kızlar bu şeker kapı süsü falan aldığınız yerlerin nette adresi varsa verirseniz sevinirim ben istanbul dışındayım çok iyi olur
merhaba arkadaşlar bugün doktora gittim.30+5 deyim sata göre.Ancak boy ve kıloya göre ultrason 31+4 gösteriıo.tıp merkezine gittiğim için mudur raporu kabul etmıo.bende devlete gittim.doktorla konustum.doktor ben satı baz alırım.ancak sana 27 hazıranda 32.hafta raporunu veririm demezmı.ya ben ım analmadığım bu 32.hafta raporunu ultrasona mı yoksa sata göremı veriyorlar.milli eğitimde şube mudurunu aradık illa 37.haftaya kadar çalışması lazım aktarmak için diyo,ee aktaılırmı dıoz yarın bı gelın konusalım dıo,ee ben kıme göre rapor alıcam,ekletılıyomu,kafam karıştı ya,tatıle gelmesı bzım suçumuzmu
rapor alanlar veya alacak olan öğretmen arkadaşlar yaptıklarını paylaşırsanız sevınırım.
merhaba kızlar nasılsınız umarım meleklerinizde sizlerde iyisinizdir.
cumartesi günü doktor kontrolümüz vardı.oğluşum 1.420 gr olmuş.
annesine yüzünü göstermedi ama elleriyle kapatıyordu yaramaz şey.
özel bölgemde ağrı vardı doktor idrar tahlili istedi malesef enfeksiyon çıktı ilaç verdi.haftaya tekrar tahlil istedi.
ya bide ben 14 kilo aldım.doktor çok fazla buldu.artık diyetisyenle devam et çok kilo aldın dedi.
halbuki baya dikkat ediyorum sabahları 2 dilim çavdar ekmeği yiyorum.öğle ve akşam ekmek yemiyorum.aburu cuburuda kestim.
meyve yiyorum bol bol.yürüyüşte yapıyorum günde 1 saat kadar.daha ne yapayım yahu
ya bide kızlar benim karnımda çatlaklr oluşmaya başladı sizlerde oldumu? ne kullanıyorsunuz?
ben badem yağı ve bebe yağı kullanıyorum ama işe yaramıyor
şimdilik bizden haberler böyle
Canım maşallah minişine...
Canım ya çatlakları merak ediyorum. Nasıl oluşuyor?Oluşurken acıyormu? Karnın büyükmü çok?
Bende henüz yok bişey. Badem yağı ve kakao yağı kullanıyorum.
vucüt yapısıyla ilgili bence
bazen ne kullanırsan kullan çatlakları engelleyemiyorsun
benim ilk bebekten var onun için şimdikiler yeni mi eski mi anlayamıyorum
canım inanırmısın 2 gün içinde belirdi daha öncesinde bişey yoktu.
evet canım karnım büyük herkes daha çok karına gittin diyor.
acı filan olmuyor ama görüntüsü kötü kırmızı kırmızı
canım yeni olanlar kırmızımsı oluyor eskiden olanlar sedef rengi gibi beyazımsı oluyor.
maşallah bebişineherkes kilo aldı bi ben alamadım ya banada niye kilo almıyosun diye kızıyo doktor ben napacam yaa
kızlar bebek şekerini eklmeye çalışıyorum ama beceremedim galibaEki Görüntüle 208883
eğer eklendiyse işte bu BERRAK bebeğin bebek şekeri
ben de süslübebekten aldım ama bizim şeker de biblo değil pembiş patik...eklemiştim aslında siteye...biz de 75 tane aldık...kapı süsüne de fark ödeyip biraz daha farklı bi model aldık...benim patikler tüllü ve lavantalı bi de magnet oluyorrrrrr....
Eki Görüntüle 209190
canım kaç kilo aldınki toplamda?
ben 63 ile başladım şuan 77 kiloyum.patlıycam bu gidişle artık durmam lazım.
ne insanlar var ya..seni o halinle gördükleri halde nasıl rahat otururlar..pes doğrusugece uykusuzlukları başladı artık bide havalarda çok sıcak bunaltıyo insanı
odanız hayırlı olsun canım pembiş pembiş çok tatlı olmuştur kesin fotoları bekliyoruz canım:)))
canım izne çıkıyosun artık bol dinlen sende ayaklarını uzak keyfine bak
bende dün oy verirken ayakta kaldım 10 kişi kadar bekledik herkes bi yerlere oturmuş yer verende yok
zaten sancım vardı 10 dk ayakta kalmak beni resmen mahvetti yine baskı yaptı düşücek gibi hissettim yine( eve zor gelip uzattım ayaklarımı
merhaba kızlar nasılsınız umarım meleklerinizde sizlerde iyisinizdir.
cumartesi günü doktor kontrolümüz vardı.oğluşum 1.420 gr olmuş.
annesine yüzünü göstermedi ama elleriyle kapatıyordu yaramaz şey.
özel bölgemde ağrı vardı doktor idrar tahlili istedi malesef enfeksiyon çıktı ilaç verdi.haftaya tekrar tahlil istedi.
ya bide ben 14 kilo aldım.doktor çok fazla buldu.artık diyetisyenle devam et çok kilo aldın dedi.
halbuki baya dikkat ediyorum sabahları 2 dilim çavdar ekmeği yiyorum.öğle ve akşam ekmek yemiyorum.aburu cuburuda kestim.
meyve yiyorum bol bol.yürüyüşte yapıyorum günde 1 saat kadar.daha ne yapayım yahu
ya bide kızlar benim karnımda çatlaklr oluşmaya başladı sizlerde oldumu? ne kullanıyorsunuz?
ben badem yağı ve bebe yağı kullanıyorum ama işe yaramıyor
şimdilik bizden haberler böyle
42yle başladım ilk 3 ay 37 ye düştüm şimdi 43üm
Peki sen günde kaç defa yağ sürüyordun canım?
Gerçi kişiden kişiye göre değişirmiş. Bazıları ne kadar nemlendirse de çatlaklardan kurtulamazmış.
Ben her sabah ve her gece sürüyorum. Çok merak ediyorum oluşacak mı diye:18:
kızlar benim haftama yakın olanlar özellikle benim oğluş 2 gündür az hareket ediyo :44: yeri daraldı ondan mı acaba sizlerin ki ne durumda
sanki içimde kayıyo yer değiştiriyo ama tekme yok şöyle kuvvetli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?