2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm sizin odanızda çok güzel güle güle kullanın
benim odada koltuğumda olduğunu tül ondan renkli seçmek istedim
cibinliğe gelince bende duvar monteli istiyorum
ayrıca benim bebiş odam çok güneş gören bi yer değil aydınlık ama gneşi sadece sabah görüyo o yüzden çok koyu bi stor seçmek istemedim

sğl cnm teşekkr ederiz...

selam kızlar,kaç gündür giremedim hastalık beni mahvetti...hatırlarsınız orta kulak iltihabı olmuştum günlerce uymadım ağrı kesici almadan duramadım..hayatımın en ağır hastalığını geçirdim(dün ve bugün hafifledi biraz ağrı kesiciyi bıraktım ama antibiyotiğe devam (bitene kadar kullanmam gerekiyorr...çok üzüldüm bu süreçte çok yıprandım ama şuan daha iyiyim çok şükür..bugün okul da bitti kurtulduk )bıkmıştım valla

herzaman seninle canım öncelikle hepsi çok güzel gülerek kullanın şeker kızınla :) sonrasında bence tül sade olmalı kızların dediği gibi lila bir stor üstüne efil efil krem bir tül aynısı cibinlik de yapılabilir çok hoş olur. ben de storu açık pembe üstüne perde tarzlı tül yaptıracağım

canım çok güzeller... ne düşünceli bir veliymiş. ben de aslında yogun hissediyorum ama gündüz uyuyamıyorum uzanıyorum ama uyuyamıyorum.
çok güzelmiş...Benim velilerimde bi sürü şey almış..Okul bitti ya ..Hiçbişey düşünmüyorum seminerler kolay...

teşekkür ederim kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr:)
herzaman_seninle ve laadure odalarınıza bayıldımmmmmmmmmm...bebişlerinizin odalarında sağlıklı günlerde büyümesini nasip etsin Allah

canım çok çok geçmiş olsun umarım tez zamanda iyileşirsin antibiyotiği takma lütfen hepimiz kullanıyoruz iyi olman önemli sen iyi ol ki bebiş de iyi olsun acil şifalar inşallah. beslenmene dikkat et bağışıklık sistemin güçlü olsun canım hem bol su iç antibiyotik kullanımı vajende mantar oluşumunu tetikliyebiliyor bol su içmek gerekiyor ...

amin canımm saol ...su da içmeye çalışıyorum bir mantar eksik zaten )

kızlar arkadaşım aradı 2 yıldır çocuğu olmuyordu hamileymiş hem deeeee ikizzzzzzzzzz

Asa süper Allah saglicakla kucaklarına almayı nasip etsin. Benimde az önce bir arkadasım aradı daha 5 aylık evli gecen hafta birlikteydik demişti ki ya yanlışlıkla nasıl hamile kalinio anlamıyorum dikkat edersen hiç birsey olmaz. Dikkat etmiyolar sonra da yanlışlıkla hamile kaldık diyolar demişti kiiiiiii hamileymis 5 haftalık. Sok oldum çok büyük konusmusum sanırım diyo:))))

Selam canim,
Bugun tahlil sonucumu aldim. Benim protein degerim 152 cikti. Tansiyonum da normale done gibi oldu. Doktorumla konusmadim ancak simdilik bir sorun yok gibi gozukuyor. Tabi takibe devam. Bos yere uzulmusum. Ama en ufak birsey de bile bebegime bir sey olacak korkusu yok mu? Hepimize bebeklerimizi saglikla kucaga almak nasip etsin.

canım ne güzel haberlerle geldin maaşallah

kızlar, tam foruma girdim sizle muhabbet etmek için eşimin ailesi geldi, bilgisayarı terk etmek zorunda kaldım.
bende, kızlara katılıyorum, boşu boşuna şimdi masraf etme. olamzsa ince battaniyeyi nevresim takımın içine sokup öyle kullanırsın. zaten havalar sıcak. bide kaç defa doktorumun bebekleri yeni doğmuş olanlara çok sıcak giydirmeyin, çoık sıcak odalarda bulundurmayın, çocuklara daha çok hasta ediyorsunuz deyip durdu. yani sende sadece ince battaniyeyle ört, baktın ki bebek üşüyor o zaman polar battaniyeyi düşünürsün.

canım, odanı gördüm, çok hoşuma gitti. kızın güle güle onunla büyür inş. bu arada köşe koltuğunla halıda uydu. benimde tavsiyem, cibinliği krem renginde al ama üstünde mor küçük işlemeli bir şey olabilir yada ben bir bebek mağazısında gördüm, cibinliğin üstüne takılıp istediğin zaman çıkartılabilir kelebekler vardı, istediğin rankte. böylece yıkamada da kolaylık oluyor. perde konusunda ise stor perdeni krem renginde alıp üstüne şu gösterdiğin tül yaparsan çok güzel olur, bence. hem baymaz, hem çok hoş olur, ayrıca koltuklarla hepsi tam takım olur. odanızı güle güle kullanın.

günaydın kızlarr
benim midem bulanıyor çokk

ya bu mide bulantısı bende de başladı zaten hiç iyi değilim son günlerde buda tuzu biberi oldu niye böyle oluyoki nette araştırdım göremedim ben son aylarda bulantı
kızlar, bende de bu mide bulantıları yine başladı, daha dün aile hekime rutin kontrol için gittim, şikayetimi anlattım. gayet normal dedi. sonuçta bebek artık kocaman oldu, mideyi sıkıştırıyor, ondanda mide bulantısı oluyor.

selam herkese karneleri verdik gitti kaldi sorumluluk sinavlari asiri sical burasi bayildim resmen eve zor arttim kendimi

Bizde dağıttık karneleri tatil başladııı:)
ooh, kızlar. geçmiş olsun. bakıyom artık tam gaz doğum karneleri almaya hazırlanıyoruz:):)

canım, ne güzel. ya benimkiler üniversite öğrencileri olduğu için velilerin böyle bir şey yapmaları imkansız. zaten ta aralıktan beri işten ayrıldım. bu konuda çok şanslısın. bu arada, güzelde olmuşlar, mevlütte bol bol dağıtırsın inş.
hatırlamaz mıyız. valla, geçmiş olsun. umarım en hızlı şeklinde geçer. o zaman da söyledim şimdi de söylüyorum, antiobiotik kullanımı çok takma. hele bu son aylarda hiçbir etkileri olmuyor. yine, geçmiş olsun.

ay, ben çok güldüm bu olaya. gerçektende de büyük konuşmamak lazım. benim hamile kalma olayım da biraz buna benziyor. ben daha eşim askere gitmeden önce eşime aman dikkat edelim tam askerden önce hamile kalmak istemiyorum demiştim. sonra eşim askere gitti, iki hafta sonra yemin törenden önceki gün testte hamile olduğumu öğrendim. meğer ben eşime o sözleri söylerken zaten 2 haftalık hameliymişim

sagol canım, sende de inş mutlu bir şekilde zıpırı kucağına alırsın.

ya, zaten kızlar hepiniz umarım yavaş yavaş bu dertlerinizden, iltihaplardan kurtulup hameliliğin son haftalarda rahat rahat geçerirsiniz

kızlar, hepiniz yattınız galiba. ben yine sizi yakalayamadım. bende yatayım baren. şu iki gün eşimin ailesiyle geçirecez. bu arada pazar günü eşimin doğum günü olacak. tesadüf olarak ilk babalar günüyle denk geldi. bilgisayar mühendisi olduğu için netten facebook profili şeklinde mousepad aldım. üzerinde beraber olan fotoğrafımızı ekleyip, yanında facebooktaki gibi yazılar yazdırdım. umarım yarın öğlene kadar gelir. bide t-shirt yaptırdm, üzerinde "father to be" yazı bastırttım. buğünde lcwkide iki t-shirt aldım. birisi babasına biriside aynsından kızına. aslında o lcwki hiç düşünmemiştim ama denk gelince almış bulundum. bide patates kızartma şeklinde pasta yapacağım. zaten bu kadar yeter bence:):) bir kaç fikirim daha var ama gelecek seneye bıraktım. neyse ben yatıyom. iyi geceler size ve miniklerinize:):)

Gunaydin Arkadaslar

Ogretmenlerin okulu kapanmis, gozunuz aydin kizlar! Artik simdi dinlenme ve bebislere daha cok konsantre olma zamani...:13:

Ayyyy ne guzel seyler organize etmissin, ellerine ve fikirlerine saglik. Eminim esin cokkkk mutlu olacak.

Hafifledigine sevindim, umarim yakinda tamamen kurtuldugunu yazarsin, zor oldugunu biliyorum.:13:

Kızlar benim de kasıklarıma ağrılar giriyor..Doktorum her zamanki gibi normal dedi...Kasıklada kramp olur mu ki?????

Kasiklardaki agri baska kramp degil sanirim. Kramp genelde ayak parmaklarina ve bacaga giriyor, en cok da sabaha karsi...!

Bebisiniz mutlulukla saglikla bu guzel odasinda buyusun.

Ayyy emek verilen sey daha da baska, ne guzel surpriz olmus, gule gule kullanin! Ben de daha once bebek sekeri yapacak arkadaslara heveslenip minik pembe elbiseler ormeye baslamistim fakat sonrasi zor geldi, simdi hazir alacagim, onlari da cok ozel kisilere kart yapip kartin uzerine yapistirmayi dusunuyorum.

Canim sen degil hepimiz hareketler azalinca paranoya durumlari yasayacagiz. Sirf bu yuzden bir arkadasimi doktor erken sezeryana aldi, kiz her gun doktora gidip bebegim hareket etmiyor diyordu ama ultrasonda ediyormus! Dedigin gibi evde daha iyi konsantr oldugumuz icin hareketleri acikcasi ben daha iyi sayiyorum. Az kaldi dayanacagiz.:13:

cnm tam dediğin gibi yaptırmaya karar verdim zaten
sğl tavsiyen için
bak o morlu kelebek aklıma gelmemişti cibinlik için onuda bulursam alırım muhakka
bu arada kocişine yaptığın süprizler çok hoş hem doğum günü hem babalar günü tesadüf çok güzel...

Canım çok sevindim... Rahat bir nefes almışsındır.

Bende dün doktora gittim, bugün nefrolojiye gidicez protein testi tekrarlanacak. Ama benimde tansiyonum normale döndü. Ara ara stresten yükseliyor. Umarım benimde protein çıkmaz.

Kızlar bebişim 1350 gr olmuş, haftasıyla tam uyumlu dedi doktor.. Böyle giderse ne şişko ne de zayıf olur dedi.
Boyuda 40,3 cm olmuş. Birde poz verdiki sormayın. Doktor hemen görüntü aldı.

Biliyorsunuz ilk defa dün erkek doktora gittim, mecburiyetten. Karnımdan baktı sonuçta ama o an vajinal bakarsa çok utanırım gibi düşündüm. 4 hafta sonra gidicez tekrar. Çatı muayenesi yapacak

nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrrr??
haftasonu keyfi,babamızla güzel bir kahvaltı sonrası mayışmca eheuehe:)
stressiz,kendinizi yormadan,güzel bir gün geçirmeniz dileklerimleeeeeeeeeee....öpüyoruz kuzumlaaa

günaydın minik melekler ve büyük melekler nasılsınız bugün ben yanıma bi kişi bulamadım bugün beraber kahvaltı edecek o yüzden malesef kızımla başbaşa kahvaltı yapıcaz artık napalım hiçte canım çekmiyo yalnız yalnız yaaa

cnm bebğine maşallah ne güzel pozarda veriyo oh oh ne güzel....
erkek dr una alışırsın en kısa zamanda inş
tansiyonununda normale dönmesi çok güzel.

maşallah bebişine oldukça stres yapmamaya çalış bende ilk başlarda erkek doktorla başlamıştım ama doktorum iyi olmadığı için değiştirdim kimi zaman erkek doktorlar çok daha iyi ilgileniyolar o yüzden sıkma kendini bide şöyle düşün onlar için artık vajina görmek sıradan bişey ve bu kontrolü hepimiz olucaz o yüzden sıkılmamaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…