Kızlar fikir istiyorum sizden.
Oda takımını beyaz aldım. Duvar rengim şu anda kum beji
Duvarı düz açık tatlı pembeye mi boyasam? Yoksa bembeli beyazlı duvar kağıdı mı alsam? Yoksa olduğu gibi mi kalsa?
Haftaya oda takımı gelecek ve biz hala karar veremedik???:26:
günaydın kızlar
dün doktora gittim çok şükür erken doğum riskini atlatmışız
verdiği ilaçlar etkili oldu bide tabi sürekli dinlenmem
dinlenmeye yine devam sancılarım kasılmalarım azaldı
bide idrar testi tekrarlandı oda iyi çıktı doktorumda iltahaplanmada tetiklemiş olabilir dedi.
Duvarı düz açık tatlı pembeye mi boyasam? Yoksa bembeli beyazlı duvar kağıdı mı alsam? Yoksa olduğu gibi mi kalsa?
canım benim de oda takımım beyaz.eve 8ay önce taşındık ve bebek odasını maviye boyamıştık.böyle uçuk bi mavi çok açık bi renkti.ve benim kızım olacak ve yine de değiştirmedim.bikaç stiker aldım renk katsın diye.
ben duvar kağıdını daha önce kullandığımdan biliyorum.zaman geçtikçe kirlendikçe değiştirmek istiyorsun ve onu söküp duvarı boyamak baya bi işçilik gerektiriyor
boya olsa kirlennce silmesi daha basit
ben senin yerinde olsam bikaç stikerla işi çözerdim kum beji benim diğer odalarım ve seviyorum o rengi çünkü.beyazla da uyumlu olur zaten.
tamam bulgura da ağırlık vereyim. prinç şekeri olanlara yasak ya.. bu arada kızlar ben hergün 1o bucukta ara öğün yapıyorum evden bi kaç kayısı getiriyorum yanında da küçük paket süt içiyorum. sindirim ve mide sorunumu iyi geliyo. tavsiye ederim. meyve süt veya yoğurtla yenince insülini dengeliyomuş..
CANIM ASLINDA BU HALİNİN FOTOSUNU GÖNDERSEN..ben çok sadelikten yanayım bebek odasında göz yormayacak şekilde olmalı..bende bebek oadı yapsaydım senın gibi beyaz alırdım ve de duvar kağıdı yerine tek renk kullanırdım..duvarlar sadece pembeye boyanabilr
Canım bende aslında kağıttan yana değilim. Heryer pembe de olsun istemiyorum. Kum beji ve beyaz aslında çok uyumlu... Güzel stickerlarla işi çözebilirim sanırım....
Çok sağol yorumun için
Canım bende aslında kağıttan yana değilim. Heryer pembe de olsun istemiyorum. Kum beji ve beyaz aslında çok uyumlu... Güzel stickerlarla işi çözebilirim sanırım....
Çok sağol yorumun için
bence doktorun gününde değilmiş bebeğinin kilosu normal standartlara göre..sen kaç kilo aldın ki ne kadar zamanda.ben 1,5 ayda 4 kilo almıştım doktorum tatlıyı kes demişti sadece ben de kestim ve bir ayda 1 kilo aldım.diyetisyen şartmıymış yani?su azalmasına gelince tam geçen yıl bu zamanlar okuldan arkadaşımın başına gelmişti o da ağustos annesi2010 haziranda 1 ay rapor aldı ve dinlendi bebeği tam zamanında ve sağlıklı bir şekilde doğdu doktor raporu arkadşımın isteği üzerine yazdı istese çalışabilirdi evet önemli ama kendini harap etme herşeyin bir çözümü çaresi var.doktorun da gıcıkmış valla ben bile sinirlendim yapıcı olsaya biraz!!!
ya cnm bende de aynı sorun var ama ben daha mobılyaya karar veremedım
belisde doğa dıye bı tkm var maxi düz beyaz renkte
Eki Görüntüle 210308
ama esımle bıde çapalı dümenli bı tkm begendık hatta dun sipariş vermeye gıttık bı sorun cıktı alacagımız yerde yarına kaldı Eki Görüntüle 210309
hatta bu tkmı alıcaz dıye dümenli çapalı bi perde dıktırdık dün esim hemen almıs gelmış
şimdi dün aksamdan berı acaba düz beyaz mı alsak dıyorum 2. cocuk oldugunda sıkıntı olmaz dıye
sonra amann boşver bu ılk cocugumuz bunu dogurmadan ıkıncısını mı dusunuyosun dıyorum ?????
esımde kaptanlıyı ıstoyo galıba
kafam karıstı normalde bugun sipariş verecektık
persembeye attık sımdı
hee bu arada besıgını almaktan vazgectık dün gece zaten dedesı park besık almıstı onun ıcın
zaten odasında tek kışılık bı baza var ona baslık yaptırmayı düşünüyoruz
eger kaptanlı tkmı alırsak dümen seklınde baslık yaptırıcaz
bı fıkır verın kızlar kafam cok karıstı
Bence de en iyisi öyle avize ve perdelerde renk kullanabilirsin ve stickerlerla şahane olur cnm
kum bejiyle uyumluysa hiç boyatma o zaman..
Eki Görüntüle 210308
ama esımle bıde çapalı dümenli bı tkm begendık hatta dun sipariş vermeye gıttık bı sorun cıktı alacagımız yerde yarına kaldı Eki Görüntüle 210309
hatta bu tkmı alıcaz dıye dümenli çapalı bi perde dıktırdık dün esim hemen almıs gelmış
şimdi dün aksamdan berı acaba düz beyaz mı alsak dıyorum 2. cocuk oldugunda sıkıntı olmaz dıye
sonra amann boşver bu ılk cocugumuz bunu dogurmadan ıkıncısını mı dusunuyosun dıyorum ?????
persembeye attık sımdı
hee bu arada besıgını almaktan vazgectık dün gece zaten dedesı park besık almıstı onun ıcın
Perdeyi de beyaz almak istiyorum, çok mu renksiz olur ki?
Avize ve halım pembeli bişeyler olur... Birde duvarlara güzel bişeyler alırım....
Emzirme koltuğunu kadife pembe yaptırayım diyorum. Fusya istiyorum aslında, daha canlı durur...
Evimi döşerken bu kadar heyecanlanmamıştım
Canım 2. çocuğa ayrı oda yapmayacaksan en güzeli beyaz almak. Perde çapa kalabilir. Gerekirse sonra değiştirirsin...
Eki Görüntüle 210308
persembeye attık sımdı
canım çok sevindim gözün aydın:))günaydın kızlar
dün doktora gittim çok şükür erken doğum riskini atlatmışız
verdiği ilaçlar etkili oldu bide tabi sürekli dinlenmem
dinlenmeye yine devam sancılarım kasılmalarım azaldı
bide idrar testi tekrarlandı oda iyi çıktı doktorumda iltahaplanmada tetiklemiş olabilir dedi.
amaaan boşveer bende de hala eksikler saldım çayıra mevlam kayıra eksik var diyerek strese girmiycem artık :)) nasılsa mükemmel diye bişey yok:)sağolun kızlar.. Benim yeni doğan bi hastane çıkışı 10lu bi de 5li takımım var. Babası için bi de 5li ya da 3lü fb armalı bi set almayı düşünüyorum.. Yeter bence ...arkadaşlarım hep 0-3 aylık aldın birden büyücek elinde kalcak diyo ama olsun büyüsün de elimde kalsın hesaplı şeyler aldım zaten kullanmazsam kuzenlerime veririm kullanacak bi minik buluruz mutlaka
buarada benim daha bakım ürünlerim, banyo ürünlerim, çantam, valizim, beşiğim,ana kucağım, uyku seti,halım,perdem yokk.... Ayy sayınca farkettim daha çokk şey varmış.. Neyse sizden fikir alınca alması kolay oluyo..
ben 3 yildir uykusuzum:))) bi 3 senem daha var sanirim:)))))
dun burda bulguru yazınca bi canım çekti akşama patlıcanlı bulgur pilavı yaptım yanınada sarımsaklı yogurt canım cekti napiim 1 tabak dolusu yedim (yanında tavuk vardı yemedim )eşim de 2 tabak yedi nasıl lezzetli olduysa artık :))) ehuehueehu çekinmeden yazıyorum zira bulgur ve patlıcan herkes ulaşabilir ve sanırım kimseye yasak değildir :))ne de olsa şekeri olan benim:)tamam bulgura da ağırlık vereyim. prinç şekeri olanlara yasak ya.. bu arada kızlar ben hergün 1o bucukta ara öğün yapıyorum evden bi kaç kayısı getiriyorum yanında da küçük paket süt içiyorum. sindirim ve mide sorunumu iyi geliyo. tavsiye ederim. meyve süt veya yoğurtla yenince insülini dengeliyomuş..
canım 1. sayfada nasıl yapacağın yazıyor ordan faydalanabilirsin :)benim de beklenen doğum tarihi 15 ağustos.. ama sanırım mesajın altında bebeğimin kaç haftalık olduğu çıkmıycak..nasıl kayıt olabilirim(
31+2 benim bebeğimmmçıksın istiyorum aşağıda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?