmasın bide annem direk bi lar söyler düşünmeden ve ben çok üzülürüm diye özellikle söylmedim neyse kromızom d aterslik var den,nce odada ağladım falan eşimi aradım ama anneme giddipt esöylemedim kendimi toparladım annemin yanına gittim hiç neyin var demedi sonra kız kardeşim işten geldi direk neyin var dedi sonra bende söyledim tabii ağlayarak ne dedi biliyomusun bende bilmiyodum şimdi sen gelince haberim oldu uzume kızım v.s. ama ilk cümleye dikkat edrsen kendini savunma üstüne kurulu
sonra biz üçümüz eminönüne gititik orda kızkardeşimle atıştık biraz durupt anapıyosunu demedi yaaa bize biz kendi kendimize kızdık sonrada kendimiz barıştık annem yine yanımızda vasıfsız bi şekilde durdu yani ne bir mudahale ne yönlendirme ne bir ben büyüğüm durun bakim demek yok yaaa
neyse sulessliii cim yaa akafa şişirdim galiba :)

Canım güzel oğlun sağlıkla ve miadında dünyaya gelsin inşallah

maşalah cnm oğluna ne kadar güzel bi poz vermiş
sende güzelsin kızında güzel oğlunda güzel olacak anlaşılan maşallah diorum tekrar...

Canım bence üzülme çok da fazla. Malesef annelerimizi değiştirme şansımız yok. Duymamazlıktan geleceğiz birçok şeyi. Mesela ben anneme çalışmadığım cumartesdi gel buraya ki rahatça alışv erişe gidelim diyorum eee pazartesiden önce gelemezmiş. Annem çalışan yada akmakla yükümlü olduğu biri olan bir kadın değil. Anne ben hamileyim ve sıcaklarda akşama kadar çalışıp bir de 6 dan sonra nasıl alışverişe gideyim diyorum. Cevap: ee! ben de hamileyken yanımda kimse yoktu ben o halimle neler yapıyordum diyor. Aslında daha iyi anlaması gerekirken yalnızlığı empati kuramıyorlar. Senin annen de sanırım empati kuramıyor. Ben ilk başlarda çok üzülüyordum htta annemle hergün kavga ediyorduk. ( ki annem bana göre dünyada ki en fedakar annelerden biridir) Şimdi mümkün oldukça nadiren fikrini yada yardımını ist,yorum daha mutluyuz. :))

bende hep annemin en fedekar anne olduğunu düşünürdüm ama bişeyler değişmiş ve acayip bencil olmuş acaba bu menepoz sürecimi etkiliyor babama karşıda öyle babamda şeker hastası sık sık yemesi gerek ona bile laf ediyor yaaa
amaaan napalım elimizdekiyle yetinicez artık allahtan eşim destegim ve çok şanslıyım kızkardeşim yakınım da :))) annemden doğan açığı onlar bana kapatırlar yani güveniyorum onlara :))

Canım aynen ben kardeşim olmadığı için eşimden yana şanslı olduğumu düşünüyorum. Eşim bile diyor : ne kadar şanssızsın sana yardımcı olan kimse yok diye. Kendisi çırpınıyor açığı kapatmak için. O da benşi mutlu ediyor :)))

bazen ben kendimide hatalı görüyorum fazla mükemmelliyetçimiyim acaba diye ama annem konusundaki fikirlerim değiştiği ve çok bencilleştiği yönünde ve kız kardeşimde buna katılıyor bizde annemizi böyle kabullenerek devam ediyoruz napalım :)))
anne olunca belki değişiriz daha esnek oluruz ha ne dersin :)) (bende de hata var tahammül noktam çok aşağılarda biraz yükseltmeliyim aslında )

Canım o hamileliğin getirisi diye düşünüyorum. Bazen çevremdekileri çok sert eleşt,irebiliyorum ki normalde kimseyi kırmamak için kafayı kıran biriyimdir. Napalım çevredekiler de biraz sabredecek biz de dikkat edeceğiz. :))))

annelerimiz de eskisi kadar genc degiller, cabuk yoruluyorlar,daha cok dinlenmek istiyorlar... ben anliyorum annemi, oyle cok fazla bitseyler isteyip yormayayim diyorum... yapabildigi kadarini istiyorum... cabuk aliniyoruz sanirim artik, bende bana begenmem diye istedigim bir seyi almayip(?!??!!), alma ben aliyorum dedigim halde begendiklerini almaya devam etmesini anlamiyorum:) ama gulup geciyorum,oyle mutlu oluyorsa oyle yapsin diyorum artik gercekten yaslilar,yorgunlar... dediginiz gibi menepoz olasiligi da var... biz hamileyiz,bizi anlamalari lazim diyoruz ama belki de biz onlari anlamiyoruz, onlarin daha cok ilgiye ihtiyaclari var ve daha alinganlat belki de... bence biz her seyi yapabiliriz, bazen yanlis seyler de alaniliriz bir tane daha aliriz ne olacak ki... bence nasil mutlu oluyorsa oyle yasamalilar zaten omurlerini bize verdiler...hep istiyoruz belki de hic vermiyoruz:)

evet kızlar ikinizde çok haklısınız sanırım bazen fazla ilgi bekliyoruz belkide anne sefkatini armak da diyebilirz buna :))

canım ya kıyamam sana inan bende gözlerim dolu dolu okudum yazdıklarını üzülme her insan aynı olmuyo ayyy bak şimdide ağlıyorum neyse sen bu eksiklikleri görünce kendini ona göre hazırlıyosun işte gayet duyarlı bi anne olacaksın sıkma canını allahım büyük belki bebek olunca annen değişir bakımında yardımcı olur ama nolur üzülme valla içim parçalandı içten içtende kızdım annene sen üzülme boşver bak sana çok güzel bi destek geliyo yavrun olunca işte sana en büyük destek ama üzülme nolur tamam mı

ben bunu yeni gördüm canım ya işe yarar bilgiler var ama maalesef bebeklerimizle gecirebileceğimiz günleri arttıran bir bilgi olmaması üzücü ( mecburen ücretsiz izin görünüyor çünkü agustosta doğum yap kasım başı işe başla olmaz dimi(((

ya aslınd adestek olmaya çalışıyor ama hayatttan bıkmış bir hal, var parmagının ucuyla iş yapması sorun oluyor aslında yaptığı yemeklere bile yansıyor yanineyse ya boş ver bunları
bu yeni mah. doğum evi nerde tarif etsene bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…