2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende tül ve halıyı hallettim..alacağım mobilyada belli...sadece gidip alcaz bakalım..siz nerden alıcaksınız
? şeekr ne olsun hergün 4 iğne işte..bazen iğne kullandığım halde yükseliyor..dr. şimdiye kadar bebeğe zarar vermemiş dedi..inşallah daha da vermez...sen bu şekeri tekrar dr.a danış

bende dün çantamı hazırladım..eksik olursa daha ekşiycem..herkes farklı farklı şey söylüyo..kızlar sizler neler koydunuz? yada koyacaksınız çantanıza? bilgisi olan bilgi versin bana

bende dün çantamı hazırladım..eksik olursa daha ekşiycem..herkes farklı farklı şey söylüyo..kızlar sizler neler koydunuz? yada koyacaksınız çantanıza? bilgisi olan bilgi versin bana

bir tane ince yelek koymanı tavsiye ederim insan çok terliyor yatarken sırtın üşür terden. temmuz ayında yeleğe ihtiyaç duymuştum.

Herkese iyi aksamlar kizlar. 7 aydan sonra herkes agirlasti sikintilarda basladi ins. Herkes bebisini saglicakla kucagina alir. Ben sekerlerimi sekershop diye bi siteden almayi dusunuyorum. Gecen hafta begendiklerimden birkac ornek istedim. Sectim icinden bir tane onu yaptiracagim. Tavsiyede ederim baya kaliteli geldiler bana

ben henüz çantamı hazırlamadım haftaya annem gelecek onu bekliyorum;üstelik daha pijama gecelik falan almadım.sen neler koydun çantana-gecelik aldınmı yoksa sadece pijamamı aldınız

ben henüz çantamı hazırlamadım haftaya annem gelecek onu bekliyorum;üstelik daha pijama gecelik falan almadım.sen neler koydun çantana-gecelik aldınmı yoksa sadece pijamamı aldınız

canım ben pijama takımı aldım annem gecelik almış..onları koydum..terlik koydum..daha koyacaklarım var ama bebeğin hastane çıkışını koydum battaniye koydum..bebek bezi ve ıslak mendil koydum..daha kendime iç çamaşırı filan koycam..belki bornoz filanda koyarım..arkadşaım 2 gecelik koy dedi belki bi gecelik daha alırım...ben ilk akla gelenleri koydum..daha eksikler var....

fıstıklar bebiş odamız gelmiş....
süper olduu, ama hemen bebeğim gelsin istedim bi an evvel doğsunda odasının kullanmaya başlayalım,
sonrada dedimki dur yaa daha 2 ayı var 2 ay dolsun sonra gelsin
ama felaket bi kokusu var kocişle sildik açtık kapaklarını koku çıksın diye
1 2 gün böyle dursun sonra vanilya falan filan koyucam...
ayyy çok şeker oldu odamız çok mutluyum....
şimdi tül konusuna öncelik vermem lazım....
bu arada sğlun kızlar yaniii
çarşamba gnü sordum size bebeğin odasını tülü ile ilgili bişi bitek zarp deniz nikli arkadaş cvp vermiş ilginize teşekkürler...

canım, hoş geldiniz. bakıyorum bir kız daha var. valla ağustos ayında hura şeklinde kızlar çıkacak:):) erkek milletti yandı. çoğuda aslan burcu, aman aman bu arada, gebelikte sorun yok gibi. maşallah kızında ilerletiyor, hep öyle devam eder inş.

günaydın güzel anneler..dün giremedim topiğe umarım herkes iyidir..bugün samsun yolcuysum halamın kızı evleniyor pazar günüde döneceğim..sizleri belki takip edemem..bei özleyin anacığım
Canım kastamonudan samsun 3 saat, sizce tehlikeli mi? kendi arabamızla gideceğimz için sorun olmaz diye düşündüm
canım, iyi yolculuklar size. merak etme sorun olmuyor. ben daha geçen hafta antalya izmir yaptım ama tabi arabayla. arada eşimle yolda durduk, dışarda ayaklarım şişmesin diye yürüdük ve inanırmısın sanki normal şehir içinde yolculuk yapmış gibiydim. o yüzden hiç telaşlanma sadece ayaklarını uzatarak gitmeye çalış. düğündede iyi eglenceler, kızınla birlikte artık dans ederseniz, o içerde sen dışarda. gerçek o şimdi göbegini senin yerine bir sağa bir sola atıyordur

canım, bebeşin güle güle kullanır inş. iyi baren yavaş yavaş listelerimizi toparlıyoz. az bir şeyler kaldı. aman en önemli ihtiyaçlar hallolsun da, diğerleri doğumdan sonra da alınır. aslında benimde bir ara üşenmeyip topiğe fotoğraf eklemem gerekiyor ama hep erteliyorum nedense:78:

canım, inş bebişin dayanır. valla, hep aklımızdasın. çok merak ediyoruz seni. umarım bebişin erkenden doğmaya kalkışmaz. zaten 32 haftadan sonra erken doğan bebekler bile hemencik dış çevreye adapte olup hemencik toparlanıyorlar. sadece bir kaç hafta bile idare etse çok iyi olur. sen yeterki bol bol uzan, ayaklarınıda yükselterek uyumaya çalış. arada sadece nasılsın diye haberdar et çünkü seni çok merak ediyorum, aklim hepsende

8 hafta sonra nihayet 600 gr alabilmişim şimdilik 8 kilo ile ilerliyorum benim gibi az kilo alan var mı bebeğimin de kilosus az mı merak ediyorum haftaya cuma günü randevumuz
canım, ben tüm hamilelik boyuca sadece 4.5 kilo alabildim, o da baya zorlayarak. ama bebek normal kilosundadır. bebekler zaten kendi kafalarına göre alıyorlar sadece bizim güçsüz kalmamak içinde biraz almamız gerekiyormuş. doktordan iyi haberlerle bekleriz

bak, oğlun da protesto ediyor. "yeter annemin bu kadar çalıştırılmasını istemiyorum", bir tepkidir bu. ama hareketli olması iyi. bizim zıpırlar da çalışmamıza rağmen kıpır kıpırlar. hem ebem hareketli olduğum için hep doğumun rahat olur diye deyip geçiyor. tabi kızım şu an ters durduğu için sezeryanda olabiliriz:)

valla, ben direk kemeraltına çarşısına inip almaya düşündüğüm için hiç sitelere bakmadım. zaten kendi gözümle görüp seçmek istiyorum ama siteden sipariş edenler burda var, çok da memnun kaldılar

bizim kızda hiç durmuyor, ha biri içerde dans edip duruyor, eşim bu içerde salsa mı yapıyor diye dalga geçiyor. ama şu son bir kaç gün hareketleri artık acı vermeye başladı, acımadan vuruyor annesine:):) sanki korku filimlerdeki gibi karnımdan çıkacak:)

canım, ben çarşamba günü giremediğim için kaçırmışım yoksa yardımcı olmaz mıyız. bu arada, hangi sayfada ona göre dönüp bakıyım çünkü hepsini okumak imkansız oluyor. kendimce bir fikir vermiş oluruz. bide odanız hayırlı olsun. bebişin inş mutlu bir şekilde hem kullanır hem mis gibi uyur içinde. bide havalndırma için yumuşatıcıyı suyla karıştırıp silmeye denesene, belki o hemencik giderir

Son düzenleme:

cnm bi sildim biraz havalansın bikaç gün sonrada yumoşlu suylada silerim boya kokuyo cok bakalım kaç güne çıkacak...

Günaydın kıslar....

Bugün saat 17:00 de doktor randevumuz var. Bakalım kızım kaç gr olmuş. Çok meraktayım...

Günaydınnn fıstıklar...ayy bugün cumaaa yaşasın hafta bitiyooo..

günaydınn tatlımmm ..büyümüştür annesii... özlem gider prensesinle...

Evettt bugün Cuma, çok mübarek gün canım

Büyümüştür diye tahmin ediyorum çünkü karnım bayağı büyüdü. Özledim bide kızımı

Birde doktorum değişti, ilk defa erkek doktora gidicem, o yüzden de garip bi heyecan var bende...

Canımmm çok merak ettim, resmini çekip koysana...

DOĞUM ÇANTASI İÇİN GEREKENLER
BEBEK
1 8-10 adet yenidogan bezi (prima premium care)
2 1 paket islak mendil (unybaby islak pamuk)
3 Pisik kremi
4 Emzik -yenidogan (1 ad. Kaucuk, 1 ad. Silikon )
5 Biberon-yenidogan (philips avent)
6 ic body -3 adet
7 dis pijama-zibin-tulum -toplam 3 ad.
8 onluk-1 ad.
9 eldiven-1 ad.
10 corap-2 ad.
11 patik-1 ad.
12 baslik-1 ad.
13 yumusak havlu
14 ince penye battaniye
* 6-14. maddeler yerine 1 ad. 20'li hastane cikis takimi alinabilir
15 bebek agiz mendili
16 mevsime gore yelek/hirka
17 araba koltugu (bebegi hastaneden cikarken tasimak icin)

ANNE
1 Gecelik, pijama (onu acilabilen, emzirmeye uygun)- 2-3 takim
2 Sabahlik
3 corap-birkac tane
4 terlik- 1 ad.
5 emzirme sutyeni-2 ad.
6 lohusa kulodu- 2-3 ad.
7 kisisel bakim ihtiyaclari (dis fircasi, dis macunu, deodorant, makyaj malz.)
8 Hijyenik ped, hasta bezi
9 Gogus ucu Kremi (lansinoh)
10 Gogus pedi (lansinoh)
11 Havlu, Sabun, tarak
12 Sut sagma pompasi (medela mini elektrikli)
13 humana emziren anne icin cay

DİĞER
1 Lohusa taci
2 video kamera, fotograf makinesi
3 bebek sekeri, sepet
4 misafir ani defteri
5 pecete, kolonya, rulo havlu
6 kirli torbasi

gelisimci cnm ben daha cantami hazirlamadim ama soyle bi liste yapmistim; buna gore hazirlicam cnm..

Canım süpersinnnnn, teşekkürler.

Bende bakınıyordum internetten, listeye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…