cnm güle güle kullanın bende fiyatından dolayı eşimi zar zor ikna edip meltemin kral modelini seçtim. sadece yatak ve dolap olacak şekilde. Krem renk çok asil duruyor fakat içerisinde uyku seti vs. çok hoş olmuyor herşeyi krem tonları almak gerekir, beyazda uyum sağlamak daha kolay diye ben özellikle beyaz seçtim. kısmetse yarın gelecek mobilyalar eşim hala krem olsun diyor:) senin eşin iç mimarsa daha kolay halledersiniz uygunluk meselesini
bizimki de bunun beyazı olacak
Eki Görüntüle 210507
arkadaşlar fikir verin lütfen krem mi beyaz mı alayım
selam kizlar,
biz bugun kizimla evde dinleniyoruz; sizler nasilsiniz???
venus'ten haberi olan var mi? ben 1 saat once msj attim ama donus yapmadi ????
optum hepinizii
biz iyiyiz teyzesi,sizde iyisinizdir umarım...hamiş bi arkideşim bendeydi 3 saat süper geçti...2 hamiş yanyana gelirse sohbetin konusu nolur eheueh:)
bi yandan ye...bi yandan sohbet...bi yandan yafrularımızın tepmeleri...keyifliydi baya...şimdi kuzumla başbaşa kaldık....dinlenmeye devamm...akşam olsa da babamız gelse diye bekliyoruz ihihih
selam kizlar,
optum hepinizii
vallaha ben beyaz renk taraftarıyımmm biz de beyaz renk aldık...
cnm güle güle kullanın bende fiyatından dolayı eşimi zar zor ikna edip meltemin kral modelini seçtim. sadece yatak ve dolap olacak şekilde. Krem renk çok asil duruyor fakat içerisinde uyku seti vs. çok hoş olmuyor herşeyi krem tonları almak gerekir, beyazda uyum sağlamak daha kolay diye ben özellikle beyaz seçtim. kısmetse yarın gelecek mobilyalar eşim hala krem olsun diyor:) senin eşin iç mimarsa daha kolay halledersiniz uygunluk meselesini
Eki Görüntüle 210507
uzun bi aradan sonra yazıyorum bugün doktor kontrolüm vardı ve 32.haftama giricem rapor alıcam diye sevinirken bebeğimin başı ve karnı farklı haftalarda çıktı ve bu 15 gün içinde doğum yapabilme riskim olduğundan yürüyüşüme yasak koydu.ayrıca bana 6 saatte bir içmem için nidilat verdi.canım sıkıldı şimdi.aranızda bu ilacı kullanan var mı?
benim doktoruma söyleme fırsatım olmadı ama ben bu ay tam 4 kilo vermişim herkes alıyo ben de kilo verdim acaba bunun bir etkisi olmuş mudur?
efsungcum patlıcanlı pilavının tarifini verir misin özendim doğrusu ben de yapayımmm
azracım senin sayende giderek park yatağa yanaşıyorum. kaç yıl yatırabilcez park yataklarda..
Eki Görüntüle 210507
selam kizlar,
optum hepinizii
uzun bi aradan sonra yazıyorum bugün doktor kontrolüm vardı ve 32.haftama giricem rapor alıcam diye sevinirken bebeğimin başı ve karnı farklı haftalarda çıktı ve bu 15 gün içinde doğum yapabilme riskim olduğundan yürüyüşüme yasak koydu.ayrıca bana 6 saatte bir içmem için nidilat verdi.canım sıkıldı şimdi.aranızda bu ilacı kullanan var mı?
benim doktoruma söyleme fırsatım olmadı ama ben bu ay tam 4 kilo vermişim herkes alıyo ben de kilo verdim acaba bunun bir etkisi olmuş mudur?
canım yaa ne kadar fark çıkıyor da bu kadar önemsiyorlar ki. benim de uyluk uzunluğu kilosu başı hiç aynı gün olmuyor ama doktorum hiç abes demedi
Himmmm patlicanli pilavvvvvvvvv.
Sanirim beyazi tercih ederdim.
Iyi dinlenmeler, Umarim Venus'te bebisle iyidir.:13:
Cok mu fark var, doktorun bu fark araligina ne dedi? Daha once ikili test filan yaptirmis miydin? Zaten herkesin bebeginin olcumleri birbirinden farkli, benim doktorum organlarin hepsinin ayni hizda buyumedigini ve bunun da normal oldugunu soyledi. Yanliz bu kadar kilo kaybi niye? Bebisin kilosu nasildi? Diyet filan mi yaptin? Doktoruna kilo kaybindan bahsetseydin, bir de doktorunu gormeden once tansiyon, kilo filan gibi seyleri zaten olcup dosyana yazmiyorlar mi? Doktorunun bunlari gormesi lazimdi diye dusundum. Nidilatin ne icin verildigini bilmiyorum. Ama dinlenmek gebelikte bir cok seye yariyor, keyfini kacirma lutfen.:13:
selam kızlar geçmişi çok okuyamadım şimdide çok duramıcam buugün okulda fenalaştım bi anda gözlerim karardı bayılmışım apar topar hastaneye götürmüşler kan şekerim düşmüş serum falan taktılar yine başlayan bulantılardan dolayı bişi yiyemiyorum sanırım o etkiledi sonrada bebeğe baktı doktorum gelişimi 1 hafta önden gidiyomuş ama kilosu 1250 gr çıktısanırım kiloyla alakalı değil bu gelişim bana az geldi çünkü kilosu gerçi 1 haftada 200 gr almış buda iyi diyolar ama bilmiyorum işte geldiğimden beri yatıyorum çok halim yok bu aralar çok giremeyebilirim bu hafta hiç halim yok çünkü kendinize iyi bakın bebişlere çok daha iyi bakın hepinizi öpüyorum dualarınızı eksik etmeyin allaha emanet olun
çok geçmiş olsun canım..dikkat et..az kaldı okulun kapanmasınada..yorma kendini..enerji veren yiyecekler yemeye çalış....
fatee ben de NİDİLAT kullandım.28.haftamda erken doğum riskim oluşmuştu.hastanede yattım 3 gün yattığım sürece 4 saatte bir tane nidilat içtim.kasılmalarım tamamen kesilince doktor devam ettirmedi.erken doğumu önlemek için vermiştir doktorun.yan etki olarak tansiyonu çok düşürüyor haberin olsun.bir de ssatinde iç mutlaka..bir de bol su iç ve göğsünle ya da karnınla çok oynama yani masaj gibi ovma rahmin uyarılmasın...çok geçmiş olsun.ama mutlaka dinlen ...hiçbişey yapmadan hem de...
selam kızlar geçmişi çok okuyamadım şimdide çok duramıcam buugün okulda fenalaştım bi anda gözlerim karardı bayılmışım apar topar hastaneye götürmüşler kan şekerim düşmüş serum falan taktılar yine başlayan bulantılardan dolayı bişi yiyemiyorum sanırım o etkiledi sonrada bebeğe baktı doktorum gelişimi 1 hafta önden gidiyomuş ama kilosu 1250 gr çıktısanırım kiloyla alakalı değil bu gelişim bana az geldi çünkü kilosu gerçi 1 haftada 200 gr almış buda iyi diyolar ama bilmiyorum işte geldiğimden beri yatıyorum çok halim yok bu aralar çok giremeyebilirim bu hafta hiç halim yok çünkü kendinize iyi bakın bebişlere çok daha iyi bakın hepinizi öpüyorum dualarınızı eksik etmeyin allaha emanet olun
baş:33
karın:30
uyluk:30 çıktı
15 gün sonra gel tekrar ölçelim dedi.inşallah bi sorun olmaz.nidilatı da bebek doğum kanalına çok yakın olduğu için verdi.zaten bu 3 gündür yürürken bacaklarım karnıma değiyordu artık.bende hissettim bişiler olduğunu ama doktor bu 15 günde doğurmaman gerekir deyince korktum işte.
dua edin ne olur bişicikler olmasın
canım okulu da işi de boşver sen dinlenmene bak bol su iç, soluna yat ve dinlen bir de stres yapma.geçmiş olsun sana da canım benim.
ancak bende kasılma yok ki nst ye bakıcaktık bu gün ama o da olmadı görevli kişi yerinde olmayınca.karnımlada çok oynamıyorum ama uyarın için sağol arada bebeğimle konuşuyordum karnımı ovarak artık onuda yapmam.umarım sağlıklı şekilde atlatırım şu 15 günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?