ozel msj attim cnm sana
eee bana bende etmiştim merak
ozel msj attim cnm sana
Canım yazdım..
Sen izinli misin bugün?
yok cnm sirketteyim.
bugun islerim rahat biraz sukur
venus'u aradim 2 defa. mesgule verdi ikisinde de :26:
insallah kotu bisey yoktur; simdi bana donmesini beklicem..
slm kızlarr..fezacım açamadım burdan yazayım dedim cnm.dün berl ağrım artınca hastaneye gittik.nst ye girdim ağrı varken ama doğum ağrısı çıkmadı şükür.ama tek taraflı karında sertleşmeler oluyordu.kısalığa bakıldı ve malesef yarım cm daha gitmi,ş( 2,5-3 arası bişey kalmış d edi dr.bakalım ne kadar dayanıcaz.inş bu ayıo çıkartabiliriz.şimdi yatmam gerek hoşcakalın...
slm kızlarr..fezacım açamadım burdan yazayım dedim cnm.dün berl ağrım artınca hastaneye gittik.nst ye girdim ağrı varken ama doğum ağrısı çıkmadı şükür.ama tek taraflı karında sertleşmeler oluyordu.kısalığa bakıldı ve malesef yarım cm daha gitmi,ş( 2,5-3 arası bişey kalmış d edi dr.bakalım ne kadar dayanıcaz.inş bu ayıo çıkartabiliriz.şimdi yatmam gerek hoşcakalın...
slm kızlarr.. açamadım burdan yazayım dedim cnm.dün berl ağrım artınca hastaneye gittik.nst ye girdim ağrı varken ama doğum ağrısı çıkmadı şükür.ama tek taraflı karında sertleşmeler oluyordu.kısalığa bakıldı ve malesef yarım cm daha gitmi,ş( 2,5-3 arası bişey kalmış d edi dr.bakalım ne kadar dayanıcaz.inş bu ayıo çıkartabiliriz.şimdi yatmam gerek hoşcakalın...
8 hafta sonra nihayet 600 gr alabilmişim şimdilik 8 kilo ile ilerliyorum benim gibi az kilo alan var mı bebeğimin de kilosus az mı merak ediyorum haftaya cuma günü randevumuz
ihmal etme canım sakıncanım morel cidden önemli benim de kanım gün aşırı 2 kan hapı almama rağmen 10.7 idrarımda da 8-9 lökosit çıkmış kültürümü de haftaya tekrar edelim diyeceğim doktoruma ben de geçtiğini sanmıyorum. umarım sıkıntı çıkmaz
aynen öyle güzelim bakıcaz artık bundan sonrasına..şu iş yerinde de canımı sıkmasalar daha iyi olacak ama işte vicdansızlık hatsafhadaCanım işyerinde de zaman zaman ayaklarımı uzatıyorum. O zaman çok şişmiyor.Eğer ayakta çok kalırsam parmaklarım filan şişiyor...
Canım ben doktorumla konuştum. Elbette yan etkileri olabiliyor ama anestezi uzmanına bağlı birazda. Bana önerdi doktorum ve araştırmalarıma göre yaygın kullanılıyor yurt dışında ve ülkemizde. Ama dediğim gibi anestezi uzmanı çok önemli...
Canım çok geçmiş olsun, üzülme sakın...
Bebiş iyi olsunda, ilaçlarını kullanmaya devam edersin...
ben de oraya gidiyordum sigorta şirketimiz değişti ayrıldım.Canım ben ASM'de yapıcam. Epidural Normal istiyorum ama bakalım...
Kızlar selam,
Günlerdir o kadar yoğurn çalışıyorum ki takip edemiyorum burada olanları. Kaldığım yerden alıntılar yaparak okuyyım dedim ama olacak gibi değil... Baya bir şeyler yazılmış. 1 -2 alıntı ypabildim. Ya kızlar bu tek başına olayı fena gerdi beni. Sinirlerim acaip bozuk. Aşağı odama iniyorum tam polkliniğe hasta geliyor o sırada telefon çalıyor yukarı yatan hasta katından bir hastayı görmem gerekiyor tam ona çıkıyorum aşağıdan arıyorlar. katlar arasında mekik dokumktan ve hastalar yetişmeye çalışmaktan gerildim. Korkuyorum bu kadar strse bebeğime birşey olacak diye...(( Daha tek başıma 1 hafta bile dolmadan perişanım geriye kalan 3 hafta nasıl geçecek bilmiyorum. Bu arada bu yoğun tempoya geçtiğimden beri oğlum hiç durmuyor yerinde. Sürekli tekmeliyor. Herkes ben huzursuz ve stresli olduğum için onunda huzursuz olduğunusöylese de ben olumsuz düşünmek istemiyorum. Beni mutlu etmek için hareket ettiğini düşünüyorum ama sürekli de oğlumdan onu bu kadar yorduğum için özür dileyip duruyorum. umarım benim bu yoğunluğun onun gelişimini etkilemiyordur.
canım meleğini de strese sokuyorsun
neden böyle olmasına izin veriyorlar anlamıyorum.
hay Allah ım ya
akşamları dinlen bari ayaklarını uzat
akşamları zaten ister istemez yığılıp kalıyorum. Hiçbirşey yapacak halim olmuyor. pazartesiden beri yürüyüşlerime de gidemiyorum yorgunluktan(
ben büyük kızımda 33 haftalıkken 14 kilo almıştım ona göre çok az geliyor bana enteresan olan son 2 aydır 600 gr almış olmam bebek konusunda endişeliyim8 kg az mi cnm? normail gibi bence;
gerci son 2 aydir almamis olman ilginc.
baslangic kilon nasil; kilolu mu yoksa zayif mi basladin ?
doktorun ne diyor
ben 12 kg aldim toplam
doktorum iyi gidiyosun dedi, hicbi kisitlama vermiyorum sana, hersey serbest dedi
ama dr benim devamli kilo konusunu sormamadan bu konuda biraz takintili oldugumu anladi sanirim; rejim yapmamdan korktu belki de o yuzden kisitlama getirmiyorum dedi,
ya da gercekten kilo alimim normal bilmiyorum
ben zaten abartili bi istaha sahip olmadigim icin ve asiri yemedigim icin sikmiyorum kendimi
Kızlar selam,
Günlerdir o kadar yoğurn çalışıyorum ki takip edemiyorum burada olanları. Kaldığım yerden alıntılar yaparak okuyyım dedim ama olacak gibi değil... Baya bir şeyler yazılmış. 1 -2 alıntı ypabildim. Ya kızlar bu tek başına olayı fena gerdi beni. Sinirlerim acaip bozuk. Aşağı odama iniyorum tam polkliniğe hasta geliyor o sırada telefon çalıyor yukarı yatan hasta katından bir hastayı görmem gerekiyor tam ona çıkıyorum aşağıdan arıyorlar. katlar arasında mekik dokumktan ve hastalar yetişmeye çalışmaktan gerildim. Korkuyorum bu kadar strse bebeğime birşey olacak diye...(( Daha tek başıma 1 hafta bile dolmadan perişanım geriye kalan 3 hafta nasıl geçecek bilmiyorum. Bu arada bu yoğun tempoya geçtiğimden beri oğlum hiç durmuyor yerinde. Sürekli tekmeliyor. Herkes ben huzursuz ve stresli olduğum için onunda huzursuz olduğunusöylese de ben olumsuz düşünmek istemiyorum. Beni mutlu etmek için hareket ettiğini düşünüyorum ama sürekli de oğlumdan onu bu kadar yorduğum için özür dileyip duruyorum. umarım benim bu yoğunluğun onun gelişimini etkilemiyordur.
kizlar
benim bebegim 2-3 gundur az hareket ediyor yaa
gerci dun saglik ocaginda kalp atislarini dinlettiler, iyiydi
az hareket ediyor dedim; sicaklardandir, bir de sizin yorgunlugunuza baglidir ddiler
yine de merak ediyorum yaa, neden gecen haftaki gibi hareketli degil ki :-(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?