canım benim dr.da lokmayı ağzına alır almaz saatine bak tam 2 saat sonra ölç dedi...ama senin yemek düzenin bozuk yaniçok geç.ben öğle yemeğini 12:00-13:00 arası yiyorum.bana fazla geciktirme dedi.alakası varmı bilmiyorum ama ondan kaynaklıda yüksek çıkabilir...kahvaltı kaçta yapıyorsun?
o zaman benim oda masrafım olmuycak beşik yerine park yatak alayım ben en iyisi.. bebiş büyüyünce şu arabalı yataklarda gözüm istediği bişey almış olurum... zaten o yatağı atmaya kıyamıyodum tavsiyeleriniz için çok sağolun fıstıklar..
beyaz bence içine hersey uydurursuncnm güle güle kullanın bende fiyatından dolayı eşimi zar zor ikna edip meltemin kral modelini seçtim. sadece yatak ve dolap olacak şekilde. Krem renk çok asil duruyor fakat içerisinde uyku seti vs. çok hoş olmuyor herşeyi krem tonları almak gerekir, beyazda uyum sağlamak daha kolay diye ben özellikle beyaz seçtim. kısmetse yarın gelecek mobilyalar eşim hala krem olsun diyor:) senin eşin iç mimarsa daha kolay halledersiniz uygunluk meselesini
bizimki de bunun beyazı olacak
Eki Görüntüle 210507
arkadaşlar fikir verin lütfen krem mi beyaz mı alayım
cnm gecmıs olsun erken dogum rıskın ıcın dınlen ıns bısey olmaz ama su bas gövde yok bılmem ne ınan artık ben dr lara guvenmemeye basladım onu takma kafana ok dinlen bool bol ıns hayırlısıyla zamanında gelır yavrunbaş:33
karın:30
uyluk:30 çıktı
15 gün sonra gel tekrar ölçelim dedi.inşallah bi sorun olmaz.nidilatı da bebek doğum kanalına çok yakın olduğu için verdi.zaten bu 3 gündür yürürken bacaklarım karnıma değiyordu artık.bende hissettim bişiler olduğunu ama doktor bu 15 günde doğurmaman gerekir deyince korktum işte.
dua edin ne olur bişicikler olmasın
selam kızlar geçmişi çok okuyamadım şimdide çok duramıcam buugün okulda fenalaştım bi anda gözlerim karardı bayılmışım apar topar hastaneye götürmüşler kan şekerim düşmüş serum falan taktılar yine başlayan bulantılardan dolayı bişi yiyemiyorum sanırım o etkiledi sonrada bebeğe baktı doktorum gelişimi 1 hafta önden gidiyomuş ama kilosu 1250 gr çıktısanırım kiloyla alakalı değil bu gelişim bana az geldi çünkü kilosu gerçi 1 haftada 200 gr almış buda iyi diyolar ama bilmiyorum işte geldiğimden beri yatıyorum çok halim yok bu aralar çok giremeyebilirim bu hafta hiç halim yok çünkü kendinize iyi bakın bebişlere çok daha iyi bakın hepinizi öpüyorum dualarınızı eksik etmeyin allaha emanet olun
selam kızlar..bişey sorucam en son doktora gittiğimde doktor bebeğimim kilosunun 1 hafta geriden gittiğini söyledi..sizde böyle bişey oldumu..yani önemli bi durummu...çok tedirgin oldum...yaşayan varsa anlatırmı..
mrb bayanlar 1 haftadır giremedim siteye çünkü eşim ve annem neti yasakladı
1 hafta önce normal kontrolüme gittim bebek bakımında herşey normal çok şükür lakin;
ben dr.a karnımın sertleştiğini ve şeklinin değiştiğini söyledim. oda haftan gelmiş zaten dedi nst ye bağladı ve 70 lerde 80 lerde çıktı kasılmalar
ve dr. beni ewe göndermedi ERKEN DOĞUM TEHLİKESİ VAR DEDİhemen yatış yaptı bir gece hastanede yattım serumla ilaç verdiler 3 tane iğne yaptılar ve kasılmaları düşürmek için hap verdiler şu andada kullanmaya devam edyorum dr. yatıcaksın dedi kalkmıcan dedi annem geldi artık saolsun o bakıyo ban eşimlen
dün kontrole gittik tekrar gittik nst ye bağladı elhamdllh düşük çıktı en yüksek 35 e yükseldi iki defa dr ii dedi34. haftaya kadar yatıcan dedii her hafta kontrol var nst ye bağlancam yani
kızlar lütfen dua edin bana bebişime sağlıcakla gününde kavuşayım :2::2::2:
başka benm gibi olan varmı arkadaşlar bu arada okuyamadm geçmişi venüs arkadaşımızdamı böyleydi
1 hafta önce normal kontrolüme gittim bebek bakımında herşey normal çok şükür lakin;
ben dr.a karnımın sertleştiğini ve şeklinin değiştiğini söyledim. oda haftan gelmiş zaten dedi nst ye bağladı ve 70 lerde 80 lerde çıktı kasılmalar
ve dr. beni ewe göndermedi ERKEN DOĞUM TEHLİKESİ VAR DEDİhemen yatış yaptı bir gece hastanede yattım serumla ilaç verdiler 3 tane iğne yaptılar ve kasılmaları düşürmek için hap verdiler şu andada kullanmaya devam edyorum dr. yatıcaksın dedi kalkmıcan dedi annem geldi artık saolsun o bakıyo ban eşimlen
dün kontrole gittik tekrar gittik nst ye bağladı elhamdllh düşük çıktı en yüksek 35 e yükseldi iki defa dr ii dedi34. haftaya kadar yatıcan dedii her hafta kontrol var nst ye bağlancam yani
başka benm gibi olan varmı arkadaşlar bu arada okuyamadm geçmişi venüs arkadaşımızdamı böyleydi
Selamlar,
Bugun tam 32+0 im ve doktor kontrolune gittim. Ultrasonda hersey cok iyiydi. Ufak dogacak diye uzuldum kizimin boyu haftasini gecmis ve tam 1900 gr. Ancak sonra tansiyonum olculdu :15 /10. 5 dk ara ile olculmeye devam edildi ancak bir degisme olmadi. Doktor bir suru kan ve idrar tahlili istedi. Bir tahlilim haric digerleri iyi cikti ancak en onemlisi de bu. 24 saatlik idrarda protein taramasi yapilacak. yuksek tansiyon ve idrarda protein gorulmesi preeklampsi tanisinin konulmasina yetiyor. Bunu dusunmek bile istemiyorum. Preeklampsi anne icin tehlike olusturmakta ve bu yuzden hemen dogumu gerceklesitrip bebegi aliyorlar. Cok uzgunum cok. Once seker sonra tansiyon. Sadece bebegimi saglikli bir sekilde kucagima almak istiyorum. Her hafta baska birsey cikiyor. Doktora gitmeye korkar oldum. Offf offf
Canım ya korktum şimdi benim oğliş de 2 yaşında 1 sene daha mı aman allahım
selam kızlar geçmişi çok okuyamadım şimdide çok duramıcam buugün okulda fenalaştım bi anda gözlerim karardı bayılmışım apar topar hastaneye götürmüşler kan şekerim düşmüş serum falan taktılar yine başlayan bulantılardan dolayı bişi yiyemiyorum sanırım o etkiledi sonrada bebeğe baktı doktorum gelişimi 1 hafta önden gidiyomuş ama kilosu 1250 gr çıktısanırım kiloyla alakalı değil bu gelişim bana az geldi çünkü kilosu gerçi 1 haftada 200 gr almış buda iyi diyolar ama bilmiyorum işte geldiğimden beri yatıyorum çok halim yok bu aralar çok giremeyebilirim bu hafta hiç halim yok çünkü kendinize iyi bakın bebişlere çok daha iyi bakın hepinizi öpüyorum dualarınızı eksik etmeyin allaha emanet olun
kızlarr günaydınnn
güzel bi gün olsun herkes için.. rahatsız, halsiz olan arkadaşlar lütfen güzelce dinlenin.. hiçs sorun getirmeyin aklınıza.. peşpeşe sağlıkla güzel doğumalr yaşıycaz alalahın izniyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?