2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok geçmiş olsun bol bol dinlen
bol su iç aynı durum bende de var yarın kontrolümüz var bakalım ne dicek doktorumuz.
inşallah herşey yolunda gider ve zamanında doğururuz yavrularımızı

ya kahvaltı etmem lazım ama o kadar zor geliyoki hazırlaması kızlar biri olsada hazırlayıp gelse bende yesem onu büyük bi iştahla yaaaaa biri gelsin yanıma yaaaaaa sıkıldım ben yalnızlıktan:84:

isbir in guzel yataklari ben xe bu olcude yatak baktim doqtasta beqendim kendi yataqimiz da doqtas cok memnunuz fiyatlari da iyi nakit indirimi de var 95-190 arasinda bikac model vardi bjz karyolayi daha kucuk almaya karar verdik sonradan yatak kuculdu fiyatlar buyudu

kizlarrr

gelisimci nerelerde???

Kac zamandir gormedim onu :44: :44: :44:

geldim geldim..beni düşünüp hatırladığın ve hal hatır sorduğun için teşekkür ederim canım..memlkete gittim geldim

bende alsammı diormda kargoyla gelişi biraz komik olacak bende okula geleceği için artık herkes sorar ne diye :))
annesine gitti yakında döner :))

döndüm bile
yolladım canım :)))

evet memlkete gittim geldim

gece uykusuzlukları başladı artık bide havalarda çok sıcak bunaltıyo insanı
odanız hayırlı olsun canım pembiş pembiş çok tatlı olmuştur kesin fotoları bekliyoruz canım:)))
canım izne çıkıyosun artık bol dinlen sende ayaklarını uzak keyfine bak
bende dün oy verirken ayakta kaldım 10 kişi kadar bekledik herkes bi yerlere oturmuş yer verende yok
zaten sancım vardı 10 dk ayakta kalmak beni resmen mahvetti yine baskı yaptı düşücek gibi hissettim yine( eve zor gelip uzattım ayaklarımı

inşallah canım iyi haberlerle dönerim..

hoşbulduk cabım..bende rapor almıştım ama inşallah sorun olmaz..

tanesi kaça geldi ortalama?

canım bebeklerimiz bizim neşe kaynağımz olacak.artık onlar için yaşayacağz..zaman bir geçsede bebeklerimizi alsak kollarımıza
aaa havuç mu? hiç duymamştım deneyeceğim canım
canım geçmiş olsun.yorma kendini izin falan al 32.haftana kada5r olmaz mı
kızlar geçmişi okumaya çalışıcam ..ama mutlaka atladığım olcak kusura bakmayın..biz dün geldik..bu akşamda dr.a gideceğim inşallah hayırlı haberlerle döneriminşallah sizlerde iyisinizdir...
hoş geldin canım..bizim yerimizede bol bol tatil yapıp gezmişsndr umarım..bebeğinde kocaman olmştur güzel haberlerini bekliyoruz

sağol canım evet kraker bulundurmak lazım

umarım alırsın canım raporunu, şansın bol olsun güzel haberlerini bekliyoruz

inşallah canım iyi haberlerle dönerim..

hoşbulduk cabım..bende rapor almıştım ama inşallah sorun olmaz..

tanesi kaça geldi ortalama?

canım bana bebek hediyesi olarak yaptı aradım ulaşamadım hocaya ona sorayım tanesi ne kadar diye yazarım hemen buraya ama çok temiz iş yapıyolar kadın çok seviyo bide bu şekilde işler yapmayı işini seven insan özenide daha çok gösteriyo bence

bol bol gezdim canımsizin yerinizede Inşallah güzel haberlerle dönerim...

öğrenirsen bana bilgi verirsen sevinirim..ben gidebilirsem tekrar eminönüne gidicem..orda 50 şker sepet hoışgeldin yazısı ayrıca kapı süsü bişey daha vardı sanki hatırlayamadım hepsi 100 tlydi..

cnm stıckerlerı nerden aldın ben emınonunde güzel bısey bulamadım erkek odasına gore
netten de almak ıstemıyorum gorerek almak ıstıyorum
ben kızıltoprak e-bebekden aldım canım...tesadüf eseri gördüm...sitesinde de var satış ama ben görüp almak istedim...aldığım ürün sitesinde yok mesela...

teşekkürler canımcım....hayırlısıyla bitsin de...hemen çeker fotosunu paylaşırım sizlerle :)
bendeki şans da 3 katlı okulun en üst katıydı...merdivenler çık çık bitemedi....bi de kızıltoprak yaşlıların çok olduğu semttir bilirsin...merdivenlerde bastonlu,yürüyemeyen ne teyzeler ne amcalar...bi de ben....ay komikti yaa görüntüm ben de eve gelince bi attım kendimi yataaa 2 saat uyumuşum...10kişi beklemek mi offfff....ben şanslıydım bak o konuda...beni hemen oturtup dinlendirdiler...sıra da yoktu...hemen verip hallettik işimizi ama o merdivenler öldürdü beni kardeş

takı yastığı ve tül de vardı canım o fiyata...ben ordan aldım...süslübebekten...

ben çıkamıyorumki bi şirinevlere indim geçen gün 2 gündür yatıyorum kasılmalardan yürümek hiç yaramıyo o yüzden eldeki imkanlarla yapıyorum artık ben sepet almıcam bu gümüş tepsiler varya onun kenarlarını pembe tülle süslücem tepside ikram edicem daha şık olur gibime geldi öyle

takı yastığı ve tül de vardı canım o fiyata...ben ordan aldım...süslübebekten...

evet aynı yer..bi daha gidebilirsem o kampanyadan yaralanmak istiyorum..aslında çok ıvır zıvır almak istemiyordum ama böle daha uygun oluyor..

bende gidebilirsem alcam canım..belki gidemem..eminönünü gezmek çok zor oluyor..tepsiyi süslemekte güzel fikir

bide yastık var dimi ama bize kim gelcekte altın takcak burda akraba yok bişi yok eşimin kuzeni var onlarda yeni ev aldı altın falan takamazlar yastığada gerek yok denizliye gidince yatağını götürcem oraya orda koyarım yastığı

merhaba kızlar nasılsınız umarım meleklerinizde sizlerde iyisinizdir.
cumartesi günü doktor kontrolümüz vardı.oğluşum 1.420 gr olmuş.
annesine yüzünü göstermedi ama elleriyle kapatıyordu yaramaz şey.
özel bölgemde ağrı vardı doktor idrar tahlili istedi malesef enfeksiyon çıktı ilaç verdi.haftaya tekrar tahlil istedi.
ya bide ben 14 kilo aldım.doktor çok fazla buldu.artık diyetisyenle devam et çok kilo aldın dedi.
halbuki baya dikkat ediyorum sabahları 2 dilim çavdar ekmeği yiyorum.öğle ve akşam ekmek yemiyorum.aburu cuburuda kestim.
meyve yiyorum bol bol.yürüyüşte yapıyorum günde 1 saat kadar.daha ne yapayım yahu
ya bide kızlar benim karnımda çatlaklr oluşmaya başladı sizlerde oldumu? ne kullanıyorsunuz?
ben badem yağı ve bebe yağı kullanıyorum ama işe yaramıyor
şimdilik bizden haberler böyle

bende süslü bebekten aladım sekerlerı
ama o dedıgınız kampanya butun sekercılerde var
50 şeker
kapı süsü
altın yasıtgı
tül
sepet
hosgeldın yazısı 100 tl
bende baktım herkes bebek bıblolu sekerden yaptırıyo ( bende ondan yaptıracaktım ) farklı olsun dedık esımle besık seklınde bı bebek sekerı begendık 1.50 tl tanesı
yanında bu zımbırtılar hedıye sadece kapıs süsünü dümen seklınde aldık ona 10 tl fark verdık sekerlerın farkıyla beraber 165 tuttu
bu arada 70 adet seker yaptırdık bız :)

maşallah bebişine herkes kilo aldı bi ben alamadım ya banada niye kilo almıyosun diye kızıyo doktor ben napacam yaa

Selamm,

bende c.tesi 1, pazar 2, bugün de şu saate kadar 2 defa hissettim bu sancıyı.rahim kendini hazırlıyo dediler tecrübeli arkadaşlarım.Biraz da yordum kendimi hafta sonu ondandır belki.Doğum sancısının yanında buı hiçbir şeymiş.bilginiz olsun

kızlar bu şeker kapı süsü falan aldığınız yerlerin nette adresi varsa verirseniz sevinirim ben istanbul dışındayım çok iyi olur

Canım maşallah minişine...

Canım ya çatlakları merak ediyorum. Nasıl oluşuyor?Oluşurken acıyormu? Karnın büyükmü çok?

Bende henüz yok bişey. Badem yağı ve kakao yağı kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…