2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tünaydın kızlar,

Ne oldu ya herkese, kasılmalar erken doğum riskleri, tahliller, raporlar. Çok geçmiş olsun herkese. Kızların da dediği gibi bol bol dinlenmek ve bol su içmek işe yarayabilir. Allah tüm hamişlerin yardımcısı olsun, inşallah herkes vaktinde sağlıkla yavrusunu kucağına alır. Bende artık çok çabuk yoruluyorum, ayakta fazla kalınca balon gibi oluyor, hele birde sol kaburgam sürekli batıyor, çok sıkıntı veriyor. Bir ay önce gitmiştim kontrole, pazartesi kontrol günümüz sabırsızlıkla bekliyorum, umarım herşey yolundadır, kızımı çok ösledim yaa (((

Teşekkür ederim canım, gerçekten kasılmalar durdu çok şükür ama dediğim gibi baş ağrısı ve tansiyon düşüklüğü yaotı, arada başım falan dönüyor, ama önemli değil, bebek yerinde dursun da, ben yatar dinlenirim..
BU arada Saka su çok iyi gerçekten, biz de önceden onu kullanırdık ama burda bayisi yokmuş maalesef, bir ara marketten almaya devam ettik ama onunla da baş edemedik.. Şimdi Pınara geçtik ama eğer ulaşabileceğin yerde bayisi varsa Sakayı tavsiye edrim, Ph'ının yüksek olmasıve mineralleri bakımından çok iyi, çok faydalı.

Herkeslere günaydın....Rahatsız oln arkadaşlar;umarım çarçabuk geçer...Ben doktoruma ne sorsam normal diyo...Kasılma normal,batmalar normal....Bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alsak.......

Bu arada meltem mobilyadan oda takımı alan bi çok arkadaş var...Benim kide önümüzdeki hafta gelicek ama oyuncak sandığı konusunda kararsız kaldım..Bana pek kullanışlı gelmedi...Sizler aldınız mı???

SLM KIZLAR TEK TEK ALINTI YAPAMADIM BAZI ARKADAŞLAR ERKEN DOĞUM TEHLİKESİ ATLATMIŞ ÇOK GEÇMİŞ OLSUN NAZARMI DEĞDİ BİZİM AĞUSTOS ANNELERİNE YA BOL BOL DİNLENİN ARKADAŞLARDA SÖYLEMİŞ SUYU İHMAL ETMEYİN BENDE DAYANAMIYORUM ARTIK AĞIRLAŞTIM ELİMİ KALDIRCAK HALİM YOK O KADAR HALSİZİM İŞE ZOR GELİYORUM RAPORLADA UZATMIŞTIM 37.HAFTAYA KADAR DAYANAMICAM KONUŞTUM DAİRE BAŞKANIMLA YILLIK İZNİMİ BAŞLATIYORUM 23 HAZİRANDA O BİTİNCE HEMEN ARKASINDAN DOĞUM İZNİM BAŞLICAK ANLAYACAĞINIZ 1 HAFTA DAHA DAYANICAM SONRA DOĞUMA KADAR BOL BOL DİNLENİCEM HİÇ İYİ DEĞİLİM HİİİÇ

Sıkıntılı hamilelik geçiren bütün arkadaşlara geçmiş olsun.... bugün kontrolüm vardı kızlar, 32. haftamın içindeymişim (ben 33. haftam bitecek derken .....) ve kızım da 1844 gr. olmuş... ben 2 kg olmuştur, belki de geçmiştir diye hevesle gitmiştim ama....( 2 hafta sonra tekrar çağırdı.... dr.dan geldiğimden beri, yok o site yok bu site "haftasına göre fetus ağırlıkları" konularına bakıyorum. temmuz annelerinin boy-kilo cetvellerini bile inceledim... kızım sağlıklı olsun da zayıf olsun ne yapalım... bu arada NTS'ye de girdim, çok şükür şimdilik herşey yolunda...

herkese merhaba rahatsizlanan arkadaşlar cok geçmiş olsn Allh sağlık versin.sonunda milli eğitimde işlerimi bitirdim okula geldim size bakayım dedimmm

Tünaydın herkese...
Rahatsızlıkları olan arkadaşlar geçmiş olsun. Arkadaşalrın da dediği gibi bol bol dinlenin. ben pazartesiden beri izinliyim evde dinleniyorum. çok şükür ayak şişmeleri de bitti kasılma da yok. siz de bol bol dinlenin ve bol su için. Bebişlerimiz zamanında sağlıkla gelecekler inşallah.
Yalnız bende mayışıklık da başladı. bütün gün yatakta yatasım geliyo kahvaltıyı bile zor hazırlayıp yapıyorum, iyice halsiz, üşengeç oldum

hastalanan arkadaşlar gecmıs olsun inş hepınız bıran önce iyileşirsiniz kötu dusuüşünmeyın ins hersey yolunda gıder tekrar hepinize cok gecmıs olsun

gunaydın kızlar herkese noldu böyle yaaa nazaramı geldik ne
bende gece yatamadım 3 te uyandım 6 ya kadar sonra 6dan 9 a kadar sonra 12 ye kadar parçalı uyudum artık yattıgımda vucudum uyusuyor ve agrıyla uyanıyorum ya kulagım ya kolum ya kalçam işte bi yerler agrıyor bugun fena oldu düzenim biliyosunuz insulin kullnaıyorum düzen bozuldu acaba ay tutulmasındanmı ha nedersinizi
bu arad ahaftaya annem gelecejti benim dolaplar bazalar cekyat altları ayakkabılık ve kuzumun kıyafetlerini halledecektik bi baktım biletler e400 tl dedim sen gelme kadın tutat 2 gunde hallederim daha ucuza gelir yani ona biraz canım sıkıldı artık yavaş yavaş kendim yapmaya calışıcam
umarım herkesten iyi haberler alırım bir dahaki girdiğimde ...

ayyy gecmişi söyle bir okudumda patlıcanlı bulgur pilavı tarifini unutuyordum(meyhane pilavı gibi yapın tarif benim uydurmam )
soğan biber kavurun üstüne 4e bölüp tuzlu suda beklettiğniz patlıcanları durulayıp sıkıp kyun onlarda kavrulsun sonra salça sını kayun bundansonra 2ol var
1. bulguru koy kavur sonra üstüne suyunu ekle
2. suyunu kaynat sonra bulguru koy pişsin
ben orta boy 2 soğan 4 biber 1 patlıcan 1 su brd. bulgur yaklaşık 2 brk da su koydum tuzunu eklemeyide unutmayın yanına da cacık yoğurt falan ohhh missss afiyet olsun :)))

venus'e bugun 2. kez mesaj attim; yine yanit yok

aramaya da korkuyorum.. belki yatar evde, belki uyur, ya da hastanededir belki diye
bilemedim ya :-(((

ara cnm bence senin nasıl işyerinde işlerin hafifledi mi ?? bende ctesi 32.hft raporumu alıcam
temmuzun ilk hftda ayrılayım diyorum kısmetse inş.herşey yolundadır burayı okuyunca tırsıyorum bir sorun çıkabilir diye

Eline saglik, ben patlicanli pirinc pilavini da seviyorum.

Gecmis olsun, iyi dinlenmeler.

Devam etmekte fayda var, cok gecmis olsun.

Ileride renkleri degistirme olasiligin karsilik belki tulu krem secmen de fayda olabilir.

SImdi senin ve bebisin sagligi daha onemli, o yuzden esinden daha fazla yaridm iste bence... Bir de tam tahil ekmegi cok oneriliyor, ekmege de ihtiyacimiz var, yeniden dusun istersen.

Yaninda bir iki seker tasimak faydali olacak sanirim, gecmis olsun.

Arkadaslar Merhaba,

Son haftalarimiza girince sorunlar da artmaya basladi, tek tedavisi mumkun olan seyler olsun da bunlari da atlatacagiz. Tum arkadaslara topluca gecmis olsun diyorum.

Tum bunlar artik kendimize daha da dikkat etmemiz gerektigini gosteriyor. Saglikla yavrularimiza miadinda kavusalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…