sağol canım
doktorumda söyledi günde 3 lt su tüket dedi sancılarıda azaltıyomuş hem
evet canım bugün baktım 69 günüm kalmış ama sezeryan olacağı için okadar günde yok 60 günüm var aşağı yukarı ayy heyecan bastı yine
kızlar benimde sütüm azalmaya başladığında kayınvalidem hep derdiki "sütüm otlamaya çıktı bol bol süt getiricek" de derdi bana valla derdim sütüm daha bi çoğalırdı belkide psikolojiktir bilemicem bide sütüm çok benim sütüm çok benim de kendi kendine, sütünü arttırırsın ama başkasının yanında sütüm az de nazar değer demişti. valal onun tavsiyeleriyle 2 sene hiç ara vermeden bol bol emzirdim oğlumu darısı bunun başına inşallah
kayınvalideye bek sen.. psikolojik olarak iyi düşünmek lazım ki iyi olsun ..bencede başkasının yanında dememek lazım..
:)) öyle canım psikolojik aslında hepsi sütüm yok dediğinde gerçekten bi süre sonra sütün azalıyo.
bu arada başkalarının lafına kulak asmamak lazım çok konuşanlar oluyo çevrede aa sütünmü yok aa sütün yaramıyo falan gibi kendi bilmezler var
kulak asmıcaksın böylelerine işte . neden sütün yaramasınki dünyada anne sütünden daha önemli bişey varmı?? anlamıyo işte bazıları konuşuyo sadeceEvet ya bana da senin sütün yok işte sıkınca gelmiyor göğsün taşmıyor deyip durdular
gitti en sonunda halbuki bebişimde hep üstten üstten gidiyordu az olsa yarıyordu demek ki
işte böylelerine de yoo sütüm gayet iyi hemde çok güzel yarıyor dersek bu seferde nazar değdirirler
işte böylelerine de yoo sütüm gayet iyi hemde çok güzel yarıyor dersek bu seferde nazar değdirirler
evet haklısın :2: en iyisi kimseyle bu konulara girmemek gerek.moral çok önemli.bazen bizim isteğimiz dışında gelişen olaylar oluyo.ne yapsak ta moralimizi düzeltmediğimiz zamanlar oluyor.geçen hafta kuzenim bir trafik kazası geçirdi baya kötüydü.şimdi iyi şükür.ama olayı öğrenir öğrenmez yığılıp kalmışım.bebişimin hareketlerini takip eden 2 gün boyunca nerdeyse hiç hissedemedim.süt verseydim ne olurdum bilmem.aslında her şeye hazırlklı olmak gerek.hayatta herşey bizim için.ne olursa olsun sorumluluğumuzun bilincinde olup hiçbişeye üzülmemek gerek.nasıl becereceğiz bilmiyorum
evet haklısın :2: en iyisi kimseyle bu konulara girmemek gerek.moral çok önemli.bazen bizim isteğimiz dışında gelişen olaylar oluyo.ne yapsak ta moralimizi düzeltmediğimiz zamanlar oluyor.geçen hafta kuzenim bir trafik kazası geçirdi baya kötüydü.şimdi iyi şükür.ama olayı öğrenir öğrenmez yığılıp kalmışım.bebişimin hareketlerini takip eden 2 gün boyunca nerdeyse hiç hissedemedim.süt verseydim ne olurdum bilmem.aslında her şeye hazırlklı olmak gerek.hayatta herşey bizim için.ne olursa olsun sorumluluğumuzun bilincinde olup hiçbişeye üzülmemek gerek.nasıl becereceğiz bilmiyorum
günaydın kızlarrrrr,
uykusuz geceler başladı hadi hayırlısı..
aslında bu bizi hazırlıyor bakmayın iyi bişi
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
geçmiş olsun canım, iyi olmasına sevindim..insan etkileniyor ister istemez,etkilenmemek için sinirlerimzn alınması gerekli sanırım
canim cok gecmis olsun. bazi seyler bizlerin elinde olmuyo malesef.
günaydın kızlarrrrr,
uykusuz geceler başladı hadi hayırlısı..
aslında bu bizi hazırlıyor bakmayın iyi bişi
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
aaa bak ben balığı çok yiyemediğime semizotuna çok özen gösteriyorum 1 demet alıp soğuk yoğurtlu salatasını yapıp 1 hafta boyunca yiyorumsemizotu annd ve bebek acisindan omega 3 iceriyor bebeqin goz ve beyin gelisimini destekliyor ayrica uykusuzluk probleminin daha az gorulmesine aktivite bozukluqunun olusmamasina yardimci oluyormus kiz bebeklerin ilerleyen yaslarda goqus kanserine yakalanma daha az oluyormus anne icinse hamilelik ve doqum sonrasi depresyonunu azaltiyormus mevsimi gelmisken haftada 2 kez tuketme zamani
günaydın kızlar
dün doktora gittim çok şükür erken doğum riskini atlatmışız
verdiği ilaçlar etkili oldu bide tabi sürekli dinlenmem
dinlenmeye yine devam sancılarım kasılmalarım azaldı
bide idrar testi tekrarlandı oda iyi çıktı doktorumda iltahaplanmada tetiklemiş olabilir dedi.
günaydın fıstıklar...ya bişi soracam bugün ayın 15i ya mother care da indirim varmı acaba bilgisi olan varmı?
aaa bak ben balığı çok yiyemediğime semizotuna çok özen gösteriyorum 1 demet alıp soğuk yoğurtlu salatasını yapıp 1 hafta boyunca yiyorum
demek bu yöndende iyiymiş bebişimin ileriide sağlığı için çok mutlu oldum
aa bu çok güzel hbr cnm
ne gzel kurtuldun korkuylarından
ama yinede dinlenmektte fayda var dediğin gibi
ben 3 yildir uykusuzum:))) bi 3 senem daha var sanirim:)))))
canım evet her ayın 15inde oluyo. ben dün baktım çook güzel ürünler vardı yeni gelmiş.. kızlarınki harikaaa özellikle.. fiyatlar biraz fazla geldi. ihitiyacım da olmadığından çokk dikkat etmedim. bir bak istersen ...
ohhh afiyet olsun. dün yemeğini yedim de canım çekmedi ben de bol bol yiyeyim. başka var mı tavsiye.. şekerim de sınırda .. çok şey yiyemiyorum ben, faydalı şeyler yiyeyim..
burya yazdım 5 dk sonra msj geldi mother care dan indirim varmış kızlar...hbriniz olsun
semizotu çok faydalı bide bulgur diyolar ben bulgur pilabı yapıp yoğurtlu semizotunla yiyorum ikisinde bol vitamin bebişime yarasın inş...
kilosuda çoğalsın inş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?