cnm daha iyiyim; cok sagol
kasilmalar gunde bikac kez oluyor; ama doktor o kadari normal dedi, o yuzden korkmuyorum
dinlenmek gercekten iyi geliyor
cnm yaa, cok cok gecmis olsun
o ilac sancini durdurur; ama ellerde titreme , tans. dusuklugu falan yapiyormus, yat kalkma cnm.
bir de bol su ic; doktorum bana gunde 3 lt su, + 1-2 sise maden suyu onerdi
suyun hayati onemi var, bilemezsin dedi doktor
bu arada kizlar siz hangi suyu iciyorsunuz;
bana doktorda gecen bi paket verdiler, icinde numune urunler vs vardi, bir de kucuk Saka su vardi, tanitim brosuru falan
inceledim, icinde kalsiyum, magnezyum vs bisuru dogal mineral var; ayrica ph'i 8,22 tum digerlerinden yuksek
biz bi 5 lt lik aldik, bitirdim, simdi abone olup eve ondan almayi dusunuyoruz. siz de bi inceleyin isterseniz..
haa bir de gecem prima premium care'in fiyatini konusmussunuz; gratis'te de 19,9 haberiniz olsun,
unybaby 3 lu paket de 11,9 di.
kocaelide oturan varsa doğumu nerede ve nasıl yapacaksınız
Bugün kimsecikler yok..
Venüs nasıl acaba? Haberi olan var mı?
venus'e bugun 2. kez mesaj attim; yine yanit yok
aramaya da korkuyorum.. belki yatar evde, belki uyur, ya da hastanededir belki diye
bilemedim ya :-(((
gunaydın kızlar herkese noldu böyle yaaa nazaramı geldik ne
bende gece yatamadım 3 te uyandım 6 ya kadar sonra 6dan 9 a kadar sonra 12 ye kadar parçalı uyudum artık yattıgımda vucudum uyusuyor ve agrıyla uyanıyorum ya kulagım ya kolum ya kalçam işte bi yerler agrıyor bugun fena oldu düzenim biliyosunuz insulin kullnaıyorum düzen bozuldu acaba ay tutulmasındanmı ha nedersinizi
bu arad ahaftaya annem gelecejti benim dolaplar bazalar cekyat altları ayakkabılık ve kuzumun kıyafetlerini halledecektik bi baktım biletler e400 tl dedim sen gelme kadın tutat 2 gunde hallederim daha ucuza gelir yani ona biraz canım sıkıldı artık yavaş yavaş kendim yapmaya calışıcam
umarım herkesten iyi haberler alırım bir dahaki girdiğimde ...
ayyy gecmişi söyle bir okudumda patlıcanlı bulgur pilavı tarifini unutuyordum(meyhane pilavı gibi yapın tarif benim uydurmam )
soğan biber kavurun üstüne 4e bölüp tuzlu suda beklettiğniz patlıcanları durulayıp sıkıp kyun onlarda kavrulsun sonra salça sını kayun bundansonra 2ol var
1. bulguru koy kavur sonra üstüne suyunu ekle
2. suyunu kaynat sonra bulguru koy pişsin
ben orta boy 2 soğan 4 biber 1 patlıcan 1 su brd. bulgur yaklaşık 2 brk da su koydum tuzunu eklemeyide unutmayın yanına da cacık yoğurt falan ohhh missss afiyet olsun :)))
Geçmiş olsun canım. Ne yazık ki ben de kullanıyorum dünden beri. Salı akşamı kasılmalar beni rahatsız etmeye başladı, bir de bebek çok hareket etmiyodu, korktuk, acile gittik. Oradaki hemşireler hemen nst'ye aldılar ve açıklık kontrolü yaptılar, kötüydü gerçekten. Çok şükür açıklık olmamış ama orada yattığım 5 dk boyunca 3 defa kasııldım. Şanssızlığa bakın, doktorum izinliymiş bu hafta onun yerine bakan doktoru aradılar, doktor yatış yapılsın dedi.. Salı gecesi hastanede kaldım. Önce 20 dakikada bir Nidilat verdiler 4 defa, sonra da 4 saatte bir devam ettim. Bu arada idrar ve kan tahlili yapıldı, enfeksiyon çıktı. Sabah ve akşam seruma antibiyotik eklendi. Dün öğleden sonra hastaneden çıktım. Nidilatı 6 saatte bir kullanmaya devam ediyorum, 35. haftaya kadar kullanmalısın dedi doktor.
Bu arada Nidilatı ben de kullanmaya çekindim ama eşimin arkadaşı var kadın doğum bölümünde çalışıyor, ona sordu, biz de veriyoruz, bebeğe de anneye de zararı yok dedi. Ancak korkunç baş ağrısı yapıyor ve tansiyonu düşürüp nabzı yükseltiyor. Dünden beri sersem gibiyim.
15 gün rapor vericem dedi. Ama en şimdilik 3 gün verin, pzt günü kendi doktorumla görüşeyim, hem zaten 32. haftam geldi, o zaman karar veririz dedim. Şimdi evde dinlenmeye çalışıyorum, istirahat etmelisin dedi doktor...
rahatsızlığı olan arkadaşlar geçmiş olsun hepinize..
dikkat edin kendinize..
benim 2. kültür de olumsuz kızlar
durum devam ediyor fakat azalmış
fitile devam edicem anlayacağınız..
hazırlamıştım kendimi çok üzülmedim bu kez
iyiyim iyiysin iyi
demem lazım galiba
KIZLAR Bİ FİKİR VERİN BANA....
ya bugün bebişim odasına tül bakmaya gittim
şimdi beni bebiş odamda köşe koltuğum var morlu kremli bi renk
halısınıda koltuğa uysun tek sırıtmasın diye değiştirmiyorum halısıda morlu kremli birbiriyle çok güzel uyuyolar
bebiş odamızın mobilyasıda kırık beyaz uyku seti kremli saten dantelli
duvar kağıdımızda pembeye dönük yavruağzı bi renk
mobilya koltuk uyku seti halı falan güzel bi uyum içinde olacak buna eminim
YA TÜL TÜL NE RENK OLSUN?
işte kafam burada karışık
bugün kremli morlu parlak bi kumaş beğendim mekanizmalı diktirecem
şimdi tülümde morlu kremli olursa nasıl olur?
yoksa düz kremmi yapsam uyku setine uysa o zamanda çok sade kalacak cam diyorum kafam karışık iyice...
ikili ve üçlü test sonuçları normal değerlerde çıkmıştı risk grubunda değilsin demişti o zaman bana.
kilo kaybı ise şöyle oldu
15 kilo aldım şimdiye kadar 4 hafta önce ekmeği kestim ve 4 kilo vermiş oldum.gittiğim yer devlet hastenesi olunca doktor bu tarz ölçümleri yapmıyor ve sormuyorda.ben kendim sağlık ocağında baktırıyorum tansiyona ve kiloya.sağol iyi dileklerin için.
ama ben şimdi sürekli nasıl yatıp dinlenicem yapamam kiiş bekler, yemek bekler, okul beklerrrr ....
selam kızlar geçmişi çok okuyamadım şimdide çok duramıcam buugün okulda fenalaştım bi anda gözlerim karardı bayılmışım apar topar hastaneye götürmüşler kan şekerim düşmüş serum falan taktılar yine başlayan bulantılardan dolayı bişi yiyemiyorum sanırım o etkiledi sonrada bebeğe baktı doktorum gelişimi 1 hafta önden gidiyomuş ama kilosu 1250 gr çıktısanırım kiloyla alakalı değil bu gelişim bana az geldi çünkü kilosu gerçi 1 haftada 200 gr almış buda iyi diyolar ama bilmiyorum işte geldiğimden beri yatıyorum çok halim yok bu aralar çok giremeyebilirim bu hafta hiç halim yok çünkü kendinize iyi bakın bebişlere çok daha iyi bakın hepinizi öpüyorum dualarınızı eksik etmeyin allaha emanet olun
venus'e bugun 2. kez mesaj attim; yine yanit yok
aramaya da korkuyorum.. belki yatar evde, belki uyur, ya da hastanededir belki diye
bilemedim ya :-(((
Canım arasan keşke ya..
Valla merak ettim iyice...
ozel msj attim cnm sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?