sağol canım. 60 yaşında. Aslında benim şu an hıçkırıklara boğulmam lazımdı yapı itibariyle. Sabah sabah aradı söylendi çok üzüldüm. Ama bebişi düşünüp yatıştırdım kendimi. Sizle de paylaşınca rahatladım doğrusu.. Bunlar unutulur belki günün birinde.. önemli olan bebişlerimiz,sağlığımız..
canım geçmiş olsun.. Stres yapmamaya çalış.. Izin alman iyi olur bence de.. Böyle denilip vaktinde doğum yapan çook arkadaş var..
biz geldikkkkk
oğluş 2112 gr olmuşve 23 temmuz sezeryan tarihi
tabi son haftalardaki bebek gelişimi sancı durumu suyun durumu falan değişebilir ama şu anda görünen 23 temmuz oldu
çok şükür herşey iyi
32. haftayı bitirmişiz yarın 33+0 yoksa 33 mü bitmiş oluyo neyseve 4 kilo aldım dr um feci mutlu
sadece yüzüm büyüdü burnum gıdığım falan tabi önceki kilolarım da olunca tombiş bi hamileden çok son zamanı yaklaşmış bi hamile oldun gari dedi ee göbek kocaman oldu tabi
tek sorun bebek poz vermediği için 4 boyutlu usg resmi alamadık ellerini yüzüne kapamıştııı
sorun bu olsun ama di mi çok mutluyum benn yahuuu
kızlar geçmişi okumaya çalışıcam ..ama mutlaka atladığım olcak kusura bakmayın..biz dün geldik..bu akşamda dr.a gideceğim inşallah hayırlı haberlerle döneriminşallah sizlerde iyisinizdir...
kızlar geçmişi okumaya çalışıcam ..ama mutlaka atladığım olcak kusura bakmayın..biz dün geldik..bu akşamda dr.a gideceğim inşallah hayırlı haberlerle döneriminşallah sizlerde iyisinizdir...
Canım annen yaşlıymış ama.. Benim annem 46 yaşında...
Birde karakter meselesi bu. Bazı anneler çok ilgilidir, sıkarlar bi yerden sonra. Bazıları da ilgisizdir. İkisi de iyi değil tabi ama kimbilir bizim ne hatalarımız olacak çocuklarımıza karşı...
Yada çok mükemmel olduğumuzu düşüneyeceğiz ama çocuklarımız eminim bizden şikayet edecek.
Sen üzme kendini, ağlayıp hıçkırıklara boğulmana gerek yok. Anneni de böyle kabul et tatlım. Artık biz anne oluyoruz ya buna sevinmeliyiz bence...
ya aslınd adestek olmaya çalışıyor ama hayatttan bıkmış bir hal, var parmagının ucuyla iş yapması sorun oluyor aslında yaptığı yemeklere bile yansıyor yanineyse ya boş ver bunları
bu yeni mah. doğum evi nerde tarif etsene bana
kızlar şimdi gelişimciyle görüştüm dönüş yolundaymış tatili bitmiş gayette iyi durumu maşallahinşallah en geç yarın yazar bize forumda herkesin bilgisine
kızlar bebek şekerini eklmeye çalışıyorum ama beceremedim galibaEki Görüntüle 208883
eğer eklendiyse işte bu BERRAK bebeğin bebek şekeri
hoşgeldin cnm....güzel bi gezme olmuştur inş senin için özlettin kendini
bu arada halinızıda çook beğedim güle gle kullanıın
kontroldende güzel hbrlerini bekliyoruz
hoşgeldin canım bebeğin kocaman olmuştur şimdi
Hoşgeldin canım...
İyidir bebişin, tontik olmuştur artık...
canım, çok geçmiş olsun. sen bol bol uzanmaya çalış. umarım daha sorun çıkmaz ve bebeğin zamanında gelirkızlar günaydın cumartesi gecesi sancım geldi hastaneye gittik nstye bağladılar p sancım vardı sonra erken doğum riski olabilr dediler nstye bağlı kaldım 1 gün sonra sancılar normale döndü 0 düştü doktorda eve git eğer şiddetlenirse gel dedi şuan gerçekten çok korkuyorum tekrar başlayacak diye:26:
kesinlikle katılıyorum. benimde kayınvalidem yardım için geldiği hafta ben bitmiştim. tamam, kadın iyi bir şey yapmaya çalıştı ama sonuçta ne olursa olsun yaşça büyük birisi ve evin herşeyini benim kadar tanımıyorum. o yüzden bende hem ona iş kalmasın diye hem her seferinde ihtiyaç olduğu şeyleri vermek için baya bir koşuşturdum. o hafta yatağa yattığımda her yerim sızlıyordu. ondan ben kendi başıma yavaş yavaş yapmaya daha çok tercih ediyorum.Benim de SAT 31 ekim. senin ilk haliyle aynı. cumartesi 32 haftalıktır, 16.07.2011 e kadar çalışabilir raporunu aldım. h.sonu da evde boya temizlik vs. vardı. öyle çok yoruldum ki anlatamam. ayak tabanlarımı hissetmiyorum gece uyuyamadım ağrıdan. Bugün işe geldim biraz dinleneyim diye :)
Annem , k.valide filan geldiklerinde yardım edelim dediler ama o nerede bu nerede hep yanlarında olmak gerek, onlara yiyecek hazırla vs. kendim yapsam daha az yorulurum sanırım. ben de öyle siz yapın ben yorgunum uzanayım diyemem, perişan oluncaya kadar uğraştım.
izne çıkınca kimseye söylemeyip, yavaş yavaş işlerimi yapıp sonra da uyuyasım var.
canım, iyi haberlerle bekleriz sizi:)kızlar geçmişi okumaya çalışıcam ..ama mutlaka atladığım olcak kusura bakmayın..biz dün geldik..bu akşamda dr.a gideceğim inşallah hayırlı haberlerle döneriminşallah sizlerde iyisinizdir...
kızlar günaydın cumartesi gecesi sancım geldi hastaneye gittik nstye bağladılar %70 sancım vardı sonra erken doğum riski olabilr dediler nstye bağlı kaldım 1 gün sonra sancılar normale döndü %30 düştü doktorda eve git eğer şiddetlenirse gel dedi şuan gerçekten çok korkuyorum tekrar başlayacak diye:26:
canım bizimde bu kontrole kadar hiç göstermedi bende üzülüyordum drum 3 boyutluyla bakıcam dedi hemen herşey göründüü...net bir şekilde çokk duygulandıkk...insan merak ediyor tabi iyiki artık görme imkanları fazla da doğmadan çok şükür görebildik...iyi dileklerin için çok saol canım inşallahh hepimiz sağ salimalıcaz kucağımıza...Birde bizde uzunuz canımmgöbekliler nasılsınız? ne yapıyorsunuz? umarım bir yaramazlık yoktur:) sonunda, kayıp ben geldim:) bir haftadan fazlası görüşemiyoz. eşim işe başlmadan önce tatil yapalım dedik, bir haftadır antalyadaydık ancak dün geldik. sonra gece topiği okuyayım derken de bu sefer bilgisayar başında uyup kaldım. buğünde valiz boşalt eşyalar yıka derken ancak oturabildim.
hepinizi gerçektende çok özledim, çok da merak ettim. zaten gittiğimden beri baya bir şeyler oldu. Eyeszay'ın bir dügün olayı varmış, o olayın ne olduğunu açıklayabilir misiniz, merak ettim:) Ademel galiba temmuzda doğuma giriyoruz, umarım herşeyin yolundadır, bide sezeryanı sen mi seçtin yoksa doktorların önerisiyle mi? tabi, ne olursa olsun, inşallah senle bebişin için en iyi şekilde gerçekleşir ve kuzuna sağlılklı bir şekilde kucağına alırsın.
bide asıl merak ettim kişi Venus 43, erken doğum riskiydi onun, ondan haber alan var mı, herşeyi yolunda mı?
canım, maşallah bebeğine. farkı kapatması ne demek, tam tersi geçti bile. demek ki hayatta da belli etmeden hep bir atakla ilerde olacak. hep de böyle olsun umarım. yeterki herşeyiniz iyi olsun. bu arada, iş devredeyim derken de kendini çok yorma.
oh, alışverişlerimiz yavaş yavaş bitiyor demek. bu arada, senin yazını okurken ben bu doğum fotoğrafçaları, mobilyaları derken asıl bebek şekeri unuttuğumu fark ettim. aklımdan tamamıyla çıktı, halbuki araştırmasınıda yaptım. neyse hafta sonu zamanım olursa onuda hallederim. bu arada, bebişin adıyla büyüsün. aldıklarınızı da mutlu bir şekilde kullanın
canım, sen bol bol su içmeye bide hep sol tarafa yatmaya dikkat et. hatırlarsan benimde bir ara çocğua giden damarların ince görülmüştü, doktorum kan akımın azalmasından korkuyordu. işte o zaman bana sol tarafa yatıp sol ayağımı düz bi şekilde tuttup sağ bacağımı ise karnım üzsütüne devirelecekmiş yatmya tavsiye etmişti, bacak arasına da yasıtk koymaya önermişti. bende hep uygulamaya çalıştım. şimdilik akışın azalmasıyla bir sorun çıkmadı. istersen sende dene.
canım, tebrik ediyom güzel sonuçlar almışsın. iki ay sonra da bu sonuçlar gibi güzelde bir bebek kucağına alırsın umarım. bu arada, maşallahısı var, sıpa uzun boylu olacak. annesi babasıda mı uzun? bu arada, bende geçen hafta ultrasyona gittim ama benim kız tüm uğraşmalarımızıa rağmen yüzünü bir türlü göstermedi, ne diyim ben kızıma şimdi. eşimde merak etme iki ay sonra nasılsa görürsün diyor ama ben o zamana kadar meraktan çatlayacam galiba:) hepde elini yüzün önüne götürdü, insan bu kadar utangaç olur mu ya
canımmm çok çok saolmaşalah cnm oğluna ne kadar güzel bi poz vermiş
sende güzelsin kızında güzel oğlunda güzel olacak anlaşılan maşallah diorum tekrar...
GÜNAYDINNN GÜZELLER..
YİNE KONTROLLERDEN GÜZEL HABERLER VAR MAŞALLAHH PRENSLERİMİZE PRENSESLERİMİZE
KIZLAR Bİ ANNE MAĞDURU DA BENİM. ARAYIP SORMAZ ARADIĞINDA DA KIZAR İLGİLENMİYOSUN DER.. Kİ MADDİ MANEVİ BNM YÜKÜMLÜLÜĞÜMDE KENDİSİ.. BEBİŞİN CİNSİYETİNİ BİLE SORMADI BAŞKA NE DİYEYİM BEN SİZE.. EŞİME VE AİLESİNE OLAN MAHCUBİYETİMİ SİZ ANLAYIN. ALLAH DAĞINA GÖRE KAR VERİYO HAKİKATEN.. EŞİM VE AİLESİ İLGİLİ EN AZINDAN HERŞEYİ YAPARIZ SEN ÜZÜLME DİYOLAR.. ŞU BEBİŞ SAĞLIKLA Bİ GELSE DESTEK OLSA BANA GÜÇ OLSA...
canım ben tarif edeyim.bakırköyde istanbul caddesi sonunda solda kalıyor...
canım beni aradığında hem uyuyordum hemde beklemediğim bi tel olduğu için şaşırdım ksura bakmaaradığın için çok teşekkür ederim..beni düşünmüşsün...bende yarın işe başlıycam...bu akşamda kontrolüm var..inşallah herşey yolundadır...
canım bebek şekerin güzelmiş...nerden ve kaç tanesi kaça geldi? bende lavantalı düşünüyorum..şeker hem erir hemde yemek için o tülü koparıyolar.şık durmuyor...ayrıca ben 3-4 ay sonra memlekete gidicem ordada mevlüt düşünüyorum ve allah nasip ederse ordada dağıtıcam..şker oyüzden bana uygun değil...
herkese iyi haftalar olsun...nasılsınız hamişlerrrr??
ben dün gece sıcaktan ve dizimin ağrısından uyuyamadım yaa...kaç kere kalkıp dolandım,lavaboya gittim bilinmez...sabah babişi yollayıp yattım tekrar...şu an daha iyiyiz en azından uykumuzu aldık kızımla...
yarın 32.hafta raporumu alıp kısmetse izne çıkıyorum...bi de hazır gitmişken ortopedi randevusu aldım şu dizimi göstereceğim....belki bişiler önerir...inanın yürümek işkenceye dönüştü...dün oy kullanmaya gittik... 5dk evimize okul...evden çıkıp dönmemiz arası süre tuttum...tam bir saat...yürüme hızımı tahmin edin
umarım çözümlenebilecek bişidir...kuzumuzun odasını da boyadı babiş dün şekey pembesi oldu eheu 10 güne mobilyalar da gelcek...sonra stickerler felan yapıştırcesssss....ay bitince güsel olucek ..heyecan yaptım
neyse kuzum tekmeliyooo teyzoşları...biz gidip bişiler yiyelim...öptük..see yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?