2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günde bir defa duştan sonra sürüyordum canım.umarım sende olmaz.
benim anneminde hamilelik döneminde çok çatlağı olmuş.belkide onunda etkisi vardır.

Umarım olmaz canım. Bende anneme sordum, onda da varmış ama öyle çok değilmiş. Belki yağla engellerim diye düşündüm ama artık hayırlısı...

Genetik bir durum olduğu için, annelerimize benziyoruz bu konuda...

öyle canım kaç bir iki kere minibüse binmek zorunda kaldım ama yinede kimse oralı değildi görüyolar ama hemen kafayı çeviriyolar
benim ilk hamilelğimde oldu çatlaklarım bayada krem sürüyodum olunca oluyomuş işte. ilk çatlağım 32. haftamda olmuştu duştan çıkınca karnıma krem sürücektim aynadan bi bakıyım dedim. çatlağı görünce okdar üzüldüm ki o gün kendime gelememiştim

kızlar benim haftama yakın olanlar özellikle benim oğluş 2 gündür az hareket ediyo :44: yeri daraldı ondan mı acaba sizlerin ki ne durumda
sanki içimde kayıyo yer değiştiriyo ama tekme yok şöyle kuvvetli

ilerleyen haftalarda öyle olurmş canım..yeri daraldığı için az hissetmen normalmiş

inşallah canım sağol
oğlum uyusun yatıp hareketlerini sayacam bakalım

o zaman 1 kilo almış görünüyorsun hamile kaldığın kiloyu baz alıyorlar çünkü
inşallah bundan sonra alırsın canım gerçi bebek iyi olsunda az kilo almanın ne sakıncası var

bebeğin gelişimi çok iyi diyo doktor onda bi sorun yok ben alsaydım azıcık kilo çok iyi olcaktı ben hep böyle zayıftım hamile olunca alırım diye seviniyodum oda işe yaramadı artık emzirme döneminde inşallah alırım

Hepinize merhaba arkadaşlar,
Ben 2010 ağustos annesiyim daha doğrusu 26 temmuzda doğum yapmakla beraber geçen sene ağustos anneleri arasındaydım. Şimdi yazdıklarınızı okuyunca çok duygulandım ve birşeyler yazmak istedim. 10,5 aylık benim kzıım şuanda ve emin olun o doğunca bütün yaşantım değişti. Çok yoruluyorum yıpranıyorum uykusuzum ama bu dünyadaki en mutlu insanım. Allah hepinize sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza almayı nasip etsin işallah. Bir avazda kurtarsın(ben sezeryan oldum) yada gaz sancısız sezeryanlar nasip etsin

42yle başladım ilk 3 ay 37 ye düştüm şimdi 43üm
canım çok zayıfsın nerdeyse 2 katınım yuhh bana boyun kaç ki bebeğin sağlıklı olsun da önemli olan o
kızlar benim haftama yakın olanlar özellikle benim oğluş 2 gündür az hareket ediyo :44: yeri daraldı ondan mı acaba sizlerin ki ne durumda

canım 2 gün önce ben de yazmıştım çok durgun diye diğer gün hareketlendi yani değişyor taktıkça da insan fena oluyor

o zaman 1 kilo almış görünüyorsun hamile kaldığın kiloyu baz alıyorlar çünkü
inşallah bundan sonra alırsın canım gerçi bebek iyi olsunda az kilo almanın ne sakıncası var

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nasıl yani hamileliğe başladığımız kilomu baz alınıyo gerçekten...
ben 75le başlamıştım 71e düştüm şimdi ise 81 im.
yani ben 6 kilomu almış oluyorum....
aaa ben gene hep 10 kilo aldım diyodum...

Arkadaslar Merhaba,

Gebelik kitabima gore artik bu haftadan sonra siddetli tekmeler beklemeyin diyor. Soyledigin gibi kayma, basini saga sola harekt ettirme, dirsegini yada bacagini oynatma gibi hareketler yapabilrlermis. Tek hareketleri hissedelim de cok siddetli tekme olmasin, buna da sukur, artik yerleri her gecen gun daraliyor.

Masallah bebise. Enfeksiyon icin gecmis olsun umarim cabuk atlatirsin. Aslinda dikkat de ediyormusun nicin kilo aliyorsun ki...Neyse dogumdan sonra bol bol emzirecegiz, kilolarin hepsi gidecek.:13:

maşallah bebişine herkes kilo aldı bi ben alamadım ya banada niye kilo almıyosun diye kızıyo doktor ben napacam yaa

Bebeginin kilosu normalse sorun yok demketir, ne guzel aslinda, kilolar bebise gitsin...

Tatil iyi gecmis, bol bol yarasin.

Bizim kiz bebekler pembislerle donanacak sanirim. Gule gule kullanin.

Masallah bebis ne hos cikmis. Evet, insan cok duygulaniyor.

Artik bu sancilarla sanirim arakdas olacagiz, cok olmasin da...

günaydın güzel anneler...
benim bu sabah bulantılarım ne olacak ya...

Sabahlari kalktiginda taze limonlu, balli cay yapsan nasil olur.

Ne yapalim, idare edecegiz. Sanirim annen senden daha fazla ilgi bekliyor, sen de ondan tabii ki....Bunu dile getirmen iyi olabilir. Bir cok kimse anne olundugunda daha toleransli olundugunu soylerler.

Masallah bebis iyiyimis, onemli olan da bu, gozunuzaydin.

oh güzel haberler yorma kendini cnm.....

kızlar bebek şekerini eklmeye çalışıyorum ama beceremedim galibaEki Görüntüle 208883

eğer eklendiyse işte bu BERRAK bebeğin bebek şekeri

çok güzel beğendim ben...

Geçmiş olsun çok yoruyoruz galiba kendimizi daha dikkat etmek gerekiyor sanırım...

Bende 8 temmuzda ayrılmayı düşünüyorum bir aksilik olmazsa, başım çok ağrıyor bu aralarda.....

ben de 72 ile başladım bir kaç kilo zayıfladım sonra 8 kilo aldım ben de 8 diyordum ama aslında ilkine göre daha az oluyor

Arkadaslar, bebek arabasi konusulmus yine... ben de o kadar baktiktan sonra Graco'nun travel setini aldik. Yeni modelinde uzerinde pembe, turkuaz cicekleri var. Ustu bebek alti degistirme yeri alti da cekmeceli bir dolap da aldik. Bir de yatirilabilen, oturtulabilen ve sallanan bir ana kucagi aldik, uzerinde de sallanan minik hayvanciklar var. Evin icinde ben nereye gidersem onunla dolastirmayi dusunuyorum.

Son ayda gugusler daha da buyuyormus, ben de 1-2 beden buyuk emzirme sutyenleri almistim, acaba simdi biraz daha buyugunu de mi alsam diye dusunmeye basladim.:26: Siz kac beden buyuk aldiniz? Bu arada gebeligin basindaki hamile pantolonlari artik olmuyor, gobis de buyudu....

ben o konuda şanslyım ne bana kuyruğu ne de ayakta kalma derdm var hemen yer veriyorlar.sanırım küçük yerde olmanın avantajları..

hımmm canım çok zayıfmışsın ama bebiş sağlıklıdır inşallah.keşke bende biraz mide bulantısı olsaydıda zayıflasaydım.ilk ay hemen kilo almaya başladım.
ay vallahi bize yuhh yani, bende senın gibi düşündüm de
valla iştahım iyi ama bi hazırlayıp getiren olsa ohhh ne güzel yerim kendime çok zor geliyo hazırlamak
ahh keşke benimde iştahım iyi olsada hiç kilo almasamm.nerdeeeeeeeee
anlıyorum senı canım, bizde seneye bu zamanlar bu topiğe baktığmzda eskileri yad ederiz..umarım bizde senin gibi bebeklerimizi sağ salim kucağmza alırız

ya bende de 2 gündür baş ağrısı var..hamilelikte pekte iyi demezler hayırlısı

canım aldıklarını gülerek kullan canım. ben emzirme atleti ve sütyeni sipariş ettim birisi bir bedeb diğeri 2 beden büyük sipariş ettim umarım olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…