kızlar günaydın cumartesi gecesi sancım geldi hastaneye gittik nstye bağladılar %70 sancım vardı sonra erken doğum riski olabilr dediler nstye bağlı kaldım 1 gün sonra sancılar normale döndü %30 düştü doktorda eve git eğer şiddetlenirse gel dedi şuan gerçekten çok korkuyorum tekrar başlayacak diye:26:
Kızlar bebeğin yatağını işbir yataktan alan var mı ?
kk da biryerlerde işbir önernişlerdi ama hangi modeli bilen varsa yazabilir mi
siz ne marka aldınız ?
mobilyayı meltem bebeden büyüyebilen yatak sipariş verdik
80x180 yatak alınacakmış
ileride de kullanacağı için kendi markaları iyimidir bilemedim
taavsiyesi olan varsa bekliyorum
kizlarrr
gelisimci nerelerde???
Kac zamandir gormedim onu :44: :44: :44:
bende alsammı diormda kargoyla gelişi biraz komik olacak bende okula geleceği için artık herkes sorar ne diye :))
annesine gitti yakında döner :))
döndüm bile
yolladım canım :)))
slm kızlarrr nasılsınız....
Biz bus abah yorgun kalktık epey...
Kızım çok hareketliykizlarrr
di gece uyutmadı kaç kere wc ye kalktım onuda bilmiyorum sersem gibiydim yeni yeni kendime geldim...
Cnm o face de gelmiyo ama 2 hafta önce biyerlere gideceğim falan demişti akraba ziyareti sanırım annelerine falan gezecekti..
Dur bi face teki arkadaşlarada sorayım...
herkese iyi haftalar olsun...nasılsınız hamişlerrrr??
ben dün gece sıcaktan ve dizimin ağrısından uyuyamadım yaa...kaç kere kalkıp dolandım,lavaboya gittim bilinmez...sabah babişi yollayıp yattım tekrar...şu an daha iyiyiz en azından uykumuzu aldık kızımla...
yarın 32.hafta raporumu alıp kısmetse izne çıkıyorum...bi de hazır gitmişken ortopedi randevusu aldım şu dizimi göstereceğim....belki bişiler önerir...inanın yürümek işkenceye dönüştü...dün oy kullanmaya gittik... 5dk evimize okul...evden çıkıp dönmemiz arası süre tuttum...tam bir saat...yürüme hızımı tahmin edin
umarım çözümlenebilecek bişidir...kuzumuzun odasını da boyadı babiş dün şekey pembesi oldu eheu 10 güne mobilyalar da gelcek...sonra stickerler felan yapıştırcesssss....ay bitince güsel olucek ..heyecan yaptım
neyse kuzum tekmeliyooo teyzoşları...biz gidip bişiler yiyelim...öptük..see yaa
canım, çok geçmiş olsun. Sen bol bol uzanmaya çalış. Umarım daha sorun çıkmaz ve bebeğin zamanında gelir
kesinlikle katılıyorum. Benimde kayınvalidem yardım için geldiği hafta ben bitmiştim. Tamam, kadın iyi bir şey yapmaya çalıştı ama sonuçta ne olursa olsun yaşça büyük birisi ve evin herşeyini benim kadar tanımıyorum. O yüzden bende hem ona iş kalmasın diye hem her seferinde ihtiyaç olduğu şeyleri vermek için baya bir koşuşturdum. O hafta yatağa yattığımda her yerim sızlıyordu. Ondan ben kendi başıma yavaş yavaş yapmaya daha çok tercih ediyorum.
Canım, iyi haberlerle bekleriz sizi:)
gunaydin kizlaarrr herkese yazmiycam tektek gelisimci hosgeldin canim awez hippy keske 1. Dnmi kapasak ne guzel olur bazi sorular var kafamda onlari sonra sorucam size simdi dua edin banada raporu istedigimde dr sorun cikarmasin calisabilir raporu hqni benim sat kaydi ya ondan suanda 31+ yim haftaya 32+ olucam ama herkes erken alinca bana da oyle yapmaliymisim gibi geldi saat 13:30 da rqndevum var hadi hayirlisi olsun gorusuruz
canım bunu benim okuldaki hocanın biri yapıyo çokta güzel yapıyolar istersen sorabilirim ne kadara yapacaklarını değişik modelleride var böyle kutucuklar külah falan var ama benim patik çok hoşuma gitti sen kaç tane yaptırmak istiyosun ben sorar sana söylerim
canım bebeklerimiz bizim neşe kaynağımz olacak.artık onlar için yaşayacağz..zaman bir geçsede bebeklerimizi alsak kollarımızaGÜNAYDINNN GÜZELLER..
YİNE KONTROLLERDEN GÜZEL HABERLER VAR MAŞALLAHH PRENSLERİMİZE PRENSESLERİMİZE
KIZLAR Bİ ANNE MAĞDURU DA BENİM. ARAYIP SORMAZ ARADIĞINDA DA KIZAR İLGİLENMİYOSUN DER.. Kİ MADDİ MANEVİ BNM YÜKÜMLÜLÜĞÜMDE KENDİSİ.. BEBİŞİN CİNSİYETİNİ BİLE SORMADI BAŞKA NE DİYEYİM BEN SİZE.. EŞİME VE AİLESİNE OLAN MAHCUBİYETİMİ SİZ ANLAYIN. ALLAH DAĞINA GÖRE KAR VERİYO HAKİKATEN.. EŞİM VE AİLESİ İLGİLİ EN AZINDAN HERŞEYİ YAPARIZ SEN ÜZÜLME DİYOLAR.. ŞU BEBİŞ SAĞLIKLA Bİ GELSE DESTEK OLSA BANA GÜÇ OLSA...
aaa havuç mu? hiç duymamştım deneyeceğim canımcanım, bide havuç yemeye dene, o baya bir mide bulantısını gideriyor. ilk aylarda ben çok kusuyordum, bir tek havuç mide bulantılarıma iyi geliyordu. bide only_smile dediği gibi kraker gibi kuru şeylerde işe yarıyor
bu arada, kızlar, hepinize günaydınlar ve iyi dertsiz bir hafta diliyorum...
canım geçmiş olsun.yorma kendini izin falan al 32.haftana kada5r olmaz mıkızlar günaydın cumartesi gecesi sancım geldi hastaneye gittik nstye bağladılar %70 sancım vardı sonra erken doğum riski olabilr dediler nstye bağlı kaldım 1 gün sonra sancılar normale döndü %30 düştü doktorda eve git eğer şiddetlenirse gel dedi şuan gerçekten çok korkuyorum tekrar başlayacak diye:26:
hoş geldin canım..bizim yerimizede bol bol tatil yapıp gezmişsndr umarım..bebeğinde kocaman olmştur güzel haberlerini bekliyoruzkızlar geçmişi okumaya çalışıcam ..ama mutlaka atladığım olcak kusura bakmayın..biz dün geldik..bu akşamda dr.a gideceğim inşallah hayırlı haberlerle döneriminşallah sizlerde iyisinizdir...
cnm gecmıs olsun dıkkat et bol bol dınlen işi gücü bırak bebegınden onemlı deil dıkkat ok..
biheska[/COLOR] cnm verdıgın bılgıler ıcın cok saol
sementa cnm sabahları kraker ye bence yoksa zordur gercekten ilk zamankar neler cekmıstık
redmask cım artık ıdare edıcez annelerı kaynanaları yapacak bısey yok bazen düşüncesız davranıyolar bız cok hassas oldugum ıcınde takıyoruz herseyı ama unutma ıcımızdekı mucizeler herseyden daha onemlı
bende de dün bi sınır vardı herseyle kavga ettım durdum bebegım etkılenır dıye korktum ama napım yaa kendıme engel olamadım((
annem gelmıstı bıraz onada sınır oldum o bana bıseyler dedı bende ona ole gectı gıttı sonrada kendıme kızdım bebegım ya etkılendıyse dıye(
artık düşünmemız gereken bı bebegımız var bence hemen aklımıza bu gelmelı boyle bıseyler yasandıgında
benım annem genç saolsun ilgili ama bazen cok dır dır edıyo cok karısıyo ne bılım cogu zaman benım ıstedıgım gıbı davranmıyo kızıyorum ona oda bana
sonra o gıdınce oturup aglıyorum yaa cocugum benı begenmezse anlasamazsak bole olursak dıyee :))
aaaa kızlaer bu arada pazar günü sabahın köründe milupa paketım geldııııı :))) bende bana nıe gondermıyolar dıye kızıyodum
huggıes bez 8 adet tek kullanımlık cay pısık kremı sampuan kremlı temızleme mendılı bıtane cd mektup var.
en hos olan bez gerısı fasa fiso ama yınede hoşş
buarada gece uyayamayan arakdaslar bende oyleydım artık gece yatarklen su ıcmıyorum gecede cok uyanmıyorum deneyın
yalnız sabah kalkar kalkmaz hemen wc ye gıtmek lazım yoksa pacalardan akıyooo
bu aralar masallahım var sabahaları 9-10 a kadar uyuyabılıyorum ama havalarda ıyı bu aralar cok sıcak deıl bu haftada hep yağmur yagacakmıs
neyse görüşürüzzzzzzzzzzzzz
Gunaydin kizlaarrr herkese yazmiycam tektek gelisimci hosgeldin canim Awez hippy keske 1. dnmi kapasak ne guzel olur bazi sorular var kafamda onlari sonra sorucam size Simdi dua edin banada raporu istedigimde dr sorun cikarmasin calisabilir raporu hqni benim sat kaydi ya ondan suanda 31+ yim haftaya 32+ olucam ama herkes erken alinca bana da oyle yaPmaliymisim gibi geldi saat 13:30 da rqndevum var hadi hayirlisi olsun gorusuruz
inşallah canım iyi haberlerle dönerim..
hoşbulduk cabım..bende rapor almıştım ama inşallah sorun olmaz..
tanesi kaça geldi ortalama?
canım bebeklerimiz bizim neşe kaynağımz olacak.artık onlar için yaşayacağz..zaman bir geçsede bebeklerimizi alsak kollarımıza
Aaa havuç mu? Hiç duymamştım deneyeceğim canım
Canım geçmiş olsun.yorma kendini izin falan al 32.haftana kada5r olmaz mı
Hoş geldin canım..bizim yerimizede bol bol tatil yapıp gezmişsndr umarım..bebeğinde kocaman olmştur güzel haberlerini bekliyoruz
Sağol canım evet kraker bulundurmak lazım
Umarım alırsın canım raporunu, şansın bol olsun güzel haberlerini bekliyoruz
canım bana bebek hediyesi olarak yaptı aradım ulaşamadım hocaya ona sorayım tanesi ne kadar diye yazarım hemen buraya ama çok temiz iş yapıyolar kadın çok seviyo bide bu şekilde işler yapmayı işini seven insan özenide daha çok gösteriyo bence
ben kızıltoprak e-bebekden aldım canım...tesadüf eseri gördüm...sitesinde de var satış ama ben görüp almak istedim...aldığım ürün sitesinde yok mesela...cnm stıckerlerı nerden aldın ben emınonunde güzel bısey bulamadım erkek odasına gore
netten de almak ıstemıyorum gorerek almak ıstıyorum
gece uykusuzlukları başladı artık bide havalarda çok sıcak bunaltıyo insanı
odanız hayırlı olsun canım pembiş pembiş çok tatlı olmuştur kesin fotoları bekliyoruz canım:)))
canım izne çıkıyosun artık bol dinlen sende ayaklarını uzak keyfine bak
bende dün oy verirken ayakta kaldım 10 kişi kadar bekledik herkes bi yerlere oturmuş yer verende yok
zaten sancım vardı 10 dk ayakta kalmak beni resmen mahvetti yine baskı yaptı düşücek gibi hissettim yine( eve zor gelip uzattım ayaklarımı
bol bol gezdim canımsizin yerinizedeInşallah güzel haberlerle dönerim...
öğrenirsen bana bilgi verirsen sevinirim..ben gidebilirsem tekrar eminönüne gidicem..orda 50 şker sepet hoışgeldin yazısı ayrıca kapı süsü bişey daha vardı sanki hatırlayamadım hepsi 100 tlydi..
bol bol gezdim canımsizin yerinizedeInşallah güzel haberlerle dönerim...
öğrenirsen bana bilgi verirsen sevinirim..ben gidebilirsem tekrar eminönüne gidicem..orda 50 şker sepet hoışgeldin yazısı ayrıca kapı süsü bişey daha vardı sanki hatırlayamadım hepsi 100 tlydi..
takı yastığı ve tül de vardı canım o fiyata...ben ordan aldım...süslübebekten...
ben çıkamıyorumki bi şirinevlere indim geçen gün 2 gündür yatıyorum kasılmalardan yürümek hiç yaramıyo o yüzden eldeki imkanlarla yapıyorum artık ben sepet almıcam bu gümüş tepsiler varya onun kenarlarını pembe tülle süslücem tepside ikram edicem daha şık olur gibime geldi öyle
evet aynı yer..bi daha gidebilirsem o kampanyadan yaralanmak istiyorum..aslında çok ıvır zıvır almak istemiyordum ama böle daha uygun oluyor..
bende gidebilirsem alcam canım..belki gidemem..eminönünü gezmek çok zor oluyor..tepsiyi süslemekte güzel fikir
takı yastığı ve tül de vardı canım o fiyata...ben ordan aldım...süslübebekten...
merhaba kızlar nasılsınız umarım meleklerinizde sizlerde iyisinizdir.
cumartesi günü doktor kontrolümüz vardı.oğluşum 1.420 gr olmuş.
annesine yüzünü göstermedi ama elleriyle kapatıyordu yaramaz şey.
özel bölgemde ağrı vardı doktor idrar tahlili istedi malesef enfeksiyon çıktı ilaç verdi.haftaya tekrar tahlil istedi.
ya bide ben 14 kilo aldım.doktor çok fazla buldu.artık diyetisyenle devam et çok kilo aldın dedi.
halbuki baya dikkat ediyorum sabahları 2 dilim çavdar ekmeği yiyorum.öğle ve akşam ekmek yemiyorum.aburu cuburuda kestim.
meyve yiyorum bol bol.yürüyüşte yapıyorum günde 1 saat kadar.daha ne yapayım yahu
ya bide kızlar benim karnımda çatlaklr oluşmaya başladı sizlerde oldumu? ne kullanıyorsunuz?
ben badem yağı ve bebe yağı kullanıyorum ama işe yaramıyor
şimdilik bizden haberler böyle
Günaydın kızlar,
safak_985 geçmiş olsun lütfen kendini yorma.
Arkadaşımız yazınca şimdi ben de endişelendim çünkü dün ben de bir ağrı hissettim. Öğlen vakti uyuyordum, uykudan uyandım. Ağrı çok şiddetli değildi ama tabii hassas durumdayız, uyku falan kalmadı, çok korktumAlt karın bölgesinde, adet sancısına benzeyen bir ağrı. 15 dakika falan sürdü. Ben de okuduklarıma göre sancı olsaydı kısa sürerdi, herhalde rahim genişlediği için diyerek kendimi rahatlatmaya çalıştım ama akşama kadar 1-2 kere daha oldu. Biraz şiddetlenince belime vuruyordu. Ben her şeyi geriden takip ediyorum, kasılmanın da nasıl olduğunu daha yeni anladım o yüzden size soruyorum kızlar bu herhalde doğum sancısı değildir değil mi? Çünkü öyle olsa kasılmayla birlikte olurdu diye düşünüyorum ama ben ağrı çekerken bebek kıpır kıpır oynuyordu.
Bundan sonra hepimiz daha bir dikkatli olmalıyız. Dinlenmeyi ihmal etmemeliyiz.
merhaba kızlar nasılsınız umarım meleklerinizde sizlerde iyisinizdir.
cumartesi günü doktor kontrolümüz vardı.oğluşum 1.420 gr olmuş.
annesine yüzünü göstermedi ama elleriyle kapatıyordu yaramaz şey.
özel bölgemde ağrı vardı doktor idrar tahlili istedi malesef enfeksiyon çıktı ilaç verdi.haftaya tekrar tahlil istedi.
ya bide ben 14 kilo aldım.doktor çok fazla buldu.artık diyetisyenle devam et çok kilo aldın dedi.
halbuki baya dikkat ediyorum sabahları 2 dilim çavdar ekmeği yiyorum.öğle ve akşam ekmek yemiyorum.aburu cuburuda kestim.
meyve yiyorum bol bol.yürüyüşte yapıyorum günde 1 saat kadar.daha ne yapayım yahu
ya bide kızlar benim karnımda çatlaklr oluşmaya başladı sizlerde oldumu? ne kullanıyorsunuz?
ben badem yağı ve bebe yağı kullanıyorum ama işe yaramıyor
şimdilik bizden haberler böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?