2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun cnm bu ağustos annelerinde hep var sorunlar sanırım erken erken doğuracaz ama korkma abimin hnmı öyleydi en sonunda da bekle bekle gelmedi bebeği sez.aldılar vaktini tamamladı

Sana da geçmiş olsun inş.öyle çıkmaz dinlenince iner tansiyonun ve tahlillerin temiz çıkar

Ay maşallah kuzuna kızında çok güzel allah hep mutlu etsin yavrularımızı yüzlerinden tebessüm eksik olmasın inş.

cnım çok geçmiş olsun aynı olayı ben bir hafta önce yaşadım bende birgün hastanede kaldım benim sancılarım %90 çıktı ama şuan allaha şükür çok iyiyim sana tavsiyem bol su iç sürekli uzan ama sol tarafına ve sakın hiçbişeyi sorun yapma rahat ol relax ol tamammı canım öpt seni

kızlar epidural normal doğumu araştıran varmı ben netten bakıyorum iyi olduğunu söylüyolar bu doğumu düşündüğümü söylicem drma bakalım ne dicek.ilerde bel ağrısı yapıyomuş sanırım.bu doğum türü hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilirmi

rahatsızlığı olan arkadaşlar geçmiş olsun hepinize..
dikkat edin kendinize..

benim 2. kültür de olumsuz kızlar
durum devam ediyor fakat azalmış
fitile devam edicem anlayacağınız..

hazırlamıştım kendimi çok üzülmedim bu kez
iyiyim iyiysin iyi
demem lazım galiba

canım morel cidden önemli benim de kanım gün aşırı 2 kan hapı almama rağmen 10.7 idrarımda da 8-9 lökosit çıkmış kültürümü de haftaya tekrar edelim diyeceğim doktoruma ben de geçtiğini sanmıyorum. umarım sıkıntı çıkmaz

Canım işyerinde de zaman zaman ayaklarımı uzatıyorum. O zaman çok şişmiyor.Eğer ayakta çok kalırsam parmaklarım filan şişiyor...

Canım ben doktorumla konuştum. Elbette yan etkileri olabiliyor ama anestezi uzmanına bağlı birazda. Bana önerdi doktorum ve araştırmalarıma göre yaygın kullanılıyor yurt dışında ve ülkemizde. Ama dediğim gibi anestezi uzmanı çok önemli...

Canım çok geçmiş olsun, üzülme sakın...

Bebiş iyi olsunda, ilaçlarını kullanmaya devam edersin...

tşkler only smile bende istiyorum da eşim belden iğne yapılırsa felç olursun diyo korkuttu beni

cnm yaa, calisirken hamilelik zor gerceken,
bugun biz de isteyiz :-((

gecmis olsun cnmm;
sen okula gitmeyecektin hani artik ????

cok cok gecmis olsun,
hepimiz bi yasadik su erken dogum tehtidini ya; Allah sonumuzu hayir etsin

dinlen cnm bol bol soluna yatip

cnm simdi nasilsin peki ?

ay cnm ya cok gecmis olsun;
gecen crs. gunu de ben boyle bi korku atlattim
yat dinlen cnm, sancin dusmus sukur; dinlenmek hakikaten cok iyi geliyor

cnm venusun daha farkli, onun rahim agzi uzunlugunda kisalma vardi,
dun de msj attim yntlamadi, bugun de yanitlamazsa tlf acicam, iyidir insallah

ins. preeklampsi degilsindir cnm,
olumlu dusunmeye calis

zaten gebelik org preeklamsi den cok eklampsinin tehlikeli oldugunu yaziyor; preklampsinin cesitli onlemleri tedavileri var cnm

cnm, iyisin diy mi simdi

ayy kizlar, hepimize birden noldu boyle;
artk son donemlere girdik, tehlike canlari calmaya basladi, Allah yardimcimiz olsun hepimizin

donmezka;

canım bende de aynı durum yaşandı. Tansiyonum 14-9 civarındaydı. 24 saatlik idrarda proteine bakıldı ve çok az da olsa miktar yüksek çıktı. 346 civarıydı.Doktorum tansiyon takibi yapmamı önerdi. 3 haftadır tansiyon takip ediyorum 12-8, 13-8 çıkıyor. O yüzden çok da korkmuyorum. Birde yarın kontrolüm var, tekrar proteine bakılacak. İnşallah çıkmaz bu sefer..

Bir arkadaşım preeklampsi den dolayı erken doğuma alındı bebeği 1300 gr doğdu ama onun protein değeri 5500 civarıydı...Tansiyonu da 17-11 çıkıyordu sürekli...

Senin protein değerin kaç çıktı canım? Kan ve idrar test sonuçların nasıl?

günaydın kızlar herkese hayırlı güzel günler.dünden beriokula müfettiş gelecekdiyolar.sürekli stres yapıyoruz halen gelen giden yok......

Geçmiş olsun canım. Ne yazık ki ben de kullanıyorum dünden beri. Salı akşamı kasılmalar beni rahatsız etmeye başladı, bir de bebek çok hareket etmiyodu, korktuk, acile gittik. Oradaki hemşireler hemen nst'ye aldılar ve açıklık kontrolü yaptılar, kötüydü gerçekten. Çok şükür açıklık olmamış ama orada yattığım 5 dk boyunca 3 defa kasııldım. Şanssızlığa bakın, doktorum izinliymiş bu hafta onun yerine bakan doktoru aradılar, doktor yatış yapılsın dedi.. Salı gecesi hastanede kaldım. Önce 20 dakikada bir Nidilat verdiler 4 defa, sonra da 4 saatte bir devam ettim. Bu arada idrar ve kan tahlili yapıldı, enfeksiyon çıktı. Sabah ve akşam seruma antibiyotik eklendi. Dün öğleden sonra hastaneden çıktım. Nidilatı 6 saatte bir kullanmaya devam ediyorum, 35. haftaya kadar kullanmalısın dedi doktor.
Bu arada Nidilatı ben de kullanmaya çekindim ama eşimin arkadaşı var kadın doğum bölümünde çalışıyor, ona sordu, biz de veriyoruz, bebeğe de anneye de zararı yok dedi. Ancak korkunç baş ağrısı yapıyor ve tansiyonu düşürüp nabzı yükseltiyor. Dünden beri sersem gibiyim.
15 gün rapor vericem dedi. Ama en şimdilik 3 gün verin, pzt günü kendi doktorumla görüşeyim, hem zaten 32. haftam geldi, o zaman karar veririz dedim. Şimdi evde dinlenmeye çalışıyorum, istirahat etmelisin dedi doktor...

tünaydın teyzoşlar...nasıl tembelim nasıl mayışığım anlatamam...hava da yat uyu diyorrrrrr...bi de midem biraz tuhaf bugün
sizleri bi göriyim istedim...

nazar değdi bizim gruba vallaha...kızlar hepimiz için dua ediyorum...kendimize ve yafrularımıza iyi bakalım...Allahım sorunsuz,sağlıklı ve zamanında kucağımıza almayı nasip et bebişlerimizi

Son düzenleme:

geçmiş olsun tatlım Allah sağlıkla günümüzü tamamlamayı nasip etsin inşallah

canım geçmiş olsun dikkat et.strese girme.az kaldı canım.sağlıkla kucağımıza alcaz inşallah

geçmiş olsun tatlım Allah sağlıkla günümüzü tamamlamayı nasip etsin inşallah

canım geçmiş olsun dikkat et.strese girme.az kaldı canım.sağlıkla kucağımıza alcaz inşallah

kızlar hepinize çok geçmiş olsun rabbim bebeklerimizi korusun inşallah

Teşekkür ederim kızlar, umarım hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza. Erken doğum tehlikesi çok stresli bir şey gerçekten, insan ne yapacağını bilemiyor

Peppermint canım sen nasılsın??

Kasılmalar ne oldu?

cnm daha iyiyim; cok sagol
kasilmalar gunde bikac kez oluyor; ama doktor o kadari normal dedi, o yuzden korkmuyorum
dinlenmek gercekten iyi geliyor

cnm yaa, cok cok gecmis olsun
o ilac sancini durdurur; ama ellerde titreme , tans. dusuklugu falan yapiyormus, yat kalkma cnm.
bir de bol su ic; doktorum bana gunde 3 lt su, + 1-2 sise maden suyu onerdi
suyun hayati onemi var, bilemezsin dedi doktor

bu arada kizlar siz hangi suyu iciyorsunuz;
bana doktorda gecen bi paket verdiler, icinde numune urunler vs vardi, bir de kucuk Saka su vardi, tanitim brosuru falan
inceledim, icinde kalsiyum, magnezyum vs bisuru dogal mineral var; ayrica ph'i 8,22 tum digerlerinden yuksek
biz bi 5 lt lik aldik, bitirdim, simdi abone olup eve ondan almayi dusunuyoruz. siz de bi inceleyin isterseniz..

haa bir de gecem prima premium care'in fiyatini konusmussunuz; gratis'te de 19,9 haberiniz olsun,
unybaby 3 lu paket de 11,9 di.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…