mrb bayanlar 1 haftadır giremedim siteye çünkü eşim ve annem neti yasakladı
1 hafta önce normal kontrolüme gittim bebek bakımında herşey normal çok şükür lakin;
ben dr.a karnımın sertleştiğini ve şeklinin değiştiğini söyledim. oda haftan gelmiş zaten dedi nst ye bağladı ve 70 lerde 80 lerde çıktı kasılmalar
ve dr. beni ewe göndermedi ERKEN DOĞUM TEHLİKESİ VAR DEDİhemen yatış yaptı bir gece hastanede yattım serumla ilaç verdiler 3 tane iğne yaptılar ve kasılmaları düşürmek için hap verdiler şu andada kullanmaya devam edyorum dr. yatıcaksın dedi kalkmıcan dedi annem geldi artık saolsun o bakıyo ban eşimlen
dün kontrole gittik tekrar gittik nst ye bağladı elhamdllh düşük çıktı en yüksek 35 e yükseldi iki defa dr ii dedi34. haftaya kadar yatıcan dedii her hafta kontrol var nst ye bağlancam yani
kızlar lütfen dua edin bana bebişime sağlıcakla gününde kavuşayım :2::2::2:
başka benm gibi olan varmı arkadaşlar bu arada okuyamadm geçmişi venüs arkadaşımızdamı böyleydi
Selamlar,
Bugun tam 32+0 im ve doktor kontrolune gittim. Ultrasonda hersey cok iyiydi. Ufak dogacak diye uzuldum kizimin boyu haftasini gecmis ve tam 1900 gr. Ancak sonra tansiyonum olculdu :15 /10. 5 dk ara ile olculmeye devam edildi ancak bir degisme olmadi. Doktor bir suru kan ve idrar tahlili istedi. Bir tahlilim haric digerleri iyi cikti ancak en onemlisi de bu. 24 saatlik idrarda protein taramasi yapilacak. yuksek tansiyon ve idrarda protein gorulmesi preeklampsi tanisinin konulmasina yetiyor. Bunu dusunmek bile istemiyorum. Preeklampsi anne icin tehlike olusturmakta ve bu yuzden hemen dogumu gerceklesitrip bebegi aliyorlar. Cok uzgunum cok. Once seker sonra tansiyon. Sadece bebegimi saglikli bir sekilde kucagima almak istiyorum. Her hafta baska birsey cikiyor. Doktora gitmeye korkar oldum. Offf offf
selamlar
uzun bır aradan sonra gelebıldık cok yogun bır hafta gecırdık ...
ablamızın dogum gunu vardı gecen hafta onun hazırlıkları geldı gelıyordu derken gectı bıttı 6. yaşımıza gırdık
ve bugunde oglumuzu gormeye gıttık cok sukur hersey yolunda 29+6 ve 1445 gr olmus melegim
Rabbım herbırmıze sagsalim yavrularımızı kucaklamayı nasıp etsın
Eki Görüntüle 210766
dogum gunumuzden bır kare
ıyı geceler
cnım çok geçmiş olsun aynı olayı ben bir hafta önce yaşadım bende birgün hastanede kaldım benim sancılarım %90 çıktı ama şuan allaha şükür çok iyiyim sana tavsiyem bol su iç sürekli uzan ama sol tarafına ve sakın hiçbişeyi sorun yapma rahat ol relax ol tamammı canım öpt senimrb bayanlar 1 haftadır giremedim siteye çünkü eşim ve annem neti yasakladı
1 hafta önce normal kontrolüme gittim bebek bakımında herşey normal çok şükür lakin;
ben dr.a karnımın sertleştiğini ve şeklinin değiştiğini söyledim. oda haftan gelmiş zaten dedi nst ye bağladı ve 70 lerde 80 lerde çıktı kasılmalar
ve dr. beni ewe göndermedi ERKEN DOĞUM TEHLİKESİ VAR DEDİhemen yatış yaptı bir gece hastanede yattım serumla ilaç verdiler 3 tane iğne yaptılar ve kasılmaları düşürmek için hap verdiler şu andada kullanmaya devam edyorum dr. yatıcaksın dedi kalkmıcan dedi annem geldi artık saolsun o bakıyo ban eşimlen
dün kontrole gittik tekrar gittik nst ye bağladı elhamdllh düşük çıktı en yüksek 35 e yükseldi iki defa dr ii dedi34. haftaya kadar yatıcan dedii her hafta kontrol var nst ye bağlancam yani
başka benm gibi olan varmı arkadaşlar bu arada okuyamadm geçmişi venüs arkadaşımızdamı böyleydi
Günaydın canım.
Bende çok halsizleştim son bikaç gündür. Geceleri düzgün uyuyamıyoruz ondan da olabilir. Ayaklarım da akşamları şişiyor, üzerine basamıyorum valla...
Umarım hepimiz sağlıklı normal doğumlar yaparız...[/QUOTE
aynen canım benimde ayakalrım çok şişiyor okadar şişiyorki sanki derisi yırtılacak gibi oluyor ama akşamları eve gittiğinde ayaklarını yüksek bi yere koy öle dinlen kan akışını hzılandırıdğından ayakların şişi inecektir.
rahatsızlığı olan arkadaşlar geçmiş olsun hepinize..
dikkat edin kendinize..
benim 2. kültür de olumsuz kızlar
durum devam ediyor fakat azalmış
fitile devam edicem anlayacağınız..
hazırlamıştım kendimi çok üzülmedim bu kez
iyiyim iyiysin iyi
demem lazım galiba
aynen canım benimde ayakalrım çok şişiyor okadar şişiyorki sanki derisi yırtılacak gibi oluyor ama akşamları eve gittiğinde ayaklarını yüksek bi yere koy öle dinlen kan akışını hzılandırıdğından ayakların şişi inecektir.Günaydın canım.
Bende çok halsizleştim son bikaç gündür. Geceleri düzgün uyuyamıyoruz ondan da olabilir. Ayaklarım da akşamları şişiyor, üzerine basamıyorum valla...
Umarım hepimiz sağlıklı normal doğumlar yaparız...
kızlar epidural normal doğumu araştıran varmı ben netten bakıyorum iyi olduğunu söylüyolar bu doğumu düşündüğümü söylicem drma bakalım ne dicek.ilerde bel ağrısı yapıyomuş sanırım.bu doğum türü hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilirmi
rahatsızlığı olan arkadaşlar geçmiş olsun hepinize..
dikkat edin kendinize..
benim 2. kültür de olumsuz kızlar
durum devam ediyor fakat azalmış
fitile devam edicem anlayacağınız..
hazırlamıştım kendimi çok üzülmedim bu kez
iyiyim iyiysin iyi
demem lazım galiba
alıntı yaptım o kadar silindi gitti. neyse..
peppermintcimmm ohhh keyif yapın prensesinle.. bnm de gözüm saatte mesai bitse de gitsek..
hippycimmm çok güzelmiş bunlar da... güle güle kullanın bi sonraki kampayadan alayım bütçeyi aşmayalım..
ya kızlar bu ürünleri nası ekliyosunuz. ben beceremedim de..
selam kızlar geçmişi çok okuyamadım şimdide çok duramıcam buugün okulda fenalaştım bi anda gözlerim karardı bayılmışım apar topar hastaneye götürmüşler kan şekerim düşmüş serum falan taktılar yine başlayan bulantılardan dolayı bişi yiyemiyorum sanırım o etkiledi sonrada bebeğe baktı doktorum gelişimi 1 hafta önden gidiyomuş ama kilosu 1250 gr çıktısanırım kiloyla alakalı değil bu gelişim bana az geldi çünkü kilosu gerçi 1 haftada 200 gr almış buda iyi diyolar ama bilmiyorum işte geldiğimden beri yatıyorum çok halim yok bu aralar çok giremeyebilirim bu hafta hiç halim yok çünkü kendinize iyi bakın bebişlere çok daha iyi bakın hepinizi öpüyorum dualarınızı eksik etmeyin allaha emanet olun
ikili ve üçlü test sonuçları normal değerlerde çıkmıştı risk grubunda değilsin demişti o zaman bana.
kilo kaybı ise şöyle oldu
15 kilo aldım şimdiye kadar 4 hafta önce ekmeği kestim ve 4 kilo vermiş oldum.gittiğim yer devlet hastenesi olunca doktor bu tarz ölçümleri yapmıyor ve sormuyorda.ben kendim sağlık ocağında baktırıyorum tansiyona ve kiloya.sağol iyi dileklerin için.
ama ben şimdi sürekli nasıl yatıp dinlenicem yapamam kiiş bekler, yemek bekler, okul beklerrrr ....
fatee ben de NİDİLAT kullandım.28.haftamda erken doğum riskim oluşmuştu.hastanede yattım 3 gün yattığım sürece 4 saatte bir tane nidilat içtim.kasılmalarım tamamen kesilince doktor devam ettirmedi.erken doğumu önlemek için vermiştir doktorun.yan etki olarak tansiyonu çok düşürüyor haberin olsun.bir de ssatinde iç mutlaka..bir de bol su iç ve göğsünle ya da karnınla çok oynama yani masaj gibi ovma rahmin uyarılmasın...çok geçmiş olsun.ama mutlaka dinlen ...hiçbişey yapmadan hem de...
Selamlar,
Bugun tam 32+0 im ve doktor kontrolune gittim. Ultrasonda hersey cok iyiydi. Ufak dogacak diye uzuldum kizimin boyu haftasini gecmis ve tam 1900 gr. Ancak sonra tansiyonum olculdu :15 /10. 5 dk ara ile olculmeye devam edildi ancak bir degisme olmadi. Doktor bir suru kan ve idrar tahlili istedi. Bir tahlilim haric digerleri iyi cikti ancak en onemlisi de bu. 24 saatlik idrarda protein taramasi yapilacak. yuksek tansiyon ve idrarda protein gorulmesi preeklampsi tanisinin konulmasina yetiyor. Bunu dusunmek bile istemiyorum. Preeklampsi anne icin tehlike olusturmakta ve bu yuzden hemen dogumu gerceklesitrip bebegi aliyorlar. Cok uzgunum cok. Once seker sonra tansiyon. Sadece bebegimi saglikli bir sekilde kucagima almak istiyorum. Her hafta baska birsey cikiyor. Doktora gitmeye korkar oldum. Offf offf
canım bende de erken doğum riski vardı dinlenmeyle atlattık bide verdiği ilaçla. bol su canım sancılarını baya azaltıcaktır.
inşallah vaktinde kucağına alırsın bebeğini doktorunda dediği gibi dinlen sürekli
uzun bi aradan sonra yazıyorum bugün doktor kontrolüm vardı ve 32.haftama giricem rapor alıcam diye sevinirken bebeğimin başı ve karnı farklı haftalarda çıktı ve bu 15 gün içinde doğum yapabilme riskim olduğundan yürüyüşüme yasak koydu.ayrıca bana 6 saatte bir içmem için nidilat verdi.canım sıkıldı şimdi.aranızda bu ilacı kullanan var mı?
benim doktoruma söyleme fırsatım olmadı ama ben bu ay tam 4 kilo vermişim herkes alıyo ben de kilo verdim acaba bunun bir etkisi olmuş mudur?
selam kızlar geçmişi çok okuyamadım şimdide çok duramıcam buugün okulda fenalaştım bi anda gözlerim karardı bayılmışım apar topar hastaneye götürmüşler kan şekerim düşmüş serum falan taktılar yine başlayan bulantılardan dolayı bişi yiyemiyorum sanırım o etkiledi sonrada bebeğe baktı doktorum gelişimi 1 hafta önden gidiyomuş ama kilosu 1250 gr çıktısanırım kiloyla alakalı değil bu gelişim bana az geldi çünkü kilosu gerçi 1 haftada 200 gr almış buda iyi diyolar ama bilmiyorum işte geldiğimden beri yatıyorum çok halim yok bu aralar çok giremeyebilirim bu hafta hiç halim yok çünkü kendinize iyi bakın bebişlere çok daha iyi bakın hepinizi öpüyorum dualarınızı eksik etmeyin allaha emanet olun
Selamlar,
Geçmiş olsun canım. Ne yazık ki ben de kullanıyorum dünden beri. Salı akşamı kasılmalar beni rahatsız etmeye başladı, bir de bebek çok hareket etmiyodu, korktuk, acile gittik. Oradaki hemşireler hemen nst'ye aldılar ve açıklık kontrolü yaptılar, kötüydü gerçekten. Çok şükür açıklık olmamış ama orada yattığım 5 dk boyunca 3 defa kasııldım. Şanssızlığa bakın, doktorum izinliymiş bu hafta onun yerine bakan doktoru aradılar, doktor yatış yapılsın dedi.. Salı gecesi hastanede kaldım. Önce 20 dakikada bir Nidilat verdiler 4 defa, sonra da 4 saatte bir devam ettim. Bu arada idrar ve kan tahlili yapıldı, enfeksiyon çıktı. Sabah ve akşam seruma antibiyotik eklendi. Dün öğleden sonra hastaneden çıktım. Nidilatı 6 saatte bir kullanmaya devam ediyorum, 35. haftaya kadar kullanmalısın dedi doktor.
Bu arada Nidilatı ben de kullanmaya çekindim ama eşimin arkadaşı var kadın doğum bölümünde çalışıyor, ona sordu, biz de veriyoruz, bebeğe de anneye de zararı yok dedi. Ancak korkunç baş ağrısı yapıyor ve tansiyonu düşürüp nabzı yükseltiyor. Dünden beri sersem gibiyim.
15 gün rapor vericem dedi. Ama en şimdilik 3 gün verin, pzt günü kendi doktorumla görüşeyim, hem zaten 32. haftam geldi, o zaman karar veririz dedim. Şimdi evde dinlenmeye çalışıyorum, istirahat etmelisin dedi doktor...
Geçmiş olsun canım. Ne yazık ki ben de kullanıyorum dünden beri. Salı akşamı kasılmalar beni rahatsız etmeye başladı, bir de bebek çok hareket etmiyodu, korktuk, acile gittik. Oradaki hemşireler hemen nst'ye aldılar ve açıklık kontrolü yaptılar, kötüydü gerçekten. Çok şükür açıklık olmamış ama orada yattığım 5 dk boyunca 3 defa kasııldım. Şanssızlığa bakın, doktorum izinliymiş bu hafta onun yerine bakan doktoru aradılar, doktor yatış yapılsın dedi.. Salı gecesi hastanede kaldım. Önce 20 dakikada bir Nidilat verdiler 4 defa, sonra da 4 saatte bir devam ettim. Bu arada idrar ve kan tahlili yapıldı, enfeksiyon çıktı. Sabah ve akşam seruma antibiyotik eklendi. Dün öğleden sonra hastaneden çıktım. Nidilatı 6 saatte bir kullanmaya devam ediyorum, 35. haftaya kadar kullanmalısın dedi doktor.
Bu arada Nidilatı ben de kullanmaya çekindim ama eşimin arkadaşı var kadın doğum bölümünde çalışıyor, ona sordu, biz de veriyoruz, bebeğe de anneye de zararı yok dedi. Ancak korkunç baş ağrısı yapıyor ve tansiyonu düşürüp nabzı yükseltiyor. Dünden beri sersem gibiyim.
15 gün rapor vericem dedi. Ama en şimdilik 3 gün verin, pzt günü kendi doktorumla görüşeyim, hem zaten 32. haftam geldi, o zaman karar veririz dedim. Şimdi evde dinlenmeye çalışıyorum, istirahat etmelisin dedi doktor...
geçmiş olsun tatlım Allah sağlıkla günümüzü tamamlamayı nasip etsin inşallah
canım geçmiş olsun dikkat et.strese girme.az kaldı canım.sağlıkla kucağımıza alcazinşallah
kızlar hepinize çok geçmiş olsun rabbim bebeklerimizi korusun inşallah
Peppermint canım sen nasılsın??
Kasılmalar ne oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?