2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm baktim simdi limangoyada,pike takimina ihtiyacim var. begendim bitanesini. sen nerden aldin havuzlu handa?? ucuza almissin orda..

benim annem aldi havuzlu handan aldim dedl magazanin adini bilmio benim nevresim takimi pike deqil.ayni dukkandan penelope yorgani 50 tl ye almis internette 100 tl idi

cnm çok çok geçmiş olsun yatmaya devam et inş. sorunsuz bir şekilde doğurcaksın bebişini ...

Arkadaşım büyük geçmiş olsun. Ayaklarının altına yüksek yastık falan koyupta yat ve hiç kalkma. Sırt üstü yattığında bebek rahatsız olabilir, eğer öyle birşey hissedersen sol yanına yat ama mutlaka ayakların yüksekte olsun. dualarım seninle, inşallah atlatacaksınız

vermidon
cnm kendini sakın yorma lavabo ve yemek ihtiyacın için kalk ayağa sakın iş miş boşver salla gitsin hiç birini düşünme annen ablan beya yakının birisi gelsin sana baksın daha doğum için çok erken gerçketen..inş güzel hbrlerini alırız cnm...
eyeszay
cnm sende bize diyon ama kendini daha çok yoruyosun
inş herşey yolundadır foto ile düğünün anlatacaktın kız ne oldu?

canim fotolari daha almadik( dugunu anlattim bi ara biraz ama detayli keyifle internetimiz baglandiginda anlatacagim. kisitli zamanla internete girdigimde olmuyor cunku cok detay vardi. facede bir iki tane eklemis esimin kizkardesi ama cok degil. sen ekli degilmisin bende?

arkadaşlar güzel dilekleriniz ve dualarınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum,sürekli yatıyorum,yatarsam ağrım hafifliyo...2 güne bir 10 dk.duş almak ve arada wc için kalkıyorum sadece,kalça kemiklerim yanlarım ağrımış ama olsun...dayanacak bebiş inşallah,hedefimiz 40 gün daha dayanması...benim haftamda ikiz doğuranlar olmuş,çoğunluk sağlıklı kurtulmuş ama doktor riskli diyor tabi...
40 haftalık doğanın bile garantisi yok ... Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın,o acıları yaşatmasın...inşallah ağustos-eylülde, uykusuz, gaz sancılı,bezli, biberonlu tecrübelerimizide burdan paylaşmak nasip olsun...

birde venüs ne durumda acaba,hep aklımda...

Son düzenleme:

canım çok çok geçmiş olsun rabbim bebeğini sana bağışlasın doktorun çok olumsuz konuşmuş sen öyle düşünme artık çok daha küçükler yaşıyor hem nerden belli hemen doğum olacağı . yatmana dikkat et aman hiç yorma soluna yat bebeğin büyüsün bol su iç. inşallah tam zamanında doğum yaparsın rabbim bebeğini sana bağışlasın ben de geçen sene bebeğimi kaybettim ama inanıyorum rabbim bunu bağışlayacak sen de duacı ol inan inşallah hiç bişey olmayacak zaten 30. haftadasın canım için rahatlasın. gülben ergen bile 30 haftalık doğum yaptı bak nasıllar

gözdecim ben gördüm face deki fotoları..:))) muhteşem çıkmışsın...:)) saçın, makyajın harika, cildin de pırıl pırıl çıkmış...çok güzel bir gelin olacağını tahmin ediyordum zaten...Maşallah, Allah nazarlardan korusun canım... hadi ama daha fazla foto bekliyoruz...:)))

cnm rabbım yardımcın olsun bence dr unu bosver bu dr ların hepsı baska bısı dıyor benım hemsıremde 26. haftadan sonra dogan bebeklerın yasadıgını soyledı cunku teknolojı gelıstı artık cıger gelıstırıcı ıgne yapıyolar kuvezde kalıyo bısekılde bellı bı kıloya gelınce cıkarıyolar dıyor.
sen hıc kafanı takma tek yapman gereken yatıp dınlenmem ve bol bol dua gerısını rabbım bılır. ona sıgınmaktan baska caremız yok..
inş.. bişey olmaz cnm sabır 4
allaha emanet ol bebegın ve sen

cnm sende bendensın hıc kaçamak yapmadım bu haftaya kadar sekerı olan bı arkadasım ben tatlı yıyorum cnm ısteyınce dedı bende denemek ıcın 5 adet draje cıkolata yedım 170 e cıktı.
gecen hafta 1 catal revanı yedım 149 oldu ben bu seker olayından ınan bısey anlamadım
bu hafta ıcı lıstede ne yazıyosa onlardan yedıgım halde 2 kere ölçümüm 140 larda cıktı inan artık kafam allak bullak oldu ((
ne yıcegımı sasırdım bırak kacamagı lıstedıklerı bıle yemek gelmıyor içimden :26:
ama deneyımlı arkadaslarda 2 saatte 1 bıseyler yemen lazım ac kalma sakın dıyor
zaten bu aralar sıcaktan su harıcı bısey yemek gelmıyor ıcımden bırak ara ögünü ana öğünü
su ve ayran harıcı baska bısey içmiyorum
cnm cok sıkkın bu konuda benımde

Son düzenleme:

canım dayanmaya çalış hiç kalkma çok zor bişey ama hiç kalkma lavabo haricinde rabbim korusu meleklerimizi inşallah kasılmalar ve açılmalar dururda ssende zamanında kucaklarsın koklarsın meleğini birde özelden tel nonu yollaki sana ulaşabilelim çünkü haber alamazsak merak ederiz seni çok

günaydın kızlarrrrrrrrrr...keyifler iyidir umarım...eşlerinizin ve babalarınızın gününü kutlarım:)
gece biraz ağrım oldu...uykusuz kaldım...yatıp dinlenmeden sizleri görelim istedik kuzumla...herkese iyi pazarlarrrrrrrrrrrrrr

Çok geçmiş olsun canım, inşallah en iyi şekilde atlatırsın bu durumu. Sadece magnezyum mu alıyorsun? Benim de salı akşamı kasılmalarım çok sıklaştığı için acile gittik, o gece hastanede kaldım, Nidilat diye bir ilaç başladı doktor, kasılmaları durdurmak için, işe de yaradı ilacı aldığım sürece çok nadir kasılma oluyor ancak saatini geçirsem başlıyor yine kasılmalar. Bence sen doktoruna bir sor belki nidilat iyi gelir.. Tekrar geçmiş olsun, senin için dua edicem..

kızlar dün annemler çıkıp alışveriş yapmışlar kızım için ve bize alacak hiç bişi bırakmamışlar ben artık eşya falan bakmıcam zaten dışarı çıkamıyorum bişi alamadım diye üzülüyodum herşeyi tamamlandı çok şükür haftaya kardeşim gelicek o gelincede eşimle çıkıcaklar dolap falan alacaklar küvetini alacaklar bide şunu sorayım biberon kaç tane almak gerek bitane avent alayım diyorum cammı olsun karar veremedim cam için çabuk soğutuyo diyolar siz ne yaptınız bana bi fikir verin ya çok kararsızım

Canım ben Aventin göğüs pompasını aldım, onun içinden 2 tane biberon çıktı. Onlar şimdilik yeterli olur diye düşünüyorum o yüzden başka almadım. Zaten ilk aylarda biberonu önermiyorlar sonra anneden emmek zor geliyormuş bebişlere:) Ben göğüs pompası almasaydım da avent biberon almayı düşünüyordum. Ayrıca Dr. Browns diye de bir marka var onu da tavsiye ediyorlar. Alan arkadaşlara bir sor istersen..

Ayrıca eklemeyi unutmuşum, benim biberonlar plastik ama sert ve %0 BPA, yani zararlı kimyasal içermiyor, alırken ona da dikkat etmeni tavsiye ederim..

Ayrıca eklemeyi unutmuşum, benim biberonlar plastik ama sert ve %0 BPA, yani zararlı kimyasal içermiyor, alırken ona da dikkat etmeni tavsiye ederim..

bende plastik için o yüzden endişe ediyodum kimyasal madde olurmu falan diye ben göğüs pompası almadım çünkü çalışmıcam sürekli evdeyim gerek olurmu pompaya eğer olacak olursa eşimi yollarım hemen alır diye düşündüm 1 tane biberon alayım o zaman şimdilik oda hastanede yanımızda bulunması için çünkü süt gelmezse mama veriyolarmış gerekirse sonra çıkar yine alırım

günaydın kızlar..bizde şimdi eşimle dışarı çıkıp bebeğin bazı eksiklerini alıcaz...dönüşte tekrar yazarım öpüldünüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…