2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

olmaz olur mu canım ya
ultrason resimlerini yatak odasına koyduk gelip gidip ağzını yerim senim deyip
göbeğimi mıncırıyorum
ben kaçık bi anneyim

cnm bız park besık aldık bılıyosun onun ıcın gerel duymuyorum buyuen besıge hem buyuyunce tek kısılık bazada yatar baslıkda yaptırırız ne gerek varkı bı daha almaya
buyuyen besıkte aynı sey hem park yatagı odama tasıyabılem ama buyuen besıgı yerınden oynatamam
benım baza üzerı ortapedık yatak seklınde baslıksız yenı cnm atmaya kıyamıyorum
eger buyuyen besık alırsak bazayı atmak zorunda kalıcaz oda müsriflik onun ıcın sadece dolap ve sıfonyer almayı dusunuyorum

tünaydın teyzoşlar...nasılsınız??
bi önceki geceden sonra bu akşam iyi uyumuşum...dinlenmiş kalktım...az sonra hamiş bi akideşim gelcek ziyarete...sohbet süper olacak eheuehe
sizi bi görelim dedim...ayyy evde olmak çok güzelllllllll...öğrenci dırdırı,veli dırdırı yok oh beeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

benim takım da beyaz canım,duvarları bebiş pembesine boyadı eşim haftasonu...birsürü şirin stickerler aldık boyaya ve mobilyaya uygun...uyku seti,perdesi de pembiş-beyaz...tam süslü kız odası olcek ehueheue:)
kolay gelsin size de....

esteda
canım çok sevindim...daha güzel haberleri paylaşmak dileğiylee...
sementa1983
iyi eğlenceler canım...samsun'a selamlar...benim de dayım,kuzenlerim orda...of off...
hadi kaçtık biz..uğrarıs sonra mucukkkkkkkkkk

Merhaba birbirinden gzel anne adayları . . Az kaldı hepimizin doğumuna . . Genellikle 30.haftalardayız . . Bende git gide heyecan patladı . . Gece rüyalarımda bebeğimn olduğunu suyumn patladığını falan görmeye başladım .Norml doğum olsun istiyorum korkmuyorum diorum ama rüyalarım beni ürkütüo yarın gidip doğum iznimi uzatıcam artık 32+2 oldukk . . ayrıca oğluşumn kıyafet ihtiyacını bol bol aldık . .hiç bir eksiğimiz yok o yönde.sıra geldi emzik ve bakım setlerine .ay başında onuda hallederim inş.

walla ben 14 kilo aldm şimdiye kadar.bu son ay 4 kilo almışım kızım sadece 500 gr almış.
dietisyen konusunda walla acil gtmen lazm dedi o anda.
canım başka bir doktora da git ayrıca dinlenmen sola yatman bol su içmen önemli. stres yapma bu kadar yedikleirne dikkat et ve sık kontrole git. hiç bişey olmayacak Allah'ın izniyle tam zamanında doğum yapcaksın...

kızlar hepinize merhaba. ben bugün öğrenci gibi okulu astım sağlık ocağına gittim kan idrar verdim ebemle sohbet ettim 1.5 ayda 2 kilo almışım ki her gün tatlı dondurma ekmek sınırsız yiyorum.
bu arada bebek odasından bahsetmişsiniz ben de duvar kağıdından vazgeçip odayı şeker pembesine boyattım çok da güzel oldu mobilyam da kırık beyaz olucak inşallah. eşim dekorasyon öğretmeni kendisi yapıyor benim beğendiğim modeli bugün bakmaya gittim heycanlandım bunlar çok güzel şeyler rabbim mutluluğumuzu yarım bırakmasın inşallah.

Son düzenleme:

uzakmışsın canım benküçükçekmecedeyim.dr.um bakırköydesaat 7deölçüm yaptımdemişsin saat 5temiyemiştin yemeğitamanlayamadım?benim deson zamanlkar daha yüksek çıkıyor..dr.a sordum.bebk büyüdükçede şeker artabilirmiş..

hayırlısı bakalım canım inşallah.ama bence benden önce doğuran olurgib geliyor

evet cnm 5 de yedım ben hep yemege basladıktan sonra 2. saat ölçüyorum drum ole dedı
ama bu ıkı gundur nıe yuksek cıkıyo anlamadım hıc 120 lerın ustune cıkmazdı
off takmıyım dıyorum bı taraftan bebegımın saglıgı ınan nefsımden can cekmesınden kendımden gectık onu dusunuyorum ona zarar gelmesınde (
ben dıyetısyenın yıyebılırsın dedıklerını bıle yememeye calsıyorum hatta yemıyorum bi kez çikolata yıyım dedım 170 i gördüm düşün

benım kuzende gızlı seker cıkmıstı hatılıyorumda receller tartlılar herseyı yıyordu ne dıyet ne bısey homılıde gırtlat masallah bebegıde kendıne saglıklı oldu
ben bu kadar dıkkat ettıgım ıcın mı oluyo bole
kı buna ınanmaya basladım hatta cevremedekı herkeste bole soyluyo
neyse cnm senınde basını agrıtıyorum kusura bakma

sizlere bişey sormak istiyorum ben memurum ve doğum 21 eylül gözüküyo 3 haftaya kadar çalıştığımı düşünürsek tan bayram öncesi izin almammı gerekecek 1 hafta boşa gitcek sanırım benim resmi tatilde izili sayılıyormu olacam bilgisi olan varsa cevap verebilirmi

Arkadaslar Merhaba

Ben olsam duvarin rengini degistirirdim cunku oda takiminin rengi de acik. Boyamak sanirim daha saglikli olur.

Gozunuzaydin canim., haberler guzel. Erken dogum riski icin ne ilaci vermisti merak ettim yazar misin lutfen?

Diger eksiklerinize de yakinda baslayin canim, liste birden kabariyor.

Biz de bu konuda kafayi siyirdigimizdan 3 kez perinatologa gittik, son kontrolumuz bu ayin basindaydi. Icini biraz daha rahatlatmak istiyorsan git istersen, cunku orada daha detayli bakiyorlar. Her organin gelisimi ayni hizda olmuyormus eger dikkat edersen, bas olcumu, karin cevresi olcumu, uyluk kemigi olcumu hepsi icin ayri ayri hafta+gun sayisi veriliyor, dosyanda mutlaka vardir. Ama ben herseyin yolunda olduguna inaniyorum, eminim sizin bebisinki de oyledir.

Hosgeldin! Masallah bebisin onden gidiyormus, kimbilir ne zaman gelmek isterse hayirlisiyla buyursun gelsin. Senin gunune yakin arkadaslarimiz var, benimki de sezeryan olacak ama en az 38 haftayi saglikla bitirmek istiyorum, hepimiz inslalah miadinda yavrularimiza kavusuruz.

günaydın güzel anneler..dün giremedim topiğe umarım herkes iyidir..bugün samsun yolcuysum halamın kızı evleniyor pazar günüde döneceğim..sizleri belki takip edemem..bei özleyin anacığım

Hayirli olsun, iyi yolculuklar.

canım benim dr.da lokmayı ağzına alır almaz saatine bak tam 2 saat sonra ölç dedi...ama senin yemek düzenin bozuk yaniçok geç.ben öğle yemeğini 12:00-13:00 arası yiyorum.bana fazla geciktirme dedi.alakası varmı bilmiyorum ama ondan kaynaklıda yüksek çıkabilir...kahvaltı kaçta yapıyorsun?

Arkadaslar, umarim sag salim haftaya TR'ye geliyoruz. Bugun Avustralyali bir arkadasim gitmeden once bir cay icelim diye beni evine davet etmisti, gittim ki bize
" baby shower" partisi duzenlemis, acaip keyifli gecti! Bir suru bebek hediyesi ile partiden ayrildim ve cokkk mutlu oldum. Biz de genelde bebek dogduktan sonra gelinir ve hediye getirilir ama Amerikalilara ait bu parti de dunyada bayagi yayginlasmaya basladi. Parti de eglenceli, soru cozmeli bolumler de vardi. Bir bebek bezinin 500 yil sonra ancak yokolabildigini, rahmin hamilelikte normalinden 500 kez buyudugunu, bebeklerin dogduklarinda diz kapaklarinin henuz olusmadigini bunlarin ancak 2 yasina geldiklerinde olustugunu, 1900'lu yillarda erkek bebeklere pembe giydirildigini, ancak %4-5 bebeklerin beklenen dogum tarihinde dogabildiklerini v.s ogrendim.... Sizinle de paylasayim dedim.:13:

efsungcum patlıcanlı pilavının tarifini verir misin özendim doğrusu ben de yapayımmm

azracım senin sayende giderek park yatağa yanaşıyorum. kaç yıl yatırabilcez park yataklarda..

efsungcum patlıcanlı pilavının tarifini verir misin özendim doğrusu ben de yapayımmm

azracım senin sayende giderek park yatağa yanaşıyorum. kaç yıl yatırabilcez park yataklarda..

ben de odama park yatak aldım bebek odasına da beşik değil normal yatak yaptırıyorum. park yatak 4 yaşına kadar yatırabiliyorsun diye biliyorum

Park yatak demişsiniz.Bir ara ben de takılmıştım ona.Hatta Kraftın bir modelinde karar vermiştim kesin alıyordum.Benim alış amacım ilk aylarında odamızda ve de oturma odasına yatırmak içindi.Odası için mobilya düşünüyordum çünkü.Ama sonra kafam yatakların malzemesine takıldı.Polyester,plastik yani bolca sentetik şey:S İçime sinmedi vazgeçtim.Biberondu,mobilya boyasıydı inceden düşünürken bu konuya takıldım yeterli bilgi de edinemeyince vazgeçtim.Sepet beşik alıp üzerine anneme koton bişeyler diktireceğim.

Daha önce söylemiştim bizim daha alınan hiiiç bişeyimiz yoktu kılık kıyafet dışında ,haftasonu bir dükkana bakmaya girdim arkamdan eşimde geldi.Biz 15 dk.da herşeyi alıp çıktıkOrdan da boya almaya gittik ertesi gün öğlene kadar da babamız odanın boyasını bitirdi.Şİmdi incik cıncık işler kaldı.Yerleştirmesi falan onun içinde 3 hafta bekleyeceğiz mecbur.Biz odayı boyadık eşimin önerisi ile(işi içmimari olunca onu dinledim) .Duvar kağıdı çok hoş evet ama gerçekten iyisini,sağlıklısını almak istersen çok masraf etmek lazım dedi.Ben de nasılsa kiradayız diye boyayı seçtim.Asil lila diye bir renk oldu duvarlar.Gündüz lilamsı gece ışık açılınca pembemsiHalıyla perde de aile eşrafından hediye geliyor onu seçmeye gidicem haftaya...Geriye sağlıcakla kuzumun gelişi kalıyor.Allah hepimizi hayırlısıyla kavuştursun evlatlarına

bunun kremini aldık
Eki Görüntüle $1009.jpg ...

Son düzenleme:
canım gülerek kullanın aynısını arkadaşım aldı meltem mobilyadan değil mi? çok hoş ben de beğenmiştim gülerek kullanın inşallah

kızlar limangokidste veewell diye bi markada indirim var yeni bebişi olan arkadaşım önerdi de çok amaçlı robot alıyorum 100 tl.. gerçi 4. aydan sonra mı ne kullanılıyomuş ama katı meyve sıkacağım falan yoktu. şimdiden kendim içinde kullanırım diye düşündüm. bide dijital termometre alıcam 80 tlye. bunlar da aradan çıksın..

Son düzenleme:
ben de odama park yatak aldım bebek odasına da beşik değil normal yatak yaptırıyorum. park yatak 4 yaşına kadar yatırabiliyorsun diye biliyorum

o zaman benim oda masrafım olmuycak beşik yerine park yatak alayım ben en iyisi.. bebiş büyüyünce şu arabalı yataklarda gözüm istediği bişey almış olurum... zaten o yatağı atmaya kıyamıyodum tavsiyeleriniz için çok sağolun fıstıklar..

vewell çok meşhur bir marka...tavsiye üzerine ben de bebişin odasına buhar makinası almıştım o marka bi de bebiş telsizi aldım ben o marka...geçen kampanya yakaladık hepsi buradadan...anne ünitesi kol saati gibi kola da takılabiliyor...titreşim özelliği var mesela...çok şeker bişi...arkideşim kullanmış çok memnun kalmış...şu ara eşimle odadan odaya oyun oynuyorus onu takıp...o ağlıyor ben gidip bakıyorum hehehehehe:)

cnm güle güle kullanın bende fiyatından dolayı eşimi zar zor ikna edip meltemin kral modelini seçtim. sadece yatak ve dolap olacak şekilde. Krem renk çok asil duruyor fakat içerisinde uyku seti vs. çok hoş olmuyor herşeyi krem tonları almak gerekir, beyazda uyum sağlamak daha kolay diye ben özellikle beyaz seçtim. kısmetse yarın gelecek mobilyalar eşim hala krem olsun diyor:) senin eşin iç mimarsa daha kolay halledersiniz uygunluk meselesini
bizimki de bunun beyazı olacak

arkadaşlar fikir verin lütfen krem mi beyaz mı alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…