2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydin biz daha kahvalti yapmadik sabah burnum kanadi uzandim bende artik cok acikti oqlum
perde fikirlerini cok beqendim telden girdigim icin arada kaciriyorum yazilari
limangokids te cottonbox bebek nevresimldri var ben bunlardan aldirdim havuzlu handan 22 tl ye
bi de benim penye battaniyem yok doqum eylul sonu gozukuyor kalinca seyler aldim daha cok almama gerek var mi sonraya mi erteldyeyim

canım kaç battaniye var şimdi 5 in üstündeyse almana geerek yok ben 5 tane yaptırdım anneme diktirdim ben 1 tanede hastene çıkışında olcak toplam 5 olcak bencede yeterli

yarın babalar günü kızlar ben bi çıkabilsem kocacıma gömlek alcam ama yanıma çıkacak birini bulamadım ya napıcam şimdi ben yalnızda cesaret edemiyorum offf

canım kaç battaniye var şimdi 5 in üstündeyse almana geerek yok ben 5 tane yaptırdım anneme diktirdim ben 1 tanede hastene çıkışında olcak toplam 5 olcak bencede yeterli

benim hastane cikisimin icinde yok bir tane polar takim bir tane kadife birtane orgu var kayinvalidem de pikesini alacak bu durumda 4 oluyor

merhaba kızlar kimseler yok bir kaç gündür öğleden sonralrı gözüm kararıyor çok halsiz hissediyorum kendimş bir kaç saat sonra rahatlıyorum ya tansiyonum düşüyor ki en son 7-4 çıkmışştı doktorda ve ben iyi hissediyordum ama .ya da kansızlık bunu yapıyor bilemedim. neyse şimdi biraz iyiyim salı günü doktor randevumuz var bakalım bebeğim nasıl

cnm geçmiş olsun
tandiyonun çok düşük...buna bi çözüm bulman gerekli..
inş salı gnü kontrolünüz gzel geçer cnm

Gecmis olsun canim. Tuzu cok mu azalttin? Tuzlu ayran tansiyonun yukselmesine iyi gelir ama bu sefer de odemi tetiklemesin....Randevunuz ii gecer umarim, bebis de buyumustur.

Arkadaslar, dogum kursunda bize, bizim icin suyumuzun ne zaman gelecegi belli olmayacagindan carsafin altina bir naylon sermemizi onerdiler, en azinda yataga gecmesini onler nevresim takimini yikar durumu kurtaririz biraz. Bilgilerinize...

kızlar artık cok cabuk yoruluyoruz hele sıcak havalarda tek basınıza dısarı cıkmayın sakın
mesela bugün bız oglumun mobılyasını sıparıs etmek ıcın carsıya cıktık ordan esıme 2 pantolon aldık ordanda 4-5 magaza gezıp köşe tkmı baktık ınanın bı ara bı koltuk buldum yatıcaktım baygınlık hıssı geldı bole basım döndü ole kötü oldum kı bıde bu kalça agrısı tuttu 2 gündür yıne ,dün gece 2 de uyuyabıldım ancak ne oğlum rahat durdu ne bel ve bacak agrım (((((((((
bu ara topıc baya sessız yaa artık herkes uzanıp yatıyomu yoksa fıldır fıldır gezıyomu bılmedım ?????
herkese ıyı hafta sonlarıııı

selam kızlar,
kimse yok bugün ..ben de bikaç dakikalığına girdim..kocacım bana yemek hazırlıyor(bize ) )acıktık kızımla..biraz üzdü beni kociş ben de yüz vermedim şimdi yemek hazırlayarak kendini affettirmeye çalışıyor..hehhehe )herkes iyi gördüğüm kadarıyla ben de iyiyim bayağı iyileştim artık antibiyotik yarın bitiyor Allah'ım hepimizi korusun böyle hastalıklardan...

kızlar çok sancım var yaa,gaz sancısı gibi olan sancılar adet sancısına dönüştü,salı gününden bu yana yatış verdi doktor,günde 3 kez magnezyum,çok agrılı kasılmalarım oluyo,rahim ağzı 2 cm e düşmüş,çok dayanmayacak,ne yapacam ben yaa,daha çok erken,bebek daha 1200gr,o kadar küçükki...doktor yaşama olayı sınırda diyor...
yattığım halde sancım çok çok fazla...açılma ilerlerse ciğer geliştirici iğne vuracaklar,şu an başka müdahalede yapmıyolar,doğumevine falanmı gitsem,ordada bi doktorum yok ya ilgilenmezlerse,ayakta duramıyorum...çok acı yaa öyle çaresiz hissediyorumki...dua edin olurmu,birkaç hafta daha en az durması lazım...

daha önce 6 aylık bebeklerimi kaybettim,öncesindede bi melek gönderdik...Allahım bunu sağlıklı olarak bize bağışla...ne olur dua edin...

Rabbim size bağışlasın bebeğini canım sen endişelenme soğukkanlı olmaya çalış yat dinlen.. kötü şeyler düşünme inşallah sağ salim alacaksın kucağına..

Geçmiş olsun arkadaşım.İnşallah biraz daha dayanır bebeğin.Ama artık daha küçük doğan bebekleri bile yaşatabiliyorlar.Bulunduğun hastanede muhakkak bebek yoğun bakım ünitesi bulunsun.Allah yardımcın olsun.

selam kizlar kimse yok sanirim bugun. bu arada haberiniz varmi bilmiyorum kids go bana faceden mesaj atmis hastanede imis agrilari olmus biraz ama simdi daha iyiymis. pazartesi cikicakmis. haberiniz olsun. tel numarasini aldim ben aradim bikere cikmadi ama ariyicam haber veririm sizede. bu arada cok okuyamadim son yazilari okudum cok uzuluyorum sizlerden birinin agrisi sancisi olunca. nolur yormayin kendinizi. bikac ay yatip dinlenin ne olucak. biliyorum cok zor. bende durmadan kosturuyorum en son vucudum dun iflas etti. esimin dogum gunu vardi tutturdum turk seyleri hazirlayacagim diye hicbiseyi pastaneden aldirmadim butun gun kostur gecede insanlar geldi. onlar gitti bi ayagim davul gibi sismis. sabahta morluklar olmus. bugun butun gun yatip dinlendim ama esimin zoruyla. bana kalsa gene islerimiz var onlari yapalim diyordum. aman ne olur son zamanlar bunlar iyi bakalim kendimize. bide cok stress olmayin simdi teknoloji oleki kucucuk bebekleri hic sorunsuz yasatiyorlar. ama genede anne karninda 1 gun bi haftaymis venuse doktoru solemis. biz dinlenebildigimiz kadar dinlenelim gerisi zaten tibbin isi.

Cnm baktim simdi limangoyada,pike takimina ihtiyacim var. begendim bitanesini. sen nerden aldin havuzlu handa?? ucuza almissin orda..

çok geçmiş olsun canım... Allah bu sefer inşallah bebeğini sağlıkla sıhhatle sana bağışlar... yazdıklarını okuyunca aynı şeyleri yaşamış olan bir arkadaşımı hatırladım... 1 hamileliğini ilk 3 ayda, diğer 3 hamileliğini de 6-7 aylıkken rahim ağzı yetmezliği yüzünden kaybetmişti... neler çektiğini, her defasında aynı ümitle başlayıp sonu acıyla bitince yaşadığı derin acıyı şüphesiz bilemem ama anlayabiliyordum... ama vazgeçmedi... nihayet rabbim onun da dileğini kabul etti... neredeyse 9 ay yattı, iki farklı doktor takibine girdi... çok zorlu bir hamilelik geçirdi ama sonunda bir oğlu oldu..:))) oğlu sayesinde daha önce yaşadığı üzüntüleri bir kenara da attı çok şükür... İnşallah, sana da bu bebeği sıhhatle kucağına almak nasip olur canım... Allah sana da bir daha böyle acı bir kayıp yaşatmasın... Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin....

Merhaba güzel anneler nasılsınız? Bende geçen sene bu zamanlar kızımı kucağıma almak için gün sayıyordum sizin gibi. Çok heyecan verici ropikteki yazılanları bile okumak. Geçen sene daha kk yi keşfetmemiştim. Bu güzel yazışmalardan mahrum kaldığım için çok üzüldüm ama yeni bebeğimle kk de buluştum çok mutluyum. Şu anda sizleri o kadar iyi anlıyorum ki,vermidon arkadaşım bütün gün yat dinlen. Kendini sakın strese sokma ve bebeğinle sürekli konuş tatlım. Emin ol seni çok iyi anlıyor ve hissediyor. Ona geç gelmesi konusunda telkinler ver. seni üzmesin bakalım. İnşallah vaktinde gelir canım. Ben de erken doğumdan korktuğum için ciğer geliştirici iğne yaptırmıştım kızıma. 40. haftaya kadar gelmedi ve sezeryan olmak zorunda kaldım suyu azaldığı için. Kızımla sürekli konuşurdum hemen gelme bekle annecim daha erken diye. Bu seferde hiç gelmedi yani. Neyse hayırlsı ile kucağımda ya 10 ayı geçtik bile şükürler olsun. İnşallah sizlerde sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişleriniz ve önümüzdeki sene sizde bizler gibi arkadaşlarınıza destek verirsiniz. Sormak istediğiniz bir soru olursa seve seve cevaplarım. Hepinizi Allah bir avazda kurtarsın inşallah...

vermidon, çok geçmiş olsun. Dinlenirsen ve sürekli yatarsan hiçbir sorun kalmayacağına inanıyorum. Allah yardımcınız olsun

Gebelik şekeri olan arkadaşlar!

2 ay oldu en ufak bir kaçamak bile yapmadım, artık tatlı nasıl bir şeydi unutuyorum sanırım. Beni en zorlayan şey içecek oldu. Gebelik şekeri için internette, özellikle diabetvakfi sitesinde okuduğum makaleden çok şey öğrendim. Bir tanesi de sakarin denen tatlandırıcının bebeğe hiçbir zararı bilinmemekle birlikte kullanılması kişiye bırakılırken, aspartam plasentadan geçmediği için rahatlıkla kullanılabilir ibaresi vardı. Bunu araştırara başka sitelerde de buldum ve çok sevindim. Ara sıra da olsa diyet içecek içebilirdim. Ice tea, limonata gibi. Yalnız bu fenilalanin içerir uyarıları midemi bulandırıyor. Bu konuda ciddi bilgisi olan var mı? Bazıları hamileler kesinlikkle içmemeli diyor fakat aspartamın yüzde 40'ı zaten fenilalanin olduğuna göre doktorlar bunu sitelerinde gebelik şekeri olanlara nasıl önerebiliyor? Kafam çok karıştı. Beslenme uzmanına gidenler bunu doktoruna da telefonla sorabilir. Ben dahiliyeye gidiyorum ve hiçbir şekilde yardımcı olmuyor bana doktorum.
Havalar çok sıcak Temmuz ayını soğuk içecek olmadan nasıl geçiricez bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…