2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynen benım dr da ole dedı oylede yapıyorum
cnm bu aralar fazla uyamaya basladım 10 gıbı kavaltı yapıyorum öğle yemegı saat 3 de
8 de aksam yemegı oluyo yoksa yatana kadar acıkıyorum
daha dogrusu ana öğünler arası 5 saat oluyo
tabı bunların hepsı kalkma saatıme gore degısıyo
ilk 3 aydakı gıbı bu son aylarda uykuya düşmeye basladım

bıde bu aralar sıcaktan ıstahım yok fazla yıyemıyorum hatta bazen 2 öğün falan yiyorum
bazen ara ogunlerı yapamıyorum cnm hıc ıstemıyo
listeye tam uyarsam hıc dısasrı cıkmamam lazım hep evde durmak lazım (((((((((

selam kızlar..bişey sorucam en son doktora gittiğimde doktor bebeğimim kilosunun 1 hafta geriden gittiğini söyledi..sizde böyle bişey oldumu..yani önemli bi durummu...çok tedirgin oldum...yaşayan varsa anlatırmı..

cnm bencede ole yap park yatakta 4 yasına kadar yatabılıyo bıde boyutları onemlı en buyugu 70*120 görsen sen bıle yatarsın cok hos ondan al ama almadan koyacagın yerın olçüsüne dıkkat et :)

beyaz bence içine hersey uydurursun

cnm gecmıs olsun erken dogum rıskın ıcın dınlen ıns bısey olmaz ama su bas gövde yok bılmem ne ınan artık ben dr lara guvenmemeye basladım onu takma kafana ok dinlen bool bol ıns hayırlısıyla zamanında gelır yavrun

coook gecmıs olsun bu aralar bende de ıstahsızlık var zorla yemek yıyorum bıde dıyete uymaya kalksasm süreklı tıkınmam lazım ama bebeklerımız yedıklerımızle beslendıgı aklıma gelınce zorlaya zorlaya yemeye calısıyorum sende oyle yap
hem bak masallah kızına ıyıyımıs ne guzel yarında dınlen bıraz dıkkat et

1 hafta gerıden gelmesı cok onemlı degıl cnm korkma
2 hafta olan bıle var saglıklı olsun gerısı bos gerıden gelıyo dedıklerı kılo oluyo
soluna yat sureklı dınlen bıde besleyıcı seyler ye

kızlar yakınlarında bim market olanlar organık baklıyat gelmıs
mercımek bulgur nohut fasulye hemde fıyatları cok uygun aklınızda olsun dün hepsınden aldım

bıde englısh home da nevresım ve pıke tmları cok hos fıyatlarıda uygun funnybaby bana pahalı geldı almak ısteyen varsa bı baksın derım

aa bu arada oyun halımız geldı bugun cok hosss :)))
perdemız de dun dıkıldı geldı artık yavas yavas tamamlanıyo eksıklerr üzerımden yukler kalkıyo yavas yavs
yavrumda hyırlısyla zamanında gelırse kolarıma inş... deymeeyın keyfımee

KIZLAR Bİ FİKİR VERİN BANA....
ya bugün bebişim odasına tül bakmaya gittim
şimdi beni bebiş odamda köşe koltuğum var morlu kremli bi renk
halısınıda koltuğa uysun tek sırıtmasın diye değiştirmiyorum halısıda morlu kremli birbiriyle çok güzel uyuyolar
bebiş odamızın mobilyasıda kırık beyaz uyku seti kremli saten dantelli
duvar kağıdımızda pembeye dönük yavruağzı bi renk
mobilya koltuk uyku seti halı falan güzel bi uyum içinde olacak buna eminim
YA TÜL TÜL NE RENK OLSUN?
işte kafam burada karışık
bugün kremli morlu parlak bi kumaş beğendim mekanizmalı diktirecem
şimdi tülümde morlu kremli olursa nasıl olur?
yoksa düz kremmi yapsam uyku setine uysa o zamanda çok sade kalacak cam diyorum kafam karışık iyice...

mrb bayanlar 1 haftadır giremedim siteye çünkü eşim ve annem neti yasakladı

1 hafta önce normal kontrolüme gittim bebek bakımında herşey normal çok şükür lakin;

ben dr.a karnımın sertleştiğini ve şeklinin değiştiğini söyledim. oda haftan gelmiş zaten dedi nst ye bağladı ve 70 lerde 80 lerde çıktı kasılmalar

ve dr. beni ewe göndermedi ERKEN DOĞUM TEHLİKESİ VAR DEDİ hemen yatış yaptı bir gece hastanede yattım serumla ilaç verdiler 3 tane iğne yaptılar ve kasılmaları düşürmek için hap verdiler şu andada kullanmaya devam edyorum dr. yatıcaksın dedi kalkmıcan dedi annem geldi artık saolsun o bakıyo ban eşimlen

dün kontrole gittik tekrar gittik nst ye bağladı elhamdllh düşük çıktı en yüksek 35 e yükseldi iki defa dr ii dedi34. haftaya kadar yatıcan dedii her hafta kontrol var nst ye bağlancam yani

kızlar lütfen dua edin bana bebişime sağlıcakla gününde kavuşayım :2::2::2:

başka benm gibi olan varmı arkadaşlar bu arada okuyamadm geçmişi venüs arkadaşımızdamı böyleydi

cnm yaa geçmiş olsun dikkat et kendine...
sancındadüşk çıkmış bu güzel hbr
venüsün erken doğum tehlikesi kalktı sanırım cnm dinlenmenin faydası ile

iyi aksamlar bugun hic giremedim sabah erkenden milli eqitome gittim kadro islemleri icin 4 te bitti hep ayaktaydim sirada hocalar hep siralrini verdiler saolsunlar buna raqmen 4te bitti sicaktan ilk kez rahatsiz oldum tansiyonum hep dusukken 12 ye cikti uzandim geldiqimden beri yarin yine gideceqim eksikler icin
limangodan alisveris konusulmus defalarca yaptim sorun olmadi prima kampanyasinda 1 vd 2 no basta lazim ama 4 paket fazla gelebilir dediler fiyati iyi gecen migrosta vardi iki pakete 5tl veriodu cek.3lu prima mendl 5 kusurdu devam edio mu bilmiorum

Selamlar,
Bugun tam 32+0 im ve doktor kontrolune gittim. Ultrasonda hersey cok iyiydi. Ufak dogacak diye uzuldum kizimin boyu haftasini gecmis ve tam 1900 gr. Ancak sonra tansiyonum olculdu :15 /10. 5 dk ara ile olculmeye devam edildi ancak bir degisme olmadi. Doktor bir suru kan ve idrar tahlili istedi. Bir tahlilim haric digerleri iyi cikti ancak en onemlisi de bu. 24 saatlik idrarda protein taramasi yapilacak. yuksek tansiyon ve idrarda protein gorulmesi preeklampsi tanisinin konulmasina yetiyor. Bunu dusunmek bile istemiyorum. Preeklampsi anne icin tehlike olusturmakta ve bu yuzden hemen dogumu gerceklesitrip bebegi aliyorlar. Cok uzgunum cok. Once seker sonra tansiyon. Sadece bebegimi saglikli bir sekilde kucagima almak istiyorum. Her hafta baska birsey cikiyor. Doktora gitmeye korkar oldum. Offf offf

selamlar
uzun bır aradan sonra gelebıldık cok yogun bır hafta gecırdık ...
ablamızın dogum gunu vardı gecen hafta onun hazırlıkları geldı gelıyordu derken gectı bıttı 6. yaşımıza gırdık
ve bugunde oglumuzu gormeye gıttık cok sukur hersey yolunda 29+6 ve 1445 gr olmus melegim
Rabbım herbırmıze sagsalim yavrularımızı kucaklamayı nasıp etsın

dogum gunumuzden bır kare
ıyı geceler

arkadaslar coook gecmıs olsun dıkkat edın kendınıze

canım çok geçmiş olsun bol bol dinlen canım havalarda çok sıcak oda etkileyebilir. bol su iç

canım bende de erken doğum riski vardı dinlenmeyle atlattık bide verdiği ilaçla. bol su canım sancılarını baya azaltıcaktır.
inşallah vaktinde kucağına alırsın bebeğini doktorunda dediği gibi dinlen sürekli

kızlarr günaydınnn

güzel bi gün olsun herkes için.. rahatsız, halsiz olan arkadaşlar lütfen güzelce dinlenin.. hiçs sorun getirmeyin aklınıza.. peşpeşe sağlıkla güzel doğumalr yaşıycaz alalahın izniyle...

Günaydın canım.

Bende çok halsizleştim son bikaç gündür. Geceleri düzgün uyuyamıyoruz ondan da olabilir. Ayaklarım da akşamları şişiyor, üzerine basamıyorum valla...

Umarım hepimiz sağlıklı normal doğumlar yaparız...

günaydın herkese,biz de geçen hafta memlekete gittik eşimle,hafta boyu ayaklarım çok şişti..bu hafta güzelce dinlendim,yatağa ayaklarımızın altına kocaman minderler koyduk,onun da etkisi oldu heralde şu an şişlil indi..işim de çok yorucu değil allahtan,umarım bu şekilde devam eder,gebelik zehirlenmesinden çok korktuk çünkü..herkese geçmiş olsun:) her fırsatta ayaklarınızı yüksek yerde tutun,tuzu azaltın..

bu arada çizelge için teşekkür ederim,rumuzu hatırlayamadım,çok hızlı ilerliyo sayfalar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…