günde bir defa duştan sonra sürüyordum canım.umarım sende olmaz.
benim anneminde hamilelik döneminde çok çatlağı olmuş.belkide onunda etkisi vardır.
42yle başladım ilk 3 ay 37 ye düştüm şimdi 43üm
ne insanlar var ya..seni o halinle gördükleri halde nasıl rahat otururlar..pes doğrusu
bende 13 kilo aldım canım..bende çatlak yok henüz,duştan sonra vaceline krem sürüyorum ayrıyeten yağ falan kullanmadm hiç.umarım çatlamam
kızlar benim haftama yakın olanlar özellikle benim oğluş 2 gündür az hareket ediyo :44: yeri daraldı ondan mı acaba sizlerin ki ne durumda
sanki içimde kayıyo yer değiştiriyo ama tekme yok şöyle kuvvetli
Canım 32. haftadan sonra hareketleri kısıtlı oluryormuş. Yeri daraldığı için hoplayıp zıplayamıyor...
28-32. haftalar arasında çok rahat oldukları için tekmeler daha şiddetli oluyormuş.
Bişey yoktur yani, evham yapma
o zaman 1 kilo almış görünüyorsun hamile kaldığın kiloyu baz alıyorlar çünkü
inşallah bundan sonra alırsın canım gerçi bebek iyi olsunda az kilo almanın ne sakıncası var
Canımmm çok zayıfsın sennnn.....
Boyun kaç?
1.65 canım boyum
Canım gerçekten zayıfsın ama tabi önemli olan senin ve bebeğin sağlığının iyi olması.
İştahın nasıl?
canım çok zayıfsın nerdeyse 2 katınım yuhh bana boyun kaç ki bebeğin sağlıklı olsun da önemli olan o42yle başladım ilk 3 ay 37 ye düştüm şimdi 43üm
kızlar benim haftama yakın olanlar özellikle benim oğluş 2 gündür az hareket ediyo :44: yeri daraldı ondan mı acaba sizlerin ki ne durumda
o zaman 1 kilo almış görünüyorsun hamile kaldığın kiloyu baz alıyorlar çünkü
inşallah bundan sonra alırsın canım gerçi bebek iyi olsunda az kilo almanın ne sakıncası var
merhaba kızlar nasılsınız umarım meleklerinizde sizlerde iyisinizdir.
cumartesi günü doktor kontrolümüz vardı.oğluşum 1.420 gr olmuş.
annesine yüzünü göstermedi ama elleriyle kapatıyordu yaramaz şey.
özel bölgemde ağrı vardı doktor idrar tahlili istedi malesef enfeksiyon çıktı ilaç verdi.haftaya tekrar tahlil istedi.
ya bide ben 14 kilo aldım.doktor çok fazla buldu.artık diyetisyenle devam et çok kilo aldın dedi.
halbuki baya dikkat ediyorum sabahları 2 dilim çavdar ekmeği yiyorum.öğle ve akşam ekmek yemiyorum.aburu cuburuda kestim.
meyve yiyorum bol bol.yürüyüşte yapıyorum günde 1 saat kadar.daha ne yapayım yahu
ya bide kızlar benim karnımda çatlaklr oluşmaya başladı sizlerde oldumu? ne kullanıyorsunuz?
ben badem yağı ve bebe yağı kullanıyorum ama işe yaramıyor
şimdilik bizden haberler böyle
maşallah bebişineherkes kilo aldı bi ben alamadım ya banada niye kilo almıyosun diye kızıyo doktor ben napacam yaa
güzeldi canım önce balıkesir sonra kütahya gezisiydi..teşekkür ederim canım..dayanamayıp aldım çok beğendim..ama odada bişeylerle desenleri uydurmayalım ...belki perdeleri bu desen gibi alırım..yoksa uyumsuz olabilir...
inşallah canım ...kocaman ve sağlıklıdır...
bakalım annesi gibi tontik mi
herkese iyi haftalar olsun...nasılsınız hamişlerrrr??
ben dün gece sıcaktan ve dizimin ağrısından uyuyamadım yaa...kaç kere kalkıp dolandım,lavaboya gittim bilinmez...sabah babişi yollayıp yattım tekrar...şu an daha iyiyiz en azından uykumuzu aldık kızımla...
yarın 32.hafta raporumu alıp kısmetse izne çıkıyorum...bi de hazır gitmişken ortopedi randevusu aldım şu dizimi göstereceğim....belki bişiler önerir...inanın yürümek işkenceye dönüştü...dün oy kullanmaya gittik... 5dk evimize okul...evden çıkıp dönmemiz arası süre tuttum...tam bir saat...yürüme hızımı tahmin edin
umarım çözümlenebilecek bişidir...kuzumuzun odasını da boyadı babiş dün şekey pembesi oldu eheu 10 güne mobilyalar da gelcek...sonra stickerler felan yapıştırcesssss....ay bitince güsel olucek ..heyecan yaptım
neyse kuzum tekmeliyooo teyzoşları...biz gidip bişiler yiyelim...öptük..see yaa
canım bizimde bu kontrole kadar hiç göstermedi bende üzülüyordum drum 3 boyutluyla bakıcam dedi hemen herşey göründüü...net bir şekilde çokk duygulandıkk...insan merak ediyor tabi iyiki artık görme imkanları fazla da doğmadan çok şükür görebildik...iyi dileklerin için çok saol canım inşallahh hepimiz sağ salimalıcaz kucağımıza...Birde bizde uzunuz canımm
canımmm çok çok saol
kızlar günaydın cumartesi gecesi sancım geldi hastaneye gittik nstye bağladılar %70 sancım vardı sonra erken doğum riski olabilr dediler nstye bağlı kaldım 1 gün sonra sancılar normale döndü %30 düştü doktorda eve git eğer şiddetlenirse gel dedi şuan gerçekten çok korkuyorum tekrar başlayacak diye:26:
günaydın güzel anneler...
benim bu sabah bulantılarım ne olacak ya...
GÜNAYDINNN GÜZELLER..
YİNE KONTROLLERDEN GÜZEL HABERLER VAR MAŞALLAHH PRENSLERİMİZE PRENSESLERİMİZE
KIZLAR Bİ ANNE MAĞDURU DA BENİM. ARAYIP SORMAZ ARADIĞINDA DA KIZAR İLGİLENMİYOSUN DER.. Kİ MADDİ MANEVİ BNM YÜKÜMLÜLÜĞÜMDE KENDİSİ.. BEBİŞİN CİNSİYETİNİ BİLE SORMADI BAŞKA NE DİYEYİM BEN SİZE.. EŞİME VE AİLESİNE OLAN MAHCUBİYETİMİ SİZ ANLAYIN. ALLAH DAĞINA GÖRE KAR VERİYO HAKİKATEN.. EŞİM VE AİLESİ İLGİLİ EN AZINDAN HERŞEYİ YAPARIZ SEN ÜZÜLME DİYOLAR.. ŞU BEBİŞ SAĞLIKLA Bİ GELSE DESTEK OLSA BANA GÜÇ OLSA...
kızlar, bu arada biz geçen hafta anatalyaya gitmeden önce doktorumuza da gittik. kızımızı gördük. herşeyi gayet iyi. doppleri iyi gözüküyor. 1158g da kilosuymuş. sadece boy olarak kısa olacakmış ama zaten malzeme küçük olduğu için kızımızında manken olasılığı imkansızdi. biz eşimle azıcık minyon tipliyzde
doktor bir kaç 4d fotoğraf çekti ama ne yazık ki kızımız pekde yüzünü gösterme niyetinde değildi, hep eliyle yüzünü kapattı. sadece profilden yüzü görünüyor.
bide kzımız şimdilik ters duruyormuş ama 32 haftaya kadar daha zamanı varmış. dönmezse o zaman sezeryan olması gerekecekmişsadece o biraz canımı sıktı ama tempolu yürüyüş ve sola yatış bebeğin dönmesine yardımcı oluyormuş (doktorumuz söyledi). bakacaz kızımız inadını bırakıp ters dönermi:) bide ilginç olan babasıda makat şeklinde doğmuştu, kızım acaba şimdiden babasına mı benzemeye başladı
bu arada, topikteki cevap yazma bölümünü baya bir geliştirmişler... yeni fark ettimde
merhaba arkadaslar;
dun doktor kontrolumuz cok iyi gecti cok sukur
pers.-cuma hic kasilmam olmadi; evde dinlenmem cok iyigeldi
bebegim 14200 gr olmus ve geriden geliyordu hatirlarsaniz farki kapatmis dedi doktor
suyu , yeri gayet iyi
yalniz istirahat sart dedi doktor;
3 hafta sonra kesin izne cikiyorum, bu 3 haftayi da yorulmadan gcireceksin dedi; carsambalari yillik izin kullanacagim artik
cok ters bir zamana denk gelecek izne cikisim, isyerindekilerin surati ailsacak, belki soylenecekler bilmiyorum :-(( ama doktorum 32+6 ya kadar bile musade etmedi; tam 32+0 da raporumu verecek
kasilmalarin olabilir dert etme dedi doktorum; ornegin 1 saatte 3-4 kez olsu, sonra 3 saat olmasi , sonra 1 kez oldu vss... bu cesit kasilmalarin onemi yokmus fazla;
duzenli araliklarla olursa onem arzedermis
gun de 7-10 kez kasilma normal dedi
ben onumuzdekihaftalarda fazla giremem belki nete; yogun olucam, islerimi devretmem vs gerekecek,
ama mutlaka girer bi goz atar, sizlere de yazarim
sagolun hepinizzz
Allah hepimize saglikla su kalan son donemleri gecirmmizi nasip etsin
optum cokk
kızlar bebek şekerini eklmeye çalışıyorum ama beceremedim galibaEki Görüntüle 208883
eğer eklendiyse işte bu BERRAK bebeğin bebek şekeri
kızlar günaydın cumartesi gecesi sancım geldi hastaneye gittik nstye bağladılar %70 sancım vardı sonra erken doğum riski olabilr dediler nstye bağlı kaldım 1 gün sonra sancılar normale döndü %30 düştü doktorda eve git eğer şiddetlenirse gel dedi şuan gerçekten çok korkuyorum tekrar başlayacak diye:26:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nasıl yani hamileliğe başladığımız kilomu baz alınıyo gerçekten...
ben 75le başlamıştım 71e düştüm şimdi ise 81 im.
yani ben 6 kilomu almış oluyorum....
aaa ben gene hep 10 kilo aldım diyodum...
öyle canım kaç bir iki kere minibüse binmek zorunda kaldım ama yinede kimse oralı değildi görüyolar ama hemen kafayı çeviriyolar
benim ilk hamilelğimde oldu çatlaklarım bayada krem sürüyodum olunca oluyomuş işte. ilk çatlağım 32. haftamda olmuştu duştan çıkınca karnıma krem sürücektim aynadan bi bakıyım dedim. çatlağı görünce okdar üzüldüm ki o gün kendime gelememiştim
hımmm canım çok zayıfmışsın ama bebiş sağlıklıdır inşallah.keşke bende biraz mide bulantısı olsaydıda zayıflasaydım.ilk ay hemen kilo almaya başladım.
ahh keşke benimde iştahım iyi olsada hiç kilo almasamm.nerdeeeeeeeeevalla iştahım iyi ama bi hazırlayıp getiren olsa ohhh ne güzel yerim kendime çok zor geliyo hazırlamak
anlıyorum senı canım, bizde seneye bu zamanlar bu topiğe baktığmzda eskileri yad ederiz..umarım bizde senin gibi bebeklerimizi sağ salim kucağmza alırızHepinize merhaba arkadaşlar,
Ben 2010 ağustos annesiyim daha doğrusu 26 temmuzda doğum yapmakla beraber geçen sene ağustos anneleri arasındaydım. Şimdi yazdıklarınızı okuyunca çok duygulandım ve birşeyler yazmak istedim. 10,5 aylık benim kzıım şuanda ve emin olun o doğunca bütün yaşantım değişti. Çok yoruluyorum yıpranıyorum uykusuzum ama bu dünyadaki en mutlu insanım. Allah hepinize sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza almayı nasip etsin işallah. Bir avazda kurtarsın(ben sezeryan oldum) yada gaz sancısız sezeryanlar nasip etsin
oh güzel haberler yorma kendini cnm.....
çok güzel beğendim ben...
Geçmiş olsun çok yoruyoruz galiba kendimizi daha dikkat etmek gerekiyor sanırım...
Bende 8 temmuzda ayrılmayı düşünüyorum bir aksilik olmazsa, başım çok ağrıyor bu aralarda.....
Arkadaslar, bebek arabasi konusulmus yine... ben de o kadar baktiktan sonra Graco'nun travel setini aldik. Yeni modelinde uzerinde pembe, turkuaz cicekleri var. Ustu bebek alti degistirme yeri alti da cekmeceli bir dolap da aldik. Bir de yatirilabilen, oturtulabilen ve sallanan bir ana kucagi aldik, uzerinde de sallanan minik hayvanciklar var. Evin icinde ben nereye gidersem onunla dolastirmayi dusunuyorum.
Son ayda gugusler daha da buyuyormus, ben de 1-2 beden buyuk emzirme sutyenleri almistim, acaba simdi biraz daha buyugunu de mi alsam diye dusunmeye basladim.:26: Siz kac beden buyuk aldiniz? Bu arada gebeligin basindaki hamile pantolonlari artik olmuyor, gobis de buyudu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?