2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebeğin yatağını işbir yataktan alan var mı ?
kk da biryerlerde işbir önernişlerdi ama hangi modeli bilen varsa yazabilir mi
siz ne marka aldınız ?
mobilyayı meltem bebeden büyüyebilen yatak sipariş verdik
80x180 yatak alınacakmış
ileride de kullanacağı için kendi markaları iyimidir bilemedim
taavsiyesi olan varsa bekliyorum

Canım annen yaşlıymış ama.. Benim annem 46 yaşında...
Birde karakter meselesi bu. Bazı anneler çok ilgilidir, sıkarlar bi yerden sonra. Bazıları da ilgisizdir. İkisi de iyi değil tabi ama kimbilir bizim ne hatalarımız olacak çocuklarımıza karşı...
Yada çok mükemmel olduğumuzu düşüneyeceğiz ama çocuklarımız eminim bizden şikayet edecek.

Sen üzme kendini, ağlayıp hıçkırıklara boğulmana gerek yok. Anneni de böyle kabul et tatlım. Artık biz anne oluyoruz ya buna sevinmeliyiz bence...

maşallah bebişe tarihinde belli ne güzel hayırlısı olsun cnm inş

Tüm annelere günaydınn
Artık geceleri yatmak dayanılmaz bi hale gelmeye başladı.kaç ker uyandığımı hatırlamıyorum bile.oturmak istesem oturamıyorum da az zaman kaldı artık şikayetler artmaya başladı.
bu arada artık hastane çantamızı hazırlamak istiyorum.gerekli eşyaların listesini bulabileceğim bi yer var mı arkadaşlar??:2:

kızlar geçmişi okumaya çalışıcam ..ama mutlaka atladığım olcak kusura bakmayın..biz dün geldik..bu akşamda dr.a gideceğim inşallah hayırlı haberlerle döneriminşallah sizlerde iyisinizdir...

kızlar geçmişi okumaya çalışıcam ..ama mutlaka atladığım olcak kusura bakmayın..biz dün geldik..bu akşamda dr.a gideceğim inşallah hayırlı haberlerle döneriminşallah sizlerde iyisinizdir...

hoşgeldin cnm....güzel bi gezme olmuştur inş senin için özlettin kendini
bu arada halinızıda çook beğedim güle gle kullanıın
kontroldende güzel hbrlerini bekliyoruz

Hoşgeldin canım...

İyidir bebişin, tontik olmuştur artık...

sağol canım. evet yapıcak söylüycek bişey yok.. ben yardım istemiyodum zaten sadece sağlımı sıhhatimi sorsun..en azından tartışmaya girmeyelim...
dediğin gibi biz de anne oluyoruz.. ççok şükürrr.. allah hepimize sağlıkla tamamına erdirmeyi nasip etsin...

canım ben tarif edeyim.bakırköyde istanbul caddesi sonunda solda kalıyor...

kızlar şimdi gelişimciyle görüştüm dönüş yolundaymış tatili bitmiş gayette iyi durumu maşallah inşallah en geç yarın yazar bize forumda herkesin bilgisine

canım beni aradığında hem uyuyordum hemde beklemediğim bi tel olduğu için şaşırdım ksura bakmaaradığın için çok teşekkür ederim..beni düşünmüşsün...bende yarın işe başlıycam...bu akşamda kontrolüm var..inşallah herşey yolundadır...

kızlar bebek şekerini eklmeye çalışıyorum ama beceremedim galibaEki Görüntüle 208883

eğer eklendiyse işte bu BERRAK bebeğin bebek şekeri

canım bebek şekerin güzelmiş...nerden ve kaç tanesi kaça geldi? bende lavantalı düşünüyorum..şeker hem erir hemde yemek için o tülü koparıyolar.şık durmuyor...ayrıca ben 3-4 ay sonra memlekete gidicem ordada mevlüt düşünüyorum ve allah nasip ederse ordada dağıtıcam..şker oyüzden bana uygun değil...

hoşgeldin cnm....güzel bi gezme olmuştur inş senin için özlettin kendini
bu arada halinızıda çook beğedim güle gle kullanıın
kontroldende güzel hbrlerini bekliyoruz

güzeldi canım önce balıkesir sonra kütahya gezisiydi..teşekkür ederim canım..dayanamayıp aldım çok beğendim..ama odada bişeylerle desenleri uydurmayalım ...belki perdeleri bu desen gibi alırım..yoksa uyumsuz olabilir...

hoşgeldin canım bebeğin kocaman olmuştur şimdi

inşallah canım ...kocaman ve sağlıklıdır...

Hoşgeldin canım...

İyidir bebişin, tontik olmuştur artık...

bakalım annesi gibi tontik mi

canım, çok geçmiş olsun. sen bol bol uzanmaya çalış. umarım daha sorun çıkmaz ve bebeğin zamanında gelir

kesinlikle katılıyorum. benimde kayınvalidem yardım için geldiği hafta ben bitmiştim. tamam, kadın iyi bir şey yapmaya çalıştı ama sonuçta ne olursa olsun yaşça büyük birisi ve evin herşeyini benim kadar tanımıyorum. o yüzden bende hem ona iş kalmasın diye hem her seferinde ihtiyaç olduğu şeyleri vermek için baya bir koşuşturdum. o hafta yatağa yattığımda her yerim sızlıyordu. ondan ben kendi başıma yavaş yavaş yapmaya daha çok tercih ediyorum.

canım, iyi haberlerle bekleriz sizi:)

cnm gecmıs olsun dıkkat et bol bol dınlen işi gücü bırak bebegınden onemlı deil dıkkat ok..

biheska[/COLOR
] cnm verdıgın bılgıler ıcın cok saol

sementa cnm sabahları kraker ye bence yoksa zordur gercekten ilk zamankar neler cekmıstık

redmask cım artık ıdare edıcez annelerı kaynanaları yapacak bısey yok bazen düşüncesız davranıyolar bız cok hassas oldugum ıcınde takıyoruz herseyı ama unutma ıcımızdekı mucizeler herseyden daha onemlı
bende de dün bi sınır vardı herseyle kavga ettım durdum bebegım etkılenır dıye korktum ama napım yaa kendıme engel olamadım ((
annem gelmıstı bıraz onada sınır oldum o bana bıseyler dedı bende ona ole gectı gıttı sonrada kendıme kızdım bebegım ya etkılendıyse dıye (
artık düşünmemız gereken bı bebegımız var bence hemen aklımıza bu gelmelı boyle bıseyler yasandıgında
benım annem genç saolsun ilgili ama bazen cok dır dır edıyo cok karısıyo ne bılım cogu zaman benım ıstedıgım gıbı davranmıyo kızıyorum ona oda bana
sonra o gıdınce oturup aglıyorum yaa cocugum benı begenmezse anlasamazsak bole olursak dıyee :))

aaaa kızlaer bu arada pazar günü sabahın köründe milupa paketım geldııııı :))) bende bana nıe gondermıyolar dıye kızıyodum
huggıes bez 8 adet tek kullanımlık cay pısık kremı sampuan kremlı temızleme mendılı bıtane cd mektup var.
en hos olan bez gerısı fasa fiso ama yınede hoşş

buarada gece uyayamayan arakdaslar bende oyleydım artık gece yatarklen su ıcmıyorum gecede cok uyanmıyorum deneyın
yalnız sabah kalkar kalkmaz hemen wc ye gıtmek lazım yoksa pacalardan akıyooo
bu aralar masallahım var sabahaları 9-10 a kadar uyuyabılıyorum ama havalarda ıyı bu aralar cok sıcak deıl bu haftada hep yağmur yagacakmıs
neyse görüşürüzzzzzzzzzzzzz

Son düzenleme:
Gunaydin kizlaarrr herkese yazmiycam tektek gelisimci hosgeldin canim Awez hippy keske 1. dnmi kapasak ne guzel olur bazi sorular var kafamda onlari sonra sorucam size Simdi dua edin banada raporu istedigimde dr sorun cikarmasin calisabilir raporu hqni benim sat kaydi ya ondan suanda 31+ yim haftaya 32+ olucam ama herkes erken alinca bana da oyle yaPmaliymisim gibi geldi saat 13:30 da rqndevum var hadi hayirlisi olsun gorusuruz

Günaydın kızlar,

safak_985 geçmiş olsun lütfen kendini yorma.

Arkadaşımız yazınca şimdi ben de endişelendim çünkü dün ben de bir ağrı hissettim. Öğlen vakti uyuyordum, uykudan uyandım. Ağrı çok şiddetli değildi ama tabii hassas durumdayız, uyku falan kalmadı, çok korktum Alt karın bölgesinde, adet sancısına benzeyen bir ağrı. 15 dakika falan sürdü. Ben de okuduklarıma göre sancı olsaydı kısa sürerdi, herhalde rahim genişlediği için diyerek kendimi rahatlatmaya çalıştım ama akşama kadar 1-2 kere daha oldu. Biraz şiddetlenince belime vuruyordu. Ben her şeyi geriden takip ediyorum, kasılmanın da nasıl olduğunu daha yeni anladım o yüzden size soruyorum kızlar bu herhalde doğum sancısı değildir değil mi? Çünkü öyle olsa kasılmayla birlikte olurdu diye düşünüyorum ama ben ağrı çekerken bebek kıpır kıpır oynuyordu.

Bundan sonra hepimiz daha bir dikkatli olmalıyız. Dinlenmeyi ihmal etmemeliyiz.

herkese iyi haftalar olsun...nasılsınız hamişlerrrr??
ben dün gece sıcaktan ve dizimin ağrısından uyuyamadım yaa...kaç kere kalkıp dolandım,lavaboya gittim bilinmez...sabah babişi yollayıp yattım tekrar...şu an daha iyiyiz en azından uykumuzu aldık kızımla...
yarın 32.hafta raporumu alıp kısmetse izne çıkıyorum...bi de hazır gitmişken ortopedi randevusu aldım şu dizimi göstereceğim....belki bişiler önerir...inanın yürümek işkenceye dönüştü...dün oy kullanmaya gittik... 5dk evimize okul...evden çıkıp dönmemiz arası süre tuttum...tam bir saat...yürüme hızımı tahmin edin
umarım çözümlenebilecek bişidir...kuzumuzun odasını da boyadı babiş dün şekey pembesi oldu eheu 10 güne mobilyalar da gelcek...sonra stickerler felan yapıştırcesssss....ay bitince güsel olucek ..heyecan yaptım
neyse kuzum tekmeliyooo teyzoşları...biz gidip bişiler yiyelim...öptük..see yaa

canım bizimde bu kontrole kadar hiç göstermedi bende üzülüyordum drum 3 boyutluyla bakıcam dedi hemen herşey göründüü...net bir şekilde çokk duygulandıkk...insan merak ediyor tabi iyiki artık görme imkanları fazla da doğmadan çok şükür görebildik...iyi dileklerin için çok saol canım inşallahh hepimiz sağ salimalıcaz kucağımıza...Birde bizde uzunuz canımm

maşalah cnm oğluna ne kadar güzel bi poz vermiş
sende güzelsin kızında güzel oğlunda güzel olacak anlaşılan maşallah diorum tekrar...
canımmm çok çok saol

ben bu konuda çok şanslıyım sanırım..annem benımle ve kardeşimle o kadar ilgilenir ki.birimize ne alırsa aynısından diğerimizede alır hak geçmesin diye.her zaman arar zorar uzakta olsakta..ses tonum azcık kötü gelse birşey mi oldu diye kendi kendine dert eder..yolculuğa çıktığmzda biz gideceğimz yere varmadan uyumaz..ben atandım maaşımda çok iyi allaha şükür, benden birşey beklemez hiç hala o bana alacağm diye uğraşır.eşime bana bayramlarda kargoyla hediyeler yollar..bu yaşıma kadar bizleri annem ve babam çok güzel yetiştirdiler.. ne yaparsam yapayım haklarını hiçbir şekilde ödeyemem onların,uff aklıma gelince ağlamam tuttu..hamileliğimi öğrenir öğrenemz başladı çalışamalara daha cinsiyeti belli olmadan örgülere başladılar annem ve arkadaşları..bir sürü şey aldı torununa, yanıma geldiğinde her şeyi yıkadık ve beraber ütüledik..bana hiçbir iş yaptırmadı yanımda kaldığı süre içinde..ama ben kedımı rahat hissedemiyorum sanki onu kullanıyormşm gibi olurum diye birşey yaptırmamaya çalışıyorum.ama ben işteyken evde boş durmuyor, düzeltilecek dolap varsa düzeltiyor..geldiğinde mutfak dolaplarımı hep içini dışını sildi her şeyi yeniden derledi toparladı..çok yoruldu anneciğim ama severek yapıyor biliyorum..annelğik bence budur verici olmaktır alıcı değil..bende inşallah oğluma annem gibi bir anne olacağm

canım bunu benim okuldaki hocanın biri yapıyo çokta güzel yapıyolar istersen sorabilirim ne kadara yapacaklarını değişik modelleride var böyle kutucuklar külah falan var ama benim patik çok hoşuma gitti sen kaç tane yaptırmak istiyosun ben sorar sana söylerim

cnm stıckerlerı nerden aldın ben emınonunde güzel bısey bulamadım erkek odasına gore
netten de almak ıstemıyorum gorerek almak ıstıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…