2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok sevindim canım, maşallah bebişine ve sana herşey yolunda:))

Beni unutma canım Sizin bebişlerinizin 1 haftalık küçüklüğü gerçekten hiç önemli değil, takmayın kafanıza...
Bizimki en son kontrolde 2haftaya çıktı maalesef ve doppler ile düzenli kontrollere başladım, kan akımlarının azalmaması için dua ediyoruz, yoksa erken müdahale gerekebilecek. Doktor izne kesinlikle ayrılmalısın dedi zaten, yorulmamak önemliymiş (hem bedenen hem zihnen) ben de raporumu aldım pazartesi işyerine verecem.
siz takmayın 6-7 günlük farkları, kendinizi çok yormayın he bi de tansiyon kontrolü önemliymiş.

benim dr um her kontrolümde doppler yapıyo
yani bu doppler bebeğin beslenmesi için giden damarlardaki kan akımı değilmi yani değeri ben ekranda görüyorum hani değerin inip çıktığı inip çıktığı şeymi doppler...???
cnm sende kendini yorma bi an evvel arıl işten ve dinlenmeye çek kendini
sola yatmak çok faydalı diyolar ama her zamanda yatamıyoz yaaa

ya cnm benımde hıc ölçmedıler yaaa illa ölçmek gerekıyormu yanı bızım doktor da hersey normal dıyıp kestırıyo bu aralar

efsung cnm sende de mı pıhtılasma var coraspırın kullanıyomussun
benım dr 34 de kesıcez dedı ????

Yok canım zaten doktorum söyledi kesilmesi gerektiğini ama ben tedirginim en azından iğne verse.Bakalım konuşacağım ama vermez gibi geliyor.Ayrıntılıda prof.aspirini bile kes demiştide yinede ben kendi doktorumu kullanmaya ikna ettim.Kullanınca psikolojik olarak rahatlıyorum.

iyi hebrlerini verirsin bize de ..bol şans)
ayy inşallah :)

pıhtılaşma değil canım oyuzden 32 de bırakıcaz benim pıhtı değilde daha basit varis problemiydi ondan kullanıyorum:)

kızlar istanbulda olupda bakırköy yeni mahalle kadın doğum eğitim ve araştırma hastanesi ki artık halkalıya taşındı bilgisi olan varmı 37ye kadar çalışabilir raporunu ordan almyı planlıyorumda dr bildiğiniz falan varmı?

oh oh ne güzel alışverişler yapılmış..
cnm hepsini güle güle kullanınn inş
bebek arabasını ne marka seçtiniz cnm pierre cardinin hangi modeli?

pierre carden 2020 enigma cnm
cok kullanıslı tam ıstedıgım gıbı butun ozellıkler mevcut 320 tl dedıler havuzlu hanın en altındakı magaza var ya bebe ceyız sarayımıydı neydı görsen
ana baba gunu bütün göbüşler ordaydı herkes bırbırıne bakıyoo adamlar müşteriye yetısemıyolar
bebek sekerımızıde süslü bebekten aldık kapı süsü altın yastıgı sepet hosgeldın yazısı tülü hepsı 165 ama farkları var
normalde heryerde kampanya var 50 seker diğer zımbırtılar 100 tl
bız 70 seker yaotrıdık bıde bazı seylerın farkını verdık kapı süsü fln filan
ole işte

kızlarr bende su raporu alsaydımda sizde bende rahat etseydik ufff yaaa valla çok kafama takılıyor(
şimdi yarına devlet hastanesinden randevu aldım oraya eski ultrasonlarımla mı gitmeliyim yoksa sallanasallan mı gidim bide sadece rapor istediğinizi söylüyosunuz dimi başka bişi yok yani

Evet canım doppler usg ile kan akımına bakıyorlar işte renkli gözüküyor ya ekranda kırmızılı sarılı fln... benim doktorum riskli gebelik uzmanı değil, kan akımının değerlendirilmesi için doppler USG istedi doktor bir perinatologdan. Biz de o yüzden perinatolog bulup ona gittik..Şimdilik kan akımları ve suyum normal, bu ikisi önemliymiş, bundaki değerlerin değişmemesi için de dinlenme önerdi iki doktor da. Yani erken doğum gibi yatak istirahati değil ama evde dinlenmemi istediler. Ben de doğum iznine ayrılmış oldum zaten, sadece yarın gidip raporu işyerine teslim edeceğim...
Sol yana yatmayı iki doktor da söyledi canım evdeysem genelde sola yatıp uzanmaya gayret ediyorum. Uyurken de zorluyorum ama artık sabaha karşı sol yanım çok ağrıyor uyuyamıyorum mecbur sağa dönüyorum, sonra uyanıp tekrar sol
Neyse işte şimdilik dua ediyoruz ters bir durum oluşmasın diye ama bende de erken doğum riski var yani normal yoldan erken doğum değil ama sezeryan ile erken doğum yaptırabilirlermiş. Biz de dua ediyoruz en azında 37-38. haftayı görebilelim diye... Sizler de dualarınızı eksik etmeyin ne olur?? Hamilelerin duaları kabul olur

Son düzenleme:

evet taşındı canım ben ilk başlarda gittim oraya iyi ilgileniyolar ama uzun zamandır gitmedim doktoru kendin seçemiyosun o gün kim varsa bilgisayar seni ona atıyo bazen internetteki isimlerde tutmuyo doktorla ama hpsi çok güzel ilgilendiler benle

sen yanında götür ultrason bilgilerini isterse verirsin bi de gebe muayeneden aldın dimi randevuyu

heehe benim baktığım model araba
ama ben anakucaklı istiyorum demek araba fiyatı o hiç incelemedim sadece beğendim
o arabada şey merak edyorum ana kucağı tek takılabiliyomu acaba iskelete yoksa bebek pusetinin üzerinemi takılıyo
bi bilgin varmı cnm bu konuda?

benim dr umda riskli gebelik uzmanı değil ama her gittiğimde mutlaka bakıyo
hiç ters bişi demedi şimdiye kadar demkki sorun yok
cnm sende en kısa zamanda dinlenemeye al kendini iznede ayrılmışsın ne güzel bol bol ye sol yanına yat
inş bebişin zmanaında gleir annesi

sen yanında götür ultrason bilgilerini isterse verirsin bi de gebe muayeneden aldın dimi randevuyu
aldım canım özgür akbayırdan aldım ilk ultrasonları götürsem yeterli olmazmı acaba
kızlar siz naptınız hepsinimi götürdünüz yoksa ilk ultrasonlarmı?

aldım canım özgür akbayırdan aldım ilk ultrasonları götürsem yeterli olmazmı acaba
kızlar siz naptınız hepsinimi götürdünüz yoksa ilk ultrasonlarmı?

bence o zaten senin satını soracak ve seni ultrasona alıcak tekrar bence bütün bilgilerini götür hem gitmişken muayenede olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…