Kızlar sizde de oluryormu bilmem ama bazen bende bebeğime karşı çok çok aşırı bir sevgi ve özlem oluyor.
Gözlerim doluyor, ağlayasım geliyor. Hemen doğsun istiyorum, görmek, dokunmak, koklamak, öpmek istiyorum.
Çokkk yoğun duygularla istiyorum bunları
canım kesinlikle kaptanlı takım.. çook beğendim perdesiyle de uyumlu mis gibi...yaa bende de tek kişilik yatak var ilk 2-3 ay orda yatmayı düşünüyorum başlığını değiştireyim diye düşünmüştüm ben de.. ama sonra o yatağı kaldırıp bu takımdaki gibi büyüyen yatak olmayı düşünüyorum..bi kaç ay için başlığa gerek yok gibi di mi.. sendeki yatak nası
Kızlar fikir istiyorum sizden.
Oda takımını beyaz aldım. Duvar rengim şu anda kum beji
Duvarı düz açık tatlı pembeye mi boyasam? Yoksa bembeli beyazlı duvar kağıdı mı alsam? Yoksa olduğu gibi mi kalsa?
Haftaya oda takımı gelecek ve biz hala karar veremedik???:26:
slm kızlar
dün kontrolumuz vardı ama dr um çoook moralimi bozdu.ağlamaktan helak oldum.
1.si çok kilo almışım bu ay ve diyetisyene başladım.
bebişim fazla beslenememiş 1750 gr olmuş ve suyu da azalmış.
bunlar tehlike çanları dedi.
nolur bana dua edin.çok korkuorum.haftama göre aslında beb
eğimin kilosu normal gibi görünüo,netten arastırdgm kadarıyla.
ayrıca ben normal yapmak dogum yapmak istemediğimi söledim ama dr um bu benim vereceğim bir karar senin değil dedi.her şey yolunda giderse normal doğum yapmamak gibi bi lüksün yok dedi.
çok moralim bozuk yaaaa.
suyu azalan var mı hiç benim haftamda olup da?
canım başka bir doktora da git ayrıca dinlenmen sola yatman bol su içmen önemli. stres yapma bu kadar yedikleirne dikkat et ve sık kontrole git. hiç bişey olmayacak Allah'ın izniyle tam zamanında doğum yapcaksın...walla ben 14 kilo aldm şimdiye kadar.bu son ay 4 kilo almışım kızım sadece 500 gr almış.
dietisyen konusunda walla acil gtmen lazm dedi o anda.
ist.dym cnm ümraniyede bı dahakı muayene hazıran 1
mesela bugun öğlen yemegımı bıraz gec yedım saat 7 de ölçüm yaptım (2 . saat ölçümü ) 147 cıktı
bıde bu aralar taktıgımdan mıdır nedır 2 gundur ölçümlerım 140 larda cıkıyıo hıc 120 nın uzerıne cıkmazdı ????
Arkadaslar hangi dogum sekliyle karsilasirsak- biliyorsunuz bazen normal planlanan dogumlar bile sezeryanla sonuclaniyor- hakkimizda hayirlisi olsun, yavrularimiza saglikla kavusalim.
Dogum oncesi iznini alan arakdaslar hayirli olsun, bol bol dinlenin.:13:
Ademel ve Gelisimci, topigimizin ilk mujde haberlerini sanirim sizden alacagiz, saglikla gelsin bebekleriniz, arkadan biz de sizi takip edecegiz.
uzakmışsın canım benküçükçekmecedeyim.dr.um bakırköydesaat 7deölçüm yaptımdemişsin saat 5temiyemiştin yemeğitamanlayamadım?benim deson zamanlkar daha yüksek çıkıyor..dr.a sordum.bebk büyüdükçede şeker artabilirmiş..
hayırlısı bakalım canım inşallah.ama bence benden önce doğuran olurgib geliyor
Kızlar fikir istiyorum sizden.
Oda takımını beyaz aldım. Duvar rengim şu anda kum beji
Duvarı düz açık tatlı pembeye mi boyasam? Yoksa bembeli beyazlı duvar kağıdı mı alsam? Yoksa olduğu gibi mi kalsa?
Haftaya oda takımı gelecek ve biz hala karar veremedik???:26:
günaydın kızlar
dün doktora gittim çok şükür erken doğum riskini atlatmışız
verdiği ilaçlar etkili oldu bide tabi sürekli dinlenmem
dinlenmeye yine devam sancılarım kasılmalarım azaldı
bide idrar testi tekrarlandı oda iyi çıktı doktorumda iltahaplanmada tetiklemiş olabilir dedi.
sağolun kızlar.. Benim yeni doğan bi hastane çıkışı 10lu bi de 5li takımım var. Babası için bi de 5li ya da 3lü fb armalı bi set almayı düşünüyorum.. Yeter bence ...arkadaşlarım hep 0-3 aylık aldın birden büyücek elinde kalcak diyo ama olsun büyüsün de elimde kalsın hesaplı şeyler aldım zaten kullanmazsam kuzenlerime veririm kullanacak bi minik buluruz mutlaka
buarada benim daha bakım ürünlerim, banyo ürünlerim, çantam, valizim, beşiğim,ana kucağım, uyku seti,halım,perdem yokk.... Ayy sayınca farkettim daha çokk şey varmış.. Neyse sizden fikir alınca alması kolay oluyo..
tombişcik olcek sanırsam evet eheuehe:)
ay evet yaa babişinki biraz büyük ama ne biliyim bisürü şey kuruyorum kafamda...
doktorum beyin gelişimi iyi olur ne endişeleniyorsun dedi ama beni tatmin etmedi
perinatolog 20.haftada gördü en son bizi...hiç mevzusu geçmedi o zaman....acaba gene mi gitsem offffffffffffffff
bende ağustos annesi olucam kısmetse 4 ağustos doğumum ama temmuz anneside olabilirimkıze rken geliyo diyolar benim kızın da durmaya niyeti yok gibi pek kıpırdak hiç durmuyo yerinde maşşallah 3hafta nce gittiğimde de doktor 3hafta önde görünüyo demişti yarın tekrar gidicem kontrolüm var bakalım ne çıkacak. aranızda ilk doğum yapacak ben miyim yoksa benden önce bi arkadaş var mı
günaydın güzel anneler..dün giremedim topiğe umarım herkes iyidir..bugün samsun yolcuysum halamın kızı evleniyor pazar günüde döneceğim..sizleri belki takip edemem..bei özleyin anacığım
evet cnm 5 de yedım ben hep yemege basladıktan sonra 2. saat ölçüyorum drum ole dedı
ama bu ıkı gundur nıe yuksek cıkıyo anlamadım hıc 120 lerın ustune cıkmazdı
off takmıyım dıyorum bı taraftan bebegımın saglıgı ınan nefsımden can cekmesınden kendımden gectık onu dusunuyorum ona zarar gelmesınde(
ben dıyetısyenın yıyebılırsın dedıklerını bıle yememeye calsıyorum hatta yemıyorum bi kez çikolata yıyım dedım 170 i gördüm düşün
benım kuzende gızlı seker cıkmıstı hatılıyorumda receller tartlılar herseyı yıyordu ne dıyet ne bısey homılıde gırtlat masallah bebegıde kendıne saglıklı oldu
ben bu kadar dıkkat ettıgım ıcın mı oluyo bole
kı buna ınanmaya basladım hatta cevremedekı herkeste bole soyluyo
neyse cnm senınde basını agrıtıyorum kusura bakma
efsungcum patlıcanlı pilavının tarifini verir misin özendim doğrusu ben de yapayımmm
azracım senin sayende giderek park yatağa yanaşıyorum. kaç yıl yatırabilcez park yataklarda..
canım gülerek kullanın aynısını arkadaşım aldı meltem mobilyadan değil mi? çok hoş ben de beğenmiştim gülerek kullanın inşallah
ben de odama park yatak aldım bebek odasına da beşik değil normal yatak yaptırıyorum. park yatak 4 yaşına kadar yatırabiliyorsun diye biliyorum
kızlar limangokidste veewell diye bi markada indirim var yeni bebişi olan arkadaşım önerdi de çok amaçlı robot alıyorum 100 tl.. gerçi 4. aydan sonra mı ne kullanılıyomuş ama katı meyve sıkacağım falan yoktu. şimdiden kendim içinde kullanırım diye düşündüm. bide dijital termometre alıcam 80 tlye. bunlar da aradan çıksın..
Park yatak demişsiniz.Bir ara ben de takılmıştım ona.Hatta Kraftın bir modelinde karar vermiştim kesin alıyordum.Benim alış amacım ilk aylarında odamızda ve de oturma odasına yatırmak içindi.Odası için mobilya düşünüyordum çünkü.Ama sonra kafam yatakların malzemesine takıldı.Polyester,plastik yani bolca sentetik şey:S İçime sinmedi vazgeçtim.Biberondu,mobilya boyasıydı inceden düşünürken bu konuya takıldım yeterli bilgi de edinemeyince vazgeçtim.Sepet beşik alıp üzerine anneme koton bişeyler diktireceğim.
Daha önce söylemiştim bizim daha alınan hiiiç bişeyimiz yoktu kılık kıyafet dışında ,haftasonu bir dükkana bakmaya girdim arkamdan eşimde geldi.Biz 15 dk.da herşeyi alıp çıktıkOrdan da boya almaya gittik ertesi gün öğlene kadar da babamız odanın boyasını bitirdi.Şİmdi incik cıncık işler kaldı.Yerleştirmesi falan onun içinde 3 hafta bekleyeceğiz mecbur.Biz odayı boyadık eşimin önerisi ile(işi içmimari olunca onu dinledim) .Duvar kağıdı çok hoş evet ama gerçekten iyisini,sağlıklısını almak istersen çok masraf etmek lazım dedi.Ben de nasılsa kiradayız diye boyayı seçtim.Asil lila diye bir renk oldu duvarlar.Gündüz lilamsı gece ışık açılınca pembemsi Halıyla perde de aile eşrafından hediye geliyor onu seçmeye gidicem haftaya...Geriye sağlıcakla kuzumun gelişi kalıyor.Allah hepimizi hayırlısıyla kavuştursun evlatlarına
bunun kremini aldık
Eki Görüntüle 210472 ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?