8 hafta sonra nihayet 600 gr alabilmişim şimdilik 8 kilo ile ilerliyorum benim gibi az kilo alan var mı bebeğimin de kilosus az mı merak ediyorum haftaya cuma günü randevumuz
slm kızlarr..fezacım açamadım burdan yazayım dedim cnm.dün berl ağrım artınca hastaneye gittik.nst ye girdim ağrı varken ama doğum ağrısı çıkmadı şükür.ama tek taraflı karında sertleşmeler oluyordu.kısalığa bakıldı ve malesef yarım cm daha gitmi,ş( 2,5-3 arası bişey kalmış d edi dr.bakalım ne kadar dayanıcaz.inş bu ayıo çıkartabiliriz.şimdi yatmam gerek hoşcakalın...
Kızlar selam,
Günlerdir o kadar yoğurn çalışıyorum ki takip edemiyorum burada olanları. Kaldığım yerden alıntılar yaparak okuyyım dedim ama olacak gibi değil... Baya bir şeyler yazılmış. 1 -2 alıntı ypabildim. Ya kızlar bu tek başına olayı fena gerdi beni. Sinirlerim acaip bozuk. Aşağı odama iniyorum tam polkliniğe hasta geliyor o sırada telefon çalıyor yukarı yatan hasta katından bir hastayı görmem gerekiyor tam ona çıkıyorum aşağıdan arıyorlar. katlar arasında mekik dokumktan ve hastalar yetişmeye çalışmaktan gerildim. Korkuyorum bu kadar strse bebeğime birşey olacak diye...(( Daha tek başıma 1 hafta bile dolmadan perişanım geriye kalan 3 hafta nasıl geçecek bilmiyorum. Bu arada bu yoğun tempoya geçtiğimden beri oğlum hiç durmuyor yerinde. Sürekli tekmeliyor. Herkes ben huzursuz ve stresli olduğum için onunda huzursuz olduğunusöylese de ben olumsuz düşünmek istemiyorum. Beni mutlu etmek için hareket ettiğini düşünüyorum ama sürekli de oğlumdan onu bu kadar yorduğum için özür dileyip duruyorum. umarım benim bu yoğunluğun onun gelişimini etkilemiyordur.
ben 4 kilo aldım...hatta korktum bebeğim gelişmeyecek diye ne bulduysam da yedim ama kilo alamıyorum...Allahtan ki bebeğim iyi.29+5 te 1560 gramdı...
neden insanlar bu kadar anlayissiz oluyo.. canim strese sokma kendini bak bebeginide etkileniyo aksamlari dinlen canim
my_little ay cnm yaa; hamile halde bu yogun tempoya dayanmak gercekten zor;
sen de benim gibi yapip carsambalari izin mi kullansan acaba?
Allah yardimcin olsun cnm
kizlar
benim bebegim 2-3 gundur az hareket ediyor yaa
gerci dun saglik ocaginda kalp atislarini dinlettiler, iyiydi
az hareket ediyor dedim; sicaklardandir, bir de sizin yorgunlugunuza baglidir ddiler
yine de merak ediyorum yaa, neden gecen haftaki gibi hareketli degil ki :-(((
cnm allah yardımcın olsun... bebeğini düşünerek stres yapmamaya çalış biliyorum çok zor senin için ama... hadi o kadın izinli ama seninde hamile olduğunu biliyolar yanına birini veremezlermi sana yardımcı olcak birini
Canım allah kolaylık versin sana, yöneticilerede insaf seni bu duruma düşürdükleri için. Ama sen yine de stres yapma, yetiştirebildiğin kadarını yap, çok hırpalama kendini. Eminim oğlunda annesini anlıyor ve ben burda iyiyim merak etme diye sana sinyaller gönderiyordur :))
8 hafta sonra nihayet 600 gr alabilmişim şimdilik 8 kilo ile ilerliyorum benim gibi az kilo alan var mı bebeğimin de kilosus az mı merak ediyorum haftaya cuma günü randevumuz
slm kızlarr..fezacım açamadım burdan yazayım dedim cnm.dün berl ağrım artınca hastaneye gittik.nst ye girdim ağrı varken ama doğum ağrısı çıkmadı şükür.ama tek taraflı karında sertleşmeler oluyordu.kısalığa bakıldı ve malesef yarım cm daha gitmi,ş( 2,5-3 arası bişey kalmış d edi dr.bakalım ne kadar dayanıcaz.inş bu ayıo çıkartabiliriz.şimdi yatmam gerek hoşcakalın...
Kızlar selam,
Günlerdir o kadar yoğurn çalışıyorum ki takip edemiyorum burada olanları. Kaldığım yerden alıntılar yaparak okuyyım dedim ama olacak gibi değil... Baya bir şeyler yazılmış. 1 -2 alıntı ypabildim. Ya kızlar bu tek başına olayı fena gerdi beni. Sinirlerim acaip bozuk. Aşağı odama iniyorum tam polkliniğe hasta geliyor o sırada telefon çalıyor yukarı yatan hasta katından bir hastayı görmem gerekiyor tam ona çıkıyorum aşağıdan arıyorlar. katlar arasında mekik dokumktan ve hastalar yetişmeye çalışmaktan gerildim. Korkuyorum bu kadar strse bebeğime birşey olacak diye...(( Daha tek başıma 1 hafta bile dolmadan perişanım geriye kalan 3 hafta nasıl geçecek bilmiyorum. Bu arada bu yoğun tempoya geçtiğimden beri oğlum hiç durmuyor yerinde. Sürekli tekmeliyor. Herkes ben huzursuz ve stresli olduğum için onunda huzursuz olduğunusöylese de ben olumsuz düşünmek istemiyorum. Beni mutlu etmek için hareket ettiğini düşünüyorum ama sürekli de oğlumdan onu bu kadar yorduğum için özür dileyip duruyorum. umarım benim bu yoğunluğun onun gelişimini etkilemiyordur.
gelişimci nasılsın cnm ???
nasıl gidiyoo bizde hazırlıklar tam gazz
masallah sabahtan berı oglusumda korkutuyo benı yaaa kıpır kıpır masallah o oynasın hep hareket etsınde ben agrısına razıyım
inan karnımı bi şekıllere dokuyo görsen korkarsın yamulup duruyo karnım
iyiyim canım sende iyisindri inşallah...benimde aynen sürekli karnım yamuluyo..hatta çalkalanıyo gibibenim son bir haftadır sağ kalça kemiğimi sıkıştırıyor...sanırım çıkmak istiyor ne hazırlığı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?