2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bende emzirme sütyeni aldım 90 beden ama büyük geldi. Değiştirmesem mi? Daha da mı büyüyecek göğüsler yaaa

ben emzirme sutyeni anneme siparis etmistimo da kendinde denedi anne testi yaptik ona olursa bana da olur dedim

istanbulda bakirkoyde avent biberon nerede satiliyor benim siparisim gelmedi iptal oldu annem alacak mecburen bir de avent biberon aqzi emziklerden yedek lazim benim burda bulmam mumkun deqil

kızlar ben şimdi çıkıyorum..önce perdeciye sonrada dr.umuza gidicez...inşallah herşey yolundadır..dualrınızı bekliyorum...

kızlaaaaar,
çok üzgünüm,çok mutsuzum,çok hastayım...:dün akşam üzerinden beri kulağım ağrıyordu akşam iyice şiddetlendi kulak kepçeme dokunamıyorum bile gece uyudum ama ağrı hiç dinmedi sabah inadı bırakıp doktora gittim meğer orta kulak iltihabı olmuş!!antibiyotik ile ağrı kesici yazdı doktor.hamileyim kullanamam dedim zararı yok dedi.ordan çıktım aile hekimime gittim kullan daha ilerler zararı yok ilaçların dedi!doktorumu aradım o da kullan dedi!!ağlaya ağlaya yuttum hapları(aylardır her türlü ağrıya katlandım kolladım kendimi nerden çıktı şimdi bu???çok moralim bozuk ya kızıma zararı olursa??
bu da yetmezmiş gibi milli eğitim sadece 10-17 haziran arasını doğum sonrasına ekleyebilirsin dedi!!milli eğitim personeliyim norm fazlasıyım seminer almıcakmışım bu yüzden rapor yalan oldu!!!!

ahh canım üzülme.. bu üzüntün haplardan daha çok etkler bebişini.. bak herkes kullanabilirsin demiş.. tabii talihsizlik olmuış. ama karşılaşabiliriz bööle durumlarla ... çook çokk geçmiş olsun inş. ilaçlar hemen etkisi gösterir. iyileşiverirsin..

rapor konusuna diycek bişey bulamıyorum 1 haftayı mı layık görmüşler pes.. bu konuda herkese eşit adaletli ve mantıklı bi çözüm bulmaları gerekiyo.

ah canım benim üzülme hapların zararı olmuyomuş bende çok sorun ettim astım çıktı bendede seninki geçici bak yinede 1 hafta kullan geçer o artık zararı yokmuş hapların bebişlere hatta içmen daha yararlı çünkü ilerlerse belki o zaman bebişe zarar verir allah korusun ağlama bak sen ağlayınca bebiş çok üzülüyo annesi geçicek canım üzülme

42yle başladım ilk 3 ay 37 ye düştüm şimdi 43üm

canım sütle tahin helvası ye bol bol,doktorun bişey demiyomu bende kilo alamıyorum,bunları bol tüketiyorum,öğün aralarında kuruyemiş falan,bebiş kaç kilo canım...

evet canım bulantılardan dolayı verdiğin kilo önemli değilmiş,kaç kiloyla hamile kaldıysan ondan sonrasını sayacakmışsın....oleeey....

ya bu gaz sancısı öldürecel beni yaww....laktoz intoleransı var bende ,e süt yoğurt yemeyede mecburum...allahım yardım et yaaa...

üzülüyorum canımm ama napayım..bi de doktora diyorum ki'' niye olmuş iltihap benim bir hatamdan mi kaynaklanıyor?''kendimi suçlucam ya doktor yok sizin ne hatanız olcak dedi ama durmadan özür diliyorum bebeğimden kendime iyi bakamadığım için..inan ağrı acı ikinci plana geçti üzüntüm ön plana....

haklısın doktor kullanmazsan ilerler daha ağır antibiyotik kullanmam gerekir dedi!!öyle demese belki yine dayanırdım ağrıya ama ilerlemesinden korktum tek duam bebeğime zararı olmasın başka bişey istemem..

bebeğine ve sana maaşallah iyi olmana çok sevindim.iş yerindekileri de düşünme kim olsa yerinde aynısını yapar hiçbirşey snden ve bebeğinden değerli değil

cnm cok sagol.
bebegimin kilosunu yazarken 1 rakama fazla basmisim bu arada;
28+6 da 1200 gr di bebegim.
ama 2 hafta once 700 grdi, doktor dedi ki bak dinlenmen nasil yariyor bebege.
cok cok mutlu oldum;

insallah kilo alimi hep duzenli olurr

seninki kac gr cnm

cnm bana doktor sola yat dedi,
ben de aksam isten geldikce, firsat buldukca sola yattim;
bir de sut icmiyordum, milkshake, sutlu tatli vs ile kalsiyum almaya calistm

ama en cok dinlenmenn faydasi var snairim

ayyy canım iyi olduğuna çok sevindim sakın yorma kendini boşver patronu sen kurtarmıcan ya salla gitsin
hakliisn cnm,
cok sagoll

cnm sen de dert etme,
firsat buldukca soluna yat dinlen, buyucek insallah bebisinn

cnm benim doktorum da 34. haftayi tamamlarsak sonra dogsa da dert degil dei, muhim olan 34'e kadar saglikla gelelim dedi

sen de 34u tamamlarsin insallahh bi sikinti olmaz

aynen benim de tek destekcim esim
k.validem uzakta
annem abimin cocuguna bakiyor; cocuk ve ekndi islerine anca yetisiyor 50 kusur yasinda kadin napsin
ablam cok iyidir, beni cok sever, gonulden yardim etmek istiyor ama onunda 2 cocugu var ve hic vakti yok :-((

sagolsun esim kosturuyor

napalim can sagligi olsun da gerisi halledilir diy mi.

kizlar, gecmisi atlamak zorunda kaldim,
gecmis olsun dileklerinize sagolun hepinz;
herkesi koocaman optumm

canım öncelikle geçmiş olsun ilacı düzenli kullan bebeğine zararı olmaz ben de kullandım bir çok kişi kullanıyor hastalık ilerlerse asıl zararı olur. nasıl yaa aktarmıyorlar ben haftaya rapor alacağım aktarmayacaklar mı şimdi. 2 hafta seminer dönemi var nasıl aktarılmaz

cnm benim bebiş 28+6da 1200dü 4 5 gün geriden geliyodu yani
o günden sonra bende sütü çoğalttım
çalışmıyorum evdeyim devamlı ama oturur vaziyetteyim devamlı geceden geceye sola yatmaya çalışıyorum soldada rahat uyuyamadığım için bi müddet sonra sağda buluyom kendimi...
ama özen göstermem gerek sola haklısın
günde 2 kere sabah akşam 2 koca bardak süt içiyorum...

kızlar benim haftama yakın olanlar özellikle benim oğluş 2 gündür az hareket ediyo :44: yeri daraldı ondan mı acaba sizlerin ki ne durumda
sanki içimde kayıyo yer değiştiriyo ama tekme yok şöyle kuvvetli

benim bebeğimin de hareketleri değişti canım. aynı bahsettiğin gibi. ben hiç dert etmedim çünkü oğlumda da aynı şeyleri hatırlıyorum.:))

canınm benim kadrom ilçe milli eğitimde ben bir okula görevlendirildim dönem başında görevlendirmem 17 hazirana kadar yapılmış ihtiyaç olduğu için seminer döneminde ihtiyaç yokmuş görevflendirme yapılamazmış tekrar!!bu durumda seminer almıyorum ve sadece çalıştığım 1 hafta eklenebiliyor!!

o kadar çok işim var ki tam 20 sayfayı atladım..
umarım herkes iyidir..
bugün devlet hastanesinden 32. hafta çalışır raporumu aldım.
fakat raporda iş görmezlik belgesi olduğunuı gördüm
ama üzerindeki ibarede 37. haftaya kadar çalışabilir yazıyordu
sorun olmaz dimi ?
kafama takıldı ya

tatlım iyice hassaslaştık niye senin suçun olsun.. hastalık senin elinde değil ama stresten kaçmak senin elinde.. daha dikkatli olursun, kendine daha iyi bakarsın bundan sonra ..

offf daha bebek bakım çantası alamadın
kendime öyle kızıyorumki....

canım nolucak bakım çantası dediğinden.. benim kıyafet dışında hiçbişeyim yok daha.. paramız bereketli olsun bi yerden topluca alırız olur ki ağırlaştık çıkamıyoruz kocalara aldırırız, internettten sipariş veriririz..

buarada kızlar haftasonu lcwden kendime bişeyler aldım giyicek şurda 1,5 ayım kaldı işe gelmek için bunlar beni idare eder artık..ilk kez etek ve elbise aldım 4. aydan itiberen giymiyodum.. kendime bakınca biraz moralim düzeldi..

selam kizlar nasil herkesler. yaa surekli kisa sureligine geliyorum cidden cok ozledim sizleri. su internet bi baglansada. nasil herkes bebisler nasil??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…