2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben halkalıya hiç gitmedim bakırköydekini biliyorum sadece oda adı bakırköy ama bahçelievlerde

çok güzel canım hakkaten böyle bir berraklık çağrıştırdı bu minik patik bana :))) hayırlı olsun :))
hastaneyide bi daha inceleyeyim haritadan bari:))

bide ben oraları hiç bilmiyorum canım işin açığı daha yabancıyım istanbula şirinevlere kadar ancak gidebiliyorum yalnız başıma

bide ben oraları hiç bilmiyorum canım işin açığı daha yabancıyım istanbula şirinevlere kadar ancak gidebiliyorum yalnız başıma
canım yaaaa istanbul magdurusun haaa ben haritadan inceledim zaten anladım haritayı küçük bir harita büyümüyorda yazılaır zor okudum
sende alışırsın istanbula bende daha önce bahçelievlerde oturuyordum orda aradığın biçok şeyi bulursun zaten bakırköye ulaşımda rahattır hafta sonları eşinle ve kızınla keşfedersiniz istanbulu artık :))))

benim eşimin tatili yok canım ya malesef biz ancak kızımla keşfedebilcez napalım bunada şükür

bu maddelerde torba yasa iledegisiklik yapildi sut izni bir yila ve gunde uc saate cikti syrica ucretsiz izin bir yildan iki yila cikti bu nedenle yasal haklarla ilgili torba yasayi okumaniz gerekiyor torba yasa ile getirilen yeni haklar yalnizca 4a li personeli kapsamaktadir

Selam kızlar...

Seçimden baygınlık geldi artık. Bende bakayım topikte kimler varmış dedim.Sizi görünce çok mutlu oldum...

Sulesliii canım çok güzelmiş bebek şekerin. Ben daha karar veremedim. Şimdiden şekerleri koyarsak, 2 ay sonraya bozulmaz mı? Erken gibi geldi bana ama...:26:

amaaan awez cim yaaa okudum okudum da doğum sonrasında ekle çıkar naparsan yap en geç kasım bası iş başı oluyor yada orda ücretsiz izin durumu ortaya çıkıyor bende hiç olmazsaa 1. döenmi kapatıp maaaşımıda alayım 15 tatilden sonra da ücretsiz alırım haziranda göreve geri döenrim böylece maaştan yana kaybım az olur diye düşünüyordum ama maalesef olmuyor (ev kredimizde varda bizim bebeğimede bakacak kimse yok annem bi süre kalır gider aillelr il dışında )
bütün kasmam yazmış olduğum planlam içindi ama malesef oluyor canım haa 1ç. dönemi rapor falan alarak kapatıcaktımaralığa kadar bide aralıktan sonra 40 günü kullanıcaktım ((((((((((

cok saol teyzesı daha guzellerı sızın olsun ıns..

benim de bakacak kimsem yok kasimdan sonra sevk ve raporla ilk donemi kapatirsin idare ile konussan ek ders istemiyorum desen tabi branssan blki 3gune sikistirirlar boylecs haftalik daha az rapor kullanmis olursun 40 gun seni daha uzun sure idare eder ucreysiz izin de daha az almis olursun tabi idarenin tutumu cok onemli bu noktada sinifciysan durum biraz daha zor bizde esimle dersleri zit ayarlatmaya calisacaqiz donusumlu bakmak icin ki onun daha okulu belli deqil olmazsaben de ucretsiz alcaqim ailelerimiz cok uzakta ve bakmaya gelme imkani yok iki tarfinda onlar dio ki bize yolla biz de kalsin mumkun deqil ayri sehre yollamam

canım içinde şeker yok lavantalı yaptırdım ben bu arada beğendiğin içinde çok sağol teyzesi

göbekliler nasılsınız? ne yapıyorsunuz? umarım bir yaramazlık yoktur:) sonunda, kayıp ben geldim:) bir haftadan fazlası görüşemiyoz. eşim işe başlmadan önce tatil yapalım dedik, bir haftadır antalyadaydık ancak dün geldik. sonra gece topiği okuyayım derken de bu sefer bilgisayar başında uyup kaldım. buğünde valiz boşalt eşyalar yıka derken ancak oturabildim.
hepinizi gerçektende çok özledim, çok da merak ettim. zaten gittiğimden beri baya bir şeyler oldu. Eyeszay'ın bir dügün olayı varmış, o olayın ne olduğunu açıklayabilir misiniz, merak ettim:) Ademel galiba temmuzda doğuma giriyoruz, umarım herşeyin yolundadır, bide sezeryanı sen mi seçtin yoksa doktorların önerisiyle mi? tabi, ne olursa olsun, inşallah senle bebişin için en iyi şekilde gerçekleşir ve kuzuna sağlılklı bir şekilde kucağına alırsın.
bide asıl merak ettim kişi Venus 43, erken doğum riskiydi onun, ondan haber alan var mı, herşeyi yolunda mı?

canım, maşallah bebeğine. farkı kapatması ne demek, tam tersi geçti bile. demek ki hayatta da belli etmeden hep bir atakla ilerde olacak. hep de böyle olsun umarım. yeterki herşeyiniz iyi olsun. bu arada, iş devredeyim derken de kendini çok yorma.
oh, alışverişlerimiz yavaş yavaş bitiyor demek. bu arada, senin yazını okurken ben bu doğum fotoğrafçaları, mobilyaları derken asıl bebek şekeri unuttuğumu fark ettim. aklımdan tamamıyla çıktı, halbuki araştırmasınıda yaptım. neyse hafta sonu zamanım olursa onuda hallederim. bu arada, bebişin adıyla büyüsün. aldıklarınızı da mutlu bir şekilde kullanın
canım, sen bol bol su içmeye bide hep sol tarafa yatmaya dikkat et. hatırlarsan benimde bir ara çocğua giden damarların ince görülmüştü, doktorum kan akımın azalmasından korkuyordu. işte o zaman bana sol tarafa yatıp sol ayağımı düz bi şekilde tuttup sağ bacağımı ise karnım üzsütüne devirelecekmiş yatmya tavsiye etmişti, bacak arasına da yasıtk koymaya önermişti. bende hep uygulamaya çalıştım. şimdilik akışın azalmasıyla bir sorun çıkmadı. istersen sende dene.

canım, tebrik ediyom güzel sonuçlar almışsın. iki ay sonra da bu sonuçlar gibi güzelde bir bebek kucağına alırsın umarım. bu arada, maşallahısı var, sıpa uzun boylu olacak. annesi babasıda mı uzun? bu arada, bende geçen hafta ultrasyona gittim ama benim kız tüm uğraşmalarımızıa rağmen yüzünü bir türlü göstermedi, ne diyim ben kızıma şimdi. eşimde merak etme iki ay sonra nasılsa görürsün diyor ama ben o zamana kadar meraktan çatlayacam galiba:) hepde elini yüzün önüne götürdü, insan bu kadar utangaç olur mu ya

canım, okuyınca çok üzüldüm. çünkü insan bu süreçte en çok annelerden destek ve yardım beklerken böyle yapmaları tabi biraz burkunluk yaratıyor. bide belliki sen baya dolmuşsun, bide bebekle ilgili kötü bir şey duyunca insan daha da sinirli olup bunu birisyle paylaşmak istiyor, ama annenin bu davranışı yüzünden paylaşamıyorsunda, o yüzden hep bu sıkıntılar içinde kalıyor. annenle tüm bu hissettiklerini anlatmaya çalıştın mı? neden böyle ilgisiz olduğunu sordun mu? belki sadece seni anlayamıyor veya sadece nasıl destek olacağını bilmiyor. benim babam mesela tüm bu hamilelik boyunca beni baya bir sıktı. yurt dışında oldukları için çok merak ediyorlar bide torun biz evlendiğimiz gününden beri istiyorlar, ondan her gün saatlerce skypeta görüşmemize rağmen,günde 3-4 defa arıyor, yok dikkatli yürü, yok bunu şunu yapma demesinden bide bana hastaymışım gibi davranmasından çok sıkıldım. antalyaya gideceğimi söylediğimde bile bana kızdı. tutturdu gitme diye, otel falan ayarladık dedim, arabayal gideceğimi anlattım ve dikkat edeceğimi anlatmama rağmen gitmeme karşı çıktı. bende gideceğimde tutturunca benle küstü, neymiş onun sözünü hiçe sayıyormuşum. bu fazladan ilgi beni gerçekten çok sıktı. bunu anlatmayada çalıştım ama en sonunda torununu ve beni düşündüğünden yaptığını diyerek devam ediyor. sanki ben ve eşim hiç bunu düşünmüyoruz. tamam farkındayım etk çocuğum ve uzaktayım ama bu kadarı da çok fazla geliyor

huhuuuuu
kızlaarrrr
bikesha
nikli arkadaş vardı izmirli hiç gelmiyo artık
inş bi sorunu yoktur..
ay, canım. iyiyim ben, marak etme, sadece biarzcık gezinti içindeydim. hala karpuzumuzu büyütüyoruz, erkende çıkma niyetide yok gibi, umarım olmazda:) ama yazını görünce, açıkça söylemek gerekirse, çocuk gibi sevindim. belki bencilce bir şey ama beni hatırlaman olması çok hoşuma gitti bu arada, senin nasıl gidiyor, bir yaramazlık yoktur umarım?

malesef
ben de 2.dönem belki başlarım diye düşünüyorum..bu arada ücretsiz izin alırken 1 yıl alıp ,istediğin zaaman göreve dönebiliyorsun bilgin oolsun canım...tek istenen dönmek istediğin ay maaş bordroloru yapılmadan okula geri döneceğine dair dilekçe vermek...onun belli bir gün süresi var...onu da idareden öğrenebilirsin ama benim bi akideşim bu şekilde döndü göreve..bi yıl izin aldı ücretsiz 4.ayda döndü geeri...bilgine

canım içinde şeker yok lavantalı yaptırdım ben bu arada beğendiğin içinde çok sağol teyzesi

ben de kendim yapiyorum lavantali bebekler yazin gelince seker pek mumkun deqil lavantanin muhtesem donusu oldu kiz bebekler icin lavanta yerine kuru gul yapragi veya renkli pamuk kozasi da kullanilabilir bence

kızz gezentiiii
valla bugün birden bire aklıma geldi dedim bu kız ne oldu
neyseki iyiymişsin tatiller yapılmış keyifler yerinde sorun yok cnm
bizde iyiyiz cnm bi yaramazlık yok şükür...

kızlar, bu arada biz geçen hafta anatalyaya gitmeden önce doktorumuza da gittik. kızımızı gördük. herşeyi gayet iyi. doppleri iyi gözüküyor. 1158g da kilosuymuş. sadece boy olarak kısa olacakmış ama zaten malzeme küçük olduğu için kızımızında manken olasılığı imkansızdi. biz eşimle azıcık minyon tipliyzde
doktor bir kaç 4d fotoğraf çekti ama ne yazık ki kızımız pekde yüzünü gösterme niyetinde değildi, hep eliyle yüzünü kapattı. sadece profilden yüzü görünüyor.

bide kzımız şimdilik ters duruyormuş ama 32 haftaya kadar daha zamanı varmış. dönmezse o zaman sezeryan olması gerekecekmiş sadece o biraz canımı sıktı ama tempolu yürüyüş ve sola yatış bebeğin dönmesine yardımcı oluyormuş (doktorumuz söyledi). bakacaz kızımız inadını bırakıp ters dönermi:) bide ilginç olan babasıda makat şeklinde doğmuştu, kızım acaba şimdiden babasına mı benzemeye başladı

bu arada, topikteki cevap yazma bölümünü baya bir geliştirmişler... yeni fark ettimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…